christiana21
|
HAJLI HAJLO! Evo, po dveh dnevih totalnega blackouta, teme in hladilnice, ker smo bili brez elektrike, se vam javljam. Nazeblo me je kot cucka, spala sem v kuhinji, ker je tam bilo še najbolj toplo od kuhanja. Počutila sem se, kot na Himalaji, oblečena v 2 majci, dve mikici, s kapuco na glavi in pod dvema oddejama, zdaj je pa že boljše, radiatorji na elektriko laufajo sto na uro. Prav pasalo mi bo skočit pod tuš, ker se počutim totalno bljak , včeraj, ko je prišla elektrika za nekaj minut sem se uspela samo spodaj na hitro umit, dokler je bila voda topla. Aja, pa klicala sem v porodnišnico, 3.2. začneva z dragim hodit v šolo za starše, juppyyy , kako bo veselo, ko se bomo nosečke učile dihat kot kužki, da bomo lažje prenesle popadke, hehehe , moj dragi pa bo verjetno crkoval od smeha. Lepo mi bodite!
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|