|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
26.1.2009 22:06:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz imam eno vprasanje... sej me je mal sram da tega ne vem ampak evo ne vem.
A veste ko se cepi DI TE PER... in se poleg tega da se ene kapljice v usta.. A niso tiste kapljice za polio?

A sedaj se ne dajajo v Sloveniji vec te kapljice v usta zraven ko cepijo??

Ker... mah..    no a kera ve bi mi full pomagalo???

Ja, tiste kapljice so cepivo proti otroški paralizi. In ne, tega zdaj v Slo. ne dajejo več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
26.1.2009 22:06:28   
jana81
estrella jst bi ti kr tule gor slikco dala da zamenjaš, ker mi offici ne delajo in ne morem pošiljat, prek neta gre pa prepočas, razen če ti je lažej le ti dam na mail, pol grem na drug comp.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
26.1.2009 22:06:51   
tally
Estrella kaj kej Alči počne?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
26.1.2009 22:07:00   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Halo LILA100- kaj če bi se malo pomenla kaj z nami...? Maš ti tudi malega majčeka, al aprilčeka? user posted image

Si jo prestrašlauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa me preveč čvekamo.

aa a ne bi rekla, .......ta pa  sploh ne čveka nima niti ene objave... pa jaz mislim, da je to meni poznana oseba...joj ko jo bom.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
26.1.2009 22:07:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Hej

Nejc je šele zdej zaspal, ampak je pa lump...sem ga nosla pol ure po rokah, ker je bil ful zaspan, pa ne zaspat, pol sem pa rekla dost je, sem ga dala na kavč in flašo čaja v usta, pa je zaspal...ma jst ga ne štekam več.

Ne boš verjela, moj se je zvijal in drl na rokah, potem pa sem ga dala v voziček, 2x gor-dol in je mrknil user posted image  Kdo bi jih razumel...

Siti so že sami sebe, pa revči ne vedo več kaj biuser posted image

Ej, tole si pa dobro povedala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2155
26.1.2009 22:07:46   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

čer user posted image

čer čer user posted image user posted image

luštkan avataruser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
26.1.2009 22:07:53   
Estrella*

A veste ko se cepi DI TE PER... in se poleg tega da se ene kapljice v usta.. A niso tiste kapljice za polio?

joj, vem, da je Andraž nekaj popil, samo nimam pojma za kajuser posted image  Alja ni ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
26.1.2009 22:07:54   
tally

Halo LILA100- kaj če bi se malo pomenla kaj z nami...? Maš ti tudi malega majčeka, al aprilčeka? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa me preveč čvekamo.

aa a ne bi rekla, .......ta pa  sploh ne čveka nima niti ene objave... pa jaz mislim, da je to meni poznana oseba...joj ko jo bom.

a misliš da firbca za tabo?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
26.1.2009 22:08:16   
Anitka

jaz vam želim pravtako lahko nočko user posted image , lepo in mirno ajajte, pa čim mnjkrat  naj se user posted image  zbudijo.

Hvala enako

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
26.1.2009 22:08:20   
tally

čer user posted image

čer čer user posted image user posted image

luštkan avataruser posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
26.1.2009 22:08:38   
špelin@
tally in Estrella*, kako kaj vajini frači jesta?
Naš danes ni imel nobenega apetita, je spravil vase le slabih 100 g na obrok user posted image  No, glavno, da pije.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
26.1.2009 22:08:57   
Anitka

Hajli hajlo!

No danes je pa Gal šel že prej spatuser posted image user posted image . Je zaspal malo prej in me prav zanima kakšna noč se obeta in če ne bo že slučajno okrog enajstih alarm, ker se nisva dojila pred spanjemuser posted image

A ti še kar vztrajaš z dojenjem? Kolikokrat pa se še?

