|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
28.1.2009 13:39:21   
pikovit
Miška kje jih ti pobiraš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
28.1.2009 13:41:28   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

sunshine kaj je zdej to? Šladminga ni več, gremo!!!!
zvezdica vidim, da si čisto vse probala, kaj pa tult v luno? Mogoče tud pomaga , pa prevale delat, pa drugemu (npr. meni) bajto pucat, pa gobeline šivat pa......no sej razumeš a ne?

sonček sem skopirala post, samo za tebe

Špelka prec ti bajto spucam, če oblubš, da pol zvečer šibnem rodit

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
28.1.2009 13:42:38   
sonček33
Sonček moj ...ti tudi konzerva??!?!?!? Ma kaj je to ata reš skup spravil, same zaspančke.

Zvezdica - ni sam pri atu tko, jaz sem iz GK pa poglej...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
28.1.2009 13:44:25   
sonček33
dan, joj babe kolk se meni danes ne da delati. Pa še vse imam podelano, glede na to, da bom sedaj dva dni na dopustu, ker se bomo crkljali z našo pikico. Sedaj pa študiram, ali iti danes prej s shita in presenetiti našega, mogoče je pa s katero v postelji

In? Presenečenje uspelo?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
28.1.2009 13:46:23   
sonček33
Sonček - ti posodim odpirač za konzerve . Sam da je mali od 3 pa pol kilce dobro.

Šukec moj - a pol praviš, da roke kar ne odnehajo. Prav boga si, a bo tako še čisto malo.

Ja, dej posodi mi odpirač, pls.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
28.1.2009 13:48:02   
sonček33
Zarja, če imate pa tako zimsko idilo, pol si pa sam še kaminček zakuriš pa štrikeraj v roke pa bo noro fajn.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
28.1.2009 13:56:07   
lučka 25
Dan.user posted image

WP, vse najboljše za rojstni dan!!! user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

špelka, pa saj to je super. Sama črnina. Ja naj danes zvečer nežno pade stopka, v petek pa en cel kup celic.user posted image  user posted image  user posted image

T1979, ja super, tudi tebe v petek čaka punkcija. Pridna. Sluznica se bo pa še odebeleila, če ne drugače pa s pomočjo zdravil.user posted image  user posted image  user posted image

Blanč, mali pikici lepo rasteta v velji pikici? Pa kaj sprašujem, seveda rasteta.user posted image

Zarja, a pri vas pa toliko snega??? Pri nama s Shuko pa pa sama zelena trava. O snegu ne duha ne sluha. Pa še vročina te kuha? Pocajtaj se.

lara, vidim da počasi dobivaš borbo z bacili. Super. Naj bo jutri res tako kot praviš, da boš kot nova.

gigi, bravo, tudi pri tebi danes pade stopka.user posted image  user posted image  user posted image  Potem bo pa v petek na mesto snega padale same lepe in zdrave celice od vseh vas.

Reby, upam da lepo počivaš in čuvaš otročka.user posted image

sonček, vidim da še niste našli odpirača za konzervo. Bo treba še mal pobrskat po predalih.user posted image Enkrat vas bo pa vse skupaj presenetilo in bo prav na hitro otroček v naročku.

Stella Rossa, dobrodošla.

mojsonček, saj tale AS mora biti res dober. Da poslušaš srčka, pa si tako bolj pomirjena. Jaz sem mislila, da mi bo G poslušal vsaj srčka, pa je bil tok obremenjen z izvidi, da je po moje pozabil. Naslednji teden pa mu bom kar rekla. Da bom bolj pomirjena.

Zvezdica, vidim, da tudi pri tebi še ni nič akcije. Medo še kar lepo uživa. Upam, da bo do petka že akcija, da ti ne bo potrebno it n sprožitev poroda.

Shuka, kako kaj? Vidim, da si se že navadila na pritisk v rokah. A bova medve še našli kakšen čas za kafe, predno mi ti pobegneš rodit? user posted image

mismis, jutri bo pa dan D. user posted image  user posted image  user posted image

Pa saj vem, da sem vas še polno izpustila. Ma vsem želim vse dobro, en lep dan,...user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
28.1.2009 13:59:49   
Zvezdica
Blanči, pa ti strici doktorji niso mogli v bolnici povedati kaj te je doletelo. Bamti, tole naše zdravstvo, pol qurca tople vode ni vredno

Se strinjam z miš. Sem šla gledat, ja točno to najdem kar sem rekla, preveč hemoglobinauser posted image .
Miška tumorov je pa tvoj D Dan.

Zvezdica - jaz pa mislim, da boš ti jutri šla rodit in boš imela najlepše darilo za RD

navijam za tole reby. Kako si ti, POČIVAŠ?

