|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
19.1.2009 13:10:22   
andreja32
sem nalimala nekaj slikic v album..

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
19.1.2009 13:27:31   
december06
Hejla. Oh to vreme. Prejšnji teden je blo fajn ko je snežilo (edino ceste bi bile lahko bolj spucane), zdaj pa že dežuje, je pa bolj toplo. Ampak, pozimi dež user posted image  Jaz bi raje sneg.... Tudi mi smo bli prejšnji vikend na sankanju na Rogli. Mali je užival. Upam, da mi bo uspelo, da se še jaz grem kaj smučat. Nekaj razmišljamo o Cerknem. A ima katera kakšno informacijo o kakšnem apartmaju.

Sandra za seznam 10. zobek 24.1.2009. Je imel en dan vročine in je bil le zobek, štirka. Ne vem kako bom opazla naslednje zobke, saj če jih hočem potipat je že prav nevarno. user posted image

Sandra in annie joj kako sta že velika. Res, kako čas gre.

aljab nisi edina, ki ima slabo vest, da preživi premalo časa z otrokom. Jaz že itak čez teden bolj pozno pridem domov, potem pa bi še čez vikend šla na kak koncert, al pa kino.... Po moje se je treba sprijaznit, da tako pač je in prej ko se lažje je. Je pa tisti čas ko si znjo bolj aktivno preživet. Zdaj ko boš doma, bo spet več časa zanjo in tudi njej bo fajn ko bo imela družbo. Kdaj že?

Aja, pa še domača naloga. KREMA, uporabljam od nivee wind&.... ko se spomnim uporabit. Hvala bogu ni preveč občutljiv.
In tudi naš razbojnik hoče kdaj JEST z roko, kdaj hoče sam, zdaj po novem pa ne velja več njegov krožnik, ampak kar moj....

Pa še jaz eno vprašanje. Kakšne stolčke za hranjenje zdaj uporabljate? Razmišljam o kakšnem takšnem, ko ga lahko kar h mizi približaš, da nima svoje mizice. Kakšen predlog?

< Sporočilo je popravil december06 -- 19.1.2009 13:30:13 >

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.1.2009 23:14:41   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Pa še jaz eno vprašanje. Kakšne stolčke za hranjenje zdaj uporabljate? Razmišljam o kakšnem takšnem, ko ga lahko kar h mizi približaš, da nima svoje mizice. Kakšen predlog?

Mi imamo že od začetka trip-trap stolček. Brez mizice. Pa je super. Jesta pa tud od začetka z nami za mizo in se jih lepo zraven mize pomakne.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
21.1.2009 16:57:53   
guppy
Mi imamo od začetka Ikein stolček in smo zelo zadovoljni. Na začetku sta uporabljala svojo mizico, potem smo jo pa odpeli dol in sedita z nama za veliko mizo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
22.1.2009 14:05:14   
lemavrica
Prej je imel Prima Pappa zdej pa trip trapa, in sem kar zadovoljna. Sedi pa z nama za mizo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
22.1.2009 19:38:20   
Rožica*
Mi tudi mamo prima papa in trip trap.
Guppy a pa so tisti stolčki še dovolj veliki?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
23.1.2009 7:50:39   
lumpa6
mi imamo podobnega primi papa in trip trap

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
23.1.2009 20:32:39   
annie
Večer,

končno imam malo časa, da sem prišla za računalnik. Dnevi tako hitro minejo, da je joj...fajn, da je spet vikend, da imam vsaj malo več čas za Nika in dragega user posted image Drugače pa jaz še vedno nisem čisto zdrava, ful kašljam in kar brez glasu sem user posted image ...še dobro, da sta Nik in možek zdrava...hitro trkam user posted image

December06 mi imamo še vedno enak stolček kot na začetku (Peg Perego-Merenda z mizico), zaenkrat tudi nimamo v planu kakšnega drugega kupovat, ker v njem rad papa. Drugače pa, če ga posedem na stol k nama pa več ali manj vse z mize leti user posted image

Jutri pa gremo do mojih v Prlekijo, komaj čakam, saj se že več kot mesec dni nismo videli...pa uživajte in lep vikend želim!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
24.1.2009 11:14:39   
guppy
Rožica, kako misliš "dovolj veliki"?

