Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:07:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj se las čez oči tiče je neki priglih,sicer pa nisem tako kosmata saj sem iskala kakšnega manj kosmatega pa ga nisem našla..pol pa sem upala,da se mogoče že zelo.zelo,zelo dolgo nisi brila oz. depilirala.. jaz pa sem zdaj bila že pridna. Sem pobrisala prah v dnevni in pospravla predal v kuhni, ker sem imela vse na pol odprto in sem te stvari dala skup. Zdaj pa bi še moogla drugega pa mi je preveč nizko..me je strah da me kje v križu vseka sem se včeraj ne bit ptreveč pridna,ti bo čez dan dolgčas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:08:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps pa sem spet sama al kaj? a ti spet nisem dovolj?? si si...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:12:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps si si... no, super. Kaj malo si že pelala v šolo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:14:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps si si... no, super. Kaj malo si že pelala v šolo? aha,zdaj imam pa do 9-ih fraj,pol pa grem na teren
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:18:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aha,zdaj imam pa do 9-ih fraj,pol pa grem na teren a maš vse na uro?? JKaz bom tud okoli 9h šla mal pogledat kaj se zunaj dogaja. Samo moram še prej sms kolegici poslat,če je že gor. Verjetno niso vsi tak zgodnji kot jaz.. Ki pa je kokica? Je šla nazaj drnuhat??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:19:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps aha,zdaj imam pa do 9-ih fraj,pol pa grem na teren a maš vse na uro?? JKaz bom tud okoli 9h šla mal pogledat kaj se zunaj dogaja. Samo moram še prej sms kolegici poslat,če je že gor. Verjetno niso vsi tak zgodnji kot jaz.. Ki pa je kokica? Je šla nazaj drnuhat?? ob 9.20 moram bit v ZD,okol 10ih mam pa frizerja ka je bebija začelo kolcat,mislim,da mi bo fravštik ven porinal kokica se je pa skrila-možn,da po kovter
< Sporočilo je popravil spps -- 26.1.2009 8:20:20 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:20:13
|
|
|
|
tasa_m
|
se mi zdi, da mi je od včeraj glava se povečala.. So mi očala nekam na tesno.. Je možno da tud v glavo zatekam??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:20:34
|
|
|
|
pondelak
|
dobro jutro nosečke moje. bolj slaba noč je za mano...sinoči sem bruhala,pa tekoče blato odvajam že celo noč pa jutro... upam da ste ve kaj boljše...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:21:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se mi zdi, da mi je od včeraj glava se povečala.. So mi očala nekam na tesno.. Je možno da tud v glavo zatekam?? mogoč preveč obremenjuješ možgane,pa so ti zatekli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:21:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ob 9.20 moram bit v ZD,okol 10ih mam pa frizerja ka je bebija začelo kolcat,mislim,da mi bo fravštik ven porinal pol že nisi mela vredi zajtrka, če malemu ne ugaja. Men pa je zjutraj pri zajtrku full slabo, ko moram jest pa resnično upam,da me nena še to ulovi, da začnem še. Ker pol pa bom res že v nosečniški depresiji
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:22:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro nosečke moje. bolj slaba noč je za mano...sinoči sem bruhala,pa tekoče blato odvajam že celo noč pa jutro... upam da ste ve kaj boljše... ojla! a si virozo fasala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:23:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ob 9.20 moram bit v ZD,okol 10ih mam pa frizerja ka je bebija začelo kolcat,mislim,da mi bo fravštik ven porinal pol že nisi mela vredi zajtrka, če malemu ne ugaja. Men pa je zjutraj pri zajtrku full slabo, ko moram jest pa resnično upam,da me nena še to ulovi, da začnem še. Ker pol pa bom res že v nosečniški depresiji jaz sem pa glih včeri zvečer imela spet tiščanje glave v wc školjko-sem že skor pozabla kako je to,ko sem imela 14 dni mir
