Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 9:45:21
|
|
|
|
matcar
|
Zgleda, da smo to noč vse imele težave. Ja, maks pa tak vedno nekaj všpiči, bi bol težko pozabli, da ga mamo, ga je vse povsod polno. Se mi zdi bol blizu,če greš v qulandijo, koz merkator.Je pa res, boš še sprehod imela obenem.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 10:52:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Dobro jutro! Jaz sem tudi slabo spala, sem se vsake dve ure zbujala. Lega mi nikakor nobena ni pasala, ko sem končno malo zaspala, me je začel trebuh bolet, potem sem morala na wc, pa spet težave z lego in trebuhom... Ob dveh sem pa dragemu baje govorila, da sem riba in imam v akvariju premalo vode in se bom zadušila . Čudna noč je bila tole. si me nasmejala. Upam,da ti je dolil vodo.. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zgleda, da smo to noč vse imele težave. Ja, maks pa tak vedno nekaj všpiči, bi bol težko pozabli, da ga mamo, ga je vse povsod polno. Se mi zdi bol blizu,če greš v qulandijo, koz merkator.Je pa res, boš še sprehod imela obenem. Sem šla sam do DM-a tu čez cesto po klupice. Ni se mi dalo dalje . Mi noge tak zatekajo da ko jih imam v teniskih se mi zdi da me vse tišči pa kak malo dlje hodim se mi zdi da mi trebuh otrdeva..ampak samo na levi strani
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 15:18:34
|
|
|
|
matcar
|
Tudi to bo minilo, ko boš rodila. Hvala bogu, nimam težav z zatekanjem, nikoli nisem zatekala. Meni zatekajo edino prsti na rokah, tako, da sem si morala prstane dol vzet,ker so me tiščali.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 17:17:53
|
|
|
|
matcar
|
Halo? Kaj ste zaspale, punce? Elevitka, ti si še med živimi ?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 18:07:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Halo? Kaj ste zaspale, punce? Elevitka, ti si še med živimi ? hajli,hajlo. Ravnokar sem mislila napisat da pogrešam elevitko !? Kje se nam le potepa. A misliš da ni nito v Mb. prišla, od obiska pri njej doma?? Punce,..evo vam košček tortice za pop. malico (jaz bi jo taaak pojedla..) Jutri pa imam pregled..komaj čakam,da vidim našo pikico ampak ga imam kr pozno 12.15 upam,da bo spet dobre volje in bo mi dala kako slikico..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 18:11:44
|
|
|
|
matcar
|
Jaz bi jo tudi z veseljem pojedla. Ne vem, kje se skriva naša elevitka!? Upam, da je vse ok. Kaj pa za limono že veš kaj? Zdaj je že sigurno rešena. Upam, da boš vredu porihtala. Še boljše, če imaš bolj pozno, ne bo gužve.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 18:20:12
|
|
|
|
tasa_m
|
verjetno ima elevitka, samo gužvo v službi in je full utrujena, ko je domov prišla, tak da ji ni zneslo da se javi. Ziher ni nič narobe..niti ne sme biti. Za Limono sem pa gledala k Januarčicam pa še nič ne piše,da bi rodila tak da ne vem nič na žalost. Upam,da je res že rešena ja..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 18:27:03
|
|
|
|
elevitka
|
Ijeeeeeeeeeeee kak je lepo ko me vsaj nekdo pogreša.... mi kr salo raste zaj Ma dans je ludo blo celi dan zjutraj ob 7 me kliče tašča-ki je tudi moja sodelavka ... nogo si je skeglala in se ni mogla pobrat, pa sem puni gas letela po njo. Sma šle v bolnico ... hvala bogu je vse OK, samo zvin. Ker sva prišle v službo šele okoli 10 sma mogle nadoknadit zamujeno z trdim delom seveda. Ko sem prišla domov sem samo vrgla lazanjo v pečico (kupljeno seveda) in šla spat še dobro da je moj stari prišo domu drugač bi jedli oglje - je*at ga če sn bla crkjena.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 18:29:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ijeeeeeeeeeeee kak je lepo ko me vsaj nekdo pogreša.... mi kr salo raste zaj Ma dans je ludo blo celi dan zjutraj ob 7 me kliče tašča-ki je tudi moja sodelavka ... nogo si je skeglala in se ni mogla pobrat, pa sem puni gas letela po njo. Sma šle v bolnico ... hvala bogu je vse OK, samo zvin. Ker sva prišle v službo šele okoli 10 sma mogle nadoknadit zamujeno z trdim delom seveda. Ko sem prišla domov sem samo vrgla lazanjo v pečico (kupljeno seveda) in šla spat še dobro da je moj stari prišo domu drugač bi jedli oglje - je*at ga če sn bla crkjena. samo da si ok. Saj sem vedla,da si v gužvi.. sem čutla na urinu..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 18:31:21
