|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
27.1.2009 22:43:17   
barika
Oktavija, sem pri Peterneljevi. Telovadbo imam pa doma zraven Martina ... danes sma letala po snegu, prišla noter čist gnilauser posted image
Iz kerega konca Celja pa si? jaz sem  (skor) iz centra.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 701
28.1.2009 7:55:33   
JaLuca
Pozdravljene po dolgem času,

sem tak utrujena. Starejša hčerka je čez vikend ponoči kašlala, zdaj je boljša, mlajša nahodna, tako da smo ponoči bolj slabo spali. Ko pa pridem s službe, pa še kuha, pa še sama sem doma, user posted image  dela skozi celi dan, včeraj sem jih morala še sama spravljati spat, pa bi obe noreli.

Ja pa gledamo za kakšno hiško ali večje stanovanje, ker 5 na 50 m2 bo fejst gužva, in to v fejst starem stanovanju. user posted image  še študira kateri avto, da bodo 3 avtosedeži šli noter, pa velik kuferam mora imeti. Le da bi nam uspelo letos se kam seliti, samo kaj ko pa plač ne povečajo, še zamrnejo, user posted image  pa kriza.

Bo že, v glavnem da bo petek na pregledu o.k.

O imenu še ne premišljujema, za fantka je še vedno izbrano, za punčko pa ne vem, niti ožji izbor.

Vsem novim user posted image  pa user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 702
28.1.2009 8:17:55   
Bety11
Pozdravljene!

Dobrodošle nove in slikice z UZ-ja so fantastične.....user posted image user posted image user posted image

Jaz ne morem dočakati, da zraste regrat pa koprive.....Pa vsaj en meece je treba čakati na to.....user posted image ...Tako bi to jedla......

Sanjala sem, da me moja pikica tolaži in mi sporoča, da je vse z njo OK..... Kar lepo se počutim po teh sanjah.....
Jaz zvečer nisem utrujena samo malo napeta in živčna.....Otroke pošiljam spat, na živce mi gre kanarček, ki poje 100 na uro, pa psička, ki skozi nekaj cvili in bi rada.....Ko začne ta cikrus, si jaz želim samo zbežati nekam.....Kar v klet bi šla.....user posted image user posted image user posted image

Imena?!?!...uff....kje je še to?!?!....Razmišljali bomo enkrat avgusta...user posted image user posted image user posted image

Jaz imam velik apetit in tudi jem dosti....Ne vem....Moje izkušnje so bile kate, da se v začetku ful zrediš in potem se vse malo umiri, ker te otrok pritiska na želodec in takrat ješ kot ptiček.... Pa dojenje po porodu mi je pobralo kar dosti zalog.....Če ješ vse brez kruha in sladkorja, mislim, da potem ni panike.....user posted image

Danes je že sredina tedna....še dva dni pa vikend....Vikendi so mi najljubši dnevi...user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 703
28.1.2009 8:38:45   
sontschica
dobro jutro souser posted image .

se bom potrudla, pa bom enkrat ta teden še jaz pripopala slikco z UZja sem gor. sam ker sem šele danes čisto dopolnila 8 teden, se na slikci še ne vidi čist točno. jaz skuz pravim, da se vidi zasnova za glavico pa učka, pa moj user posted image  skoz neki pametuje, da se mi sam zdi, da je sam ena packa. v glavnem jaz se mu ne pustim, vem, da se vidi glavica pa pika.

no danes sem se naročila na nuhalno h Strahovi v Domžale in imam datum 26.2. komaj čakam. sej bo kar hitro minilo, sej se je čas do prveg pregleda tut vlekel, pa je kar nekod šlo.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 704
28.1.2009 9:10:15   
tinuška
Čao punce!

Mi lahko katera PROSIM pove kje se nahajajo te slikice iz ultrazvokov....user posted image user posted image  Jaz jih sploh ne najdem...

