|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
26.1.2009 14:18:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

bejbike, jaz sem še tukaj. Vse mirno. Hvala, ker mislite name. Popoldne imam pregled in ctg. Sporočim, kaj je novega.

Kako ste ve? Vikend je mimo, naj bo prvi delovni dan dober in naj hitro mine.

...čakamo na noviceuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
26.1.2009 14:18:33   
mismis
v drugi...

user posted image

user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
26.1.2009 14:18:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Jutro vsem.

Gretka, veš kaj bi dala da nisem domauser posted image user posted image user posted image

Tkole, spala sem sam tri ure, ker  sem včeraj pred tvjem zadremala za slabo urco in potem štala ponoč. Nikoli ne spim čez dan ravno zaradi tega, ker mam težave s spanjem in glej zdaj user posted image

Sem se pa zato že rihtala od petih, kopel (ja prava peneča), depilacija, vse.... Zdaj pa čakam, da se mismisine besed uresničijo. Torej morava s sončkom počakati da se res začne mlaj(8.55) in potem čakam kak znak.

Tako, kofi ste dobile, tak odštekan ponedeljkov nujno potrebni kofe, jast vas pa zapuščam, si grem še kakav nardit.

Papa

...fajn da si se uredila ker pol se ne boš kmaluuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
26.1.2009 14:20:10   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dober dan srčice moje.....
naš hormonček je padel. Kolk sem razumela je celo negativen. Saj vem, HB, sam me je kr tak stisnilo pri srcu. Zdaj pa palčka res več ni.user posted image
Vmesnem času logo zopet šoping (mojmu se bo čist zmešalo-je rekel, da sploh ne smem več imet fraj cajta k sam trošim..user posted image , eh kaj pa on ve...user posted image ). Če pa rabim stvari...user posted image
Obiskala svoje staro društvo, naslednji teden začnem z 5. stopnjo joge, ružimo user posted image se lahko čez teden, takrat pa tud v norišnično službo nazaj. Pa saj jo že pogrešam, sploh tisto švercanje na sestankih....

user posted image user posted image user posted image user posted image ....uživaj še ta teden domauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
26.1.2009 14:21:03   
mismis
pa še tretji, za naprej pa naj katera druga prevzame... user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
26.1.2009 14:21:05   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: pika79
od 10 se je oplodilo 8 jajčec, super, sva bila ful vesela,  grejem dva user posted image user posted image  Test 9.2.

bravo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

...se podpiše pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
26.1.2009 14:22:32   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Babe dan... Danes moj prvi delovni dan in jaz sem že doma, ker se mi je ob 10.00 vlila kri in sem letela na urgenco. Zdej sem pomirjena, je vse ok, mala pikica je še noter in srček utripa :) No, in bom še en mesec doma... Zdej grem pa počivat. Se kej beremo!
Pa čestitke vsem novim trepetalkam itd., nisem žal nič brala.

user posted image user posted image user posted image ,,,,,ful počivaj....pa pozitivne misliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
26.1.2009 14:23:49   
gloria
Mismis kake fejst dece ti limaš goruser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
26.1.2009 14:24:08   
gloria
...aha lep dan vsem...se beremo kasneje...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
26.1.2009 14:25:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Mismis kake fejst dece ti limaš goruser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

to je mantra za Žižet, da bo imela punkcijo v četrtek user posted image user posted image

Kako si mi ti in mali šarmer?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
26.1.2009 14:36:51   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: pika79
od 10 se je oplodilo 8 jajčec, super, sva bila ful vesela,  grejem dva user posted image user posted image  Test 9.2.

bravo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

...se podpiše pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem še jaz, čestitkeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
26.1.2009 14:37:57   
zarja1
Reby počivaj......

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
26.1.2009 14:48:01   
MBT1979

Babe dan... Danes moj prvi delovni dan in jaz sem že doma, ker se mi je ob 10.00 vlila kri in sem letela na urgenco. Zdej sem pomirjena, je vse ok, mala pikica je še noter in srček utripa :) No, in bom še en mesec doma... Zdej grem pa počivat. Se kej beremo!

Ufff, Reby. Kar lepo počivaj in drži se!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
26.1.2009 14:58:12   
MBT1979
Ker nas je naša mišmiš lepo poseznamčkala, pa dejmo še malo navijat. Jutri je tako deloven danuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek, 27.01.             
             Fargi - 1.UZ
         Kajsica - sestra Milica
          Miklarom - razgovor
               Gigi - UZ
              zup2 - UZ
              n74 - 1.UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe moje navijam 100/h!! Da bi bile jutri same dobre novičke!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
26.1.2009 15:06:26   
Shuka

Kr bi mojo zgodbo gledalauser posted image , ti kr počivaj, pikicam ne paše če gremo delat, k pol jih ne mormo cel čas božat in očitno to one vedo.

