|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
29.1.2009 11:32:55   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Ojla!

Dobrodošle vse nove nosečke! user posted image

Js vas zdej mal zapuščam, ker gremo popoldne na morje in se vrnemo v nedeljo, tako da se vam v ponedeljek kaj javim! Lepo se imejte, ne prehitevajte z rojevanjem user posted image  in se tipkamo user posted image

Pol bo pa počas že čas za novo srečanje ...

Waw...super Katja! Full uživajte in se naužijte morskega zraka. Imejte se kar se da lepo in uživajte v sprehodih ob obali...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
29.1.2009 11:35:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jutro!
Prosim,da mi poveste tiste,ki ste svoje user posted image peljale zaradi kolkov na UZ , Celje,kam ste to šle?Se je treba naročit,poklicat al se kar gre tja.Mislim,da je vsako sredo ne?Pa še to;se da do tja z vozičkom,ker v jajčki je tako težak,da bo treba z vozičkom iz parkirnega prostora.user posted image

V ponedeljek imamo cepljenje,ste dobile kaj za zbijanje vročine,če bi se pojavila reakcija?

mbd, naj bi bilo na polikliniki, baje... naročanje ni potrebno, kar greš tja med 2. in 3. uro, vsako sredo je možno, pa si baje hitro gotov. to sem včeraj na posvetovalnici od sestre zvedela. edino napotnico rabiš, ki jo pa verjetno že imaš... mi imamo ta pregled tudi enkrat v marcu. bos povedala, kak si zrihtala?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
29.1.2009 11:46:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

MMMmmmmmm!
Si mi kr lušte naredila! user posted image

Sem pa iz okolice Šentjurja.

jst sem iz drameljuser posted image user posted image user posted image torej okolica šentjurjauser posted image user posted image user posted image
s kot pa si ti natančneje?

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
29.1.2009 11:49:29   
Katjusa
ka sem jst že 2 na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej me pa mal stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v torek sem mela pregled in je G reku da ne bo mala zadeva tole k pride venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no jst še vedno upam na manj k 4 kg kot jih je mel prviuser posted image user posted image user posted image
naslednji pregled imam 6.2user posted image user posted image user posted image user posted image rodila bi pa 9.2 če lahko zbiramuser posted image user posted image user posted image user posted image bi bil tako lep datum a ne 9.2.2009user posted image

lep zimski dan in uživejte... mene že vse boli komaj se premikam sem k kak nasedu kituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
29.1.2009 11:55:28   
sonček85
katja:uživaj na morju in zaužij še svežega zraka za nas ,ki smo zaprti med 4 stene zaradi prehladauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
29.1.2009 11:57:42   
Bethany

Ojla!

Dobrodošle vse nove nosečke! user posted image

Js vas zdej mal zapuščam, ker gremo popoldne na morje in se vrnemo v nedeljo, tako da se vam v ponedeljek kaj javim! Lepo se imejte, ne prehitevajte z rojevanjem user posted image  in se tipkamo user posted image

SREČANJE! JA, JA, ZADNJI ČAS! user posted image user posted image

UŽIVAJTE na morju!! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
29.1.2009 12:33:13   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
jst sem iz drameljuser posted image user posted image user posted image torej okolica šentjurjauser posted image user posted image user posted image
s kot pa si ti natančneje?

Jst sem pa iz Grobelnega. user posted image
Se lahko kdaj dobima na sredi (v Šentjurju) na kaki kavici, oborožene z vozički. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
29.1.2009 12:35:31   
urskaf

Srečnica!
Imejte se skrajno lepo in uživajte v morskem zraku! Vrži še zame kakšen kamenček v morje! user posted image

Za srečanje bi se pa jaz tudi prijavila, že kr zdaj. user posted image Delam samo še naslednji teden, potem pa dopust.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
29.1.2009 12:40:03   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

19.01. 
cesandra (32)                ( 2 user posted image , user posted image   1) 29.1., CE user posted image +12 kg

