lara light
|
Sonček, hvala, sokec pomagal Netka je super, ne skrbi, 2.teden se bo kaj javila, če ne že čez vikend, je preč zdej Pikovitek, otročka redko čutim, želela bi si brcike kot jih druge, pa le redko pride, da se kaj premakne. Me Zvezdica tolaži, da so pr atu sami zaspančki ali po očiju mirni? Kako se ti počutiš? Zvezdi mami, čajček koj pomiril kašelj...take napade mam, da komi diham, kot upokojeni kadilci ; no sej to se, samo z malo krajšim staležem Ju3 pričakuješ posebno darilce al je vse mirno? Reby, si bolje? Hvala, ker misliš name Mojsonček, Mismis, hvala srčica. Saj se ne zavedam, se mi zdi, da se tko hitro vse odvije, pa priprave, pa po rože, pa vsi tisti ljudje...da potočiš 10 solz je vsega konec. In ostanejo le spomini, ti so večni. Kar mirno prej domov, sem prepričana,da ni tovrstnih potreb ...sem zdej prebrala, sama si glede kosila, revež, saj ni vedu kdaj boš na vratih, od ju3 pa razvajanje Kako si ti? Vse ok za ju3? Mirna, lepa, vesela, optimistična? SUPER, navijam za najlepše otročke! Komaj čakam Blanči, mismis je napisala še zame, drži se Zarjica, kako idilično...uau Shuki, sonce, ma daj no, če jima s tem glasom in kašljem zapojem, se ziher rodita v roku 1.mesca ; hvala lubica IN SAMO, DA SI vsaj malo BOLJE Lučka, lubica, saj se bo uredilo. Ju3 pa le upoštevaj nasvete poznavalke, tam pri starih prdcih Noki, fajn da si nazaj in da mala 2 rasteta Bebi