|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
26.1.2009 8:00:13   
cori
ojla.

Lepo, da pridno čvekate, bom jaz od sedaj tudi bolj pridnauser posted image .
V glavnem, danes sem se naročila na prvi pregled, imam ga 12.2. in me je takooo strah, ker je za mano že kar nekaj slabih izkušenj....sem sicer vesela, da sem naročena s polnimi 8 tedni, pa bomo videli, kako bouser posted image

Anya22, kako si kaj?

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 626
26.1.2009 8:06:30   
Pia67
Tažana toooooooooo... user posted image user posted image user posted image  Beseda na "našem forumu" je seveda tvoja, jaz "nič ne vem". Super.

Jaz zaenkrat nimam nobenih težav. Migam, res je, da se bolj zadiham, v soboto sem tekla cca 6 km(sem bila čist razpizdena, ker mi niso izplačali nekih denarcev), nato pa smo šli na en griček in sem prav nemarno sopihala v strmino. Še dobro, da je Nina hotela sama hodit, celo vlekla me je za roko, ko sem si hotela mal spočituser posted image . Včeraj, ker nisem imela varstva, sem 3/4 h gonila orbitrek, ki mi je sicer zoprna zadevica, popoldne pa sva s hčerko raziskovale gozd, delali mlinčke in za nameček sem čmoknila v potok. Itak se mi dan tako hitro obrne, da zvečer kar padem v posteljo. Priznam, da sem zvečer kar mal preveč utrujena, pa lačna tudi ves časuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 627
26.1.2009 8:25:41   
ja.lo09
Pozdravljene vse srečneuser posted image . Med vikendom sem bila odsotna, me je moj polno zaposloval in odvračal od slabih misli. Vidim da se vas je že nekaj novih nabralo, Anonimen, Nincika, Anaya, Nepoznana .... vsem lepo nosečnost.
Hvala za lepe tolažilne besede tebi Bety11 in Tulpek.
Drugače vse vredu, mogoče me malo boli glava in občasno v križu, pa saj to je normalo, upam. Drugih bolj očitnih znakov še vedno ni, pa saj sem pri eni brala,ki jih tudi nima.  Sedaj si vedno znova v mislih govorim da je vse vredu, ker mi to sigurno bolj koristi, kot kaj drugega.
Ko pa prebiram vse vaše tegobe, pa ste za pozdravit, ker kljub temu niste slabe volje in se veselite svojih user posted image . Le tako naprej, ker ni večje sreče kot tvoje sončece, ki je odvisem samo od tebe in tvoje dobre volje. Pa saj se potem vse vrne, moja je že pravi srček.

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 628
26.1.2009 9:53:44   
vila MaLiNa

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. user posted image ,?. user posted image )   NASLEDNJI PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3. user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1. user posted image , ?user posted image )          26.01.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , ?user posted image )           03.03.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)             (1.user posted image , ?.user posted image )            ??
user posted image  01.09.  Tanchy (?)               ( 2.user posted image , 1. user posted image        ??
user posted image  01.09.  vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0 user posted image )         4.02. 
user posted image   02.09.  eva Ana (?)              ( 1.user posted image , ? user posted image )       19.02.  24.02.
user posted image  02.09.  tinec78 (30)            (1.user posted image , 0 user posted image )         22.01. 
user posted image  03.09.  TiaŽan (23)             (1.user posted image , 0 user posted image )         ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)            (3. user posted image , 1. user posted image )      16.01.
user posted image   05.09.  barika (24)              (2. user posted image , 1. user posted image )     23.01.
user posted image  05.09.  enaS (32)                (2. user posted image , 1.user posted image )        11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)              (2. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   05.09.  tajčika (31)             (3. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (?)            (?.user posted image , ?. user posted image )       ?.?.    
user posted image  07.09. *TaMiKaaa* (21)       ( 1. user posted image , 0 user posted image )    24.02.     05.03.
user posted image  08.09.  veselka (27)              (1. user posted image , ?. user posted image )     02.02.
user posted image  09.09.  baja* (29)                 (2. user posted image , 1. user posted image )    29.01.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)              (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)               (2. user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (23)         (1. user posted image , 0.user posted image )     26.01.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)     (?. user posted image , 1.user posted image )      11.02.
user posted image   10.09.  oktavija (28)             (2. user posted image , ?. user posted image )    30.01.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)               (3. user posted image , 2.user posted image    30.01.
user posted image   11.09.  Pupček (28)              (1. user posted image , ?. user posted image )    23.02.
user posted image   12.09.  kepica (27) 
               (4. user posted image , 1.user posted image )     20.01.    02.03.
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.     02.03.
user posted image  13.09.  baby blue (26)            (1. user posted image , ?. user posted image )    14.01.
user posted image  13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )    ?.?.
user posted image  15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image  
 17.09.  nussy (?)                    (?.user posted image , 2.user posted image )      03.02.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0 user posted image )     ?.?. 
user posted image   20.09.  noa1  (33)                  (2. user posted image , 1. user posted image )    16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     02.02.
user posted image   21.09.  yenny (34)                 (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)            (?.user posted image , ?.user posted image )       ?.?.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)              (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  cori (29)                    (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image   27.09.  Anonimna (?)             (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
user posted image   27.09.  Rožica82 (26)           (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)              (xx.user posted image , 3.user posted image )     11.02.
user posted image   01.10.  nincika (24)             (1.user posted image , 0.user posted image )       11.02.  
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)               (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                     (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.
user posted image   xx.xx.  Lenck (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   xx.xx.  mojgal (?)                  (?.user posted image , ?.user posted image )        22.01.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                  (?.user posted image , ?.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)           (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)              (?.user posted image , ?.user posted image )        26.01.
user posted image   xx.xx.  tažana (?)                   (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.