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
24.1.2009 16:29:48   
LINA31
Pozdravčki še od nasuser posted image .
Dnevi res kar letijo mimo nas. Še malo pa bo pomlad in poletje. JUPI!!!!!!!! Smo kar fajn, čeprav smo trenutno bolan. Včeraj je full zakuhal, smo se šli pokazat k P, pa pravi, da je najbrž le viroza. Skratka, skoraj skos mu na 6 ur dajemo Calol, ker gre vročina čez 38. No, bomo tudi to preživeli.

Drugače, pa je bolj kot ne, vse po starem. Žan je full divjak. Skos nagaja in leta iz sedežne, do elementov, pa na zakonsko posteljo. Mislim, včasih je za znort. Ampak kaj čmo, takle imamouser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
25.1.2009 12:52:55   
helenav
čiao punce...

sva z dragim pojedla kosilo in čakava, da nas pokličejo-Klara je bila v varstvu, za urco ( dokler sva rešla trgovino), pa je vmes zaspala in sedaj podaljšalauser posted image user posted image user posted image , tako da malček uživam.

seicer pa je tak ŽIVC....GROZEN MALI ŽIVC, PAŠE TRMASTA.. tudi v vrtcu je povedala vzgojiteljica da je zelo močen karakter...jaomeni..kaj nas še čaka...

23.1. 11. zobek..

in najverjetneje je zaradi tega zobka taka driskauser posted image ..zdej mi je smešno, da je taka..ampak ko jo imaš ob sebi....mmmmmmmm......vam povem...trajno dobiš...v trenutku.

sicer pa sedaj lepo hodi..včeraj je prvič stopicala po mestu...samo še teh par zobkov da ven pokuka, pa smo na konju...upam....user posted image

lepo nedeljo

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
26.1.2009 18:32:56   
LINA31
Mi se pa mučimo , ker tamal noče nič jest. No, nekaj malega poje, ampak čist nič v primerjavi s tisitm, kar je jedel pred enim mesecem.
HELPuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
26.1.2009 23:02:07   
december06
Oh Lina, ti naši otroci. Saj bo začel jesti. Mogoče pa mu ne paše. Ali pa, če je že preveč zbirčen ratal. Naš si zadnje čase kar naprej zmišljuje. Probaj mu dat tisto kar veš, da mu je dobro.

Zobki: 10. -  16.1. in 11. - 21.1.2009.

Jutri pa spet sneg.... upam, da bodo zimske službe uspešne proti snežnim zametom, al bom spet prišla eno uro kasnej na šiht?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
26.1.2009 23:49:33   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Rožica, kako misliš "dovolj veliki"?

Se mi zdi sedežni del zelo ozek user posted image  nevem no ?
Sem ga imela namen kupit, pa se mi je zdel, da ga bo, če ga že ni, hitro prerasel. Res pa je, da sem bila sama v Ikei, tako da ga nisem mogla posadit v stolček.

Lina tudi naš je izredno ne ješč. In kot sem že omenila, mu dajem Pikovit in opažam, da se mu je apetit povečal. Jedel pa bi samo teto in jo (pašteto in jogurt) user posted image

Naš fant res zelo veliko govori. Uspe mu celo R user posted image .
Kadar se beseda začne z črko R jo izgovori brez problema, če pa se nahaj v besedi pa se mu zatika in mu še ne gre njabolj z jezika.
Res že veliko govori in kar ponavlja vse kar sliši, včasih me kar preseneti s kakšno besedo. Prejšni teden, ko sva se oblačila za na sprehod in sem mu kot vedno govorila še bundico, kje pa so čevlji,.... še mama,.... in na koncu rečem no a sva? mali pa odgovori, kot iz topa KAPA!!!
Še nikoli prej ni rekel kapa ali da bi ga učila da je to kapa, ampak sem mu vedno govorila dajva še kapo na glavo al neki v tem smislu,....
In potem lepaga dne mali opomni mamo "Ja halo mami kapo si pozabilauser posted image
Kar ne moreš verjet, da so ti maši malčki tako hitro zrasli.

Kaj najraje gledajo vaši lumpi?
Pri nas so telebajski vsak dan na tapeti, če ne telebajski pa nek dokumentarec o divjih živalih.

