Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 13:48:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Hm...ceprav sem v Angliji vem da na Gorenjskem snezi Vsaj eno uro nazaj je, ko sem govorila z domacimi... TomTaylor ti bodo punce z Gorenjske cist tocn povedale, gotove se katera kmalu javi... a ja, da vas mal podrazim: pri nas je soncek . Sori, ampak zdaj pa raje sneg gledam kot sonce za sonce bo še dovolj časa.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 13:48:56
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 .. a ja, da vas mal podrazim: pri nas je soncek . Kaj bi jz zdele vse dala za en kibl sonca...
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 13:49:24
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha je bila pa romantika, ne? Ja, je bla, sva se cele dneve pod kovtrom stiskala. uuuu jst bi tut..... sam tamalo bi mogla dat kam v varstvo
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 13:50:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha je bila pa romantika, ne? Ja, je bla, sva se cele dneve pod kovtrom stiskala. uuuu jst bi tut..... sam tamalo bi mogla dat kam v varstvo ja, našga takrat še ni bilo...
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 13:50:54
|
|
|
|
Tanja55
|
Ja ja Volga, gotovo...sam za nas soncek tukaj je ko dar z neba Mi obicajno gledamo sivino in dez...snega pa itak da ni...men se ga pa ful lusta...
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 13:52:51
|
|
|
|
tatam
|
Jaz pa moram ravno po deco!!Pa me že itak zebe! Ven je fajn gledat kak sneži,če le ni treba iti na ta sneg in brozgo
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 13:57:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Ja ja Volga, gotovo...sam za nas soncek tukaj je ko dar z neba Mi obicajno gledamo sivino in dez...snega pa itak da ni...men se ga pa ful lusta... ja, saj to ti pa verjamem.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:07:00
|
|
|
|
nejcko
|
Pri nas v Lj zdaj pada kr neki vmes A je mogoče katera z okolice Bleda (Gorje) - naša tamala je tam na zimovanju, pa me zanima, kako se imajo - a so lahko zunaj ali morajo biti, revčki, noter?
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:06:39
|
|
|
|
kalbo
|
Jest sem zdele nazaj s terena. Na Ptuju pada k pr norcih, mimo Celja je avtocesta že bela, pol pa spet čez trojane, vmes je bla pa mešanca. V LJ je pa sneg.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:09:38
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko A je mogoče katera z okolice Bleda (Gorje) - naša tamala je tam na zimovanju, pa me zanima, kako se imajo - a so lahko zunaj ali morajo biti, revčki, noter? Urbancek je iz Gorij, se mi zdi.
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:26:26
|
|
|
|
Freycha
|
iiiii pri nas tudi KONČNO pada pravi snegec pegec sam kaj mi pomaga, če sem doma
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:27:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha iiiii pri nas tudi KONČNO pada pravi snegec pegec sam kaj mi pomaga, če sem doma In kaj ima to veze? Tega pa resnično ne razumem
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:28:55
|
|
|
|
Freycha
|
ja da mi veselje do snegeca pegeca nič ne pomaga, ker ne morm it ven uživat......... a je treba mal lajtungo zategnt, al kako??
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:30:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ja da mi veselje do snegeca pegeca nič ne pomaga, ker ne morm it ven uživat......... a je treba mal lajtungo zategnt, al kako?? Aja, oprosti, zdaj razumem. Sem imela prej zaprta usta, saj kadar zinem, sem kar odprte glave.
< Sporočilo je popravil Volga -- 27.1.2009 14:31:37 >
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:30:33
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ribnški konec-mjate,mjate... Ogromno ga je že.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:31:13
|
|
|
|
matejchy
|
pri nas tud full sneži
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:35:36
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ja da mi veselje do snegeca pegeca nič ne pomaga, ker ne morm it ven uživat......... a je treba mal lajtungo zategnt, al kako?? Aja, oprosti, zdaj razumem. Sem imela prej zaprta usta, saj kadar zinem, sem kar odprte glave. jst ne vem, a je blo dans kej v tistih toplih snedvičih al kaj.... sam men ste vse full smešne danes
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:37:32
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jst ne vem, a je blo dans kej v tistih toplih snedvičih al kaj.... sam men ste vse full smešne danes A si se tudi ti, Freša, danes česa navlekla?
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:38:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jst ne vem, a je blo dans kej v tistih toplih snedvičih al kaj.... sam men ste vse full smešne danes A si se tudi ti, Freša, danes česa navlekla? Mogoče je kaj pohanega dobila.
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:38:37
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jst ne vem, a je blo dans kej v tistih toplih snedvičih al kaj.... sam men ste vse full smešne danes A si se tudi ti, Freša, danes česa navlekla? Garant.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:39:10
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jst ne vem, a je blo dans kej v tistih toplih snedvičih al kaj.... sam men ste vse full smešne danes A si se tudi ti, Freša, danes česa navlekla? Mogoče je kaj pohanega dobila. milke zmešane, jaz se bom danes res še poscala
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:40:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jst ne vem, a je blo dans kej v tistih toplih snedvičih al kaj.... sam men ste vse full smešne danes A si se tudi ti, Freša, danes česa navlekla? Mogoče je kaj pohanega dobila. milke zmešane, jaz se bom danes res še poscala Stric Kegl bi znal pomagat. Samo se bojim, da je že prepozno.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:41:59
|
|
|
|
Freycha
|
kar je, je
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:43:47
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pri nas ga že cel dan meče
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 14:49:27
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Pri nas ga že cel dan meče Kdo ga meče?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?