Skupaj: 50 user posted image
Z nami so pot začeleuser posted image :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch 
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

(odgovor članu vila MaLiNa)
  • Neposredna povezava do sporočila: 629
    26.1.2009 9:59:40   
    baja*
    dobro jutro punce

Jaz sem pa malo zaskrbljena - včeraj zvečer sem mela malo krvavega izcedka, v bistvu je bil bolj roza barveuser posted image  a se vam kaj sanja, kaj bi lahko to bilo? Bom potem raje poklicala mojo G, danes dela popoldne. Pa parkrat me je že fejst zabolelo v trebuhu, da sem se mogla takoj vlečt, pol je blo pa boljše. Upam, da ni nič hujšega!
    Najbolj me skrbi zato, ker sem imela v 1. nosečnosti težave proti koncu: ful me je bolel trebuh, non stop mi je otrdeval, no pol sem pa rodila v 35. tednu. Na srečo zdravega fantka! Sam ne bi rada, da se zgodba ponovi...

Držite se!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 630
    26.1.2009 10:02:15   
    vila MaLiNa
    Pozdravljene user posted image  - nove in ta'stare user posted image  kako ste kaj?

Z mano je čez dan vredu, ko pa pride večer mi je pa takoooo slabooo. A če bruhaš je kaj boljeuser posted image  In potem ne gre in ne gre zaspat.

Česen - tudi jaz sem slišala, da pomaga pri zniževanju pritiska.

Slabost - ANABOJAN punce so rekle, da pomagajo ginger tablete, ki se jih kupi v lekarni, če ti ne pomagajo razni prepečenci, bobi palčke in pa krekerji.

Punce, koliko vode oz. tekočine na sploh pa ve dnevno popijete? Meni se zdi, da sem, ko ena žaba, ker se skos silim piti. Se mi je že voda zagravžala user posted image .

Kepica mogoče pa pokliči osebno zdravnico, da ti pove kako in kaj. Res ne bi bilo fajn, če bi kje padla.

Sontchnica in ostale, ki imate danes pregled: Poročajte kako je šlouser posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 631
    26.1.2009 10:05:31   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Pozdravljene user posted image  - nove in ta'stare user posted image  kako ste kaj?

Z mano je čez dan vredu, ko pa pride večer mi je pa takoooo slabooo. A če bruhaš je kaj boljeuser posted image  In potem ne gre in ne gre zaspat.

Punce, koliko vode oz. tekočine na sploh pa ve dnevno popijete? Meni se zdi, da sem, ko ena žaba, ker se skos silim piti. Se mi je že voda zagravžala user posted image .

slabo mi je, lačna sem kot volk, pa mi ne paše jest ... ah ja, začaran krog (če ne bom jedla, ne bom bruhala in bom lačna, če bom jedla, bom bruhala in bom lačnauser posted image )

Jaz spijem fuuul, imam kar 4dl kozarec, pa spijem zjutraj 2 kozarca, pred kosilom, po kosilu, pa zvečer, pa še pred spanjem obvezno.