Ketere igre, katere igrače so trenutno najbolj atraktivne?
Naš najraje zlaga kocke eno na drugo, postal je tako spreten, da mu uspe zgrediti res visok stolp. Tako precizno in natančno polaga kocko, drugo na drugo, da ne moreš verjet. največji užitek pa mu je da potem ta stolp podre in se mami pri tem ZELO ustraši user posted image
Zelo rad se igra igro spomin. Mogoče katera ne bo verjela, vendar je res. za darilo sva dobila spomin, kar se mi je zdelo še veliko prehitro in okoliščine so nanesle da smo ga odprli, mali je takoj ugotovil, da so lepe slikce in da je poiskal dve enaki. Sevede sva imala ploščice obrnjene s slikco navzgor, vendar se je zelo hitro izuril v tem. Zdaj vzamem nekaj parov jih najprej razporediva po mizi tako, da si ogleda slikce potem pa jih obrneva in mu rečem poišči npr. ribico in jo hitro poišče, malpo se zmede, ko poišče dva para in ima še dva narobe obrnjen apotem ni več siguren kje je kaj... Vendar mislim, da je to zelo dober trening za male možgančke.
Tudi like že točno pozna in jih razporedi v odprtine.
Trenutno ga skušam malo seznanjat z barvami imava takšno hišico z štirim vrati različnih barv in vrata imajo ključe enakih barv, trudiva se da bi ne samo po obliki ampak po barvi prepoznal kateri ključ je pravi ... Upam da me razumete.

Zelo vesela bi bila, če bi si še katera vzela čas in malo opisala, kaj delate z svojimi malčki, kaj se igrate, kako jim širite znanje, kako jim ga podajate skozi igro, ...  verjetno bomo tako druga drugi v pomoč z kakšno novo idejo, kaj še početi, naučiti naše malčke.

lP.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
27.1.2009 0:50:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Kaj najraje gledajo vaši lumpi?
Pri nas so telebajski vsak dan na tapeti, če ne telebajski pa nek dokumentarec o divjih živalih.

pri nas risank še ni
pa itak mu še sploh ni zanivima televizija, edino ko se carta na kavču s tatijem ali z mano, pol gleda v tv čeprav ne ve kaj gleda

na drugo vprašanje bom odgovorila naslednjič, zdaj semi res ne da pisat vse touser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
27.1.2009 0:53:21   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

PP prima pappa dinner, je pa bolj navdušen, ko mu dam blazino pod rit na na klop-tako je ves ponosen, ker sedi z nama za pravo mizo...da bi samo odmaknila pladenj na njegovem stočku in ga pomaknila k mizi, ne gre, ker noče bit privezan

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
27.1.2009 8:40:22   
babyrok
Živjo,

pri nas smo se tudi končno začeli mal pogovarjat:-) Zdaj se je pa že nabralo nekaj besed - mama, ata, teta, dan, din don, bim bam bom, baba, dedi in mogoče še kakšna. Ni neki wau, ampak boljš je že kot pred 14 dnevi, ko še mama ni šlo. Pozna pa ogromno stvari in razume čuda...če le hoče.

Najbolj so zanimive knjigice, ki jih ima kar veliko. Najrajši pa gleda Meda Viktorja ...vse štiri in knjige Medo Jaka (na gradbišču, božična..). V teh knjigah pozna vse malenkosti, ki so narisane. Zdaj ima že nekaj časa sistem, ko prinese knjigo in reče aaaaa in to pomeni, da se morava skupaj vlešt na posteljo al na kavč, da imava glave skupaj in potem jaz preberem tekst v knjigi in nato ga sprašujem kje je kaj narisano. Jaz ga samo gledam, ko kaže kje je samokolnica, pa vodna tehtnica, žeral, jeleni, darila, presta, živali so pa itak zakon ...te stvari obvlada v nulo.

Potem so zanimive še slike - imamo en koplet 45 kartonastih slik, na katerih so hladilnik, kavč, kapa, nogavice, vilica, tv, rač., pralni stroj itd. in jih polagamo po 4 skupaj in ga sprašujemo kje je npr. kapa in on pokaže. Od vseh slik, se mogoče zmoti pri dveh, ker delamo tako, da tiste, ki jih že pokaže damo stran in za na konec ostane kakšna težka, ki si jo na ta način zapolni, ker ostane sama. In da ne govorim kako je ponosen, ko ga vmes pohvalimo z bravo, pa lupčka dobi, ker vse ve in je cel car.