10.02
Katjuša (27)                  ( 2 user posted image , user posted image 1) 6.2., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                   ( 1 user posted image , user posted image  0) 3.2., CE user posted image +10,8 kg, 103 cm

01.03.
cita (28)                         ( 2 user posted image , user posted image 1) ?, CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        ( 2 user posted imageuser posted image 1) 6.2.,CE, user posted image +9 kg,105cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  ( 1 user posted imageuser posted image 0)  18.2., CE user posted image +14 kg

NoBady (18)                   ( 1user posted image , user posted image  0)  3.2., CE user posted image  +16 kg, 105 cm

09.03.  
sahary (29)                      ( 4 user posted image ,  user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                          ( 1 user posted imageuser posted image 0) ?, CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                       ( 1 user posted imageuser posted image 0) 9.2., CE, user posted image +11kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                         ( 1 user posted imageuser posted image 0) 19.2., CE, user posted image +13 kg, 100 cm 

19.03.  
urška13 (32)                    ( 1 user posted imageuser posted image 0) ?, CE, user posted image +13 kg  

21.03.
novo (29)                          ( 3 user posted imageuser posted image 0) 11.2., CE  user posted image +13 kg, 102 cm

23.03.

majabh (29)                      ( 1 user posted imageuser posted image 0) ?, CE user posted image + 7,5 kg, 93 cm

01.04.   
srecka82 
(26)                   ( 1 user posted imageuser posted image 0) 5.2., CE,  user posted image  +10 kg    

19.04.  
zupancdam 
(26)                ( 5 user posted imageuser posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                  ( 1 user posted image ,  user posted image 0) 24.2., CE,  user posted image   +9 kg 

28.04 
brigita23
(25)                   ( 1 user posted image ,  user posted image 0) 19.2., CE,  user posted image   +17 kg  

09.05  
mani2
(29)                        ( 2 user posted image ,  user posted image 1)  6.3., CE,  user posted image  + 5 kg

16.05. 
lananai (27)                      ( 1 user posted imageuser posted image 0) 30.1., CE,  user posted image  + 0,5kg 

02.06.  
tinca84 (24)                     ( 1 user posted imageuser posted image 0) 9.2., CE,   user posted image   

26.06. 
ulsi25 (?)                         ( 1 user posted image , user posted image  0) ?, CE user posted image

05.07. 
liam (25)                          ( 1 user posted imageuser posted image 0) 6.2., CE,  user posted image   +3 kg 
sabina84 (25)                  ( 1 user posted imageuser posted image 0) 26.2., CE,   user posted image   +5 kg 

15.07.   
bybyka_1987 (21)          ( 2 user posted image , user posted image 1) 25.2., CE   user posted image   -10 kg 

20.07.  
Chebellca (24)                 ( 1 user posted image , user posted image 1) 19.2., CE  user posted image   +0 kg 

15.08.    
tejči77 (32)                    ( 2 user posted image , user posted image 1) 30.1. in 4.3., CE   user posted image   +2  kg 

30.08.
tulpek (26)                      (1 user posted image , user posted image 0 ) 12.2. in 3.3., CE user posted image  -3 kg             

01.09.
poopsie (28)                    ( 2 user posted image , user posted image 1) 11.2., CE user posted image +1 kg

03.09
barika (24)                     ( 2 user posted image , user posted image 1) 23.2. in 25.3., CE user posted image

05.09
Lorian(37)                        ( 3 user posted image , user posted image  2) 27.2., CE user posted image +3 kg

10.09.
oktavija (28)                   ( 2 user posted image , user posted image  0 ) 30.1., CE user posted image

user posted image  - 9 fantkov
user posted image  - 7 punčk
user posted image   - 16 presenečenj