Neposredna povezava do sporočila: 632
    26.1.2009 10:05:52   
    barika
    Aja, pijem pa samo vodo, razen zjutraj čaj.

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 633
    26.1.2009 10:18:03   
    laraa
    pozdravljeneuser posted image

ja barika tud jst imam čist enake težave kot ti lačna sem pa mi ne user posted image user posted image paše!

a ste večinoma kar na vodi al kaj , kaj pa sokovi a je to kul, matr jst sm pa ta vikend spila full velik kokte (mi je ful pasala) jst upam da  ni kaj narobe ?

no drugač glede počutja je kar kul samo slabosti pa napihnjen trebuh uffff(no je to dovolj)!!

nosečke ki boste drugič mamice ste že povedale svojim sončkom da bodo dobili bratca ali sestrico? jst sem mojmu že takoj in se ga je tako razveselil in sedaj mi povosod pomaga (pri pospravljanju, v trgovini ,bog ne daj da bi kaj težko nesla ,res skrbi za mene)!!
    je praviuser posted image .

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 634
    26.1.2009 10:18:51   
    Bety11
    Baja....

Predlagam ti, da nemudoma greš do zdravnika, ginekologa na pregled.

Če je vse OK, boš dobila progesteron in bo še naprej OK.

Lahko pa da je izvenmaternična nosečnost in je treba urgentno ukrepati.....

Navijam, da je vse OK.

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 635
    26.1.2009 10:27:53   
    vila MaLiNa
    Baja tudi sama navijam zate, da bo le vse vredu. Le pogumno.user posted image

Barika kako lahko tok spiješ? Jaz sploh ne morem user posted image . Včasih sem samo 2 dcl tekočine na dan ali pa še to ne. Zdaj pa je moja svakinja rekla, da moram na dan popiti najmanj 1.5L tekočine... sej se trudim, mi že vse klokota user posted image  v želodcu. A veš, da je meni tudi slabo ko sem lačna, takrat počasi pojem malo žemljice in je bolje.

Laraa cockta pa cocacola nosečnicam menda ful pašeta, tako da nič skrbeti zaradi tega. Saj itak ne spiješ toliko, da bi lahko na kar koli vplivalo. Imaš pa res zlatega sinauser posted image .

Lp

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 636
    26.1.2009 10:30:21   
    Lenck
    user posted image Kako lepo je brat toliko zagnanih user posted image Čestitke vsem novim!

Baja, pojdi k zdravniku, ampak ne pa prej v nezavest padat od sekiranja. Jaz sem nekaj tednov krvavela, ni bilo le roza, ampak prav kri, pa je vse ok user posted image

Jaz sem v devetih nebesih, ker že en tedn ne krvavim user posted image Pridna beba, očitno je ugotovila, da se nima kaj pritoževat. Sicer mi je slabo cel dan, za znoret... ko pomislim na hrano, me vse mine. Ampak sem ugotovila, da je vseeno bolje, da odmislim to in redno jem, ker potem mi je vsaj med obrokom manj slabo. Pa nora sem na kruh in mleko, to pa bi vsak dan večkrat jedla user posted image
    Za pitje pa imam probleme user posted image Saj se trudim, ampak na katerokoli pijačo pomislim, se mi vse obrne. Hrano še najdem tako, da vsaj pomislim "u, to pa bi jedla" (recimo kruh in mleko user posted image ), pijače pa ne. In ne morem pit user posted image Pa saj nikoli nisem mogla dosti piti.

Sicer pa imam v sredo tretji UZ, se ga že veselim. Upam tudi, da bo kaj več spregovorila o datumu, jaz sem naračunala 3. 9., zdravnica pa kar noče nič.

lep dan imejte

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 637
    26.1.2009 10:37:48   
    ja.lo09
    BAJA......  
    zanima me v katerem tednu si. Sigurno je vse OK, ampak previdnost ni nikoli odveč. Pojdi k svojemu ginekologu, naj še on pogleda, predvsem pa veliko počivaj.