|
|
|
|
matcar
|
Potem pa si imela res naporen dan,boga ! Saj bo jutri boljše. Kako pa je počutje?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 18:40:46
|
|
|
|
elevitka
|
mah tak tak... skoz mi kaj fali (al pa so za vse krivi hormoni) glavobol vsak dan, križ boli vsak dan, v eno lakom ama, občasno čudne bolečine v spodnjem delu trebuha, aja pa ati pravi da sem v eno sitna. No zaj pa si pomagaj če si lahko
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 18:52:39
|
|
|
|
matcar
|
Sma že dve, kaj se bolečin tiče. Atiju pa povej, da tak je ko si noseč, niha razpoloženje 100 na uro.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.1.2009 21:46:53
|
|
|
|
matcar
|
Nič,punce! Vidim, da vam ni več danes. Lahko in mirno noč vam želim!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 8:08:44
|
|
|
|
elevitka
|
Dobro jutro punce da vam privoščim zajtrk v posteljo, tako da če ste že vstale....nazaj v postljo, ker drugač ni pravega čara
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 8:13:13
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka, hvala za zajtrk! Zdaj sem si na tem virtualnem oči napasla, ker sem svojega pravega že pohrustala. Nenormalen apetit imam zadnje dni. Danes ko bom na vago stopla pri G. bo me verjetno tak obrnilo.. no grem raje kr doma zdaj pogledat, da se nebom tam prehitro vsedla,ko bo mi kg povedala.. In kako si ti kaj? Jaz sem danes za čuda vredu spala edino kaj me glava boli ampak bomo že nekako preživeli..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 8:19:28
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa_m mene tud boli glava vsaki hudičev dan. Spat hodim ob 21,30 in spim do 6 (če se pravočasno preselim v dnevno- kr stari smrči da joj) drugače če se predramim bolj ali manj bedim celo noč ipična. Držim pesti danes za G pregled. Tota slaba dva mesca zaj še stisni pol bojo pa kile šle dol v šusu boš vidla . Očetovstvo sta že porihtala al bosta po rojstvu ?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 8:26:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa_m mene tud boli glava vsaki hudičev dan. Spat hodim ob 21,30 in spim do 6 (če se pravočasno preselim v dnevno- kr stari smrči da joj) drugače če se predramim bolj ali manj bedim celo noč ipična. Držim pesti danes za G pregled. Tota slaba dva mesca zaj še stisni pol bojo pa kile šle dol v šusu boš vidla . Očetovstvo sta že porihtala al bosta po rojstvu ? Škoda da ni odprta nobena nočna gostilna tu okoli, pol bi midve lahko ble častni gostji, ko bi najini smrčali.. Moj tudi smrči in pol ga poslušam, pa če že grem v dnevno se mi zdi da ga slišim.. . Tebi je verjetno še huje ker moraš drugo jutro vstat in it delat, jaz pa lahko spim vsaj dalje. Hvala , za pregled..upam, da bo mi delala UZ ker bi zdaj pa res rada imela že kako novo slikico.. Ma saj se nisem niti še tolko zredila .. sem na +8,5kg tak da. Ampak ne smem pa se preveč zredit zaradi tega cukra. Saj še malo, jaz se tud tako tolažim.. Očetovstva nisva porihtala, ker moj ob sredah dela do 15h ob 16h pa ima že šolo. CSD pa je itak odprt samo do 17h . Bova pa porihtala pred rojstvom in to takoj, ko bo konec v januarju z predavanji in bova lahko šla v Lenart. Se vidi,da imam stalno bivališče še tam in moram vse tam rihtat. Ampak saj mi paše,..pol ostanem kr doma in se mal cartam pri mami.. Kje pa so matcar, christiana21??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 8:34:49
