|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
27.1.2009 22:10:55   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

MBT1979 evo jaz sem delavno aktivna user posted image , drugače pa veš da sem fajn. Komaj čakam seveda petek, pa da bo vikend. Ta vikend se nam žurka obeta user posted image , te imam najrajš. V postopek imam namen iti konec marca, oz. v aprilu - sej veš delovne obveze, naš foh veš da je je...beni v tem času user posted image

Te čisto razumemuser posted image . Petki so najboljši!!
A boste šle na jabučka? zdej sta mismis in gigi zahinaviliuser posted image  a ti greš vseeno?

no, no nikar laži širiti okoli. Mismis ni zahinavil, to sploh ne zna, zahnivala sta dr. D, ker dela ET-je samo ob četrtkih in moji folikli, ki hočejo, da jih on obdelujeuser posted image user posted image user posted image  Na to pa res nimam vplivauser posted image user posted image

U mater, sem že mislila, da je meni namenjeno. NO: uspešno in uživantsko obdelavo želim user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
27.1.2009 22:10:59   
mismis

MBT1979 evo jaz sem delavno aktivna user posted image , drugače pa veš da sem fajn. Komaj čakam seveda petek, pa da bo vikend. Ta vikend se nam žurka obeta user posted image , te imam najrajš. V postopek imam namen iti konec marca, oz. v aprilu - sej veš delovne obveze, naš foh veš da je je...beni v tem času user posted image

A boste šle na jabučka? zdej sta mismis in gigi zahinaviliuser posted image  a ti greš vseeno?

no, no nikar laži širiti okoli. Mismis ni zahinavil, to sploh ne zna, zahnivala sta dr. D, ker dela ET-je samo ob četrtkih in moji folikli, ki hočejo, da jih on obdelujeuser posted image user posted image user posted image  Na to pa res nimam vplivauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , dobr si se vn izvadilauser posted image

kdor zna, ta zna user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
27.1.2009 22:11:35   
MBT1979
mismis dej mal stimulacije gor (sem se zdej kar malo razvadila, da si vsak večer očke spočijemuser posted image user posted image ), punce z mojo niso zadovoljneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
27.1.2009 22:12:07   
mismis

U mater, sem že mislila, da je meni namenjeno. NO: uspešno in uživantsko obdelavo želim user posted image

veš, da bo...Ni lepše uživancije, če ležiš, pa kakšen fejst dec ti šari med nogami user posted image user posted image user posted image  Tukaj se moraš strinjati z mano

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
27.1.2009 22:13:19   
Pija76
Bambi je šla zgleda potico mesit user posted image . Ne bom je več čakala.

Mismis ja kdor zna, zna user posted image

MBT1979 fajn bodi.

WP, da ne bodo ju3 policajem test alkoholiziranosti dajal user posted image . Fajn  praznuj!

Vsem želim lepo sredo! Evo sredina tedna user posted image user posted image user posted image

Nočko, tečem, naš preganja user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
27.1.2009 22:13:42   
MBT1979

veš, da bo...Ni lepše uživancije, če ležiš, pa kakšen fejst dec ti šari med nogami user posted image user posted image user posted image  Tukaj se moraš strinjati z mano

se čist strinjam. Sploh ni problem dat noge na razen a neuser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
27.1.2009 22:14:20   
mismis
mogoče, kaj tacga...

user posted image

ali pa...

user posted image

mogoče toti

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
27.1.2009 22:14:34   
Pija76

Pomoje, ne vem, men ni bil še noben G posebno všeč user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
27.1.2009 22:14:45   
MBT1979
nočko Pija76

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
27.1.2009 22:14:48   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Pozdravljene,

trenutno sem malo žalostna. Pravkar sem se pogovarjala z dr. Rešem in mi je povedal, da je od štirih ostalih celic, samo 1 primerna za zamrznitev. Sedaj pa srčno upam, da sta te dve, ki mi jih je že vstavil, bile tudi dovolj kvalitetni, da preživita.

Imate kakšne izkušnje s tem?

Hvala za lepe besede.

Tlele pa moram malce poguma vlit. Evo, jaz sem živ dokaz, da mi je Reško vstavil dva prava zarodka. user posted image  Imela sem 9 celic, 7 se je oplodilo, 2 mi je vstavil, od ostalih petih ni niti eden preživel za zamrznitev. Tista dva, ki sta bila vstavljena sta danes stara že skorajda 7 mesecev in veselo čebljata, skorajda že plezatauser posted image ... KAr pogumno !!!!

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
27.1.2009 22:16:06   
MBT1979
mismis, odlično!!! rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
27.1.2009 22:16:10   
Pija76

Pomoje, ne vem, men ni bil še noben G posebno všeč user posted image

Potvoje, in ne pomoje user posted image user posted image user posted image

mater zdaj že sama sebe citiram user posted image

Bejžmo enga za dimit, pa pred TV, ju3 je nov dan - pa teren pri meni user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
27.1.2009 22:16:55   
MBT1979
že predem kot mucek. Kje je gigi. Gigi kličem te!!! Boš vso stimulacijo zamudilauser posted image .

