yania
|
ojla nosečke.... Jaz sem cel dan danes vandrala, končno sem imela malo več energije, kar cel vikend ni kazalo, da se še kaj spremeni do poroda, sem bila že čist depresivna, no danes pa noč boljša, mali počival in bil nekako na sredini bušija, ne preveč gor in ne preveč dol, tako da sem se spočila, to da moram pa večkrat vstat in iti na vc, pa itak ne štejem v tečno. Sem se že navadila...hah, mije pa ful smešno, ko zaspim, pa se zbudim in grem avtomatsko takoj na vc, in nato ko pridem nazaj, ugotovim, da sem komaj slabo urco spala, samo da ne boste mislile, itak da me je lulat, kot vedno, par kapljic.... _Imela sem pregled, vse ok....G je rekla, da še vsaj 14 dni ne bom rodila, je vse zaprto in visoko kot mora biti....mi je pa porinila skor celo roko noter , da je kaj dosegla.... Je pa rekla, da me na fizioterapijo ne bo dala, ker me bodo tam samo matrali (čeprav sem bila v 1.nosečnosi čisto zadovoljna s takratno "telovadbo" tam...), da naj si pomagam s kalcijem , vitaminčki in magnesolom....pa je še rekla, no sej, tam do 37.tedna ne bo problema, če piješ magnesol , v četrtek pa je drugače rekla, no kakorkoli...je rekla, pa naj ne pretiravam s kalcijem , ker maši žile...itak, vem da ne smem preveč...pijem ful mleka, pa mlečnih izdelkov, tako da bo to to.... SPPS podatki, kilaža enaka, tudi mere trebuha, saj sem ti prejšnji teden to že sporočila, samo napiši naslednji pregled 17.2. tudi CTG....
|