Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:48:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nehalo je snežit in rosi. Tole vreme je . Moja pika se je zbudila po 25 min spanja. Sem ji dala dudo in vklopila zvezdico pa upam, da bo še malo miru. Trenutno je vse tiho. ri nas se pa kaže sonček tako da sam čakam da se filip zbudi in letim mal ven. upam, da ti zaspi nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:49:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nehalo je snežit in rosi. Tole vreme je . Moja pika se je zbudila po 25 min spanja. Sem ji dala dudo in vklopila zvezdico pa upam, da bo še malo miru. Trenutno je vse tiho. Sovražim to butasto vreme . Naš Gal pa tečkati tule zraven mene in bo zgleda da moral pančat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:49:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jeeeeeee, ratalo, zdaj pa lahko še kaj preberem, če me šoja ne preseneti z alarmom! Jana - mi je končnooooooo uspelo, ni neka jaka slika, je pa samo moj avatar! Jaz bi tudi mela mojo pikico za avatar , pa so vse večje od predpisanega. Kaj je tvoja manjša od 20 ali koliko že? Zgleda mora bit čist simpl slika ali kako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:49:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! dan uuuuuuaaaaaaaauuuuuu full lep avatar Hvala, mi je končno ratalo, sicer se bolj slabo vidi,ampak je MOJ in nobena druga mi ga ne more več drpnit!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:50:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
Evo, kot sem predvidevala šoja je auf, jaz pa mela plan peglat nič pridem kasneje, če mi znese, sem vam hotla pokazat, da jaz tud znam kakega smileka gor dat, ampak je to meni zamudno?, kako ve to počnete? mate kje shrNJNE AL KR DIRWKT? PA AVATAR SEM HOTLA POKAZAT Ups Taja je caps lock vklopla
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:51:34
|
|
|
|
hijenca
|
Midva sma nazaj od P ker sma mela kontrolo. Stanje nespremenjeno, nosek zabasan, polno sluzi v dihalih, pljučka pa ne piskajo HB. Jaz še grem danes na izpiranje ušes, včeraj mi je moj dal v ušesa olje, pa sem na eno uho full slabo slišala celo noč. Upam, da mi bodo vredu sprali, ker mi skoz neki šumi v ušesih. Videk spi svojo prvo rundo, jaz pa grem malo Tv gledat, ker sem uradno v "bolniški", ha ha. Ker pa to ni dovolj, sem danes dobila in me zvija kot malega pujseka. Kar me ponavadi nikoli, ker jem KT. Mi je pa moj ati ravnokar sporočil, da je bilo po radiju objavljeno, da moramo obvezno prekuhavat vodo. Še to. Saj za Vidka tako skoz prekuhavam, zdaj pa moram še za sebe. . Jaz pa danes nimam ideje, kaj bi kuhala za Vidka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:53:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jeeeeeee, ratalo, zdaj pa lahko še kaj preberem, če me šoja ne preseneti z alarmom! Jana - mi je končnooooooo uspelo, ni neka jaka slika, je pa samo moj avatar! Jaz bi tudi mela mojo pikico za avatar , pa so vse večje od predpisanega. Kaj je tvoja manjša od 20 ali koliko že? Zgleda mora bit čist simpl slika ali kako meni je enkrat jana z enim programom zmanjšala..zdaj ji ne dela, tako da sem po njenem nasvetu probala , pod urejanje slike raztegni, pa sem s igrala s procenti, da sem prišla na njihovih predpisanih ..73 *73, ker po Kb pa sem mela dovollj največ 20 KB majo napisano, pa mi jejavljalo da mere ne ustrezajo...poskusi...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:53:47