Zarči, pa kaj ti eskimček, da imate takle?

o lučka, kak smo danes?

Kaj pa naša Žižet, pa vse ostale, kje ste?

Pikovitka... so otroc pridni?

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
28.1.2009 13:59:57   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuka, kako kaj? Vidim, da si se že navadila na pritisk v rokah. A bova medve še našli kakšen čas za kafe, predno mi ti pobegneš rodit? user posted image
Jutr greva komot, če maš čas?

A bi ti povedala kako je blo dons pr stricu G.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
28.1.2009 14:01:59   
lučka 25
Zdaj pa še, da poročam kako sem danes opravila pri G. Kri in voda spet porazno. user posted image  Tako, da imam v ponedeljek najprej na tešč za dat kri , da naredijo kontrolo kalija in vodo, za ene 3 stvari. POtem moram pa domav na en konkreten zajtrk in nato čez 2 uri nazaj dat kri za preiskavo glukoze. V glavnem je rekel, da imam take izvide, kot da ne bi nič jedla, ali pa po cele dneve bruhala. Ampak jaz jem (res manj, kot sem včasih, ker pač vsak grižljaj težko spravim vase, ampak se pomatram in vseeno dovolj pojem), bruhala pa sem v 3 mescih samo 1x. Tako, da še ne vemo zakaj vse to. Spet moram piti B-kompleks tablete, pa ene svečke proti slabostim mi je dal, da mi zviša še apetit. Pa napotke imam, več jesti ampak hrana naj bo polna vitaminov,...ne pa sladkorja. Evo, sem se razpisala.

Tako imama v ponedeljek 2.2. pregled krvi in urina, v sredo 4.2. pa kontrolo pri G.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
28.1.2009 14:05:09   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ja, lahko jutri. Mam čas od 11 dalje.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
28.1.2009 14:06:58   
pikovit
Lučka mašina tole pa ni fajn.Ti dete vse vzame.Bodi pridna in poslušaj zdravnika.Želim ti,da se vse uredi in da boš zdrava kot se zagre.Punca ja bo treba jest.A ni fajn,ko ti zdravnik reče ja gospa jest bo trebauser posted image

Lučka drži se mami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW a si že videla slike iz Zanzibarja???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
28.1.2009 14:11:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Lučka mašina tole pa ni fajn.Ti dete vse vzame.Bodi pridna in poslušaj zdravnika.Želim ti,da se vse uredi in da boš zdrava kot se zagre.Punca ja bo treba jest.A ni fajn,ko ti zdravnik reče ja gospa jest bo trebauser posted image

Lučka drži se mami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW a si že videla slike iz Zanzibarja???

Pikovitka, ja res mi otrok zgleda vse pobere. Pa saj če je tako, je še dobro, samo da dete ni prikrajšano. Sem pa glih danes mojemu pri kosilu rekla, da si nisem nikoli mislila, da se bom matrala s hrano, ko sem drugače tak požeruh. Pa da mi bo kak dohtar rekel, da moram jesti na vso to mojo odvečno ilažo.user posted image

Slik  z Zanzibarja pa še zdaj nisem vidla, so jih pa že vsi ostali. Nikakor ne pridemo skupaj, ker naju nikoli ni doma, ko sta one dva na našem koncu, misdva sva pa tudi prav lena, da bi se na primorsk zapeljala. Mi je prav nerodno.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
28.1.2009 14:11:42   
Shuka

Superca, kam bi rada šla? K starim prdcem al u un lokal k sva bli nazadnje?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
28.1.2009 14:12:26   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: benika

poročilo iz UZ-ja - vse je črno . Črno na levi, črno na desni . Foliklov je veliko, so ravno prav veliki, da danes lahko pade stopka . V petek pa punkcija. Matr sem expresna.

Čez 9 mesecev bom pa teta, tetka......jupi ja, ja, jupi, jupi, jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke tamalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image benika, to si pa tok fajn napisala!!!

špelka, bravo!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
28.1.2009 14:13:52   
Shuka
Lučka - zdej pa dost hujšanja a greva jutr h Gorencu na eno picouser posted image B-kompleks, Elevit si nabavi, sadja in zelenjave v potokih, pa velik pit. Jutr ti bom natreslapar nasvetov, kaj je men pomagal, tm mava še Medisan k ma to vse pa se lohka hitr založiš z zalogo. 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
28.1.2009 14:13:52   
lučka 25

Ne ne, kar k starim prdcem pojdiva. Je bolj umirjeno vzdušje (dokler kak ata ne pride).user posted image  
Potem velja jutri ob 11h pri starih prdcih.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
28.1.2009 14:14:14   
Shuka