Zdaj se nekaj dni veliko igra tudi z avtomobili, traktorjem, gasilnim avtom. Prej jih je bolj nosil in gledal kako so narejeni, zdaj se pa kar za dalj časa zamoti in jih poganja po tleh in nekaj komentira. Zelo rad dela tudi piramide (stolp) in zloži vse lončke. Kocke tudi rad sklada eno na drugo, ampak to mu je manj všeč. Fajn se mu zdi tudi, da mu dam eno plastično skledico in žlico, da meša in kuha. Zanimiv je bil tudi pojoči lonček,ampak zadnje čase se nič kaj ne ukvajra z njim.

No, to je nekaj na kratko, kar je stalnica vsak dan...

Stolček pa imamo še vedno Prima Papa Dinner (nekaj tacga se napiše) in je zmeraj pripet, da mi ga ni treba skoz gledat, ker dostikrat je tudi nekaj časa sam . Pred časom je kompliciral in se kar vločil, ko smo ga hoteli dat not, ampak smo vstrajali in zdaj je spet ok in nič ne komplicira. Isto je takrat kompliciral tudi za stolček v avtu, ampak tu itak ni pardona.

< Sporočilo je popravil babyrok -- 27.1.2009 8:43:05 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
27.1.2009 10:50:35   
lemavrica
Jaka rad pleše, čim zasliši glasbo ki mu je več začne plesat. Fajn se mu zdi s posodami igrat, pa dela se da pije iz kozarčka, pa nama ponuja. Zanimivo mu je ratalo tudi ko jaz pometam da on prinese smetišnico. Drugače pa rad naredi stolp pa ga potem podre, pa knjigice rad gleda. Ma razno ves čas je nekaj novega. v glavnem samo da sva z njim da mu ni dolgčas. Mu pa ves čas govoriva kaj je kaka stvar, pa kaj je treba narest,...
Tudi zvečer ko gre spat zdaj sam vzame flaško z mlekom in jo nese k posteljici in počaka da ga damo noti, isto zjutraj v vrtcu, počaka da dobi flaško in jo lepo nese v igralnico.

V vrtcu pa rad riše, se spušča po toboganu, drajsa po enih sedežnih k jih imajo, karkoli je povezano z glasbo,...

Ni nam dolgčas, midva zvečer samo še utrujena popadava dol, sploh pa sedaj ko sva si še eno zadevo zadala, ker pospešeno nabirava € za odkup stanovanja.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
27.1.2009 12:27:42   
Rožica*
Hoj

Jaz sem se še nekaj spomnila.

Kako pa je kaj z spanjem pri vas?
Je še kaj nespečnežev, poleg nas?
Že sami zaspijo al morate bit zraven?

lp

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
27.1.2009 20:48:18   
LINA31

Hoj

lp

Mi smo spanje kar porihtali. Ni briljantno, je pa superrrrr v primerjavi z meseci nazaj. Od kar je šel v varstvo je zadeva 100% izboljšala. Sam gre k postelji, zaspi ob zvezdici, včasih s flaško...ne nosimo se večuser posted image user posted image .

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
27.1.2009 23:28:27   
sandra85

Hoj

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja največja mora!!!!!!!!
še vedno ga uspavamo od 1-2 uri tako da mora eden od naju ležat poleg njega in bog nedaj, da mu ne daš roke. če se čez čas zbudi in ni mame ali atija zraven, takoj vstane, odpre vrata in pride v dnevno. pol pa ponovno uspavanje (to je skoraj vsak večer) drugače spi celo noč (se pa zgodi, da kak večer zelo slabo spimo)
tako da z eno besedo KATASTROFA!!! že tako spi celo noč z nama, pol pa še v veliki postelji ne more sam spat.

kolegica ima skoraj 3 leta staro punčko in jo še zdaj uspava tako kakor mi Enejauser posted image vem da bo pri nas istouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 27.1.2009 23:29:10 >

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
27.1.2009 23:36:36   
sandra85

Ketere igre, katere igrače so trenutno najbolj atraktivne?

