Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:05:12
|
|
|
|
Pupa7
|
madonca ste vse pridne s pranjem še dobro da meni ni treba, dobim vse lepo oprano in speglano mal vam moram nagajat eno vprašanje, kolko posteljnine ste kuple? bodo 3 zadosti???
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:08:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 madonca ste vse pridne s pranjem še dobro da meni ni treba, dobim vse lepo oprano in speglano mal vam moram nagajat eno vprašanje, kolko posteljnine ste kuple? bodo 3 zadosti??? mislim da..jaz imam 2..pa 6 rjuh...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:09:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dnevno poročilo: Danes same pozitivne novičke.Tomaž spet pije polno dozo mleka,kisika ma še sapico je stabilen tak ,da upam ,da se kmalu spet cartama.Anže je tud že dva dni brez maskice poje že tud lepo prebavi vso hrano zato jupi za nas borčke.Mama ,pa tak drugo ne delo ,ko kurbla molzni stroj. Moram edino vprašat popoldan kdaj bo imel možnosti Anže,da bi bil preseljen k bratecu.Bi blo njima lažje ,pa men tudi.Nič grem zdaj na molznik.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:11:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dnevno poročilo: Danes same pozitivne novičke.Tomaž spet pije polno dozo mleka,kisika ma še sapico je stabilen tak ,da upam ,da se kmalu spet cartama.Anže je tud že dva dni brez maskice poje že tud lepo prebavi vso hrano zato jupi za nas borčke.Mama ,pa tak drugo ne delo ,ko kurbla molzni stroj. Moram edino vprašat popoldan kdaj bo imel možnosti Anže,da bi bil preseljen k bratecu.Bi blo njima lažje ,pa men tudi.Nič grem zdaj na molznik. Iiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepo..super!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:12:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pupa-vse so se šle lepotičit... ma se hecaš al kaj sej jim nič več ne pomaga kak si vedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:12:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ampak jaz verjamem ,da bo z njima vse ok. OOOOOOOOO PERSIDA TOČNO!! Me tudi verjamemo da bo z njima vse ok. Drugače sploh ne more bit a ne?? mi to tud vemo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:12:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutro, kokoške evo mene, iz pisarne, samo še jutri danes sem že bila pri najboljšem sosedu in naročila kanapeje, da jutri počastim sodelavce, od srede naprej me pa ne boste več frej na RR te držimo za besedo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:12:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS hvala za urejene zadeve. Pa nisem tko mislila s slikicami no...a me dražiš, a ne..sej vem, da me...ampak mi danes res ni do hecov, ko me vse boli. Zdej pa resnično nič ne zmorem po hiši. Sesal bo dragi, tudi pomil. Grozno...jaz res že odštevam... Ej, daj mi povej, ti imaš do 6.2.bolniško, a ne...a lahko zdaj zaključi bolniško do takrat, ali je treba za ta mesec posebej hoditi in še potem za tistih par dni do O.zdr.? Ko meni se začne 8.2.porodniška. Pa sej to ti itak vse veš, ko vse lepo spremljaš.... men jo je zaključila do februarja,tk,da mi ni treba več k osebni hodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:12:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja v ritko ga lahko vščipne hahahah Je pa dobila malo kvalitetnih beljakovin ja pa mravljične kisline.... al bo pa ratal mravljinčar
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:12:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dnevno poročilo: Danes same pozitivne novičke.Tomaž spet pije polno dozo mleka,kisika ma še sapico je stabilen tak ,da upam ,da se kmalu spet cartama.Anže je tud že dva dni brez maskice poje že tud lepo prebavi vso hrano zato jupi za nas borčke.Mama ,pa tak drugo ne delo ,ko kurbla molzni stroj. Moram edino vprašat popoldan kdaj bo imel možnosti Anže,da bi bil preseljen k bratecu.Bi blo njima lažje ,pa men tudi.Nič grem zdaj na molznik. super novičke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:14:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps, že imaš novo frizuro???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:17:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 madonca ste vse pridne s pranjem še dobro da meni ni treba, dobim vse lepo oprano in speglano mal vam moram nagajat eno vprašanje, kolko posteljnine ste kuple? bodo 3 zadosti??? dovolj že imaš dve
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:17:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, že imaš novo frizuro??? seveda
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:20:25
|
|
|
|
buksi
|
lep pozdrav! No končno tudi zame zadnji teden ko delam. potem pa grem na bolniško!!!! Ima vsega dost, se posebi, ker se je ena sodelavka izkazala kot ena velika p*************!!! JOj kakolahko ti ljudje obstajajo. No k srec mi je ne bo treba gledat dolgo casa. Sicer pa me zanima ali imate ve kake izkušnje oziroma katere koše za plenice boste uporabljale? midva imava stisko z prostorom in z smetmi in me zanima vaše mnenje o teh kasetnih koših ali kako se jim že reče. Sicer pa mali včasih kakšen dan ful brca, kakšen dan pa je zlo miren in me kar malo prestraši. se malo heca z mano. Ampak po pravici povedano, me je začelo postajati kar strah, ko se bliža datum. ne vem zakaj ampak podzavestno..... no upam, da mi odgovorite. pa še to zraven koliko bodijev in koliko žabic imate?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:20:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps, že imaš novo frizuro??? seveda Uuuuuuuuuuuu, fajn občutek?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:21:04