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 638
    26.1.2009 10:38:41   
    baby blue
    Hojla bodoče mamice

Moj epočutje je stabilno dajejo me male slabosti pa napihnjenost v trebuhu kar je normalno... Drugače pa jem kar mi paše oziroma kar mi zadiši... Vode pa popijem zadnje čase kar veliko... obvezno imam med šihtom vodo in lepo po požirkih tko da si razporedim potem čez dan tko mal pa po mal...

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 639
    26.1.2009 10:41:15   
    Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09

BAJA......  
    zanima me v katerem tednu si. Sigurno je vse OK, ampak previdnost ni nikoli odveč. Pojdi k svojemu ginekologu, naj še on pogleda, predvsem pa veliko počivaj.

Ja, predvsem to. Ampak res počivaj. Sesanje ni počivanje... če se le da, ničesar, pri čemer vsaj malo napenjaš trebuh.

(odgovor članu ja.lo09)
    Neposredna povezava do sporočila: 640
    26.1.2009 10:44:45   
    jullie
    ..jaz sem v prvi nosečnosti ful cocacole spila, tak da si kr daj duška, če ti paše... ker potem, ko boš dojila bodo gazirane pijače prepovedane user posted image

(odgovor članu baby blue)
    Neposredna povezava do sporočila: 641
    26.1.2009 10:54:04   
    laraa
    user posted image pa če nekaj me zanima, a pijete ustekleničeno vodo a izpod pipe (jst pijem merkaterjevo)

uffffff zdej se mi je pa še ena želja pokazala pa si jo ne upam uresničituser posted image , v hladilniku imam suho klobaso pa mi diši samo je problem v tem da je svinjska in jo seveda ne bom jedla!!!
    no in zdej me pa zanima če v nosečnosti (niste oz . ne boste jedele čist nič svinskga)?

(odgovor članu jullie)
    Neposredna povezava do sporočila: 642
    26.1.2009 10:54:15   
    sontschica
    baja, upam da bo vse v redu. raje kar obišči G, da se boš prepričala, da je vse v redu.

jaz pa na dan spijem od 2l do 3l vode, kokr kdaj. sej sem že prej ful vode na dan spila, zdej pa isto. sam se mi že včasih tut ta zagravža. ne morem pa nobenih čajev pit, samo sok kdaj pa kdaj in vodo, mleko in tekoči jogurti mi tut ne grejo. 

ja jaz imam pa danes pregled, ampak šele ob 17h. hvala bogu, da sem v službi, drugače se bi mi tako vleklo. v glavnem me je ful strah, ampak se v sebi tolažim, da je zagotovo vse v redu. počasi se bližam koncu 8 tedna, tko, da bi se moglo danes res že fajn videt. ko opravim, poročam. držite pesti.

(odgovor članu jullie)
    Neposredna povezava do sporočila: 643
    26.1.2009 10:56:38   
    barika
    Mi pijemo filtrirano vodo (brita), ker je iz pipe ogabna, ustekleničen pa ne kupujemo.
    Jem pa vse, razen tatarcauser posted image

(odgovor članu sontschica)
    Neposredna povezava do sporočila: 644
    26.1.2009 11:04:09   
    baja*
    hvala punce, da navijate za mojo pikicouser posted image  
    Bom poklicala potem G, če naj takoj pridem ali lahko počaka do četrtka, ko sem naročena na 1. pregled... Sem pa HB na bolniški (zaradi viroze) in mi še kako prav pride teh par dni za počivanje!

betty saj tega me je glih strah - da ne bi bila izvenmaterničnauser posted image  Ampak zdaj bom samo pozitivno razmišljala, da je z mojo malo pikico vse v redu!!

ja.lo09 noseča sem 7t 5d
    lenck super, da ne krvaviš večuser posted image
    laraa res, zlatega sineka maš, da tako skrbi zateuser posted image  Koliko je pa star?
    Jaz pijem vodo iz pipe, pa fuuul mi paše cedevita.
    sontschica držim pestiuser posted image

(odgovor članu jullie)
    Neposredna povezava do sporočila: 645
    26.1.2009 11:08:37   
    ANABOJAN
    punce pozdravljene;

hvala za nasvetke... bom probala...
    drugače sem vidla da imam na lestvici vpršanja in sicer sedaj odgovarjam, prva nosečnost in ta sonček bo poseldično najin prvi otroček ....