Pika79 - čestitke za super oploditev in ker greješuser posted image user posted image , držim pestke da se lepo vgnezditauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jest že za jutr navijam
Torek, 27.01.
Fargi - 1.UZ
Kajsica - sestra Milica
Miklarom - razgovor
Gigi - UZ
zup2 - UZ
n74 - 1.UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
26.1.2009 15:07:58   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Shuka, glede na to, da stave že padajo zate in da Zvezdica in Sonček nočeta iti roditi, je najbolje, da greš kar ti danes roditi user posted image

Jaaaaaaaa a grem kr takoj al precuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
26.1.2009 15:10:31   
Serendipity

Joj, me je kar pri srčku stisnilo. samo, da si ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Počivaj lepo in božaj pikico.

pupe - mene pa tak nekam ''dol tišči'' spodaj, tak čuden feeling... Saj to je OK, mar ne? Mater, sem občasno panična ... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
26.1.2009 15:11:12   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek, 27.01.             
             Fargi - 1.UZ
         Kajsica - sestra Milica
          Miklarom - razgovor
               Gigi - UZ
              zup2 - UZ
              n74 - 1.UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še jaz in moj skromen podpis! user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
26.1.2009 15:23:30   
Pija76
Mismis a fotostimulacija je sam za Gigi? Dveh mi sicer ne pokaže, ampak zame danes ni nič a ne? Noč je bila kratka ja user posted image ,mater zdaj sem začela v nedeljo zvečer ene lubice na TV2 gledat user posted image

Reby pazi nase!!! Torej najin dejt odpade, no sej men so tud prestavili iz 10 na 17 user posted image

Sonček pozdravček, sem res lena veš!!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
26.1.2009 15:29:33   
cukica
Tko,da sporočim 30.01. grem k sestri Milici

Mismis a si mela ti kakšno zaporedno številko?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
26.1.2009 15:38:04   
mismis
Pija, smola pa taka, se mi zdi, da ti ravno tvojega ne pokaže, ravno on je v drugem krogu user posted image

Cukica, jaz sem imela zaporedno številko že od meseca septembra, ampak če si se ti dogovorila s sestro Miro, da greš 30.1. k sestri Milici, je pa to tudi v redu. Super si tole zrihtala user posted image user posted image

Shuka, ko ti bo srce in s.manček dala, pa pojdi roditi, jaz bom samo dihala z vama user posted image user posted image

MBT1979, kako si nam ti danes na tale ponedeljkov dan?

toliko na hitro, šibam domov na sprehod s user posted image , vas berem zvečer

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
26.1.2009 15:39:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Joj, me je kar pri srčku stisnilo. samo, da si ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Počivaj lepo in božaj pikico.

pupe - mene pa tak nekam ''dol tišči'' spodaj, tak čuden feeling... Saj to je OK, mar ne? Mater, sem občasno panična ... user posted image

Panična boš dokler pikico nauš prvič začutla pošten, do takrat boš pa skoz razmišljala al je vse OK ali ni, ampak umiri se ker naresti tko nič ne moreš, razen tega da si mirna in si dopoveš, da je OK, vse ostalo bo naredila mati narava.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3422
26.1.2009 15:39:59   
Shuka

Shuka, ko ti bo srce in s.manček dala, pa pojdi roditi, jaz bom samo dihala z vama user posted image user posted image

Jest bi šla prec, sam k ni od mene odvisnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
26.1.2009 15:53:17   
MBT1979

MBT1979, kako si nam ti danes na tale ponedeljkov dan?

Kar ok, hvala. Sploh ker je malo sonček posijal. Pa še na telovadbo sem se vpisala in bo danes moj prvi dan in se že full veselim. Sem se kar malo preveč zasedela. Je treba bit fit in v dobri formi za novi postopek. user posted image

Pa ti kako kaj?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
26.1.2009 15:56:22   
mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Torek, 27.01.             
             Fargi - 1.UZ
         Kajsica - sestra Milica
          Miklarom - razgovor
               Gigi - UZ
              zup2 - UZ
              n74 - 1.UZ

Še jst se prištulim zravn user posted image

REBY  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj čim prej minejo nadležni izcedki, da boš vesela srečka nosečka

ŠUKI jst sm zate rezervirala nedeljo, zdej pa ne vem a bo ta al naslednja, SONČI pa ZVEZDICA imata lenuha pa se jima še nikamor ne da, mogoč bo tvoj s-menček bolj naspidiran...

LARČI počutje kej boljš? upam, da...

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

15.10.

Ime za punčko

Tia (33%)

Lia (11%)

Ema (56%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!