Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:13:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja me je tašča spomnla dons da mam rok že kr drug tedn jst bi pa zdj že skor pozabla Naša mala ma pa čist stegnjene nogice...si grize nohte na nogah Ti si pa vašo čist raztresla s kašljem pa se še ni pomirila kako hitro je šlo tih 9 mesecev a ne s tako hitrostjo in prihajajo naši dnevi D...vsaka posebej bo odhajala v Rim in domov bomo prinesle nekaj najlepšega in po vrhu vsega tega občutile nekatere prvič nekatere pa že drugič besedo MAMI...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:15:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja me je tašča spomnla dons da mam rok že kr drug tedn jst bi pa zdj že skor pozabla Naša mala ma pa čist stegnjene nogice...si grize nohte na nogah Ti si pa vašo čist raztresla s kašljem pa se še ni pomirila kako hitro je šlo tih 9 mesecev a ne s tako hitrostjo in prihajajo naši dnevi D...vsaka posebej bo odhajala v Rim in domov bomo prinesle nekaj najlepšega in po vrhu vsega tega občutile nekatere prvič nekatere pa že drugič besedo MAMI... ja res je Mi2 z mojim sva že oba tko neučakana....sva dons zibelko sestavla in moj čist stopljen zraven
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:16:45
|
|
|
|
sunny24
|
A taka frajrka si, da si kar pozabla, da greš drugi teden po vašo punčko? Faca! A prov stegnene ma? Ja, si dela malo pedikure... Dej nehi, veš ku se mi je revca smilila, k sm tolko kašlala...Revček moj!!! cita, juti se ne nič sekirat in se bat, da te bo kej napiz****. K jo vidi, babo smotano!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:20:26
|
|
|
|
|
Ja nč drage moje jaz odhajam sej spi se mi še ne ampak sem tulk zavlačevala spet nisem dans likala kk sm jz smotana ja kdaj pa bom hmmm ...moj mi pravi ne sekiraj se...sem čvekala tle na rr z eno kolegico in je ura kr tekla...ja nč grem še stroj dokončat pa šibam noge v luft tiščat da malo mine tale oteklina.. Punce moje lepo in sladko nočko jutri pa javim kaj sem zrihtala...upam na najbolje...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:21:39
|
|
|
|
claud
|
Ja g je po uz vidla da se je kr raztegnla bo gimnastičarka.... Sunny- ja sj se še men smili tvoja...jst se že za trebuh primem da je bl pr mer če sam kihnem Cita-če se ona nate pi...zdi se dj pa še ti nanjo pa ji povej kar ji gre...če hoče bit profesionalka naj se tko tud obnaša....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:22:30
|
|
|
|
sunny24
|
cita nočko, pa lepe sanje! Jutri pa fajn opravi! Aja, pa cunje te bojo že počakale al pa te bo dragi presenetu in ti jih on speglu!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:22:48
|
|
|
|
claud
|
Cita-lepo opravi ju3, dons se pa dobr naspi....nočko
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:25:05
|
|
|
|
sunny24
|
claud, sem se tudi jst za trebuh držala ko je blo prov hudo. Me je full pod trebuhom bolelo, prov žgalo je, ko sem se odkašlala...Sej moj me stalno sprašavu, da če mislim že kar rodit...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:26:09
|
|
|
|
claud
|
No sj jst pa tud grem k že komi gledam...no sj sm že od 4h zjutri zbujena...sunny takrat ste šle ene čveke komi spat ane...no ja...skor Sj ste ble pridne No lepo se naspi pa se jutr oglasim k sm popoldne sama!! Nočko
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:28:04
|
|
|
|
sunny24
|
No, pol pa lahko nočko in lepe sanje tudi tebi! Kaj si pa že ob 4h delala pokonci? A ni šlo za spat? Se tipkamo jutri! čawčaw
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:28:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 cita nočko, pa lepe sanje! Jutri pa fajn opravi! Aja, pa cunje te bojo že počakale al pa te bo dragi presenetu in ti jih on speglu! sem ti poslala mms.... papa
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 0:30:21
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 No, pol pa lahko nočko in lepe sanje tudi tebi! Kaj si pa že ob 4h delala pokonci? A ni šlo za spat? Se tipkamo jutri! čawčaw Točno tko ...spanje ni šlo... zdj pa res grem nočko
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 5:23:05
|
|
|
|
petrap
|
ojla... že od 3h naprej pokonci...začeli popadki na 10 minut...babe ne se bat, da jih boste zamudile, ker tole boooli, pa mislm, da bo še najbrž bl...trenutno popadki na 6 minut, moj zunaj kida snegeca, pol se bova pa počasi odpravla, je reku da morm met popadke na 5 minut al mi mora pa voda odtečt...zdaj sem si skuhala še malinov čajčk...no saj se vam v vsakem primeru javim kaj.... moj je reku, da morm danes rodit, ker me ne bo zastonj vozu v PO ... no vam poročam kaj in kako...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 6:38:16