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 705
28.1.2009 9:31:49   
koss
Zravo punce...Pa da se še jaz pridružim septemberkam...Rok imam 6.9., vendar ta še ni čisto natančen, saj sem imela preged že v začetku januarja, pa je bilo še vse malo premalo, tako da imam sedaj dva roka. Prvi je 19.8., drugi 6.9., tretjega pa dobim 4.2., ko imam še en ultrazvok. Počutim se bolj slabo, skozi mi je slabo, vendar upam, da kmalu mine, pa bo lažje. A ima morda katera pprobleme s prebavo..MEne je že full začel matrat, pa mi vse skupaj bolj slabo pomaga...
Uživajte in pazite na svojo pikicouser posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 706
28.1.2009 9:40:59   
Nataša31
Pozdravljene punce,

da se pridružim še jaz. Čakamo drugo pikico, enega miškota že imamo domauser posted image .
Prvi UZ imam naslednji ponedeljek, vendar ne vem če se bo že kaj videlo, ker bo šele 6t in 2 dni. Rok imam po mojih izračunih okoli 27. septembra, vendar če bo dete pohitelo tako kot prvo, bom rodila v sredini septembra.
Imam pa še eno vprašanje, tester mi je pokazal nosečnost kar 5 dni pred izostankom M, še kateri tako? Tako da je mogoče, da sem zanosila malce prej kot pa mislim...Bomo videliuser posted image
Punce pridne bodte, grem nazaj delat, upam da me ne bo več tako zelo slabouser posted image

(odgovor članu koss)
Neposredna povezava do sporočila: 707
28.1.2009 9:58:12   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Nataša31

Pozdravljene punce,

da se pridružim še jaz. Čakamo drugo pikico, enega miškota že imamo domauser posted image .
Prvi UZ imam naslednji ponedeljek, vendar ne vem če se bo že kaj videlo, ker bo šele 6t in 2 dni. Rok imam po mojih izračunih okoli 27. septembra, vendar če bo dete pohitelo tako kot prvo, bom rodila v sredini septembra.
Imam pa še eno vprašanje, tester mi je pokazal nosečnost kar 5 dni pred izostankom M, še kateri tako? Tako da je mogoče, da sem zanosila malce prej kot pa mislim...Bomo videliuser posted image
Punce pridne bodte, grem nazaj delat, upam da me ne bo več tako zelo slabouser posted image

meni user posted image user posted image

Dobrodošli novi user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa enega bolnika doma user posted image user posted image , je moj zbolel in je taaaaak bogiuser posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 708
28.1.2009 10:09:52   
Nataša31
Barika,

da nisva pridelali user posted image user posted image ? Hm...pravijo, da če je toliko prej plusek....
Kje je šele naslednji ponedeljekuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 709
28.1.2009 10:12:22   
Nataša31
Barika,

sem šele zdajle videla,da si že imela UZuser posted image  Upam, da mene ne bo kaj presenetilo na UZuser posted image
Čaw

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 710
28.1.2009 10:14:16   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Nataša31

Barika,

da nisva pridelali user posted image user posted image ? Hm...pravijo, da če je toliko prej plusek....
Kje je šele naslednji ponedeljekuser posted image

ne, niuser posted image  sem se hecala, da bi lahko bila dva, pa je šla ekstra gledatuser posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 711
28.1.2009 10:27:58   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška

Čao punce!

Mi lahko katera PROSIM pove kje se nahajajo te slikice iz ultrazvokov....user posted image user posted image  Jaz jih sploh ne najdem...