Samo še zvečer in pa enkrat zjutraj, da dalj časa spiva.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2162
26.1.2009 22:09:46   
špelin@

joj, vem, da je Andraž nekaj popil, samo nimam pojma za kajuser posted image  Alja ni ničuser posted image

Moja velika pika je tudi to dobila, mala pa več ne, sem šla v cepilno knjižico pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 2163
26.1.2009 22:09:59   
Čmrlika

sem dala en članek malo nazaj gor, preberi..študije drugače kažejo po novem...user posted image  

pa ostale ste kaj prebrale članek?

ma lej jst sem mu vseeno kupila cicibanke, pa se mi zdi da sem se prav odločila...ker prej je hodil po prstkih, zdej pa lepo po celih podpatih, sej jih ima gor le ko hodi, če je v stajici je bos.

joj, saj jaz ne trdim ničesar, pač me zanima, če ste prebrale, kaj bomo pa nardile pa je itak na nas...zanimivo je, da se spet ne morjo zmenit...meni se pa zdi, da je v tem članku nekaj stvari zelo lepo in jasno, predvsem pa logično opisanih.

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
26.1.2009 22:10:24   
Anitka

Anitka, kar brez skrbi, Gal je zdaj že ornk spalček user posted image  Saj je prav, da začne prej hodit spat, če hoče sestrico user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image saj meni je kar prav, da gre prej spat. Na Alino pa naj še kar malo čaka.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
26.1.2009 22:11:49   
špelin@

sem dala en članek malo nazaj gor, preberi..študije drugače kažejo po novem...user posted image  

pa ostale ste kaj prebrale članek?

ma lej jst sem mu vseeno kupila cicibanke, pa se mi zdi da sem se prav odločila...ker prej je hodil po prstkih, zdej pa lepo po celih podpatih, sej jih ima gor le ko hodi, če je v stajici je bos.

joj, saj jaz ne trdim ničesar, pač me zanima, če ste prebrale, kaj bomo pa nardile pa je itak na nas...zanimivo je, da se spet ne morjo zmenit...meni se pa zdi, da je v tem članku nekaj stvari zelo lepo in jasno, predvsem pa logično opisanih.

Nisem prebrala, ker imam o teh zadevah že dobrih 9 let izoblikovano svoje mnenje in ostajam na svoji stari praksi user posted image  Za noter nogavičke z "bremzicami", za ven ortopedski čeveljci. Pika.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
26.1.2009 22:11:58   
Čmrlika

a misliš da firbca za tabo?

aha, pa če je ona, bi blo zanimivo, mi je pred časom povedala, da me bere user posted image  jao!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
26.1.2009 22:12:07   
buccka

buccka, user posted image  za šoping. A imaš težave s srcem? user posted image

Težave imam z pulzom. Mi srce preveč nabija. Pol me včasih tud ponoči zbudi ter tako razbija, da mam občutek, da mi bo razneslo prsni koš. In pulz.....tud 120 sred spanja do 160.  Ni pa zmer tako in sem bla že na vseh mogočnih preizkavah, pa kaj takega še niso vidl.
Predpisujem pa vzroke energijskim napitkom(morm reč, da je bila to moja pijača kake 2 leti ob večernih urah), ter stresu. Tako da vam iskreno odsvetujem kak red bull ipd.

hijenca, a Aerochamber nisi dobila na recept?? Za Vidkovo in tvoje zdravje user posted image user posted image user posted image

Ta sončna, user posted image  za sprehod in user posted image  za zobarja.

****, obožujem si Maasdamer user posted image

nočka

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
26.1.2009 22:12:47   
tally

Naš danes ni imel nobenega apetita, je spravil vase le slabih 100 g na obrok user posted image  No, glavno, da pije.

naša trenutno poje vse kar vidi user posted image in zraven dela ammmmmm, koliko časa pa bo trajalo pa ne vem, spije pa tudi 3dcl čaja na dan. včeraj je prespala celo noč od 20-7. upam da bo danes tudi user posted image s podaljškom do 9

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
26.1.2009 22:12:48   
Anitka

Hej

Nejc je šele zdej zaspal, ampak je pa lump...sem ga nosla pol ure po rokah, ker je bil ful zaspan, pa ne zaspat, pol sem pa rekla dost je, sem ga dala na kavč in flašo čaja v usta, pa je zaspal...ma jst ga ne štekam več.