|
|
|
|
baki
|
tk jst pa zdaj na pregled.tk me pika odspodi da se komi iz skolke vstala.javim kok je blo.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2009 7:17:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 7:31:03
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap ojla... že od 3h naprej pokonci...začeli popadki na 10 minut...babe ne se bat, da jih boste zamudile, ker tole boooli, pa mislm, da bo še najbrž bl...trenutno popadki na 6 minut, moj zunaj kida snegeca, pol se bova pa počasi odpravla, je reku da morm met popadke na 5 minut al mi mora pa voda odtečt...zdaj sem si skuhala še malinov čajčk...no saj se vam v vsakem primeru javim kaj.... moj je reku, da morm danes rodit, ker me ne bo zastonj vozu v PO ... no vam poročam kaj in kako... Petrap držim pestke, kmalu boš cartala!!!!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 7:55:50
|
|
|
|
Urša08
|
Petrap držim pesti za čim lažji porod. I pa dons se boste že cartali.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 8:02:40
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro punce! Jaz sem že od 6 pokonc, sm pogledala Blondinko s harvarda Kolombo ti maš Majkla za budilko, jaz se pa kr sama zbudim, čeprav moj pikec še spi. Baki kaj pa tebe tok boli revica, sporoči kako je bilo na pregledu. Mogoče nam boš pa še ti ušla rodit? Jaz se počutim boljše, le nos še mal spušča, pa kašlja se ne morem losat. Sunny24 a si se ti že znebila kašlja? No zdej je pa moj pikec vstal in mu grem zajtrk narest. Sem mislila kar gres za oba narest, mi neki mlečnega paše. se tipkamo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 8:33:24
|
|
|
|
Ajvy
|
ŠE 3 DNEVI DO NAŠEGA MESECA...... dejmo navijat za punce v P .Raisa.....CR ...držimo pesti.... Petrap.....popadki...... - dihamo s teboj se počasi odporavlja v P Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....čep, popadki......-DOMA ČAKA NA AKCIJO V domači oskrbi prehitevajo: Majchy...popadki in špikanje Urša--- špikanje Mihailo...nočno špikanje..... Cita...sumljivo špikanje v križu Glen.....špikanje in otrdevanje trebuha POMEMBNI DATUMI: 05.02.2009---Kolumbo....CR...držimo pesti.... nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naj raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : Deja in njen fantek Žiga Izidora in njen fantek Erik PUNCE MISLIMO NA VAS in dihamo in stiskamo pesti......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 8:45:04
|
|
|
|
diamantina
|
Jutro! Kako ste? Jaz sem zopet čisto vremenu podobna, spala sem zelo slabo, tud nobene prave volje nisem, niti jest in pit se mi ni. Se še odločam, kaj bi danes počela. It tako nimam kam v takem vremenu, tako da bom najbrž malo za diplomo iskala po netu, malo brala in čakala, da mine čas, sem pa sama s taščo, torej sama.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 9:18:40
|
|
|
|
diamantina
|
Ravno zdaj me je sestra od G klicala z novico, da je moja G zbolela in imam zato pregled šele 5. 2. Res upam, da mi takrat ne bo treba nanj, ker bom že nekje drugje.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 9:23:26
|
|
|
|
kayica24
|
ooooo,naša PetraP pa bo danes že cartala Kak fajn Kak ste vse ostale??A še katera odhaja v Rim?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 9:31:14
|
|
|
|
milči
|
Dobro jutro sonosečke! Najprej iskrene čestitke novim družinicam, ki se že veselo cartajo , ene se pa še bomo ! Vsem ostalim čestitke za uspešne preglede, važno, da je z našimi vse OK, vsi bodo prišli na svet na takšen al drugačen način. Lahko povem, da se je naš odločil/a, da se je obrnila z glavco dol, JUUUPIII , sem vesela, hkrati pa me počas začenja bit strah kako bo pri porodu! Ampak bo že! Naslednji pregled pri G imam 4.2. za seznamček, jutri pa imam pregled pri internistki prim. Meglič v Lj. Punce, a mi veste svetovat, to imam v stari porodnišnici. To je tista stavba za porodnišnico v Lj ali katera druga ? Saj sem neki gledala po netu, sam se hočem prepričat. Imam ob 9.00 zjutraj, pa me bolj zanima, kje bi najlažje parkirala, sploh zdaj, ko je ta plundra in gužva zjutraj? Kaj mi svetujete? Petrap- držimo pestke
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 9:41:04
|
|
|
|
diamantina
|
Petrap, veliko sreče danes!!!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 28.1.2009 9:49:00
|
|
|
|
petrušk
|
petrap good luck...sj smo vse kmal za tabo....me je kr mal stisnlo k sm prebrala :)) sm ti prov fovš k boš že cartala... no punce, a...kako ?? je tud vas kej stisnlo? jst sm že mojmu pokazala kako bo zgledal! lep pozdravček in en miren dan vsem skupaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?