novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Jogi- mi smo tudi dobili posteljico od enih prijateljev, z jogijem vred, pa je seveda moja tašča rekla, nene, jogi bom pa jaz nov kupila...pa sej ni bil neki ful denarja,,,pa seveda bomo zdaj pri drugem uporabili enakega, mogoče celo pri tretjem? Ma ne verjamete, kaj sem zdej delala....ne, a ne... Z mojim sva se nekaj pičila, ko mala ni hotela zaspati, ker je pod nami ( en štuk) moj oči dobil ene obiske, naši kolegi so ga prav lepo presenetili s harmoniko, kitaro in ognjemetom, ko ima danes r.d. in seveda, mala pa u luft, in da gre jih dol pozdraviti, no jih je seveda šla, samo potem zaspati ne, pa da ne bo sama gor, pa to...no sej ni panike v tem, ampak, ko sva se nekaj začela pogovarjati o nekih mojih strahovih kak bo po porodu in med porodom, pa je začel, kaj že zdaj težim s tem, in da sama sebe strašim, ko že zdaj razmišljam o tem..mah, jaz sem pa samo rabila: ej, pa jaz sem s tabo, vse bo uredu...no ja, dobim pa vse drugo na pladnu servirano...no, in ste ugotovile kaj sem delala?... Posesala celih 100 kvadratov stanovanja, pomila kopalnico v nulo, tudi fuge in še celo stanovanje...ma dobila sem energije, in si rekla, da očitno zmorem še to, da ne bo jamral moj in da kao samo na njega čakam.... aja, pa še to, me je razp.....en kolega dol je rekel, da kolk mi je pa rita zrastla,,,ma, ej sem misnla, da ga bom vrgla nekam, res..pa kake to ma..pa to je ta, ko je rekel, da če pa dobimo sina, ki nam ga on ne privošči )namreč tudi sam ima 2 hčerki....blabla...no , da če bo sin, da da za večerjo...pa nag da gre nekam...pa skoči v reko Ljubljanico..ej ma kr nekaj,... Ma upam da bo res , da mu zapremo usta, in da se poje,,,,resnično.... Zdej pa vi meni povejte...predno sem zanosila sem imela 57 kg, zdej, mesec pred koncem jih imam 66.4....a je to veliko..mani se ne zdi no.. Kakorkoli...lepe sanje... ne nori in ne sekiraj se, kr je to najmanj kar zdaj potrebuješ! Nosečke so vse lepe, še lepše pa bomo, ko bomo mamice!!