Je pa mali lump tale Nejc. Naš je tudi to kar naenkrat začel delati in od takrat se midva ne uspavava več na rokah.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
26.1.2009 22:12:50   
Anonimen

Hej

Ja midva sva tud danes kar dolgo orala...user posted image
najprej v posteljici pa v postli skupaj pa na kavcu pa potem sem ga na koncu peljala tri kroge z vozickom in je omagal...

Tud jaz nic ne stekam.

Se posebaj pa ga ne stekam pri hrani... mu naredim za jest otrosko mlecno kasico in poje par zlic, pol pa jaz jem sendvic z govejim prsutom in surovo papriko je pa skor duso spustu tok je sline cedil... ma sem mu dala mal kruha in sira... user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
26.1.2009 22:12:50   
Anonimen

Estrella nisi zamenjala slikce???  user posted image user posted image user posted image  Pa tam xx.10.2008 je bil 16.10...

Seveda sem jo zamenjala. za xx .10 pa je sporočila Špelin@, pa tud nismo vedele točno kdaj. Bom popravila. A novih podatkov pa nimaš nič?

Men pa kar tastaro odpira??

Podatkov jah tokrat je bil pri zdravmiku... da je ze skor inventar tam postal... ampak podatke pa ne vem kam sem zapisala... vem da je bil nazadnje 74cm... bom poiskala pa dobis...user posted image

Meni tudi ta staro odpira, to v Excellu user posted image

user posted image user posted image sedaj vem zakaj; ker sta dve tabeli; prva je stra, tista spodaj pa nova. No, sedaj sem popravila in je samo ena, a dela?Veste sem malo zmedenauser posted image

Ja, sedaj pa dela user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2172
26.1.2009 22:13:30   
Anonimen

Anitka kako je luskan mali user posted image  Ampak tisto pa nisi ti zraven...

Hvala, ne tisto je pa moja sestra na sliki.

Mi imamo tak isti igralni center, no ja smo ga imeli sedaj je v prafaktorjih
user posted image user posted image user posted image a so ga otroci razstaviliuser posted image user posted image user posted image . Saj pri nas tudi več kaj ekstra ne visi gor.

po celem stanovanju..edino podlogo prenasam seboj ko grem na balkon ali pa v kuhinji mu jo polozim, da je vsaj par minut na njej...user posted image

Sem vedla da nisi ti...user posted image

Ja igralni center je Samia razstavila...user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
26.1.2009 22:14:44   
Anitka

Tudi naš je danes zelo malo jedeluser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
26.1.2009 22:14:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

buccka, user posted image  za šoping. A imaš težave s srcem? user posted image

Težave imam z pulzom. Mi srce preveč nabija. Pol me včasih tud ponoči zbudi ter tako razbija, da mam občutek, da mi bo razneslo prsni koš. In pulz.....tud 120 sred spanja do 160.  Ni pa zmer tako in sem bla že na vseh mogočnih preizkavah, pa kaj takega še niso vidl.
Predpisujem pa vzroke energijskim napitkom(morm reč, da je bila to moja pijača kake 2 leti ob večernih urah), ter stresu. Tako da vam iskreno odsvetujem kak red bull ipd. 

nočka

O hudirja, to je pa res hudo previsok pulz user posted image  Jaz sem imela ta problem v nosečnostih in so me celo preiskali, ampak na srečo se mi po porodu vedno vrne v normalo, no, malo je povišan že od nekdaj, ampak ne tako drastično kot pri tebi.
Katera zdravila pa imaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?