|
|
|
|
elevitka
|
na CSD ? Men s0o rekli da se to ureja na Občini - matični urad, pa da rabita oba osebno in potrdilo kdaj maš rok.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 8:36:08
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Ste me že pogrešale? Danes malo zamujam, ker so otroci morali prej v šolo, pa nisem računalnika nič vklaplala, sem ga zdaj. Vidim, da ste ok, kar je tudi prav. Glava pa vas boli od vremena, 100%, ker mene tudi, drugače pa me nikoli nena. Tasa m, fajn porihtaj danes, pa javi pol kak je blo. Držim pestke za slikico! Spala sem tak-tak, je Maks spal pri naju, pa je bilo bol bogo, ker se nonstop obrača, pa brca. Drugače pa je vse ok pri nas,edino toto vreme ga serje!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 8:39:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka na CSD ? Men s0o rekli da se to ureja na Občini - matični urad, pa da rabita oba osebno in potrdilo kdaj maš rok. Ja, lahko pa tudi na CSD-ju to uredite, vam pošljejo domov vabilo, po rojstvu seveda. Najboljše pa je, da gresta kr na občino, tam ko so Roj.listi. Tista pisarna zraven je, pa za poroke je tudi v isti, da ne bota iskali. Pa takoj sta gotovi, ne komplicirajo, na CSD-ju pa tak vsi vemo, kaki so.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 8:57:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka na CSD ? Men s0o rekli da se to ureja na Občini - matični urad, pa da rabita oba osebno in potrdilo kdaj maš rok. ne vem men je rekla da lahko pridem na CSD, drugače pa po porodu na občino. MA saj vidiš..2 različni občini in obojni drugače rečejo.. Saj na koncu več ne veš kaj je prav in kaj ne..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 9:18:14
|
|
|
|
matcar
|
Sory,sem pozabla, da ti urejaš v Lenartu te zadeve. Kaj dosti drugače tak ne more bit!?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 9:35:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sory,sem pozabla, da ti urejaš v Lenartu te zadeve. Kaj dosti drugače tak ne more bit!? ne saj ni. Grem tja in on podpiše.. Saj še je čas.. jaz se stalno tak tolažim..ko pa me bo kaj prihitelo pa bom mela saj še je čas. matcar,..katere plenice si ti uporabljala za tamalega ko se je rodil? A si uporabljala Pampers ali kaj druga? Ker jaz ravno nebi imela Pampersk,..sem bolj pristaš Mullerjevih (ker so res kr nekaj € cenejši pa ne vem če je glih velika razlika v kakovosti z Pampers?? Moja sestrična jih je uporabljala pri 1. ampak ne dolgo, je rekla da so ji Mullerjeve al pa Hoferjeve plenice bile boljše..)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 9:39:09
|
|
|
|
elevitka
|
Sicer jaz še nimam izkušenj z tem sam se mi zdi da če otrok je na vsaki 2-3 ure potem tud več kaka in lula, torej zelo pogosto menjavaš plenice. Zato bi jaz tudi malo gledala na ceno, saj nevem kaka razlika v kakovosti se tud verjetno ne opazi tak za tiste 3 ure kaj ma cenejšo na riti. Razen če ma občutljivo rit... pol bombažne tetra. Sam pol v eno pereš in drekec strgaš dol iz plenic. Že zato se mi zdijo plenice za 1 x uporabo bolj primerne in bolj ekonomične.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 27.1.2009 10:05:29
|
|
|
|
christiana21
|
hej hoj, evo mene. Malo dlje sem se crkljala v topli postelji, ker moj danes namesto do 14ih, more delati do 16ih , saj sploh ne vem več do kdaj dela kateri dan. V službi si zmislijo, da bo naslednji dan mogel bit dlje na delovnem mestu in more ostat. Meni bo pa spet dolgčas, niti TV ne dela v tej vukojeb..., nimajo signala. Na katerikoli program dam, ko se samo kitajci obmetavajo z rižem. Učit bi se morala in pisat projektno nalogo, pa me zdeluje nosečniška depresija. Jest se pa tud ne upam it, ker že dva dni zbruham zajtrk in kavico.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......