|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
27.1.2009 8:15:20   
Serendipity
Bumooo - kak si prinčipesa? Še en teden pa naju čaka NS! user posted image user posted image

Pupe - držim pestke & mislim na vas!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
27.1.2009 8:31:11   
mojsonček
Gud mouning!

Kva je zdej to... zunaj mraz in spet sneg in otroci  vztrajajo pri mamicah na toplem... ZVEZDI se zna zgodit, da boš RD praznovala v porodnišnici... SONČI a ti maš pa take lušte za fruštek user posted image  jst vama želim, da bo vse ok in da bo minilo hitro in čim manj boleče pol pa dan gor al pa dol... otroc že vejo kje je luštn

LARČI... pocajtaj se čim prej user posted image
ZARJA čeveljci fajni?
ŠUKI kako, a bo? tvojmu s-menčku se tut nikamor ne mudi ob takem vremenu? o rokicah niti ne sprašujem več... nekje so v ku..., na ku..., v pi....
KRUCE user posted image  za kofi in nov podpis

Lep dan vsem in naj se lepe novičke nadaljujeo...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
27.1.2009 8:32:50   
hedviga
Zvezdica, Sonček..??? Še nič?? Ja, kakšen luksuz pa majo teli vaši mulčki notr, da se jim ne mudi ven...user posted image user posted image
Evo, jaz vama povem..Zvezdica bo rodila ponoči, Sonček pa podnevi pa bo. Pomoje pa še najbolj da gresta kar danes. po TV itak ni nič pametnega, potem se pa takele kozlarije gledajo kot je Bankog user posted image

V glavnem, dejta speljat še tale teden,. ker če se bo v petek primarij ata Cerar odločil, smo naslednji teden že mi z našimi drobižkoti na vrsti.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ojej...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
27.1.2009 8:36:25   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Jutro!

Evo mene s pregleda! Danes pade stopka, v četrtek, 29.1. pa punkcija user posted image . Sem tako vesela.
Hvala vam za vso podporo in navijanje. Res ste super.

Držim pesti še za ostale današnje akterke Gigi, n74, Fargi, da bi UZ pokazali same velike črne pike!user posted image

Lep dan.

Dobro jutro vsem user posted image
BRAVO!!! ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image
So se lepe novičke že začele

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
27.1.2009 8:40:22   
mismis
dobro jutro vsem skupaj, se samo na hitro javim potem pa šibam na sestanek

Zup user posted image user posted image user posted image  za stopko

Kurirček bo objavil še noviček od Žiži, in sicer jutri ponovni UZ, na levi strani so folikli, 18,19,19,20 , desna pa je bolj počasna. Tako, da bejbe danes orenk stimulirati desno stran

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
27.1.2009 8:45:06   
Zvezdica
Evo, jaz vama povem..Zvezdica bo rodila ponoči, Sonček pa podnevi pa bo. Pomoje pa še najbolj da gresta kar danes. po TV itak ni nič pametnega, potem se pa takele kozlarije gledajo kot je Bankog

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja ti povem, da je bil safr gledat...a mpak vztrajala sem do konca. Ja se strinjam hedi, danes pogledam hausa pol pa lohka gremuser posted image

V glavnem, dejta speljat še tale teden,. ker če se bo v petek primarij ata Cerar odločil, smo naslednji teden že mi z našimi drobižkoti na vrsti. Ojej...

A ne ga lomt... a res? Ja nč pol počakam, zato da se bomo gajsale po porodnišnici skup. Uh bi blo fajn... A nokes je še v P?

i belive i can fly....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
27.1.2009 8:50:19   
Vitaebella
Pozdravljene,

trenutno sem malo žalostna. Pravkar sem se pogovarjala z dr. Rešem in mi je povedal, da je od štirih ostalih celic, samo 1 primerna za zamrznitev. Sedaj pa srčno upam, da sta te dve, ki mi jih je že vstavil, bile tudi dovolj kvalitetni, da preživita.

Imate kakšne izkušnje s tem?

Hvala za lepe besede.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
27.1.2009 8:55:08   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

dobro jutro vsem skupaj, se samo na hitro javim potem pa šibam na sestanek

Zup user posted image user posted image user posted image  za stopko

Kurirček bo objavil še noviček od Žiži, in sicer jutri ponovni UZ, na levi strani so folikli, 18,19,19,20 , desna pa je bolj počasna. Tako, da bejbe danes orenk stimulirati desno stran

gigi1, bravo za levo stran!!! Lepi foliklčki, lepi!!!user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
27.1.2009 9:19:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Pozdravljene,

trenutno sem malo žalostna. Pravkar sem se pogovarjala z dr. Rešem in mi je povedal, da je od štirih ostalih celic, samo 1 primerna za zamrznitev. Sedaj pa srčno upam, da sta te dve, ki mi jih je že vstavil, bile tudi dovolj kvalitetni, da preživita.

