Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 16:45:53
|
|
|
|
tasa_m
|
haloooooooooooooo je kdo tu?? In kaj se zgodi? Odperem naš forum in zagledam SLADICEEEEE. Zdaj pa mej veselje še kaj napisat Kaj si nor kako vreme je..za pop****, tak sem si želela snega ampak danes ko sem bila ČISTO mokra pa si več ne želim snega!!! Poročilo iz pregleda. Imela sem vaginalni pregled, pol ko pa sem ji povedala da si dodajam inzulin pa mi je nardila še UZ . Rekla mi je, da trenutno inzulin ne vpliva na našo ker je kvečjemu presuha kot pa predebela, glede na to,da si dodajam inzulin. Mi je kr kamen padel od srca.. Je pa mi dala jasno in predvsem glasno vedet, da bomo šli že v februarju v P. , čeprav sem ji jaz povedala da sem se z našo tamalo zmenila,da pred Marcem ne. Pa se je nasmejala in mi rekla,..jaz nebi bila tako ziher.. Zdaj pa vedi kam pes taco moli.. . Nosim jo prenizko doli saj ko mi je dela UZ sem mogla bit čisto slečena, da je videla celo glavico.. No, mi se ne damo tak da..do marca pa bomo počakali a ne? Kaj bomo te v takem vremenu nekam plazli.. Podatki za tabelo: - nasl. pregled : 17.02 (CTG)
- kg : +0,5 tak da zdaj vse skupaj +8,5 kg
- tehta pa 1770g..suhceno je to moje bitjece
Tak da to je zaenkrat vse. Pol dodam še slikico bušija za 33 teden in povem obseg bušija...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 16:48:27
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele? jaz še nimam nobene ideje veš kaj mislim da boš mela kmalu polne roke dela - tako kot jaz!!!! Cotke prat , pa tvoj te zadnje čase tud čist zmeša ne lp - lahko pa prideš pomagat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 16:50:05
|
|
|
|
Najaa
|
tasa super za pregled!! A nimaš vsakič UZ ravno zarad sladkorne? Glede tega, da bi prej rodila zarad sladkorne, se pa ne sekiraj. Če je vse ok s tabo in otrokom, ne bodo brezeveze sprožili.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 16:50:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m haloooooooooooooo je kdo tu?? In kaj se zgodi? Odperem naš forum in zagledam SLADICEEEEE. Zdaj pa mej veselje še kaj napisat Kaj si nor kako vreme je..za pop****, tak sem si želela snega ampak danes ko sem bila ČISTO mokra pa si več ne želim snega!!! Poročilo iz pregleda. Imela sem vaginalni pregled, pol ko pa sem ji povedala da si dodajam inzulin pa mi je nardila še UZ . Rekla mi je, da trenutno inzulin ne vpliva na našo ker je kvečjemu presuha kot pa predebela, glede na to,da si dodajam inzulin. Mi je kr kamen padel od srca.. Je pa mi dala jasno in predvsem glasno vedet, da bomo šli že v februarju v P. , čeprav sem ji jaz povedala da sem se z našo tamalo zmenila,da pred Marcem ne. Pa se je nasmejala in mi rekla,..jaz nebi bila tako ziher.. Zdaj pa vedi kam pes taco moli.. . Nosim jo prenizko doli saj ko mi je dela UZ sem mogla bit čisto slečena, da je videla celo glavico.. No, mi se ne damo tak da..do marca pa bomo počakali a ne? Kaj bomo te v takem vremenu nekam plazli.. Podatki za tabelo: - nasl. pregled : 17.02 (CTG)
Tak da to je zaenkrat vse. Pol dodam še slikico bušija za 33 teden in povem obseg bušija... čestitke taši za vašo baletko
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 16:55:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa super za pregled!! A nimaš vsakič UZ ravno zarad sladkorne? Glede tega, da bi prej rodila zarad sladkorne, se pa ne sekiraj. Če je vse ok s tabo in otrokom, ne bodo brezeveze sprožili. najaa hvala ma kaj vem, zadnjič je rekla,da bo mi stalno delala UZ, danes pa je kuj neke štrajkala . Rekla mi pač je da naj bom v febr. že pripravljena.. kak se mi smešno čuje to a ona ne ve, da sem jaz marčevka.. ampak zato ker je res preveč nizko. Aja, sem jo vpr. za Magnesol pa mi je rekla da do 37. tedna lahko pijem, pol pa ne. A ni blo na RR govora,da se lahko pije samo do 34 tedna ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 16:57:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti kar izkoristi pomagače! Ne