Ne ne, kar k starim prdcem pojdiva. Je bolj umirjeno vzdušje (dokler kak ata ne pride).user posted image  
Potem velja jutri ob 11h pri starih prdcih.user posted image
ZMENJENO!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
28.1.2009 14:15:39   
lučka 25

Lučka - zdej pa dost hujšanja a greva jutr h Gorencu na eno picouser posted image B-kompleks, Elevit si nabavi, sadja in zelenjave v potokih, pa velik pit. Jutr ti bom natreslapar nasvetov, kaj je men pomagal, tm mava še Medisan k ma to vse pa se lohka hitr založiš z zalogo. 

saj sem že bolj pridna. Sem danes jedla kosilo 1/2 ure, sem se matrala, a vse pojedla. Ni bil moj nič kanta za smeti. Tablet, pa vitaminov mama pa tud že na zalogi, da je spet vsa omarca polna. user posted image  Ampak kak nasvet jutri mi bo pa tudi še pasal, pa koristil.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
28.1.2009 14:18:00   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

je že šel, gremo naprej...

Blanči, pa ti strici doktorji niso mogli  v bolnici povedati kaj te je doletelo. Bamti, tole naše zdravstvo, pol qurca tople vode ni vrednouser posted image

Pikovit, Vitaebella, Princess, Pika79, kako ste kaj naše trepetalke. A deca ubogajo?

Netkaaaa, kje si ti meni, kako so naši puppy-ji, zdaj so zihr ta najbolj fletkani

Zarja, upam da tvoja vročina čimprej pade in da se boš kmalu počutila bolje

Ajsi, kako si ti meni, kako je pobč, a pridno raste?

MBT1979, danes pa nisi prav zgovorna, a spet šefe teži

pika.po, kako si nam ti? Se tebe tudi kaj lotevajo virusi

Tassi, dobro opravi danes in sporoči nam rezultate

Pija, kako kaj, si se zakafetkala in za dimila

Špelka, meni je tale Hugh Laurie tudi všeč v Kavsu, ampak  v resničnem življenju se ma midva ne bi ravno najbolje razumela

mismis moj.. tukaj me bombandirajouser posted image . Sem že čist fertik. Bom začela papirje skozi okno metatuser posted image

No pa dejmo še malo navijat za jutri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Četrtek, 29.01.
  BEBIII - posvet za 1.ICSI

mismis - ETZ
     zup2 - punkcija
       Fargi - 2.UZ

Dakec - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce moje, dobro se držite in navijam 200/h!!!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
28.1.2009 14:24:23   
pikovit
Lučka in Shuka dajta slikat tale lokal pri starih prdcih.Vedno se tako smejim,ko vaju berem.Pa kakšnega ata ujemita v objektivuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejta jutriuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
28.1.2009 14:30:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

dan, joj babe kolk se meni danes ne da delati. Pa še vse imam podelano, glede na to, da bom sedaj dva dni na dopustu, ker se bomo crkljali z našo pikico. Sedaj pa študiram, ali iti danes prej s shita in presenetiti našega, mogoče je pa s katero v postelji

In? Presenečenje uspelo?

presenečanje uspelo do te mere, da sem prišla domov in kosilo še ni kuhan user posted image  kakšna šlamparija. Kar se tiče valanja po postelji, ga ni bilo, je pospravljena, res je pa, da se je valjal po kavču z svojimi notebookom v naročju, ko sem domov prišla. Zihr je imel elektronski seks, meni pa pravi, da ne more, ker je bolan user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
28.1.2009 14:37:26   
ledenka

In? Presenečenje uspelo?

presenečanje uspelo do te mere, da sem prišla domov in kosilo še ni kuhan user posted image  kakšna šlamparija. Kar se tiče valanja po postelji, ga ni bilo, je pospravljena, res je pa, da se je valjal po kavču z svojimi notebookom v naročju, ko sem domov prišla. Zihr je imel elektronski seks, meni pa pravi, da ne more, ker je bolan user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  no, od jutri dalje bo to prepovedano user posted image user posted image user posted image  nekuhanje kosila mislim user posted image  mamico je treba razvajat!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
28.1.2009 14:38:38   
Reby
Lučka, kaj jaz to berem, ne ga srat punca user posted image
Dejmo pridno jest, veliko vitaminov, mineralov, zelenjave, sadja, beljakovin... in da bodo 2.2. boljši rezultati!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
28.1.2009 14:40:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

In? Presenečenje uspelo?

user posted image user posted image user posted image  no, od jutri dalje bo to prepovedano user posted image user posted image user posted image  nekuhanje kosila mislim user posted image  mamico je treba razvajat!!!

Ajsi, saj se je izgovoril, da če bi poklicala, da prej pridem, bi bilo že skuhano. Pa sem se spet sama kriva, ampak saj ni panike, itak bo zdele začel kuhati, njami

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?