Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:14:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
, teli copatki bi bili pa kot nalasc za naso zabo:
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:16:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:16:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:18:24
|
|
|
|
netki
|
zimska.....že grem!!!! tinky....javim!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:18:44
|
|
|
|
dzanika
|
aha aurora hvala. To pol pomeni da so teli copatki 4,5$ al kako? link
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:19:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:20:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:23:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:26:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:28:34
|
|
|
|
Netta
|
Ali jim boste ponudile tudi hrano, ki jo same ne jeste?... recimo, jaz ne jem vampov, samo če bo prilika bi jih pa Lovru dala za probat, mogoče mu bodo pa všeč... zadnjič sem prijateljico (vegeterijanko) vprašala, če bo hčerki ponudila meso, pa mi je rekla, da ne vidi potrebe po tem... nisem komentirala, ker ni moja stvar, vsak dela po svoje... me pa zanima, kako ste se ve odločile... ponudila ji bom vse, potem bomo pa videli, če imava enak okus
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:28:38
|
|
|
|
Netta
|
lejla - sporoči mi, ko boš spet kaj tu okrog hodila...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:31:53
|
|
|
|
ilatic
|
Rebeca imam eno prijateljico k me pelje kamor češ sam da ima varstvo. Tko da enkrat bom res gor uletela, pa obvezno še Lex povabila, da se dobimo. Itak sem že rekla, da v Trojane bi šla na štop če bi vedela da ti prideš! Kokr sem zasledila tebe in lex ne bo na Trojane? mojcek1 naš ima tudi take čudne zadnje. Full zaspan, spi 10 min pa je že prerojen. Včasih mi še full spi, včasih pa 1 uro cel popoldan!!! Da že ne vem kaj naj z njim. Pa se noče niti igrat, niti spat, niti jest, kar mevka neki.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:35:44
|
|
|
|
Netta
|
tako...smo izselili Ano sedaj pa držte pesti, da bo tudi v svoji sobici ok spala... ilatic...z.s.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:40:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
Inigo: bravo Brin. Evo, mami ni več nervozna, odkar zvečer ni več na RR in se stiska. Nanka: kako to misliš, da bosta z Ilatic enega prižgalei? A nisi nehala kaditi? Ilatic: jaz sem ti lepo napisala, da ta teden ne morem, pa še Ančko imam doma. Bog ne daj, da bi šla k tebi brez Sare, me zadavi. Še drugi teden imam dopoldan RA in zobozdravnika, potem bo pa lažje za dihat. Potem se me pa pazi, ker pridem na cukr, ne ti meni sokec... Poleg čokoladnih piškotov jaz pijem alpsko mleko. In nehaj srat glede AD.... Bedarija! Veš kaj so moji AD? Sladkarije v vseh oblikah.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:41:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, ostalo sem pa, sorry, ne da pokomentirat. Ali kdo hoče malo rabljeno 4,5 letnico za dva dni??? Sem malce posivela danes.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:42:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:43:13
|
|
|
|
tims
|
Dan, kako? Pr nas slabo. Skor cel dan sem slabe volje. Pravzaprav niti ne slabe volje ampak žalostna . Sej veste- ni Tima. Sem zdele čekerala ATM TV Kranjska Gora in ker je slika v živo, vidla naše male smučarčke pri Lumpijevi stezi. Verjetno so imeli tam zbor. Itak da sem se zjokala. Prepoznala pa sem jih po rumenih markerkah. Joj, kaj bi bla rada en golob, pa da grem tja pogledat, kako se ima. Drugač pa prov občudujem našo Nino. Je taka faca, ko se poskuša sama usest, pa ji nekako ne rata. V bistvu se prav obrne, sam se nasloni na rokico. Ilatic-jaz imam isti problem kot ti. Sem brez avta in zato zabezecana doma. Edino kar grem ven je sprehod z Nino z vozičkom. Filmi-hmmm, men je bil tale z Willom dober. Drugač mi je bil pa ful dober film Poslednja kurtizana (mislim da je tak naslov ). Sicer je že nekaj let star, ampak mi je še vedno dober. Knjige- se strinjam s Konsalikom in Holtovo. Drugač mi ima pa tud Mary Higgins Clark dobre knjige. Vampi- da ne bo katera mislila, da jih jaz jem, ko jih tako veselo nakupujem. Ni šans. Samo moj je pa nor nanje in ker jih jaz pač ne kuham, mu jih postrežem iz plastičnega piskerčka . Neboglasnica, ti men 4,5 letnico, jaz tebi 6mesečnico? Deal?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 12:43:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:43:38
|
|
|
|
Netta
|
Ali kdo hoče malo rabljeno 4,5 letnico za dva dni??? Sem malce posivela danes. tole je pa prva stvar danes, ki me je nasmejala!!!! prodajaš staro za novo???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:46:08
|
|
|
|
tims
|
Mojcek, prepozna. , sem se prej javla.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:51:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
Tims: može, polne joške imam, pa še ta mlada dva naj se malce spoznata. Mojcek1: ok, naučim tudi to. Če ne jaz, pa moji dve pomočnici. Mislim, da bi Živa vse naredila, samo da se ju reši. Mirjam80: ne prodajam, oddajam. Bi še rada kaj zaslužila zraven. Blacky: nič nisi napisala kako ste danes?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:54:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
A je katera gledala včeraj DD? Kolikokrat je morala une mladce opozoriti, sankcije seveda ni bilo. Da ne govorim, ko je šel v finale tekmovalec št. 2, mu je nekdo prišepnil odgovor - koža, pa spet nič.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:54:20
|
|
|
|
Netta
|
Mirjam80: ne prodajam, oddajam. Bi še rada kaj zaslužila zraven. ah jaz bi danes menjala...mojo za tvojo for free!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:54:59
|
|
|
|
tims
|
Neboglasnica, pa glej da bosta v ločenih sobah . Kaj pa Lex? Kako je uspela operacija?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 28.1.2009 12:56:03
|
|
|
|
Netta
|
neboglasnica - jaz sem gledala DD...uf kok so mi bili antipatični uni debaterji...sem navijale za drugo skupino...ampak žal.... so bili pa nekateri odgovori čisto mimo...npr. za prostitutke...nebi uganila nikoli, pol mojih možnosti ni bilo med izbirami
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?