Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:34:03
|
|
|
|
arabela*
|
nič babike,grem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:34:39
|
|
|
|
KAHLO
|
nočka Saraya!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:36:36
|
|
|
|
meta21
|
Lovro je tudi že malo v stolčku ampak samo kakšnih 15 minut-ko je kašico in občasno, ko kuham, da me gleda. Drugače je pa v ležalniku. Mi ful prav pride, ker je rad notri in je fajn za po obroku, da se mu hrana poleže in ne poliva.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:37:38
|
|
|
|
meta21
|
Kahlo, ti si si pa danes vzela čas...Lepo, lepo, da nisi samo BTW pršibala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:40:16
|
|
|
|
KAHLO
|
meta21, ja danes mam spet cajt k včasih. Mala spi, koča pa je klko tlko pospravljena, jutri pa mamo za južno pizzo, tak da mi ni treba nič več danes pripravlat... je pa res da bi mogla diplomo pisat pa se kr ne moram zraven spravit. Pa še včasih me zgrabi nostalgija po tem rr.......še posebaj me zaboli pr dušici, k vidim da sem že čist out in nimam pojma kaj debatirate še nekaj mesecev nazaj, pa ni blo dneva .....celo ure da ne bi kaj natipkala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:40:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta najbolše da glasbene urice vzameš še maš malo časa da se naučiš sem mal spregledala tale post... pa bi blo najbrž boljš Ti ga serješ...nisi še slišala mene pet .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:43:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta21, ja danes mam spet cajt k včasih. Mala spi, koča pa je klko tlko pospravljena, jutri pa mamo za južno pizzo, tak da mi ni treba nič več danes pripravlat... je pa res da bi mogla diplomo pisat pa se kr ne moram zraven spravit. Pa še včasih me zgrabi nostalgija po tem rr.......še posebaj me zaboli pr dušici, k vidim da sem že čist out in nimam pojma kaj debatirate še nekaj mesecev nazaj, pa ni blo dneva .....celo ure da ne bi kaj natipkala Jp, pa seznamček si nam urejala. Se dostkrat kera spomni nate... Joj, zdej sem se spomnla na cajte, ko smo si trebuhe merle, pa nove vozičke po dnevni sprobavala pa cotike prale... Oooooh.... Kolk stvari se je spremenil v zadnjih parih mescih... A se še spomnite, kaj ste delale pred nosečnostjo? Naju z Lano17 je glih zadnič ena kolegica spraševala, če se spomniva...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:45:49
|
|
|
|
KAHLO
|
jah ......k sva midvi danes z ronjo kuhali kosilo sva poslušali radio.....in glej ga zlomka k naročeno je bil štikl ružo ...moja ružice eeeeeeeeeeee sve sam .......v glavnem jaz pa radio na glas in ji pojem in plešem.....najprej me je debelo gledala pol se pa režala in cvilila zraven......mislim da sem se ji zdela pošteno smešna....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:48:19
|
|
|
|
KAHLO
|
jaz sem bla danes v službi sem mogla en papir it podpisat.....mi je blo tako grozno k so me spraševali, kdaj pridem delat ...še bol me je stisnilo k sem vidla svoje delovno mesto.................. Jaz se večkrat spomnim na čas nosečnosti in čvekanja po rr.....še najbl pa našega srečanja v tivoliju.....si nebi mislila da je bilo to naše zadno srečanje pred rojstvom bebik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:50:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj mi dovoliste, da grem jaz danes malo prej spat?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:51:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
.si nebi mislila da je bilo to naše zadno srečanje pred rojstvom bebik Bi se žihr kej spet dobile babe na kupu, ja...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:51:51
|
|
|
|
KAHLO
|
jaz bom tud šla kmalu pod kožo gledat, sam da bo konec športa in se moj zduša....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:53:12
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara veš da težko verjamem, čeprav želja pa je.......jaz si mislim da se nam zna to uresničit enkrat sred spomladi k bo že bl toplo in se bomo spet doble na istem mestu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:57:34
|
|
|
|
lana luna
|
KAHLO tebe sem pa fejst pogrešala mene tut dostikrat nostalgija daje. glih dons sem tut o našem srečanju razmišljala. jest bi tut rada vidla da spomladi to ponovimo. tokrat z malo manjšimi trebuščki in veliki korenjakci in korenjakicami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 22:58:20
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj mi dovoliste, da grem jaz danes malo prej spat? kaj še čakaš... lahko noč...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:10:07
|
|
|
|
meta21
|
angelito, čavči...sem ti glih ZS pisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:11:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj mi dovoliste, da grem jaz danes malo prej spat? Ne! Kaj boš pa zdaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:14:05
|
|
|
|
arabela*
|
eh,se je že zbudila.......................
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:16:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh,se je že zbudila.......................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:17:19
|
|
|
|
lana luna
|
punce kako se ugasne nosečniški koledar ker jest sem že tri mesce pa pol noseča 42 tednov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:18:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce kako se ugasne nosečniški koledar ker jest sem že tri mesce pa pol noseča 42 tednov meni pa kar naprej kaže.....vaš otrok ima 5 mesecev............
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:19:12
|
|
|
|
KAHLO
|
lana luna tud jaz sem že zmeraj v 42 tednu bom pa jaz na naše srečanje verjetno zraven ronje pripeljala še moj bejbi špek jaz neven od kod se ga je zdaj kar naenkrat nabralo če bi bla jaz na titaniku sigurno ne bi utonila, kakšen šlauf mam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:22:18
|
|
|
|
KAHLO
|
tak babnce, naš foter je vrgel komando in gremo spat fajn še čvekajte naprej in če bo jutri tud tak eazy dan sem spet tukaj gor upam lahko predvsem pa mirno noč vsem septembrkam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:27:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce kako se ugasne nosečniški koledar ker jest sem že tri mesce pa pol noseča 42 tednov Jest pa 4 pa pol pa sem tud že parkrat ugotavljala... Najboljš da spet zanosiš pa ga ponastaviš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 23:28:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce kako se ugasne nosečniški koledar ker jest sem že tri mesce pa pol noseča 42 tednov meni pa kar naprej kaže.....vaš otrok ima 5 mesecev............ Ja meni tud, če grem na forum DOJENČEK, kaj pa če klikneš NOSEČNOST? Kaj ti pa pol kaže?
< Sporočilo je popravil meta21 -- 27.1.2009 23:29:14 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?