Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 12:59:34
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 timy, ti pa nič ne sanjej, da boš šla jutri rodit...čaki še malo, no! Saj me zgleda nič ne upošteva, zganja totalne vragolije
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:00:24
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: baki neki bi se vpresala....a ste se odlocle za bris za strptokoka. jaz ne....ubistvu sploh ne vem v čem je fora tega brisa Fora je v tem, da če si pozitivna te pred porodom zdravijo z antibiotiki, ker če te ne zdravijo in se otrok porodi naravno se lahko okuži s to bakterijo in v določenih primerih, če je hudo lahko otrok umre, ampak po porodu otroka tudi zdravijo z antibiotiki, tko da poskušajo omilit zadevo, kolk je pa učinkovito pa ne vem.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:02:45
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
Pozdravljene punce.. jst sm se odločla da spakiram torbice in zaklučim s pripravami... ..pol pa še samo počakam na cartanje , brdy-hvala za novičke mislim da si bom kr pr mojem zrihtala papirje,jebeš pa še tako pomoč...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:04:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: baki neki bi se vpresala....a ste se odlocle za bris za strptokoka. jaz ne....ubistvu sploh ne vem v čem je fora tega brisa Fora je v tem, da če si pozitivna te pred porodom zdravijo z antibiotiki, ker če te ne zdravijo in se otrok porodi naravno se lahko okuži s to bakterijo in v določenih primerih, če je hudo lahko otrok umre, ampak po porodu otroka tudi zdravijo z antibiotiki, tko da poskušajo omilit zadevo, kolk je pa učinkovito pa ne vem. no sedaj ko sem ležala v bolnici je bila ena taka nosečka ko je prvič rodila dvojčice in so se okužile hvala bogu se vse dobro izteklo ampak je pa sedaj ležala noter in so rekli da bo do porods dobivala na 4 ure te antibiotike in potem predno sem šla jaz domov je že rodila še eno punčko...tako da je lahko kr tole nevarno bolje preventiva kot pa potem ko je prepozno...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:04:36
|
|
|
|
Shuka
|
petrap - dihamo s tabo, če še nisi rodila, če pa si pa ti želim veselo cartanje. RAisa - srečno danes, ampak mislim, da so CR že opravili in lepo cartate vašo štručko.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:07:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
Punce a katero boli hrbet?Mene je vceraj in zdaj me tudi,kar pece me od bolecine,pa nisem nic delala,da bi bilo od tega,skoz pocivam v lezecem polozaju,imam lap topa,tako,da res skoz pocivam tudi zdaj ko tipkam
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:11:34
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce a katero boli hrbet?Mene je vceraj in zdaj me tudi,kar pece me od bolecine,pa nisem nic delala,da bi bilo od tega,skoz pocivam v lezecem polozaju,imam lap topa,tako,da res skoz pocivam tudi zdaj ko tipkam naj te tvoj malce bolj premasira v križu ali pa cel hrbet, malo bo pomagalo, al pa kak počep naredi malce se razmigaj pa bo bolje. Ja to je zdej na koncu mal moteče ampak sej bo kmalu minilo.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:13:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
ok Shuka hvala za nasvet bom probala z masazo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 13:16:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:17:47
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.........full ti hvala za link-sem se odločila da bom jutri rekla da naredi ta bris
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:19:43
|
|
|
|
Shuka
|
Kolumbo - vse kar se ti danes dogaja je lepo, kako si lahko tečna Pejdi mal v Pikapolonico ali BC pošpegat če majo kej novega
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:21:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: baki neki bi se vpresala....a ste se odlocle za bris za strptokoka. jaz ne....ubistvu sploh ne vem v čem je fora tega brisa Fora je v tem, da če si pozitivna te pred porodom zdravijo z antibiotiki, ker če te ne zdravijo in se otrok porodi naravno se lahko okuži s to bakterijo in v določenih primerih, če je hudo lahko otrok umre, ampak po porodu otroka tudi zdravijo z antibiotiki, tko da poskušajo omilit zadevo, kolk je pa učinkovito pa ne vem. no sedaj ko sem ležala v bolnici je bila ena taka nosečka ko je prvič rodila dvojčice in so se okužile hvala bogu se vse dobro izteklo ampak je pa sedaj ležala noter in so rekli da bo do porods dobivala na 4 ure te antibiotike in potem predno sem šla jaz domov je že rodila še eno punčko...tako da je lahko kr tole nevarno bolje preventiva kot pa potem ko je prepozno... hvala za odgovore punce.....me je čist šokiral k sem šla brat kako lahko umrejo......bom reskirala tistih nekaj evrov in bom vsaj koker toliko mirna šla rodit
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:22:01
|
|
|
|
cati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cati...daj povej kako je ??? Kako je princeska ??Ti si v redu?? Je nebeško. Naša pupa je zaenkrat zelo pridna in samo papa in spi. Najlepše je ko gleda z tistimi velikimi okicami. Jaz sem vredu sicer malo utrujena a ni omembe vredno. Še vedno nemorem verjet da je ta mali čudež končno pri nama