Imate kakšne izkušnje s tem?

Hvala za lepe besede.

Vitaebella... glej, dva imaš in enga za čez nekaj časa... Bodi pozitivna in razmišljaj o tem, kako boš šla čez nekaj časa spet po še enga. Ena user posted image zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
27.1.2009 9:19:19   
Pija76
Gigi user posted image  user posted image  user posted image , ma da se še desni zmiga!!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
27.1.2009 9:19:42   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
27.1.2009 9:38:22   
miska73
En zanimiv članek... "IVF pregnancy from screened egg"
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7851069.stm

Žiži
zgleda, da je blo še premal stimulacije. Sicer pa, kar naj počasi rastejo, pa naj bodo potem zato bolj kvalitetna.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
27.1.2009 9:51:42   
hedviga
Ja, Zvezdica, nč se ne hecam.. V petek se je nekak v to smer odločil. Mende nej ne bi več kej dosti pridobili z vztrajanjem, ampak...pustmo se presenetit v petek. Sicer sva z mojim zdej panično zorganizirala sestavljanje posteljic do kraja in take zadeve, tako da... No, bi pa seveda jaz rajši vidla, da bi še potegnili kakšen teden in pridobili še kakšno dekco...Ker naši pikci so takooo mejkeni...
Noki mi je javila, da je doma in kakor sem razumela je vse ok. Čaka popadke user posted image user posted image user posted image  Pomoje bo nosila do konca user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
27.1.2009 9:57:35   
Zvezdica
Hedi, tkole je.. DR valjda ve kako je najboljše zate in tvoja dva sončka. Zato, vse dekce in ostalo, bo dragi prštimal. Ti se sam sprosti. To da sta micena ni nič čudnega, sej bosta ob vama rastlauser posted image

Če boš v petek v P in če bom tudi jast se morda še vidiva. Ti bom dala gsm na ZS, pa me lahko ringneš pa kak kakav popijeva, ker obiski so itak prepovedani razen za možeka in otroke. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
27.1.2009 9:59:13   
Zvezdica
Noki mi je javila, da je doma in kakor sem razumela je vse ok. Čaka popadke Pomoje bo nosila do konca

To je zelo dobro. Ona ima enega ali dva?

i belive i can fly....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
27.1.2009 10:09:50   
hedviga
O Zvezdička moja user posted image user posted image user posted image  dekco sem mislila v smislu dekagramov, teže... user posted image
V petek imam Cerarja ob 9, potem verjetno še ctg...te bom pa rufnila, ampak ne vem če bo kaj od tebe, ker greš danes ponoči rodit. Mogoče te v petek sploh ne bo več v P user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,naša Noki ima tudi dva, zato pa so tako paniko naredili... No, upam, da se bo še sama malo javila

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
27.1.2009 10:14:18   
T1979
Jutro,

Zup2 super za foliklčke in stopko. Bravo. user posted image  user posted image

Žiži, še malo pa bo. user posted image  user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
27.1.2009 10:17:07   
bambi75
Reševe punce dajte mi mal pomagat.
Jaz imam danes razgovor pri dr.Rešu, ker se še odločam, da bi mogoče tudi k njemu še enkrat šla. Zunaj pa sneži in moj user posted image  dela v zimski službi. V takih primerih za njega ni nadomestila. user posted image   Sedaj pa ne vem kaj naj naredim, a je možno da grem sama na razgovor ali je bolje da prestavim vse skupaj. Pa kako je glede ure, a se da kaj prestaviti, če bi bilo mogoče možno, da bi vseeno lahko šla.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
27.1.2009 10:22:49   
T1979
Bambi75, a to je tvoj oz. vajin prvi pogovor za postopek? Sej pregled je verjetno tvoj že imel, a ne?

Tko je fajn je, če je partner zraven, če ga pa ni pa se tudi svet ne bo podrl. Mojega tudi na ene dveh ni blo, pa Reš tud po njem ni vprašal, tako da mislim, da ne bi smelo bit problem.

Datum je pa škoda prestavljat, ker boš potem spet nekaj časa čakala.

Pojdi na pogovor, pa magari sama, vsaj toliko, da se zadeva začne premikati.

Pa srečno.user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
27.1.2009 10:34:53   
bambi75
T1979 hvala. V bistvu bi bil to razgovor za postopek, sem pa že bila enkrat pri njemu v postopku pred dvema letoma. Tak da stari izvidi so pri njemu.Ja bom verjetno kar prej poklicala ali lahko pridem sama, ker imam do LJ kar daleč in glede na stanje zunaj ne verjamem, da bo moj lahko šel zraven. Pa ravno sedaj mora sipati kot za stavo. user posted image   Zanimalo me je ali je šla katera sama in kako je reagiral.