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
27.1.2009 22:17:13   
mismis
Pija, nočka... kar še ni, pa še bo

Sayuri, ja tvoja testna modela sta pa res krasna user posted image user posted image , upam da vas še virozice kmalu pustijo na miru.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
27.1.2009 22:17:36   
Pija76
Pozdravček Sayuri!
Res lepo od tebe, da nam takole vlivaš pogum in moč! Lubčka Zari in Lovrotu!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
27.1.2009 22:18:38   
Pija76
Pa Filipu tud!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
27.1.2009 22:19:56   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Pozdravljene,

trenutno sem malo žalostna. Pravkar sem se pogovarjala z dr. Rešem in mi je povedal, da je od štirih ostalih celic, samo 1 primerna za zamrznitev. Sedaj pa srčno upam, da sta te dve, ki mi jih je že vstavil, bile tudi dovolj kvalitetni, da preživita.

Imate kakšne izkušnje s tem?

Hvala za lepe besede.

Tlele pa moram malce poguma vlit. Evo, jaz sem živ dokaz, da mi je Reško vstavil dva prava zarodka. user posted image  Imela sem 9 celic, 7 se je oplodilo, 2 mi je vstavil, od ostalih petih ni niti eden preživel za zamrznitev. Tista dva, ki sta bila vstavljena sta danes stara že skorajda 7 mesecev in veselo čebljata, skorajda že plezatauser posted image ... KAr pogumno !!!!

Odlično!! Je fino kako tako zgodbo prebrat!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
27.1.2009 22:21:10   
mismis
pa še ena za Žižette: GREMO, GREMO DESNA STRAN

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
27.1.2009 22:28:59   
mismis
Pa še ena takšna deško navihana...

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
27.1.2009 22:29:35   
bambi75

Bambi je šla zgleda potico mesit user posted image . Ne bom je več čakala.

No zdaj si mi pa ušla. Nisem šla nič mesit, sem ze parkrat vmes mrknila. SEm že enih petkrat vmes glih prižala računalnik pa spet tema. user posted image
Ti elekrični kabli pa res zafrkavajo. Upam, da uspem še tole do konca napisat preden spet mrknem.

Pa mal mismisine stimulacije sem si še pogledala.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
27.1.2009 22:29:56   
MBT1979
mismis, jst grem tudi počasi v posteljo. Učke sem si lepo spočila. Četrtek bo pa kmalu tukaj in s tem tvoja pikica. Kot sem pa že napisla zgoraj, imaš popolnoma prav. Če G. dobro zgleda, je polovico  dela že narejenega in gredo noge kar same narazen, a ne?user posted image user posted image user posted image  

Nočkouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
27.1.2009 22:31:37   
mismis
Nočko vsem skupaj... grem jaz tudi pod tuš in še malo kavčat k mojemu, se tipkamo jutri

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
27.1.2009 22:33:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika79

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Hello!

Joj, danes pa ne morem vsega prebrat, sem čist fuč, me je sneg čist zmatral.
Na hitrico čestitam Pikovit za zamrznjenčke, pa Sulfiniji za krasne slikce iz nuhalne.user posted image user posted image user posted image
Dons bila pri Rešu, začnem z Diperhlinom (ne vem a je prav napisano) v torek, z menopurjem pa najbolj verjetno v nedeljo. Razen če tudi Dipherline zamakne menstruacijo kot Suprefact? Kakšne so vaše izkušnje? Meni bi bilo prav fajn v nedeljo it po špikico, potem pa nazaj domov v posteljo.

Ojla, po mojih izkušnjah tudi Dipherelin zamakne M in to za kar nekaj dni vsaj pri meni se je to zgodilo dvakrat, v tem postopku smo pa že mislili, da sem noseča, ko se je končno ulila Muser posted image
srečno,..

mene Dipherelin ni zmrdal, user posted image  je prišla kot je morala..

Horny Teddy

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
27.1.2009 22:37:47   
miska73
Žiži pa kje hudiča si ti danes... tu pa tolk stimulacije...

WP vse naj naj za tvoj RD. Se bova dobile. Imam zdaj že dva RD-ja za zapit - tvojga in mojga.

Sulfinija user posted image za super pregled.

Jst pa čakam tole mojo M... pa je ni od nikoder... mi je že mal tečno...
Ker jst bi tud, da mi pol začnejo folikli rast.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
27.1.2009 22:37:53   
zarja1
no fino, zdaj pa ste vse že šle......user posted image user posted image user posted image

WP ti si še tak mlada!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?