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:22:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Punce a katero boli hrbet?Mene je vceraj in zdaj me tudi,kar pece me od bolecine,pa nisem nic delala,da bi bilo od tega,skoz pocivam v lezecem polozaju,imam lap topa,tako,da res skoz pocivam tudi zdaj ko tipkam poskusi z masažo tako kot so ti priporočale drugače pa ti naj povem da je to nekaj normalnega mene je en teden predno sem šla rodit Lauro križ bolel skoz skoz skoz zadnjo noč pred porodom je bilo pa najhuje in seveda zaradi popadkov ampak pravijo da če te križ že prej boli da je potem tudi porod lažji koliko je res ne vem pr meni recimo da je ta trditev držala zato pa sedaj čakam kdaj me bo križ začel bolet...sej me ampak še ne dovolj
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:24:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
Cita...kar naj me kriz boli,boli da bo lazji porod se ne bom nic bunila
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:24:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Cati...daj povej kako je ??? Kako je princeska ??Ti si v redu?? Je nebeško. Naša pupa je zaenkrat zelo pridna in samo papa in spi. Najlepše je ko gleda z tistimi velikimi okicami. Jaz sem vredu sicer malo utrujena a ni omembe vredno. Še vedno nemorem verjet da je ta mali čudež končno pri nama super da se imate tko fino upam da ne dobite krčkov in da b šlo vse gladko še naprej
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:25:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Cita...kar naj me kriz boli,boli da bo lazji porod se ne bom nic bunila potem sempa prav vesela da me hrbet boli me moj mora masirati vsaak večer
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:26:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo DEJMO PETRAP AKCIJA! Jst sm tečna k drek pa še sama ne vem zakaj........, mož mi je že med malico dostavil 3 rdeče vrtnice, vse ostalo je reku, da mam v kleti- beri OMARE - mizar mu je dal račun....joj joj joj...glih za en ornk debel "zlatni lanac" ...no pol me je še na kosilo pelu, pol sm pa kr bluzila po Kranju k ena polna luna.... Frizura je uredu (sm u sredo naročena še na finiš, da bom u četrtek lepa za na sliko , jutr sm rezervirala dopoldansko izmeno v kozmetičnem salonu, morm si najdt še eno "zaposlitev" za druk tedn, ker doma ne zdržim niti 5 minut.....čist mi je čudn, k mam določen datum..... Zdele skočm še do mojga G, da se uvalim še na ene 2 ctg-ja (kva pa nej druzga delam ), pol pa še ne vem...verjetno bom šla spet spat ob 20h. Kje je Ajvy, skor ne morem verjet da je oddala prazen post Kolumbo tebi se pa skoz dogaja ne moreš se malo umirit...sej jaz si sploh ne predstavljam kako to zgleda ko imaš točno določen datum za porod...sem se kr mal čudila dvem mamicam v P ko sem sedaj ležala ko so imele predvidene datume ta CR kakšne priprave kako so bile napete in pa zelo srečne... Glede tečnosti se lahko pridružim v ta klub ...za drug teden pa mal po trgovinah in seveda zadnje dneve pred dnevom D počitek in kofetkanje ter čvekanje na kvadrat
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:28:02
|
|
|
|
Shuka
|
joj mene križ nč ne boli
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:30:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Cita...kar naj me kriz boli,boli da bo lazji porod se ne bom nic bunila potem sempa prav vesela da me hrbet boli me moj mora masirati vsaak večer jaz pa sem nek čuden človek ker mi masaža ne paše niti mi ni pasala med porod sem mojemu rekla da naj me neha masirat...pač mi ni pasalo mogoče mi bo pa sedaj
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:46:45
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka joj mene križ nč ne boli Mene tudi ne
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:51:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Cita...kar naj me kriz boli,boli da bo lazji porod se ne bom nic bunila potem sempa prav vesela da me hrbet boli me moj mora masirati vsaak večer jaz pa sem nek čuden človek ker mi masaža ne paše niti mi ni pasala med porod sem mojemu rekla da naj me neha masirat...pač mi ni pasalo mogoče mi bo pa sedaj sej za med porodom tudi jaz nisem ziher da mi bo pasala masaža,ampak zdej mi-moram malo iskoristit možka
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:54:26
|
|
|
|
reckova
|
Hej! Bila na ctgju....vse ok. Popadkov ni, mali je ok. Če bom še 2v1 imam v torek še zadnji ctg. Mislim da je malemu tak fajn notri da ne bo silil ravno ven. Pa še vrata mi pridejo montirat drug teden.....jaz sem tako utrujena. Sploh ne morem nič delat, že zjutraj sem utrujena, ko ne spim v redu ponoči. Pa še križ me takooooo boli. No, sej bo....no babike se še beremo in pišemo kaj. Aja, samo za info rok imam 8.2., 9.2. pa imam rojstni dan. Bomo videli kdaj bo mali prišel.....lp
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:59:24
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: reckova Hej! Bila na ctgju....vse ok. Popadkov ni, mali je ok. Če bom še 2v1 imam v torek še zadnji ctg. Mislim da je malemu tak fajn notri da ne bo silil ravno ven. Pa še vrata mi pridejo montirat drug teden.....jaz sem tako utrujena. Sploh ne morem nič delat, že zjutraj sem utrujena, ko ne spim v redu ponoči. Pa še križ me takooooo boli. No, sej bo....no babike se še beremo in pišemo kaj. Aja, samo za info rok imam 8.2., 9.2. pa imam rojstni dan. Bomo videli kdaj bo mali prišel.....lp Čestitke za pregled. Vidim, da imaš rok takrat kot jaz in da se tudi tvojemu še nikamor ne mudi
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 13:59:39
|
|
|
|
baki
|
sploh ne vem a naj dam bris al ne....pri nas je 25e....pa ne gre se zaradi dnarja...tega pred 7 leti sploh ni blo ...zdaj je pa kr naenkrat vse tk nevarno to pa je res bols preventiva.sam se ti zdi vcasih da je vsega tega prevec pa da mal napihujejo vso zadevo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?