Drugače pa se ne mudi tako grozno, saj če bom šla v postopek, bom šla marca.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
27.1.2009 10:37:54   
blanč
Dobro jutro.
Bambi seveda greš lahko sama, saj je samo razgovor. Vajine podatke pa Reš itak že ima tako, da ti kar brez skrbi. Jaz sem na razgovor vedno šla sama oz. mamo sem zraven uzela, da sva šle potem vedno še v BTC in na Žale, ker ima tam pokopano sestro...
Lara hitro se pozdravi.
Zup user posted image user posted image user posted image  za stopko.
Vitabela, user posted image za zamrznjenčka, itak ga boš šla iskat šele žez kakšni 2-3 leti.
Zvezdica in sonček, danes še uživajta, ker jutri bosta že obe odšli v rim. 

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
27.1.2009 10:39:56   
T1979
Bambi75 ja ne vem, jaz bi na tvojem mestu šla, vsaj tako da se začne. Po drugi strani, pa če greš šele marca v postopek, bi pa lhako tudi prestavila. Glede na vse razmere na cestah danes, ne vem, se boš morala sama odločit.

Pri nas v Ljubljani trenutno dežuje, snega še ni.

Mogoče res najbolje, da pokličeš in vprašaš, če je smiselno že hodit, glede na to da imaš plan šele marca?

Dobro opravi, pa javi. user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
27.1.2009 10:49:27   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Reševe punce dajte mi mal pomagat.
Jaz imam danes razgovor pri dr.Rešu, ker se še odločam, da bi mogoče tudi k njemu še enkrat šla. Zunaj pa sneži in moj user posted image  dela v zimski službi. V takih primerih za njega ni nadomestila. user posted image   Sedaj pa ne vem kaj naj naredim, a je možno da grem sama na razgovor ali je bolje da prestavim vse skupaj. Pa kako je glede ure, a se da kaj prestaviti, če bi bilo mogoče možno, da bi vseeno lahko šla.

Bambika, se pridružujem dekličem: če le ni nevarnost vožnje po cesti, glede na razmere, prevelika, ti kar strumno pot pod noge. Rešu je itak jasno, da ni vedno mogoče prit v dvoje... Se pa lahko ti povsem dostojno tudi sama v troskoku (za vtis in hitrost) zavihtiš na mizo in pogledata, kdaj lahko štartateuser posted image . Verjemi, bo razumel.

Sicer pa hvala tudi vsem za nasvet glede Merionala. Kaže, da bomo z malo detektivske žilice zadevo zrihtal (no, vsaj če bo vse po planih...držite pesti, pliiiiz).

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
27.1.2009 10:52:53   
lučka 25
Dobro jutro.

Vidim, da so nosečke še tu, se pravi je malim škratkom še zelo všeč v bušiju.

gigi, bravo za rast foliklov, desno stran bodo pa punce še stiimulirale s kakimi lepimi fotkami. user posted image  user posted image  user posted image

zup, bravo za stopko. V četrtek pa čim več lepih celic. user posted image  user posted image  user posted image

lara, žal mi je za izgubo. user posted image  Pa upam, da se kmalu pozdraviš.

Vitabella, nič bat, če je "samo" en za zamrznit. Jaz sem imela 5 celic, oplodili sta se 2, en zarodek je bil lep, drug bolj švoh in me poglej, sem srečka nosečka. Svakinja pa je imela 11 celic, 9 se jih je oplodilo, 2 ji je Reš vstavil, ostalih 7 pa ni preživelo za zamrznitev in sedaj carta prelepega sina. Ti samo pozitivno razmišljaj, ker itak, da bo uspelo.

Bambi, vidim, da tale vreme pa ni namenjen vama, vama je kvečemu v napoto. Ne vem kako je pri Rešu, če prideš sama, ker midva sva bila vsakič oba. Raje pokliči in vprašaj, kaj narediti, saj ti bodo sestre tudi vedele pomagati. Upam, da dobro zrihtata.

Evo, več nisem prebrala do potankosti, se mi mudi. Itak nimam časa, ko pa sem doma.user posted image  Zdaj vem zakaj upokojenci nimajo nikoli časa. Se beremo in tipkamo še kasneje.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
27.1.2009 10:58:59   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Vidim, da bo jutri tukaj pestro... dajmo navijati

Fargi - 1.UZ
Gigi - UZ
zup2 - UZ
n74 - 1.UZ

Bejbe, jutri čimboljše rezultate na UZ-ju in v dveh primerih hočemo  user posted image

Kajsica - sestra Milica
Miklarom - razgovor

Kajši in Miklarom, vidve se pa jutri dobro zmenita z  naprej user posted image user posted image user posted image

tud jaz naviiiijaaaam user posted image user posted image user posted image  

zup2, čestitam za stopko danes user posted image  

žiži, navijam, da do jutri še malo poženejo na desni! bomo stimulirali user posted image

sonček in zvezdica, a vidve še kar doma??? naj vajina fantka mal pohitita, no user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?