Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 20:47:38
|
|
|
|
baki
|
pa prosla bom da mi nardi ultrazvok da zmeri glavco in da ga zvaga.po moje je ze zdaj ful velik
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2009 21:16:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:16:56
|
|
|
|
cati
|
Dober večer Najprej deja čestitam za fantiča Mi smo danes prišli domov in samo na hitro da se vam zahvalim za čestitke. Smo vredu malo se še navajamo en na drugega drugače pa je naša Tia najlepše bitje na svetu. Kaj več pa drugič LP Cati
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2009 21:18:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:22:59
|
|
|
|
sunny24
|
cati, lepo, da ste doma! Lepo crtanje! kolumbo, kaj pa je PDC?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:25:25
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Cati dobrodošla doma, sedaj se pa veliko cartajte Joj tole moje stanje je porazno. Še kar me vse matra, se mi zdi da kašljam še bolj, iz nosa teče v potokih, pa glava težka,... sem pa vesela k je kr živahen, ga veliko čutim. Sva pa dons z postavila zibelko, pa postelco sva premaknila v spalnico. Ja februar se bliža, jaz mam samo še 6 dni do pdp. Glede na stanje bom vesela če še kake tri dni počaka. Sej pravijo za prhlad 3 dni gor in 3 dni dol, no potem bom v sredo k rožica . Kako ste pa ostale?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:37:52
|
|
|
|
sunny24
|
ursa, ti si pa prov bogica s tem prehladom. Naj hitro mine! Pr meni je že šlo mimo, tako, da bom v torek že spet ta stara. Edino grlo mam še malo zabasano, ampak bo že. Nos se mi je pa tolko vnel, da se mi že lupi... Važno, da nimaš vročine! Pa lepo, da ste rihtali pohištvo za !
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:41:03
|
|
|
|
Urša08
|
sunny24 hvala za pikepoke, pa super da si ti boljša? maš kak recept? Veš sej vročina tud še ni šla papa, me še kar spremlja. Mah sej bo. Zdej grem še po eno dozo čajčka pa počas spat. lahko nočko
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:44:33
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sem spila 4 lekadole (pa še te sam takrat, ko je bla vročina nad 38), inhalacije, mazala sem se z materino dušico (to mi je tašča prnesla), nos spirala s fiziološko, inhalirala sol razstopljeno v vreli vodi, pa dosti tekočine in kake vitaminčke (limone v čaju, cedevita). To me je nekako spravlo skozi...Ja, pa mlačni tuši, da je zbijalo vročino... No, če greš pančat, pa nočko!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:50:13
|
|
|
|
Ajvy
|
oj... Sunny..mi lahko storiš prosim link od unih hiti-animationiert sličic.... hvala za seznam ...mi je pomagal..... Kolumbo....jst upam, da boste imel vi še kej otrok...k oblačilc imaste za mnogo njih no, pa uspešno pranje želim Faconarka....se zgodi tut najboljšim---glede plenice... Witto...ti si že napol v porodni Birdy..kar pejdi v P....da te redehidrirajo in dajo nekaj proti krčem.....bogica...si zgleda virozo fasala?? da čimprej izgine.... Skuhaj si MAJARONOV ČAJ....ta uravnava prebavo in miri želodec....... Balonchy...super za čofotanje kako si kaj drugače??Gre?? Mihailo...saj je najbrž dovolj ,da sediš na zabavi..kaj jst vem.....mogoče se pa kaj pripravlja??Važno ,da si uživčkala včeraj.... Cita...lepo da si bolje.....počivat...likanje te bo že počakalo....verjami..... MAJchy..super za komodo.... Baki...jst že dolgo ne vozim....ne smem... PIškot....leop da ste bolje...še malo pa boste čisto zdravi... Kar se spanja tiče ti pa ne znam pomagat....žal..mogoče bo pa sedaj drugače ko bo dojenček...... Cati...mami dobrodošla doma Urša...prav orenk si bogica no....kaj pa če bi se šla mau k zdravničku pokazat??
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:58:04
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, k sreči ni treba it v P... Zdej sem še neki malga pojedla in sem tko tko... Zvija me k sreči več ne, nisem pa taprava... Me pa pomoje lohk daš dol iz prehitevalne liste, mislm da je blo tisto zvijanje zdele dva dni sam mal priprava na tole virozo Vsaj upam Joj, komi čakam da moj pride iz šihta... Pa da se mal stisnem pa pocrkljam... Aja, glede čaja, a veš da čist nč tazga nimamo? Sem iskala vse živo, borovnice al pa kej pa nč... Tko da za zapret mi je pol tašča dala en pravi čaj, pa mislm da je pomagal k pol sem šla sam še dvakrat... Upam na mirno noč, držte pesti...
< Sporočilo je popravil birdy -- 25.1.2009 21:59:39 >
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:58:21
|
|
|
|
Ajvy
|
ŠE 6 DNI DO NAŠEGA MESECA...... dejmo navijat za punce v P Brkn....držimo pesti.....na opazovanju ..... čep.... Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....čep, popadki......-DOMA ČAKA NA AKCIJO V domači oskrbi prehitevajo: Majchy...popadki in špikanje KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje Mihailo...nočno špikanje..... Cita...sumljivo špikanje v križu Glen.....špikanje in otrdevanje trebuha POMEMBNI DATUMI: 26.01.2009,...Izidora....CR...držimo pesti..... 28.01.2009...Raisa.....CR ...držimo pesti.... nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naj raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : Deja in njen fantek Žiga Cati in njena punčka Tia - doma PUNCE MISLIMO NA VAS in dihamo in stiskamo pesti...... kolk dogaja....sploh ne morem sledit....še malo pa bomo na ciljni črti..... Hej ho hej ho počasi rodit mi gremo..... smo tečkane in velike..... he ho ... hej ho....