Klikni na album pa jih boš videla. lp

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 712
28.1.2009 10:31:59   
sontschica
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. user posted image ,?. user posted image )   NASLEDNJI PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3. user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )        06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )          03.03.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)             (1.user posted image , ?.user posted image )            ??
user posted image   01.09.  Tanchy (?)              ( 2.user posted image , 1. user posted image        ??
user posted image   01.09.  vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0 user posted image )         4.02. 
user posted image   02.09.  eva Ana (?)              ( 1.user posted image , ? user posted image )       19.02.  24.02.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)            (1.user posted image , 0 user posted image )         22.01. 
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)             (1.user posted image , 0 user posted image )         ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)            (3. user posted image , 1. user posted image )      16.01.
user posted image   05.09.  barika (24)              (2. user posted image , 1. user posted image )     23.01.
user posted image   05.09.  enaS (32)                (2. user posted image , 1.user posted image )        11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)              (2. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   05.09.  tajčika (31)             (3. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (?)            (?.user posted image , ?. user posted image )       ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)            (?.user posted image , ?. user posted image )       04.02.    
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)       ( 1. user posted image , 0 user posted image )    24.02.     05.03.
user posted image   08.09.  veselka (27)              (1. user posted image , ?. user posted image )     02.02.
user posted image   09.09.  baja* (29)                 (2. user posted image , 1. user posted image )    29.01.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)              (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)               (2. user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (23)         (1. user posted image , 0.user posted image )     26.01.  26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)     (?. user posted image , 1.user posted image )      11.02.
user posted image   10.09.  oktavija (28)             (2. user posted image , ?. user posted image )    30.01.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)               (3. user posted image , 2.user posted image    30.01.
user posted image   11.09.  Pupček (28)              (1. user posted image , ?. user posted image )    23.02.
user posted image   12.09.  kepica (27) 
               (4. user posted image , 1.user posted image )     20.01.    02.03.
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.     02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1. user posted image , ?. user posted image )    14.01.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )    ?.?.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image  
 17.09.  nussy (?)                    (?.user posted image , 2.user posted image )      03.02.
user posted image   17.09.  tinuška (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )      ?.?.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0 user posted image )     ?.?. 
user posted image   20.09.  noa1  (33)                  (2. user posted image , 1. user posted image )    16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     02.02.
user posted image   21.09.  yenny (34)                 (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)            (1.user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)              (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  cori (29)                    (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image   27.09.  Anonimna (?)             (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)             (2.user posted image , 1.user posted image )       02.03.
user posted image   27.09.  Rožica82 (26)           (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)              (xx.user posted image , 3.user posted image )     11.02.
user posted image   01.10.  nincika (24)             (1.user posted image , 0.user posted image )       11.02.  
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)               (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                     (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.
user posted image   xx.xx.  Lenck (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   xx.xx.  mojgal (?)                  (?.user posted image , ?.user posted image )        22.01.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                  (?.user posted image , ?.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)           (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)              (?.user posted image , ?.user posted image )        26.01.
user posted image   xx.xx.  tažana (?)                   (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.

Skupaj: 53 user posted image
Z nami so pot začeleuser posted image :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch 
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

(odgovor članu tulpek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 713
    28.1.2009 10:36:50   
    sontschica
    dobrodošle nove user posted image . želim vam prijetnih user posted image , brez slabosti in težav.

kolk nas je že. to bodo pa res polne porodnišnice septembra.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
    28.1.2009 10:39:39   
    Anonimen
    user posted image  

en lep dan še od mene, me ze nekaj časa ni bilo pa vidim, koliko je novih user posted image

Jaz sem ok, vsaj zaenkrat.  Upam, da tako tudi ostane, sicer imam skoz en izcedek, ki me kr malo skrbi, verjetno se bom šla malo pokazat k G, samo jaz upam, da ni nič narobe.

Nič doborodošle nove pa se kaj javim še.

Neposredna povezava do sporočila: 715
    28.1.2009 10:40:42   
    JaLuca
    Joj punce komaj se držim na šihtu, pa kje je še ura pet. še HB da ni danes navala. Še od zajtrka se mi danes vse dviguje, kak bom jedla malco, da ne bo jim sumljivo. pa saj itak mislijo, da sem z dvema user posted image  zaključila, ko bom povedala jih bom tak vrglo.

Pa tak sem se na začetku hvalila, da nimam nobenih posebnih znakov, zdaj pa mamuser posted image , počutje danes, od zjutraj za user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 716
    28.1.2009 10:42:16   
    Lorian
    Hojla!
    Da se še jaz pofočkam, pa malo raporta.
    Včeraj sem imela pregled. Imam dva roka po M 22.08., po UZ pa 5.9., tako da še vedno otajam nekje vmes med avgustom in septembrom. No G. pravi, da je ta po UZ pač bolj točen. user posted image je lepo zrasla, tako da je vse ok.
    Naslednji pregled imam 27.02., mi bo moja g. zmerla tudi NS ( sicer čisto neuradno, ker to pač ne dela več ) Sem jo prepričala, da bom plačala UZ, ker ja ta pač najlepše viden. Se pa moram na AC naročit. A ima mogoče katera št., ker je ginekologinja ni našla?!