lepo da nas je tako veliko...

slabost je non stop prisotna (a bruham ne, za enkrat) sej ne vem kaj bi blo boljše!!!

pa glava me non stop boli, tu je za popo. pa še slučbo mam zajebano, da padeš dol!!!!!!
    bi že kr ušla če bi se dalo!!!!

lp
    ana

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 646
    26.1.2009 11:09:53   
    Lenck
    laraa, kar pijem vode, jo iz pipe. ustekleničene ne maram, še manj, kot tiste iz pipe. malo boljša mi je, če jo nalijem v vrček in pustim 10, 15 minut... sploh pa se včasih izkaže, da so ustekleničene še bolj zanič (kar se tiče oporečnosti) kot voda iz pipe.
    svinjine pa ne jem... ker ne jem nobenega mesa. ne bom sicer trdila (to bo katera druga bolj vedela), ampak mislim, da tak problem ne bi bil... user posted image včasih malo preveč kompliciramo glede tega, kaj lahko in česa ne. če bi seštela vse, kar mi različni ljudje govorijo, da je škodljivo, bi morala živeti samo od zraka in ljubezni (pa nam je zdravnica prepovedala seks user posted image ) ok, malo pretiravam, samo včasih se res zdi tako user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

ja jaz imam pa danes pregled, ampak šele ob 17h. hvala bogu, da sem v službi, drugače se bi mi tako vleklo. v glavnem me je ful strah, ampak se v sebi tolažim, da je zagotovo vse v redu. počasi se bližam koncu 8 tedna, tko, da bi se moglo danes res že fajn videt. ko opravim, poročam. držite pesti.

držim pesti zate user posted image itak, da ne bo nič narobe, zakaj pa bi bilo??? punce, pozitiv vajbrejšn user posted image

< Sporočilo je popravil Lenck -- 26.1.2009 11:11:08 >

(odgovor članu sontschica)
    Neposredna povezava do sporočila: 647
    26.1.2009 11:15:29   
    Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

hvala punce, da navijate za mojo pikicouser posted image  
    Bom poklicala potem G, če naj takoj pridem ali lahko počaka do četrtka, ko sem naročena na 1. pregled... Sem pa HB na bolniški (zaradi viroze) in mi še kako prav pride teh par dni za počivanje!

betty saj tega me je glih strah - da ne bi bila izvenmaterničnauser posted image  Ampak zdaj bom samo pozitivno razmišljala, da je z mojo malo pikico vse v redu!!

ja.lo09 noseča sem 7t 5d
    lenck super, da ne krvaviš večuser posted image
    laraa res, zlatega sineka maš, da tako skrbi zateuser posted image  Koliko je pa star?
    Jaz pijem vodo iz pipe, pa fuuul mi paše cedevita.
    sontschica držim pestiuser posted image

boš videla, baja, da bo ok, samo ne mislit takoj na probleme. morda boš dobila hormone, za pomoč...

iz lastnih izkušenj vam povem, da pozitivno mislit in odrivat tiste črne ideje, ki itak pridejo, res pomaga... ko že zgleda brezupno, pa si rečeš "ne, ne bo tako, zakaj pa bi bilo, vse bo ok!" in je lažje. in potem, ko vidiš, da je res ok, se zdiš sama sebi trapasta, ker si takoj pomislila na najslabše user posted image
    jaz po vseh pravilih nisem imela praktičnih možnosti za zanosit, pa še potem sem krvavela... zdravnica mi š sedaj sploh ni dala datuma... ampak jaz jo bom stručno zaj... in bo vse ok user posted image user posted image user posted image pri vas bo tudi, samo verjet je treba user posted image
    držimo pesti za vse!

(odgovor članu baja*)
    Neposredna povezava do sporočila: 648
    26.1.2009 11:19:07   
    laraa
    ja lenck maš prav, pomojem res včasih mal preveč kombliciramo ampak to pač tko je !!!

ma zdej grem v hladilnik in si odrežem mal suhe salamce in bo kar bo user posted image user posted image user posted image , boljš je gotovo kot kajenje(vsaj upam)!

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 649
    26.1.2009 11:21:23   
    baja*
    Lenck that's the spirituser posted image user posted image user posted image
    laraa dober tekuser posted image

(odgovor članu laraa)
    Neposredna povezava do sporočila: 650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......