< Sporočilo je popravil spps -- 26.1.2009 8:29:29 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:25:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m se mi zdi, da mi je od včeraj glava se povečala.. So mi očala nekam na tesno.. Je možno da tud v glavo zatekam?? mogoč preveč obremenjuješ možgane,pa so ti zatekli ja z tem kaj bom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:26:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro nosečke moje. bolj slaba noč je za mano...sinoči sem bruhala,pa tekoče blato odvajam že celo noč pa jutro... upam da ste ve kaj boljše... no, pol so moje težave z tvojimi še mile. Upam,da boš čimprej boljše..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.1.2009 8:29:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:27:21
|
|
|
|
novo
|
dobro jutro! da vas mal pozdravim, ker pijem kavico, pol pa šibam.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:29:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa glih včeri zvečer imela spet tiščanje glece v wc školjko-sem že skor pozabla kako je to,ko sem imela 14 dni mir ja, preveč si upala, da imaš mir pa te je mal k sebi poklical.. samo zdaj pa jaz tud moram it... mene tud kliče..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:29:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro nosečke moje. bolj slaba noč je za mano...sinoči sem bruhala,pa tekoče blato odvajam že celo noč pa jutro... upam da ste ve kaj boljše... suhe borovničke, prepečenc, banane so lahko rešitev
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:29:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dobro jutro! da vas mal pozdravim, ker pijem kavico, pol pa šibam. a ti boš danes tud leteča??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:30:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dobro jutro! da vas mal pozdravim, ker pijem kavico, pol pa šibam. kam pa kam zdaj še ti?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:31:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem pa glih včeri zvečer imela spet tiščanje glave v wc školjko-sem že skor pozabla kako je to,ko sem imela 14 dni mir ja, preveč si upala, da imaš mir pa te je mal k sebi poklical.. samo zdaj pa jaz tud moram it... mene tud kliče.. sam verjetn greš ti v obratni smeri od mene
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:31:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dobro jutro! da vas mal pozdravim, ker pijem kavico, pol pa šibam. kam pa kam zdaj še ti? grem po "novo glavo" -frizerju ob 9-ih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:31:54
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro... ma sej ne morem verjet kaksno sonce me je dones prebudilo..po dolgem,dolgem casu..sm mislila da je ze poletje... zdejle jem zajtrk ,potem pa v center na neke pomembne zadeve,ki vam jih razkrijem kasneje...hocem bit ziher ... potem pa se v nakupovanje za malega in obisk pri teti,ce bo doma..mogoc mi bo dala kej plenick z dekorativnim obrobom...Pa ze tolk casa je nisem vidla pa morma mal pocvekat danes sem v 34.tednu,juhej..dnevi tecejo punce...vedno bolj se veselim in po tistem ko smo se pogovarjale o naravnem porodu me sploh ni vec tak strah lepo se mejte ,pa se beremo kasneje,ko pridem domov,sedaj pa hitim papa lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:32:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dobro jutro! da vas mal pozdravim, ker pijem kavico, pol pa šibam. kam pa kam zdaj še ti? grem po "novo glavo" -frizerju ob 9-ih jaz pa grem 1h kasnej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:33:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro... ma sej ne morem verjet kaksno sonce me je dones prebudilo..po dolgem,dolgem casu..sm mislila da je ze poletje... zdejle jem zajtrk ,potem pa v center na neke pomembne zadeve,ki vam jih razkrijem kasneje...hocem bit ziher ... potem pa se v nakupovanje za malega in obisk pri teti,ce bo doma..mogoc mi bo dala kej plenick z dekorativnim obrobom...Pa ze tolk casa je nisem vidla pa morma mal pocvekat danes sem v 34.tednu,juhej..dnevi tecejo punce...vedno bolj se veselim in po tistem ko smo se pogovarjale o naravnem porodu me sploh ni vec tak strah lepo se mejte ,pa se beremo kasneje,ko pridem domov,sedaj pa hitim papa lejca pri nas pa ne duha ne sluha o soncu! fajn porihtaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 8:33:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dobro jutro! da vas mal pozdravim, ker pijem kavico, pol pa šibam. kam pa kam zdaj še ti? grem po "novo glavo" -frizerju ob 9-ih jaz pa grem 1h kasnej kak bova lepe!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?