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nehalo je snežit in rosi. Tole vreme je . Moja pika se je zbudila po 25 min spanja. Sem ji dala dudo in vklopila zvezdico pa upam, da bo še malo miru. Trenutno je vse tiho. Sovražim to butasto vreme . Naš Gal pa tečkati tule zraven mene in bo zgleda da moral pančat. Ja tud moja je ratala tečka, zdaj sedi v stolčku in gleda muce na teraso, vendar tudi to ni več zanimivo, boma tudi midve mogle obiskat krtovo deželo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:54:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj od P ker sma mela kontrolo. Stanje nespremenjeno, nosek zabasan, polno sluzi v dihalih, pljučka pa ne piskajo HB. Jaz še grem danes na izpiranje ušes, včeraj mi je moj dal v ušesa olje, pa sem na eno uho full slabo slišala celo noč. Upam, da mi bodo vredu sprali, ker mi skoz neki šumi v ušesih. Videk spi svojo prvo rundo, jaz pa grem malo Tv gledat, ker sem uradno v "bolniški", ha ha. Ker pa to ni dovolj, sem danes dobila in me zvija kot malega pujseka. Kar me ponavadi nikoli, ker jem KT. Mi je pa moj ati ravnokar sporočil, da je bilo po radiju objavljeno, da moramo obvezno prekuhavat vodo. Še to. Saj za Vidka tako skoz prekuhavam, zdaj pa moram še za sebe. . Jaz pa danes nimam ideje, kaj bi kuhala za Vidka. za Vidka, ti pa dobro opravi pri zdravniku glede ušes In naj te neha matrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:55:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj od P ker sma mela kontrolo. Stanje nespremenjeno, nosek zabasan, polno sluzi v dihalih, pljučka pa ne piskajo HB. Jaz še grem danes na izpiranje ušes, včeraj mi je moj dal v ušesa olje, pa sem na eno uho full slabo slišala celo noč. Upam, da mi bodo vredu sprali, ker mi skoz neki šumi v ušesih. Videk spi svojo prvo rundo, jaz pa grem malo Tv gledat, ker sem uradno v "bolniški", ha ha. Ker pa to ni dovolj, sem danes dobila in me zvija kot malega pujseka. Kar me ponavadi nikoli, ker jem KT. Mi je pa moj ati ravnokar sporočil, da je bilo po radiju objavljeno, da moramo obvezno prekuhavat vodo. Še to. Saj za Vidka tako skoz prekuhavam, zdaj pa moram še za sebe. . Jaz pa danes nimam ideje, kaj bi kuhala za Vidka. kje je treba prekuhavat, na vašem območju al cel MB? Olja pa ne dajat več v uho, to je včasih držalo za dobro, zdaj pa naj ne bi blo več vredu, jaz sem bila ZELO kregana od stroke pred časom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:58:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nehalo je snežit in rosi. Tole vreme je . Moja pika se je zbudila po 25 min spanja. Sem ji dala dudo in vklopila zvezdico pa upam, da bo še malo miru. Trenutno je vse tiho. ri nas se pa kaže sonček tako da sam čakam da se filip zbudi in letim mal ven. upam, da ti zaspi nazaj Se že igra zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:58:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj od P ker sma mela kontrolo. Stanje nespremenjeno, nosek zabasan, polno sluzi v dihalih, pljučka pa ne piskajo HB. Jaz še grem danes na izpiranje ušes, včeraj mi je moj dal v ušesa olje, pa sem na eno uho full slabo slišala celo noč. Upam, da mi bodo vredu sprali, ker mi skoz neki šumi v ušesih. Videk spi svojo prvo rundo, jaz pa grem malo Tv gledat, ker sem uradno v "bolniški", ha ha. Ker pa to ni dovolj, sem danes dobila in me zvija kot malega pujseka. Kar me ponavadi nikoli, ker jem KT. Mi je pa moj ati ravnokar sporočil, da je bilo po radiju objavljeno, da moramo obvezno prekuhavat vodo. Še to. Saj za Vidka tako skoz prekuhavam, zdaj pa moram še za sebe. . Jaz pa danes nimam ideje, kaj bi kuhala za Vidka. Kaj si probala nos stisnit in probat pihat na njega, da popustiš pritisk v ušesih? Meni je pomagalo, ko mi je pokalo in šumelo v njih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:59:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Oooooo, lej jo . Lep avatar joj,ampak to je preveč dela. je pa zabavno, no malo pa se jaz tud enkrat tu gor lahko igram s smeškoti...sem tak fine volje danes, pa ne vem zakaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:59:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Dan,dan. Čmrlika: uuuuuuuuuu, dobra pohvala, pa kaj jih direkt cufaš z internetne strani,al maš prekopirane...meni to preveč časa vzame?