Skupaj nas je 32 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            GAJA
14.12.2008   mami_1979    MATEVŽ
15.01.2009   lunica12          ANINA 
21.01.2009  _kathy_           GAL
22.01.2009   betty80           VID
21., 22.01.2009   blue eye   JERNEJ

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
29.1.2009 12:42:00   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ka sem jst že 2 na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej me pa mal stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v torek sem mela pregled in je G reku da ne bo mala zadeva tole k pride venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no jst še vedno upam na manj k 4 kg kot jih je mel prviuser posted image user posted image user posted image
naslednji pregled imam 6.2user posted image user posted image user posted image user posted image rodila bi pa 9.2 če lahko zbiramuser posted image user posted image user posted image user posted image bi bil tako lep datum a ne 9.2.2009user posted image

lep zimski dan in uživejte... mene že vse boli komaj se premikam sem k kak nasedu kituser posted image user posted image user posted image user posted image

Ejla...po mojem si kr prva, ker se cesandra ni nč oglasila in je najbrž že rodila....heheheheuser posted image user posted image user posted image

9.2. je pa res lep datum...kok bo to kmal...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
29.1.2009 13:58:41   
Dali*
Punce a ma katera izkušnje z Jupol Trend ali Jupol Junior barvami?

Sama se odločam za rumeno, oranžno in zeleno in me zanima če je res prekrivna že po prvem nanosu. Stene so namreč čisto na novo pokitane, zbrušene....
Ali je res pralna...tko da kakšne packarije otroških prstkov gredo dol s čisto vodi in ne pretiranim drgnjenjem?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
29.1.2009 14:44:19   
Dali*
Vedno več nas je na seznamu...in vedno manj klepetulj. Kva je zdej to punce???

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
29.1.2009 15:30:44   
Chebellca
Uuu vidim da nas je vedno več julijk! Od kod ste kej punce?user posted image

< Sporočilo je popravil Chebellca -- 29.1.2009 15:32:12 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
29.1.2009 16:18:53   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Sama se odločam za rumeno, oranžno in zeleno in me zanima če je res prekrivna že po prvem nanosu. Stene so namreč čisto na novo pokitane, zbrušene....
Ali je res pralna...tko da kakšne packarije otroških prstkov gredo dol s čisto vodi in ne pretiranim drgnjenjem?

Jaz imam JUPOL TREND barve....jst osebno ti predlagam da greš enkrat z belo barvo čez, potem pa jupoltrend čez..sem probala sama kr čez kit it samo z jupol trend, in mi ni vse pokril....so res zelo pokrivne barve, samo za vsak slučaj pejt  samo enkrat z belo, da imaš belo podlago in boš vilda, tut sama barva bo lepš pol pršla...
Se pa fino lahko obrišejo z vlažno krpo in gre vsa umazanija dol.. js sm zadovolna z tem barvam...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
29.1.2009 16:37:43   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Jaz imam JUPOL TREND barve....jst osebno ti predlagam da greš enkrat z belo barvo čez, potem pa jupoltrend čez..sem probala sama kr čez kit it samo z jupol trend, in mi ni vse pokril....so res zelo pokrivne barve, samo za vsak slučaj pejt  samo enkrat z belo, da imaš belo podlago in boš vilda, tut sama barva bo lepš pol pršla...
Se pa fino lahko obrišejo z vlažno krpo in gre vsa umazanija dol.. js sm zadovolna z tem barvam...user posted image

hvala za odgovor. Sej to mi pleskar rihta...sam me pridejo barve, če jih dam mešat full drago, sem pa našla zelo podobne niance v tej kolekciji. Je že zbeljeno z belo, samo še zaključni sloj manjka. Tko, da grem v nabavo za Trendom....user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
29.1.2009 17:34:28   
barika
Punce, jaz bi tudi prišla na kakšno srečanje.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
29.1.2009 18:10:03   
cesandra
Pozdravljene.