tuki sem študirala, kaj bi napisala, sam je vsak dan nekaj drugega, novega.......
najraje ima sprehode, norenje......najbolj vesel je, ko gremo na velika igrala v mesto, kjer se igra z otroci...doma: knjigice, lovljenje, risanje, sesanje ( s svojim sesalcem), razmetavanje posode, ropotanje....samo da je hrup in norenje je vesel

vseeno pa je tečen, ko smo kak dan doma (slabo vreme) tako, da se tudi v takem vremenu trudimo it ven. poleti bo pa itak akcija-komaj čakam!

je pa postal taka carta. meni in atiju skozi ljubčke deli. pol pa prime atijevo pa mojo glavo in jih daje skupi, da si dava ljubčka in pol je ves srečen, ko vidi, kako se imava rada........pol se k obema stisne in je res ful vesel. kot da čuti, da se imava rada in je ob tem ful srečen (res lepo za videt!) ne znam opisat, amapk ko si dava ljubčka naredi tak obrazek, da se mu res vidi da je srečen

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
28.1.2009 11:51:14   
buškica
Pozdravljene po dolgem času.

Mi smo bili kar dobre tri tedne bolni. Vsi po vrsti. Zdaj pa se sestavljamo v red.

Takole domača naloga:

Stolček: Najprej je bil prima papa- tega ima sedaj pri babi, sedaj imao trip trap( navdušena)

Kaj najraje gledajo vaši lumpi?Telebajski so zakon, včeraj je nepremično in seveda z huronskimi zvoki spremljala telebajske  in seveda zraven plesala.

Ketere igre, katere igrače so trenutno najbolj atraktivne?  Trenutno so najbolj zanimive knjige, lutke, kocke, lončki, ki se zlagajo ena v drugo in seveda program na televiziji TV GOLICA( Ob tej muziki-goveja, jo lahko previjem, nahranim oz. delam z njo kar se mi zahoče, saj nepremično posluša in gleda.) Je pač glasbeni tip. Najbolj atraktivna pa je mizzica, ki ima gor od klavirja in raznih igrač za ročne sprestnosti- čisto sama se lahko tudi 15 minut igra. Zelo se zabava, ko ustravrjava z vodenimi barvicami in voščenkami in seveda ko gneteva plastelin. ali pa testo mesiva. Prevsem so pa zanimive igrače, ki jih doma narediva. Kot je ropotulja iz plastenke in kostanjev. al pa boben iz škatle.

Kako pa je kaj z spanjem pri vas? katastrofa, še vedno se zbujamo vsaj trikrat na noč. Zaspi na rokah in potem jo damo v svojo posteljo in svojo sobo. Ampak ponoči vsaj trikrat vsatnem in pijeva ali pa vsaj za 10 min se nosiva.

Govorno: ata, mama, teta, stric, baba(babi), dedi, mama ačka(Ančka), avto, sir, kruh, traktor, talo(letalo), dre(drevo), dada(duda), pu(pijem), est(jest), mojmoj, binki binki (telebajsek tinki binki), poka poka(pikapolonica), ne, še, tikataka(ura), opl(OPEL- mamin avto), iga(knjiga).

Ko kaj narobe naredi, se nama z smajlimi hoče prikupiti. Če rečem, da nečesa ne sme, pokaže na tisto stvar in reče ne.
Pa kar naprej bi se božala in lupčkala. Je taka razcrtanka. Itak da je najina mazica.
ko smo zunaj pa običajno pridem prez glasu nazaj, ker ji moram razlagat kaj vidiva, ona pa z prsti kaze. včasih še pove kaj vidiva. V avtu pa pojeva.

Plazimo se po vseh štirih od novega leta in hodimo ob opori, sama pa še ne hodi.

V razvojni so nama rekli, da bo vedno nekje spredaj neje pa zadaj. Tako da je govorno kar lepo, motorično pa smo še zadaj. Ampka bo že.  bom malo novih slikic v album pripela.

lepo bodite

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
28.1.2009 12:42:18   
buškica
slikice prilepljene
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12753

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
28.1.2009 12:59:50   
lemavrica
Nekaj novih slik

http://www.facebook.com/album.php?aid=43555&l=56147&id=737674434

Buškica lepa lepa Gaja user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?