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 25.1.2009 22:05:11 >
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 21:59:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, k sreči ni treba it v P... Zdej sem še neki malga pojedla in sem tko tko... Zvija me k sreči več ne, nisem pa taprava... Me pa pomoje lohk daš dol iz prehitevalne liste, mislm da je blo tisto zvijanje zdele dva dni sam mal priprava na tole virozo Vsaj upam Joj, komi čakam da moj pride iz šihta... Pa da se mal stisnem pa pocrkljam... skuhaj si majaronov čaj.....veš kolk hitr pomaga.... aha...sem prebrala....majaron je pa ja začimba,k bi jo tvoja taščica lahko imela....no...samo da ti je pomagalo...veš da bomo stiskali pestke, da bo nočka lepa
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 25.1.2009 22:03:31 >
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 22:02:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...ja res si mi pomagala s seznamom...sem na nekaj stvari pozabila.... Pa hvala za linke...sem vse zgubila...sedaj pa jih spet imam Sem kar bolje...res...sem full vesela...... PA ti??Še malo ne...pa bo vse odšlo....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 22:09:22
|
|
|
|
sunny24
|
Ja dej, sam da je šlo mimo in komi čakam, da bo šlo vse proč. Ma ta glavno je, da nism mela neke full vročine in da mi je ratalo it skozi sam s 4 lekadoli... Pa lepo, da si bujše!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 22:13:15
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja dej, sam da je šlo mimo in komi čakam, da bo šlo vse proč. Ma ta glavno je, da nism mela neke full vročine in da mi je ratalo it skozi sam s 4 lekadoli... Pa lepo, da si bujše! enako velja za te....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 22:48:49
|
|
|
|
Ajvy
|
nič...vidm, da vas povečini ni...grem spat.... danes sem bila pa jst pridna....sem oprala cunje, obesla, zlikala dva stroja ,dnevno v red spravila, prpravila torbi za naju za v P in ven.....jjjjjeeeee
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2009 22:51:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 22:59:30
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, jst sem malo zabluzila po drugih forumih, vmes še TV gledala...Sam si bla pa pridna! No, če si šla pančat, lahko nočko! kolumbo, ti pa ne tolko peglat, da ti res križa vn ne vrže! aha, pol za jutri si preskrbljena s hrano. Lepo to! Pol k boš pa z vsem tem opravla, pa nam poročaj, kako in kaj! Jutri ma pa naša Izidora CR...držimo pestke! Pa bomo meli še enga februarčka!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 25.1.2009 23:03:21
|
|
|
|
Ajvy
|
Witto......drži se....dihamo s teboj.... Izidora.....lepo opravi Kolumbo....dobro opravi teste ...kar izkoristi gostoljubje Sunny....lepo pančkej , ko boš enkrat do tja prišla......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 0:02:02
|
|
|
|
rebeka84
|
prišla sem vas na brzinco prebrat, zdaj pa se odpravljam tuširat, jutri pa pregled lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 3:01:16
|
|
|
|
izidora
|
hojla, punce! jaz ne morem spat in se pripravljam, da odjadram v porodnišnico. enkrat danes dopoldan, naj bi spoznala našega novega člana. seveda ne morem spat. hvala lepa za dobre želje. sem možu pokazala, kako pride sem gor in je obljubil, da bo sporočil, ko bomo fertik. držite pesti! Kolumbo, če boš brala preden greš v PDC: to je dnevni center. a imaš napovedan CR? no, ne vem, če delajo tam še kaj drugega, ampak tam delajo pripravo na CR: posnamejo CTG, greš na EKG in internistu, mene je pogledal še ginekolog (UZ in vaginalno). tam dobiš posteljo, oz. kolikor sem videla prejšnji teden so bolj fotelji. jaz sem prišla malo kasneje in so imeli ful polno, tako da nisem dobila svojega mesta. sem morala kar po hodnikih čakat. nič se bat. mogoče se pa srečava :) jaz bom tista z velikim trebuhom :) ne, ne, verjetno bom jaz takrat že v operacijski. ob sedmih moram biti gor, potem pa procedura: CTG, britje, klistir, pol pa akcija! lepo pozdravljene, čuvajte se in uživajte!!!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 5:39:55
|
|
|
|
RAISA
|
Lepo dobro jutro vsem,še posebej pa tebi Izidora,imam tudi jaz že ta problem z spanjem,že od polnoči naprej sem gledala v zrak,pol pa še zabit nos krasno, se zabavam... to je pa zate Izidora,da bo vse steklo ok,da bosta z vredu..še malo pa se spoznata...še mene začne zvijat ker bom čez dva dni na istem!!!Kljub temu,da sem malo pred koncem evo odhajam v delavnico,da naredim še nekaj stvari za moje stranke,da ne bodo predolgo čakale,pa vas kasneje berem,ko se boste prebudile JUTRO VSEM
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 5:46:50
|
|
|
|
RAISA
|
Pa še to sporočam Sunny24 in Ajvy da sem uspela najt telefonsko bravo zame,tko da hvalllaaaa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?