lučka 25
|
Dobro jutro. Vidim, da so nosečke še tu, se pravi je malim škratkom še zelo všeč v bušiju. gigi, bravo za rast foliklov, desno stran bodo pa punce še stiimulirale s kakimi lepimi fotkami. zup, bravo za stopko. V četrtek pa čim več lepih celic. lara, žal mi je za izgubo. Pa upam, da se kmalu pozdraviš. Vitabella, nič bat, če je "samo" en za zamrznit. Jaz sem imela 5 celic, oplodili sta se 2, en zarodek je bil lep, drug bolj švoh in me poglej, sem srečka nosečka. Svakinja pa je imela 11 celic, 9 se jih je oplodilo, 2 ji je Reš vstavil, ostalih 7 pa ni preživelo za zamrznitev in sedaj carta prelepega sina. Ti samo pozitivno razmišljaj, ker itak, da bo uspelo. Bambi, vidim, da tale vreme pa ni namenjen vama, vama je kvečemu v napoto. Ne vem kako je pri Rešu, če prideš sama, ker midva sva bila vsakič oba. Raje pokliči in vprašaj, kaj narediti, saj ti bodo sestre tudi vedele pomagati. Upam, da dobro zrihtata. Evo, več nisem prebrala do potankosti, se mi mudi. Itak nimam časa, ko pa sem doma. Zdaj vem zakaj upokojenci nimajo nikoli časa. Se beremo in tipkamo še kasneje.
|