se preveč naprezat s trebuhom! Raje jim kaj dobrega skuhaj! to pa brez skrbi; bom jaz kr veselo z ropotala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 16:58:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m haloooooooooooooo je kdo tu?? In kaj se zgodi? Odperem naš forum in zagledam SLADICEEEEE. Zdaj pa mej veselje še kaj napisat Kaj si nor kako vreme je..za pop****, tak sem si želela snega ampak danes ko sem bila ČISTO mokra pa si več ne želim snega!!! Poročilo iz pregleda. Imela sem vaginalni pregled, pol ko pa sem ji povedala da si dodajam inzulin pa mi je nardila še UZ . Rekla mi je, da trenutno inzulin ne vpliva na našo ker je kvečjemu presuha kot pa predebela, glede na to,da si dodajam inzulin. Mi je kr kamen padel od srca.. Je pa mi dala jasno in predvsem glasno vedet, da bomo šli že v februarju v P. , čeprav sem ji jaz povedala da sem se z našo tamalo zmenila,da pred Marcem ne. Pa se je nasmejala in mi rekla,..jaz nebi bila tako ziher.. Zdaj pa vedi kam pes taco moli.. . Nosim jo prenizko doli saj ko mi je dela UZ sem mogla bit čisto slečena, da je videla celo glavico.. No, mi se ne damo tak da..do marca pa bomo počakali a ne? Kaj bomo te v takem vremenu nekam plazli.. Podatki za tabelo: - nasl. pregled : 17.02 (CTG)
Tak da to je zaenkrat vse. Pol dodam še slikico bušija za 33 teden in povem obseg bušija... za pregled in ne skrbi, ne sprožijo kr tako poroda, če je vse OK
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 16:59:10
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Poročilo iz pregleda. Imela sem vaginalni pregled, pol ko pa sem ji povedala da si dodajam inzulin pa mi je nardila še UZ . Rekla mi je, da trenutno inzulin ne vpliva na našo ker je kvečjemu presuha kot pa predebela, glede na to,da si dodajam inzulin. Mi je kr kamen padel od srca.. Je pa mi dala jasno in predvsem glasno vedet, da bomo šli že v februarju v P. , čeprav sem ji jaz povedala da sem se z našo tamalo zmenila,da pred Marcem ne. Pa se je nasmejala in mi rekla,..jaz nebi bila tako ziher.. Zdaj pa vedi kam pes taco moli.. . Nosim jo prenizko doli saj ko mi je dela UZ sem mogla bit čisto slečena, da je videla celo glavico.. No, mi se ne damo tak da..do marca pa bomo počakali a ne? Kaj bomo te v takem vremenu nekam plazli.. Podatki za tabelo: - nasl. pregled : 17.02 (CTG)
Tak da to je zaenkrat vse. Pol dodam še slikico bušija za 33 teden in povem obseg bušija... čestitam za pregled! pa če sta se z malo zmenile za marec, kaj jo zdaj G nagovarja naj prej pride?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 16:59:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čestitke taši za vašo baletko sem rekla da bo baletka,..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:01:25
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, jaz sem pri Tiji pila magnesol do konca in to na priporočilo G tak da ne vem, kaj naj rečem. Mi ppomaga za krče v nogah tak da ga ne dam stran.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:01:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čestitke taši za vašo baletko sem rekla da bo baletka,.. A stegnenico ji je izmerila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:03:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ni res in je res: ravno gledam poročila na POP TV in govorijo o http://24ur.com/specialno/vizita/rodila-osmercke.html joj boščki mali nooo
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 27.1.2009 17:17:59 >
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:13:24
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Na hitro se javim šibam kosilo pojest pa se vrnem pred zasluženem počitkom noč je bila prekratka je treba mal not prnest s čim si si ga pa zaslužla? a zlikala si že? s potepanjem celo dopoldne nisem še zlikala upam da mi danes uspe sedaj že dva dni odlašam nekaj sem ampak ne vse imam tako zatečeno desno nogo da je kr juhuuu...no sedaj sem pa iz popoldanskega spanca za lepoto pa lačna ko volk