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 10:59:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dan vidim da ste nekateri spet slabo spali ,brina za papanje zelenjava in za EEG. Tjaša vse naj naj za 8-ko barbaw-ina hrčica ima mlade Mančita je spet v redu spala , SS dobro opravi pri zobarju. hja ziher sem kaj falaila in se že vnaprej opravičujem Mi smo pa bubani . včeraj sem ji zmerila temp. preden sem šla spat in je imeal 38,4 in sem ji hotla dat calpol. takoj ko ga je dobila v usta je vse zbruhala in sem mogla komplet preobleči njo in pojstlico. pol je še jokala ker se je ustrašila. na koncu sem ji dala calpol z malo čaja pa ga je spila. potem smo spali do 3.30 ko se je spet zbudila in vročina spet 38,5 sem ji malo mleka naredila in not dala calpol da je spila, takoj za tem se je pokakala in sem jo mogla spet prebleči ker je šlo vse čez. bogica potem je zaspala do 8-ih. zjutraj ni imela vročine (37) trenutno spi pa bomo vidli kaj bo ko se zbudi. drugače je dobrovoljček kot ponavadi, sicer malo manj je pije pa tudi ne kaj preveč. Vrejetno je res fasala črevesni virus. Tega je trenutno v izobilju. Naša je zjutraj bila posrana/driska/, da je šlo vse čez. Sicer nima vročine in je normalno. Mogoče bi ji namesto calpola raje dala svečko, če bruha. Paracetamoli svečke ali voltaren za visoko vročino, samo le tega napiše zdravnik na recept, paracetamoli so v prostiprodaji. Upam, da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:01:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Kako ste? Mi smo že precej boljši,le občasno ima Tilen še hude napade kašlja.Počasi je začel malo več jesti,učke sva poštimala.Sva zadnjič pri P dobila kapljice.Me je pa P kar malo čudno pogledala,ko sem ji rekla,da nas je zdravnik spustil domov s 93% saturacijo.Me je vprašala,če so imeli tako gužvo.Na kontroli ga je imel že 97% Se pa moramo sedaj merkati,da ne bi še enkrat zbolel.Posledično je Nejc doma,imamo omejene obiske,ne hodimo po trgovinah. Zadnjič je še vsa utrujenost za mano prišla in me je zvilo. Se pa stanje izboljšuje,zjutraj spimo do 8.30,tako da počasi se bomo spočili. 93 je res nizka saturacija. Kar je pod 95 že hospitalizirajo Je pa res, da zelo težko zmerijo tako malim otrokom. da je bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:01:50
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz tudi nimam ideje kaj skuhati Galu danes
< Sporočilo je popravil Anitka -- 29.1.2009 11:04:37 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:02:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj od P ker sma mela kontrolo. Stanje nespremenjeno, nosek zabasan, polno sluzi v dihalih, pljučka pa ne piskajo HB. Jaz še grem danes na izpiranje ušes, včeraj mi je moj dal v ušesa olje, pa sem na eno uho full slabo slišala celo noč. Upam, da mi bodo vredu sprali, ker mi skoz neki šumi v ušesih. Videk spi svojo prvo rundo, jaz pa grem malo Tv gledat, ker sem uradno v "bolniški", ha ha. Ker pa to ni dovolj, sem danes dobila in me zvija kot malega pujseka. Kar me ponavadi nikoli, ker jem KT. Mi je pa moj ati ravnokar sporočil, da je bilo po radiju objavljeno, da moramo obvezno prekuhavat vodo. Še to. Saj za Vidka tako skoz prekuhavam, zdaj pa moram še za sebe. . Jaz pa danes nimam ideje, kaj bi kuhala za Vidka. kje je treba prekuhavat, na vašem območju al cel MB? Olja pa ne dajat več v uho, to je včasih držalo za dobro, zdaj pa naj ne bi blo več vredu, jaz sem bila ZELO kregana od stroke pred časom Imam prav eno olje za ušesa, mogla sem si pa dat včeraj v uho, da se bo zmehčalo, da mi bodo danes lažje oprali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:02:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Dan,dan. Čmrlika: uuuuuuuuuu, dobra pohvala, pa kaj jih direkt cufaš z