Lep pozdravček souser posted image  in seveda še vedno velja, čim manj user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 717
    28.1.2009 10:51:57   
    cukr07
    IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Joj punce komaj se držim na šihtu, pa kje je še ura pet. še HB da ni danes navala. Še od zajtrka se mi danes vse dviguje, kak bom jedla malco, da ne bo jim sumljivo. pa saj itak mislijo, da sem z dvema user posted image  zaključila, ko bom povedala jih bom tak vrglo.

Pa tak sem se na začetku hvalila, da nimam nobenih posebnih znakov, zdaj pa mamuser posted image , počutje danes, od zjutraj za user posted image .

Tudi jaz sem se še prejšnji teden hvalila, da nimam nobenih znakov, danes me je pa doletelo. user posted image  Zjutraj sem najprej 10 minut objemala WC školjko, ven itak ni šlo nič drugega kot malo sline, sem pa mislila da bom želodec ven vrgla.
    Zdej sem pa že cel dan taka kot cunja. Slabo mi sicer ni več, me pa bolijo vse kosti in se počutim kot bi se me nekaj lotevalo. V službi se komaj premikam (še dobro, da je bolj miren dan) in komaj čakam, da grem domov in direkt v posteljo.
    Upam, da tole slabo počutje čimprej mine.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu JaLuca)
    Neposredna povezava do sporočila: 718
    28.1.2009 11:03:31   
    sontschica
    men pa danes, hvala bogu ni nič slabo. sej vem, moram na hitr potrkat, da se mi ne pojavi user posted image  že čez 5 minut.
    prov paše tak dan, po celotednskih user posted image .

(odgovor članu cukr07)
    Neposredna povezava do sporočila: 719
    28.1.2009 11:06:47   
    JaLuca
    Cukr07 ko jaz pridem domov še me čakata dve navihanki, pa saj bo. v 1 user posted image bi spala 25 ur na dan pa bi bilo premalo, mi je ostal ves potek nosečnosti v spominu, 2user posted image  malo zamegljena, 3 user posted image  pa bo minla kot keks.

saj še dva dni pa vikend tu, v petek imam dopust, da grem lepo v miru na pregled, potem doma še skuham, pa če bo ostala še kaka urca za ležanje.
    po vrtcu pa akcija.

(odgovor članu cukr07)
    Neposredna povezava do sporočila: 720
    28.1.2009 11:10:08   
    tinuška
    Oj souser posted image !

Da se malo pofočkam!user posted image
    Ali je še kje kakšna, ki ji razpoloženje tako niha kot meni?!user posted image
    Trenutno sem v službi in sem take volje, da bi najrajši šefa ubila ali pa se zjokala, da bi bilo veselje gledat!user posted image  Ah, saj verjetno bo nekega dne bolje, bi pa vsekakor rajši bruhalauser posted image in se ukvarjala s slabostmi, kot pa prenašala to podlasico user posted image  nestrpno v službi!

Joj, joj.... danes pa res nisem za med ljudi! Upam, da ste ve dobre volje in da se počutite krasno.

Pošiljam vam en lep pozdravček in user posted image !