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:14:35
|
|
|
|
Najaa
|
cita še malo, pa se začne tvoj mesec!! Zato se kar spravi likat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:15:16
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ni res in je res: ravno gledam poročila na POP TV in govorijo o http://24ur.com/specialno/vizita/rodila-osmercke.html uffff tole pa je hudo...upam da bodo vsi zdravi in srečni...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:16:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita še malo, pa se začne tvoj mesec!! Zato se kar spravi likat! ja se strinjam sej bom šla sej ni več veliko ampka treba pa je ampak mi tole zatekanje dela popolne preglavice sej jutri imam g pa me zanima kaj bo rekla ja kaj bo rekla moja G nč ko se ji enostavno šlivi zame...spet bom vsa žalostna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:18:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita še malo, pa se začne tvoj mesec!! Zato se kar spravi likat! ja se strinjam sej bom šla sej ni več veliko ampka treba pa je ampak mi tole zatekanje dela popolne preglavice sej jutri imam g pa me zanima kaj bo rekla ja kaj bo rekla moja G nč ko se ji enostavno šlivi zame...spet bom vsa žalostna [/quote Ma ne bit žalostna zarad nje... še malo pa je ne boš več gledala. Likanje pa kar pusti, če ne moreš. Bo že možek polikal, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:19:36
|
|
|
|
|
Tak da to je zaenkrat vse. Pol dodam še slikico bušija za 33 teden in povem obseg bušija... Čestitke za uspešen pregled in da je vse tako kot mora bit...ja veš kaj tasa tudi meni napovedujejo da bo prej jaz ne vem ka nisem slovenka ko jim rečem MARCA imam rok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:21:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita še malo, pa se začne tvoj mesec!! Zato se kar spravi likat! ja se strinjam sej bom šla sej ni več veliko ampka treba pa je ampak mi tole zatekanje dela popolne preglavice sej jutri imam g pa me zanima kaj bo rekla ja kaj bo rekla moja G nč ko se ji enostavno šlivi zame...spet bom vsa žalostna [/quote Ma ne bit žalostna zarad nje... še malo pa je ne boš več gledala. Likanje pa kar pusti, če ne moreš. Bo že možek polikal, ne? sej če bi mu rekla lubi a boš zlikal bi ampak bomo videli...sej mam še malo malo časa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:23:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita še malo, pa se začne tvoj mesec!! Zato se kar spravi likat! ja se strinjam sej bom šla sej ni več veliko ampka treba pa je ampak mi tole zatekanje dela popolne preglavice sej jutri imam g pa me zanima kaj bo rekla ja kaj bo rekla moja G nč ko se ji enostavno šlivi zame...spet bom vsa žalostna ma ne se sekirat zaradi G, vežno da je s tabo in pikico vse OK
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:24:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Naš današnji izdelek: Mali Kuhar v fazi dela še malo tole preobrnemo v kokosu in damo na krožnik; seveda je teh kockih ogromno no, končni izdelek je tukaj kr fajn zgleda mate pa pravega poba...čestitke za tako dober izdelek joj jaz pa že sanjam od 07:15 da bbi čokoladno torto ampak bi tudi kaj takega ni blema sam da je sladko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:24:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
pupce, grem jaz malo kavč likat; mi trdi trebuh in špika me spodaj; pa še Komisar Rex je na Kanalu A, ki ga Žigec rad gleda in seveda se mu pridružim....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 17:25:18
|
|
|
|
dolči
|
Heeeeeej!!!!! Vas že cel dan po malem berem. Sem začela kar na začetku 5.dela in vsako stran preletim,da vidim če je kaj zanimivega. Sem videla,da se je Persida javila in nekje sem zasledila med vrsticami,da so tudi slikice njenih bavcekov gor. A mi lahko povest kje,da jih idim. prosim!!!! PODATKI: +12 KG NASLEDNJI PREGLED: 11.02.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?