internetne strani,al maš prekopirane...meni to preveč časa vzame? Direkt prekopiraš. Kaj te vreme cufa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:03:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan evo se še mi malo javimo , filip spi prvo rundo. ponoči pa smo se meli pastro zbujanje na 1uro , čist zabasan nosek. grem malo prebrat za nazaj kolikor se bo dalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:03:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem auf, tako kot skoraj celo noč. Danes je imel Videk nočna šepetanja, se je vsake pol ure zbudil, jokal, jamral, gnjavil,.... Tale nosek, ki je skoz poln, me je skoraj ob živce spravil . Ponavadi je priden, ko je ati doma, danes pa je pokazal, kako zna on mamico jezit. SS hvala za , že diši zraven mene. Grem sedaj malo prebrat od včeraj zvečer, samo že pa slišim Videka, ne bom mogla velik prebrat. a vas tudi daje zamašen nosek pa kdaj bo pomlad in poletje, da se bomo končno spet znebili teh nadlog in bojo naši hroščki lažje dihali in posledično tudi lažje spali Res je in še večji bodo, kar sploh olajša zadevo To si bom sedaj zapomnila, pa če ne bo res, te bom lovila he, he, ... še dobro da z Estrello živiva na drugem koncu Slovenije kot ti Ja, na ta sneženem koncu Kaj snežnem koncu. pri nas sneži. mi imamo sonček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:03:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj od P ker sma mela kontrolo. Stanje nespremenjeno, nosek zabasan, polno sluzi v dihalih, pljučka pa ne piskajo HB. Jaz še grem danes na izpiranje ušes, včeraj mi je moj dal v ušesa olje, pa sem na eno uho full slabo slišala celo noč. Upam, da mi bodo vredu sprali, ker mi skoz neki šumi v ušesih. Videk spi svojo prvo rundo, jaz pa grem malo Tv gledat, ker sem uradno v "bolniški", ha ha. Ker pa to ni dovolj, sem danes dobila in me zvija kot malega pujseka. Kar me ponavadi nikoli, ker jem KT. Mi je pa moj ati ravnokar sporočil, da je bilo po radiju objavljeno, da moramo obvezno prekuhavat vodo. Še to. Saj za Vidka tako skoz prekuhavam, zdaj pa moram še za sebe. . Jaz pa danes nimam ideje, kaj bi kuhala za Vidka. kje je treba prekuhavat, na vašem območju al cel MB? Olja pa ne dajat več v uho, to je včasih držalo za dobro, zdaj pa naj ne bi blo več vredu, jaz sem bila ZELO kregana od stroke pred časom Imam prav eno olje za ušesa, mogla sem si pa dat včeraj v uho, da se bo zmehčalo, da mi bodo danes lažje oprali. Aja, glede prekuhavanja vode, baje je bilo rečeno da tu na našem koncu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:04:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, čudovit avatar pa samo moj....hvala pa upam, da se pri vas vse čimprej porihta z zdravjem...pa s tem gregijevim spanjem tale je za gregija!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:04:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jeeeeeee, ratalo, zdaj pa lahko še kaj preberem, če me šoja ne preseneti z alarmom! Jana - mi je končnooooooo uspelo, ni neka jaka slika, je pa samo moj avatar! Jaz bi tudi mela mojo pikico za avatar , pa so vse večje od predpisanega. Kaj je tvoja manjša od 20 ali koliko že? Zgleda mora bit čist simpl slika ali kako meni je enkrat jana z enim programom zmanjšala..zdaj ji ne dela, tako da sem po njenem nasvetu probala , pod urejanje slike raztegni, pa sem s igrala s procenti, da sem prišla na njihovih predpisanih ..73 *73, ker po Kb pa sem mela dovollj največ 20 KB majo napisano, pa mi jejavljalo da mere ne ustrezajo...poskusi... Ja sem probala, sem dala na 70 pa ni šlo, ker je večja po kb, manjše pa nimam, naj grejo nekam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 11:04:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll SS, Anitka, suzy85 in Estrella*, ste duble mejle? Ja TNX
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?