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

Neposredna povezava do sporočila: 721
    28.1.2009 11:28:34   
    cukr07
    JaLuca, danes si pa res ne predstavljam kako bi bilo, če bi me doma popoldne čakal še kakšen nadobudnež. Ne vem kako bi ga poštimala. Tole danes je res katastrofa. Pa nisem glih občutljive narava, ampak kar je preveč je pa preveč. user posted image
    Se pa tudi jaz tolažim s tem, da se bliža vikend in upam da bom že nekako speljala do konca tega tedna.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu JaLuca)
    Neposredna povezava do sporočila: 722
    28.1.2009 11:59:37   
    kepica
    Danes je pa zgleda res nekaj v zrakuuser posted image Spet se mi je vrnila slabost, vrti se mi za znoret, ker imam pritisk spet čist na podnu, pa še mali je zbolel, tako da se še z njim ukvarjam, med tem, ko bi sama najraje zaleglauser posted image Komaj čakam, da pride mož iz službe, da zalegnem za par uric, ker me bo pobralouser posted image
    Me je pa prejle skoraj kap. Grem na wc in nisem mogla verjet, da obstaja tako rumen izcedekuser posted image user posted image Ga ima še katera?? Upam, da ni kakšno vnetje. Čutim nič ne, vode popijem dovolj. Ne vem, kaj bi bilo. Upam samo, da ne spremeni barve v kaj temnejšegauser posted image

V ponedeljek moram pa v službo. Ne vem, kako bom zdržala 8 uruser posted image Komaj pokonci stojim, ampak moram iti, ker smo konec meseca in moram naredit plače, ki jih noben drug ne zna naredit. Bom pa čim prej predala vsa dela, da bom lahko potem mirno na bolniški, ker v takem stanju mi res ni okoli za hodit. Vseeno pa upam, da bo tole neprijetno obdobje kmalu mimo, saj bi šla rada še kaj v službo, ker celo nosečnost doma čepet ne gre. Bi se mi zmešalo.

Kar se pa tiče imen. Imamo izbrano že kakšni dve leti. Punčka bo Nika, fantek pa Anže. Nagajivček, ki ga imamo doma je pa Nejc.user posted image Malo bomo še pogledali, če dobimo kaj svežega, ampak mislim, da bomo kar pri tem ostali.

Kar se pa tiče Uz slikic... Je res samo jaz nisem dobilauser posted image Še kapnilo mi ni, da bi prosila zanjo...sem bila tako iz sebeuser posted image

Na koncu še čestitke vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image Dobrodošle v klubuuser posted image

Lepo bodite. Pa čim manj neprijetnosti vam želim.user posted image

(odgovor članu cukr07)
    Neposredna povezava do sporočila: 723
    28.1.2009 12:04:22   
    JaLuca
    Saj gre, hitro jih probam dati spat, okrog 8, tak da si mislim, zdaj pa pol urce za mene in kaj se zgodi - se niti ne naštimam v pojstli, zaspim za dve uri kot ubita, potem pa mogoče akcija, če se katera prebudi, da jih nazaj naštimam, še hitro grem na wc, pa nazaj spat, samo kaj ko potem več ne zaspim nazaj, me zadnji teden daje nespečnost.
    se vidi da se mi danes ne ljubi delati, tak da danes večkrat pofočkam, kot prej.
    vsaj nekaj dobrega user posted image

(odgovor članu cukr07)
    Neposredna povezava do sporočila: 724
    28.1.2009 12:06:52   
    Lenck
    Čveke user posted image user posted image Nemogoče vse prebrat user posted image user posted image vsem!

Mi smo pa danes takooo veseli! Smo bili na UZ in bebica tako pridno raste, da je že pravi velikan (ali velikanka) pri dveh centimetrih pa pol user posted image In ker sva tako pridni in nama kaže bolje, nama zdaj dva meseca ne bo treba k zdravniku, do sredine marca user posted image Še datum smo nekako skompletirali, 2. 9. je naš PDP... In še tako prijazni so bili, da je bodoči očka lahko gledal vse zraven. user posted image
    Uf, pa so se končno odločili, da paševa "uradno" med nosečnice user posted image user posted image user posted image Danes še slabost lažje prenašam user posted image

Sem pa pozabila vprašat, pa me zanima, kaj menite: a kopanje v bazenih (terme) je ok? Meni voda tako paše... zdaj pa ne vem, kako bi bilo user posted image Vem, da se na splošno priporoča, samo hkrati opozarja zaradi okužb, jaz pa sem še rizična... user posted image Bi se pa šla cartat, imam ene terme 5 km stran user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu cukr07)
    Neposredna povezava do sporočila: 725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......