Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:06:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz imam eno vprasanje... sej me je mal sram da tega ne vem ampak evo ne vem. A veste ko se cepi DI TE PER... in se poleg tega da se ene kapljice v usta.. A niso tiste kapljice za polio? A sedaj se ne dajajo v Sloveniji vec te kapljice v usta zraven ko cepijo?? Ker... mah.. no a kera ve bi mi full pomagalo??? Ja, tiste kapljice so cepivo proti otroški paralizi. In ne, tega zdaj v Slo. ne dajejo več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:06:28
|
|
|
|
jana81
|
estrella jst bi ti kr tule gor slikco dala da zamenjaš, ker mi offici ne delajo in ne morem pošiljat, prek neta gre pa prepočas, razen če ti je lažej le ti dam na mail, pol grem na drug comp.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:06:51
|
|
|
|
tally
|
Estrella kaj kej Alči počne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:07:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Halo LILA100- kaj če bi se malo pomenla kaj z nami...? Maš ti tudi malega majčeka, al aprilčeka? Si jo prestrašla mogoče pa me preveč čvekamo. aa a ne bi rekla, .......ta pa sploh ne čveka nima niti ene objave... pa jaz mislim, da je to meni poznana oseba...joj ko jo bom.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:07:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Hej Nejc je šele zdej zaspal, ampak je pa lump...sem ga nosla pol ure po rokah, ker je bil ful zaspan, pa ne zaspat, pol sem pa rekla dost je, sem ga dala na kavč in flašo čaja v usta, pa je zaspal...ma jst ga ne štekam več. Ne boš verjela, moj se je zvijal in drl na rokah, potem pa sem ga dala v voziček, 2x gor-dol in je mrknil Kdo bi jih razumel... Siti so že sami sebe, pa revči ne vedo več kaj bi Ej, tole si pa dobro povedala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:07:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čer čer čer luštkan avatar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:07:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz imam eno vprasanje... sej me je mal sram da tega ne vem ampak evo ne vem. A veste ko se cepi DI TE PER... in se poleg tega da se ene kapljice v usta.. A niso tiste kapljice za polio? A sedaj se ne dajajo v Sloveniji vec te kapljice v usta zraven ko cepijo?? Ker... mah.. no a kera ve bi mi full pomagalo??? joj, vem, da je Andraž nekaj popil, samo nimam pojma za kaj Alja ni nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:07:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Halo LILA100- kaj če bi se malo pomenla kaj z nami...? Maš ti tudi malega majčeka, al aprilčeka? Si jo prestrašla mogoče pa me preveč čvekamo. aa a ne bi rekla, .......ta pa sploh ne čveka nima niti ene objave... pa jaz mislim, da je to meni poznana oseba...joj ko jo bom. a misliš da firbca za tabo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:08:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz vam želim pravtako lahko nočko , lepo in mirno ajajte, pa čim mnjkrat naj se zbudijo. Hvala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:08:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally čer čer čer luštkan avatar hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:08:38
|
|
|
|
špelin@
|
tally in Estrella*, kako kaj vajini frači jesta? Naš danes ni imel nobenega apetita, je spravil vase le slabih 100 g na obrok No, glavno, da pije.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:08:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hajli hajlo! No danes je pa Gal šel že prej spat . Je zaspal malo prej in me prav zanima kakšna noč se obeta in če ne bo že slučajno okrog enajstih alarm, ker se nisva dojila pred spanjem A ti še kar vztrajaš z dojenjem? Kolikokrat pa se še? Samo še zvečer in pa enkrat zjutraj, da dalj časa spiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:09:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz imam eno vprasanje... sej me je mal sram da tega ne vem ampak evo ne vem. A veste ko se cepi DI TE PER... in se poleg tega da se ene kapljice v usta.. A niso tiste kapljice za polio? A sedaj se ne dajajo v Sloveniji vec te kapljice v usta zraven ko cepijo?? Ker... mah.. no a kera ve bi mi full pomagalo??? joj, vem, da je Andraž nekaj popil, samo nimam pojma za kaj Alja ni nič Moja velika pika je tudi to dobila, mala pa več ne, sem šla v cepilno knjižico pogledat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:09:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dala en članek malo nazaj gor, preberi..študije drugače kažejo po novem... pa ostale ste kaj prebrale članek? ma lej jst sem mu vseeno kupila cicibanke, pa se mi zdi da sem se prav odločila...ker prej je hodil po prstkih, zdej pa lepo po celih podpatih, sej jih ima gor le ko hodi, če je v stajici je bos. joj, saj jaz ne trdim ničesar, pač me zanima, če ste prebrale, kaj bomo pa nardile pa je itak na nas...zanimivo je, da se spet ne morjo zmenit...meni se pa zdi, da je v tem članku nekaj stvari zelo lepo in jasno, predvsem pa logično opisanih.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:10:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, kar brez skrbi, Gal je zdaj že ornk spalček Saj je prav, da začne prej hodit spat, če hoče sestrico saj meni je kar prav, da gre prej spat. Na Alino pa naj še kar malo čaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:11:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dala en članek malo nazaj gor, preberi..