Jaz sem še vedno v 1 kosu user posted image haha (PDP 19.1.) in nič ne kaže, da bo v bližnji prihodnosti kaj drugače...sicer pa iz pogovorov z drugimi nosečkami med čakanjem na CTG ugotavljam, da v CE porodnišnici nekatere punce pustijo čakati celo 16 dni po PDP. No, omembe vredno je tudi dejstvo, da sem tudi prvič rodila (z epiduralno) 14 dni po PDP in da se to baje rado ponovi tudi v naslednjih nosečnostih.
...upam, da bo tudi tokrat na razpolago epiduralna ali ulitva, čeprav mi je prišlo na uho, da gre anastezist dr. Jošt drugi teden na izobraževanje in ga ne bo.

Kaj je katera slučajno iz okolice Dečkove ul.?

Lep pozdrav.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
29.1.2009 18:14:39   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: cesandra

Pozdravljene.

Jaz sem še vedno v 1 kosu user posted image haha (PDP 19.1.) in nič ne kaže, da bo v bližnji prihodnosti kaj drugače...sicer pa iz pogovorov z drugimi nosečkami med čakanjem na CTG ugotavljam, da v CE porodnišnici nekatere punce pustijo čakati celo 16 dni po PDP. No, omembe vredno je tudi dejstvo, da sem tudi prvič rodila (z epiduralno) 14 dni po PDP in da se to baje rado ponovi tudi v naslednjih nosečnostih.
...upam, da bo tudi tokrat na razpolago epiduralna ali ulitva, čeprav mi je prišlo na uho, da gre anastezist dr. Jošt drugi teden na izobraževanje in ga ne bo.

Lep pozdrav.

Ejla...a tko...jaz sem te pa danes kar določila, da si že v P...če si prebrala zgornji post.

No, to čakanje je pa res noro. Upam, da ti bo uspelo rodit še predno dr. Jošt gre... Potem nam pa le sporoči, ko boš doma...

(odgovor članu cesandra)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
29.1.2009 18:16:14   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Se bomo zmenile za srečanje kr tle na forumu, tko, da če nas boš pridno spremljala ga ne boš zamudila. Imamo pa tudi že svoj kotiček v Romansi v City centru...user posted image

Sam, da gre to smotano vreme stran...pol pa že...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
29.1.2009 18:35:08   
oktavija

Se bomo zmenile za srečanje kr tle na forumu, tko, da če nas boš pridno spremljala ga ne boš zamudila. Imamo pa tudi že svoj kotiček v Romansi v City centru...user posted image

Jaz tudi!!! Jaz tudi !!!!

Dali* tebi pa sem tako že pol leta dolžna kavo!!!user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
29.1.2009 18:38:19   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Jaz tudi!!! Jaz tudi !!!!

Dali* tebi pa sem tako že pol leta dolžna kavo!!!user posted image user posted image

Ejla...ja itak, da se vidimo...upam, da kmalu....

Jutri imaš pa prvi pregled...Jupi!!! Full stiskam pestke, potem nam boš pa hitro zaupala zgodbico iz prvega pregleda, ne. Pa slikico boš dobila. Waw!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
29.1.2009 19:12:44   
barika

jazuser posted image

(odgovor članu cesandra)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
29.1.2009 19:13:42   
barika

to je zraven pomaranče, ne?? kul, samo bo mogel biti moj user posted image  pribvezan, ker je zraven Đunglauser posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
29.1.2009 19:26:35   
Dali*

to je zraven pomaranče, ne?? kul, samo bo mogel biti moj user posted image  pribvezan, ker je zraven Đunglauser posted image user posted image

ja...a še ne sme v đunglo?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
29.1.2009 19:40:35   
brigita23

Pozdravljene.

Lep pozdrav.

joooo...a res 16 dni po PDPuser posted image , KATASTROFA. Kok se pa počutiš? Po mojem bi bla jst cela živčna pa napeta kdaj bo...,pa glavn da je z malim vse ok.
Js sem iz centra Ce.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu cesandra)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?