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 madonca ste vse pridne s pranjem še dobro da meni ni treba, dobim vse lepo oprano in speglano mal vam moram nagajat eno vprašanje, kolko posteljnine ste kuple? bodo 3 zadosti??? Mi imamo za prvega še sedaj samo tri pa je čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:21:59
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dnevno poročilo: Danes same pozitivne novičke.Tomaž spet pije polno dozo mleka,kisika ma še sapico je stabilen tak ,da upam ,da se kmalu spet cartama.Anže je tud že dva dni brez maskice poje že tud lepo prebavi vso hrano zato jupi za nas borčke.Mama ,pa tak drugo ne delo ,ko kurbla molzni stroj. Moram edino vprašat popoldan kdaj bo imel možnosti Anže,da bi bil preseljen k bratecu.Bi blo njima lažje ,pa men tudi.Nič grem zdaj na molznik.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:23:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi lep pozdrav! No končno tudi zame zadnji teden ko delam. potem pa grem na bolniško!!!! Ima vsega dost, se posebi, ker se je ena sodelavka izkazala kot ena velika p*************!!! JOj kakolahko ti ljudje obstajajo. No k srec mi je ne bo treba gledat dolgo casa. Sicer pa me zanima ali imate ve kake izkušnje oziroma katere koše za plenice boste uporabljale? midva imava stisko z prostorom in z smetmi in me zanima vaše mnenje o teh kasetnih koših ali kako se jim že reče. Sicer pa mali včasih kakšen dan ful brca, kakšen dan pa je zlo miren in me kar malo prestraši. se malo heca z mano. Ampak po pravici povedano, me je začelo postajati kar strah, ko se bliža datum. ne vem zakaj ampak podzavestno..... no upam, da mi odgovorite. pa še to zraven koliko bodijev in koliko žabic imate? Jaz tega kasetnega koša ne bom uporabljala..o neka deljena mnenja o tem...ker živim v hiši, bom kar sproti pred vhodna vrata dajala..potem pa čez dan v ta veliko kanto za smeti odnesla... Bodijev imam jaz cca 10..različne velikosti...žabic pa malo manj....nisem štela..res....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:24:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dnevno poročilo: Danes same pozitivne novičke.Tomaž spet pije polno dozo mleka,kisika ma še sapico je stabilen tak ,da upam ,da se kmalu spet cartama.Anže je tud že dva dni brez maskice poje že tud lepo prebavi vso hrano zato jupi za nas borčke.Mama ,pa tak drugo ne delo ,ko kurbla molzni stroj. Moram edino vprašat popoldan kdaj bo imel možnosti Anže,da bi bil preseljen k bratecu.Bi blo njima lažje ,pa men tudi.Nič grem zdaj na molznik.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:26:21
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Sicer pa me zanima ali imate ve kake izkušnje oziroma katere koše za plenice boste uporabljale? midva imava stisko z prostorom in z smetmi in me zanima vaše mnenje o teh kasetnih koših ali kako se jim že reče. Ker imamo previjalno v spalnici, imava tudi koš za plenice (mislim da Sangenic), ker drugače zaradi vonjav ne bi mogli spati Če pa imaš previjalno v kopalnici in nosiš smeti zelo redno (vsakodnevno) ven, se da tudi brez tega koša. Glede bodijev in žabic ti pa ne morem povedat, ker še dobim nekaj posojenih.
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 26.1.2009 12:27:24 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:28:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - si poštimana?Prošnjo mam za tebe na zs-ju.Thanks.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:29:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi lep pozdrav! No končno tudi zame zadnji teden ko delam. potem pa grem na bolniško!!!! Ima vsega dost, se posebi, ker se je ena sodelavka izkazala kot ena velika p*************!!! JOj kakolahko ti ljudje obstajajo. No k srec mi je ne bo treba gledat dolgo casa. Sicer pa me zanima ali imate ve kake izkušnje oziroma katere koše za plenice boste uporabljale? midva imava stisko z prostorom in z smetmi in me zanima vaše mnenje o teh kasetnih koših ali kako se jim že reče. Sicer pa mali včasih kakšen dan ful brca, kakšen dan pa je zlo miren in me kar malo prestraši. se malo heca z mano. Ampak po pravici povedano, me je začelo postajati kar strah, ko se bliža datum. ne vem zakaj ampak podzavestno..... no upam, da mi odgovorite. pa še to zraven koliko bodijev in koliko žabic imate? da se ne boš preveč matrala,ko že delaš zadnji teden jaz nimam posebnega koša za smeti... nič se bat,mislim,da vse že po malem mal greize,kako bo bodijev imam kr nekaj-ker sem jih dobla, žabice pa moram kupit mam sam ene
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:35:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - si poštimana?Prošnjo mam za tebe na zs-ju.Thanks. seveda-tak,da eno stvar imam že opravljeno na seznamu,pred porodom ni problema-mogoč še me bo treba kaj opomnit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:46:18
|
|
|
|
spps
|
a zdaj pa spet nobene ni?????????????????????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 12:49:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Buksi.. midva sva koš dobila ampak ga ne bom uporabljala. Bom ga dala v klet al pa nekomu..Mi je res brez potrebe..Itak dnevno nosim smetio ven tak da bomo še pol nosli. Imamo celo v našem nadstropju okno zaa smeti, da padajo smeti v smetnjak tak da ... Body-ev imam kr nekaj, žabic do pasu imam samo ene 3, nekaj jih imam pa do ramen. Nebom pa jih nič več kupovala zraven..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?