študije drugače kažejo po novem... pa ostale ste kaj prebrale članek? ma lej jst sem mu vseeno kupila cicibanke, pa se mi zdi da sem se prav odločila...ker prej je hodil po prstkih, zdej pa lepo po celih podpatih, sej jih ima gor le ko hodi, če je v stajici je bos. joj, saj jaz ne trdim ničesar, pač me zanima, če ste prebrale, kaj bomo pa nardile pa je itak na nas...zanimivo je, da se spet ne morjo zmenit...meni se pa zdi, da je v tem članku nekaj stvari zelo lepo in jasno, predvsem pa logično opisanih. Nisem prebrala, ker imam o teh zadevah že dobrih 9 let izoblikovano svoje mnenje in ostajam na svoji stari praksi Za noter nogavičke z "bremzicami", za ven ortopedski čeveljci. Pika.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:11:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Halo LILA100- kaj če bi se malo pomenla kaj z nami...? Maš ti tudi malega majčeka, al aprilčeka? Si jo prestrašla mogoče pa me preveč čvekamo. aa a ne bi rekla, .......ta pa sploh ne čveka nima niti ene objave... pa jaz mislim, da je to meni poznana oseba...joj ko jo bom. a misliš da firbca za tabo? aha, pa če je ona, bi blo zanimivo, mi je pred časom povedala, da me bere jao!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:12:07
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ buccka, za šoping. A imaš težave s srcem? Težave imam z pulzom. Mi srce preveč nabija. Pol me včasih tud ponoči zbudi ter tako razbija, da mam občutek, da mi bo razneslo prsni koš. In pulz.....tud 120 sred spanja do 160. Ni pa zmer tako in sem bla že na vseh mogočnih preizkavah, pa kaj takega še niso vidl. Predpisujem pa vzroke energijskim napitkom(morm reč, da je bila to moja pijača kake 2 leti ob večernih urah), ter stresu. Tako da vam iskreno odsvetujem kak red bull ipd. hijenca, a Aerochamber nisi dobila na recept?? Za Vidkovo in tvoje zdravje Ta sončna, za sprehod in za zobarja. ****, obožujem si Maasdamer nočka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:12:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, kako kaj vajini frači jesta? Naš danes ni imel nobenega apetita, je spravil vase le slabih 100 g na obrok No, glavno, da pije. naša trenutno poje vse kar vidi in zraven dela ammmmmm, koliko časa pa bo trajalo pa ne vem, spije pa tudi 3dcl čaja na dan. včeraj je prespala celo noč od 20-7. upam da bo danes tudi s podaljškom do 9
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:12:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Hej Nejc je šele zdej zaspal, ampak je pa lump...sem ga nosla pol ure po rokah, ker je bil ful zaspan, pa ne zaspat, pol sem pa rekla dost je, sem ga dala na kavč in flašo čaja v usta, pa je zaspal...ma jst ga ne štekam več. Je pa mali lump tale Nejc. Naš je tudi to kar naenkrat začel delati in od takrat se midva ne uspavava več na rokah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Hej Nejc je šele zdej zaspal, ampak je pa lump...sem ga nosla pol ure po rokah, ker je bil ful zaspan, pa ne zaspat, pol sem pa rekla dost je, sem ga dala na kavč in flašo čaja v usta, pa je zaspal...ma jst ga ne štekam več. Ja midva sva tud danes kar dolgo orala... najprej v posteljici pa v postli skupaj pa na kavcu pa potem sem ga na koncu peljala tri kroge z vozickom in je omagal... Tud jaz nic ne stekam. Se posebaj pa ga ne stekam pri hrani... mu naredim za jest otrosko mlecno kasico in poje par zlic, pol pa jaz jem sendvic z govejim prsutom in surovo papriko je pa skor duso spustu tok je sline cedil... ma sem mu dala mal kruha in sira...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella nisi zamenjala slikce??? Pa tam xx.10.2008 je bil 16.10... Seveda sem jo zamenjala. za xx .10 pa je sporočila Špelin@, pa tud nismo vedele točno kdaj. Bom popravila. A novih podatkov pa nimaš nič? Men pa kar tastaro odpira?? Podatkov jah tokrat je bil pri zdravmiku... da je ze skor inventar tam postal... ampak podatke pa ne vem kam sem zapisala... vem da je bil nazadnje 74cm... bom poiskala pa dobis... Meni tudi ta staro odpira, to v Excellu sedaj vem zakaj; ker sta dve tabeli; prva je stra, tista spodaj pa nova. No, sedaj sem popravila in je samo ena, a dela?Veste sem malo zmedena Ja, sedaj pa dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:13:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka kako je luskan mali Ampak tisto pa nisi ti zraven... Hvala, ne tisto je pa moja sestra na sliki. Mi imamo tak isti igralni center, no ja smo ga imeli sedaj je v prafaktorjih a so ga otroci razstavili . Saj pri nas tudi več kaj ekstra ne visi gor. po celem stanovanju..edino podlogo prenasam seboj ko grem na balkon ali pa v kuhinji mu jo polozim, da je vsaj par minut na njej... Sem vedla da nisi ti... Ja igralni center je Samia razstavila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:14:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally in Estrella*, kako kaj vajini frači jesta? Naš danes ni imel nobenega apetita, je spravil vase le slabih 100 g na obrok No, glavno, da pije. Tudi naš je danes zelo malo jedel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 26.1.2009 22:14:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ buccka, za šoping. A imaš težave s srcem? Težave imam z pulzom. Mi srce preveč nabija. Pol me včasih tud ponoči zbudi ter tako razbija, da mam občutek, da mi bo razneslo prsni koš. In pulz.....tud 120 sred spanja do 160. Ni pa zmer tako in sem bla že na vseh mogočnih preizkavah, pa kaj takega še niso vidl. Predpisujem pa vzroke energijskim napitkom(morm reč, da je bila to moja pijača kake 2 leti ob večernih urah), ter stresu. Tako da vam iskreno odsvetujem kak red bull ipd. nočka O hudirja, to je pa res hudo previsok pulz Jaz sem imela ta problem v nosečnostih in so me celo preiskali, ampak na srečo se mi po porodu vedno vrne v normalo, no, malo je povišan že od nekdaj, ampak ne tako drastično kot pri tebi. Katera zdravila pa imaš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?