malaMravljica
|
Twixy- ca ja cestitke!!! Braaaavo za Leno. pa se ime mi je tko lepo. Pri nas se je pa zacela sezona plusov, vse tako kaze. Maj2009 pa itak res obcudujem, da tako dolgo zdrzi brez naredi test. Ce jaz recem,d a bosm test kupila jutri in ga nareedila po jutrisnjim zjutraj to v bistvu pomeni, da v tem momentu tecem do najbljizje lekarne in test naredim takoj, ko pridem nazaj. Ampak danes pa takoj porocam, jaz sem namrec prepricana da bo plus. Res no, zdi se mi, da nas bo veliko oktobrk. Stumf joooj no, kako naj mi prezivimo do srede tedna, da izvemo tvoj rezultat???? Ampak saj jaz sem bila ista, bi delala test zagotovo ze prej, samo me nacrtno ni bilo doma, kupit ga pa nisem hotela. Ko sem prisla domu pa torbo stran in v kopalnico, joj.. pol sem pa brala kako je z zanesljivostjo po dnevih in ko sem videla, da test lahko delas ze 4 dni prej ni bilo vec dvoma ce ga delam. Rizkoo, ja folno pijem ze od zacetka decembra. Trebuh sem pa zacela mazat vceraj, s kremo od Welede. Apetit imam tak, da ko smo sli na pico sem pojedla mojo pico in se pol piscanca od mojega, pa se pomfri zraven. Joj, nezdravo, pa se prevec. Samo kile mi grejo pa spet dol, danes pod 53. Pa reeees jem in ne razumem zakaj izgubljam kg. Pa se en mali sok sem dozivela vceraj, par sekund mi je popgnalo res pravi strah po zilah. Tassika, saj ce rabis ideje za dopust smo me polne idej in zelja Lp od nosecemaleMravljice
|