lučka 25
|
Dan. WP, vse najboljše za rojstni dan!!! špelka, pa saj to je super. Sama črnina. Ja naj danes zvečer nežno pade stopka, v petek pa en cel kup celic. T1979, ja super, tudi tebe v petek čaka punkcija. Pridna. Sluznica se bo pa še odebeleila, če ne drugače pa s pomočjo zdravil. Blanč, mali pikici lepo rasteta v velji pikici? Pa kaj sprašujem, seveda rasteta. Zarja, a pri vas pa toliko snega??? Pri nama s Shuko pa pa sama zelena trava. O snegu ne duha ne sluha. Pa še vročina te kuha? Pocajtaj se. lara, vidim da počasi dobivaš borbo z bacili. Super. Naj bo jutri res tako kot praviš, da boš kot nova. gigi, bravo, tudi pri tebi danes pade stopka. Potem bo pa v petek na mesto snega padale same lepe in zdrave celice od vseh vas. Reby, upam da lepo počivaš in čuvaš otročka. sonček, vidim da še niste našli odpirača za konzervo. Bo treba še mal pobrskat po predalih. Enkrat vas bo pa vse skupaj presenetilo in bo prav na hitro otroček v naročku. Stella Rossa, dobrodošla. mojsonček, saj tale AS mora biti res dober. Da poslušaš srčka, pa si tako bolj pomirjena. Jaz sem mislila, da mi bo G poslušal vsaj srčka, pa je bil tok obremenjen z izvidi, da je po moje pozabil. Naslednji teden pa mu bom kar rekla. Da bom bolj pomirjena. Zvezdica, vidim, da tudi pri tebi še ni nič akcije. Medo še kar lepo uživa. Upam, da bo do petka že akcija, da ti ne bo potrebno it n sprožitev poroda. Shuka, kako kaj? Vidim, da si se že navadila na pritisk v rokah. A bova medve še našli kakšen čas za kafe, predno mi ti pobegneš rodit? mismis, jutri bo pa dan D. Pa saj vem, da sem vas še polno izpustila. Ma vsem želim vse dobro, en lep dan,...
|