mml
|
Dan, pri nas je pa danes en prav tak prijeten dan . Zunaj diši po pomladi, z Manco se dopoldan sploh nisva nič kregali (ker včeraj zvečer je bila neznosna...je imela prave trmastične izpade...me kar skrbi, kako bo, ko bo v puberteti ). Z Maticem sva jo mahnila v mesto, sva ujela celo malo sončka. Sva se šla malo pozanimat za naš poletni dopust (ki bo septembra) in sem ugotovila, da je čisto brez veze kar koli spraševat, ker gospodične v agenciji samo odprejo katalog in preberejo in izračunajo ceno iz cenika...to znam pa tudi sama...skratka še vedno ne vem ali naj gremo za en teden ali dva in ali v hotel, ki je menda ful super za otroke, samo je pa glomazen ali pa v enega čisto novega, ki se odpre šele letos aprila in zgleda super dobro.... No po tem sva šla pe ša malo v knjigarno, sem si nabavila eno knjigo o vzgoji, da vidim, kaj delam narobe, na poti proti avtu sva kupila še eno posteljnino za Matica in šla na tržnico po sestavine za današnje kosilo, bomo jedli piščančjo obaro. Tako da ko sva prišla domov, sem že vse prirpravila za kosilo in zdaj obara brbota na štedilniko, Matic mi je pomagal in glodal korenček in jabolko. Po novem pred spanjem pogledava knjigico, zakon je "Sto ugank", ker so super ilustracije in je čisto navdupen in lista in komentira in oponaša živali...nekako je osvojil kravo, kokoš, psa in mačko....čeprav naše krave spet praviju "buuuu" namesto "muuuu" . Največje veselje mu je pa listanje. Tako kot Manci tudi Maticu niso všeč kartonke in dosti rajši lista "navadne" knjige. Zadnje čase prav lepo lista in nič več ne mečka in ne trga... ...no zdaj pa spančka in sanja o lepih stvareh katarinas upam, da bodo kapljice kmalu pomagale. Šefi so pa tako ali tako na svetu, da nas jezijo . Čeprav vačsih so čisto OK, ker prevzamejo kakšno odgovornost...no vsaj moj šef je tak...njegov glavni problem je, da ne pozna na uro in misli, da nihče nima doma kaj početi in visi v službi do 18., čeprav uradno končamo ob 15.30... klaja upam, da je elektrika zdaj poštimana in ne bo več takšnih šokov. Res dobro, da kurite na drva in imaš plinski štedilnik, pri nas bi bila totalna katastrofa, ker je vse vezano na elektriko lusa pri domačih izdelkih ne smeš računati svojega časa in dela, ker se sicer niti slučajno ne izplača, je pa užitek kaj narediti sam...jaz točno vem, da bi bila voščila in vabila dosti cenejša, če bi jih kupila, ampak so mi doma narejena dosti bolj pristna in od srca . Podobno je tudi pri piškotih...tako da jih jaz v večjih količinah pečem res samo za dobre prijatelje... koala upam, da Alexu zobki ne bodo prehudo nagajali , pri Maticu mislim, da je trenutno najbližje površini spodnja desna štirica, zgoraj je pa bolj težko kaj videti, ker si ne psuti ravno šariti po ustih intruder super, da je Vid že boljši katee super za službo in seveda za prespane noči . Kam boš pa dala Žana Luka, ko boš šla v službo? sani hvala za ZS, sem se prav zabavala. Lepo peci pecivo in predvsem lepo se imejte muzika saj veš, da pogrešamo vsako, ki je ni... lutiropan upam, da se Kaja hitro navadi na to, da jo bo pazil kdo drug in ne bo več tako hudo jokala vse ostale, ki vas nisem omenila se oproščam, ampak mislim na vas in vas imam rada Tako moja obara bo počasi kuhana, tako da imam še nekaj minut zase . Moram malo pobrskat, kateri avtosedež bi kupila za Matica za v mamin avto, ker ga bo potrebovala, ko ga bo čuvala, da bosta lahko kam šla in da bosta dopoldan peljala Manco v vrtec, nazaj jo bom pa pobrala jaz, ko bom šla iz službe, ker je vrtec praktično na parkirišču pri službi...no 100m stran No najpomembnejše sem pa pozabila...
< Sporočilo je popravil mml -- 29.1.2009 13:32:49 >