yania
|
aha,pol si res nosečniško ja Jedla sem jogurt in kruh. Saj sploh več ne vem kaj še lahko jem in kaj ne,da mi se sladkor ne nabije preveč gor Pol pa jem ta probiotičen jogurt in sem itak še taaakk lačna da joj pa ne upam preveč jest ker pol bo spet joj. Sem med kosilom in večerjo spila kavico (brez cukra in 0,5dl mleka z 0,5% maščobe) ter dietne kekse (3 kom) pa sem mela spet tak povišano da joj.. Zdaj pa bom res že obupala in padla v depresijo Joj, kolk se mi pa ti res smiliš....sej bo kmalu za nami,,,,vem kako ti je. Jaz sem danes kot cunja,,,ti povem, da sem prej kr solze točila in me je moj dragi tolažil, pa pravi sej bo kmalu za tabo...jaz pa njemu: ja sej, če mi rečeš še 14 dni, se mi zdi ogromno, kaj šele mesec in še malo...glede na to da nič ne spim več dobro, da me boli trebuh od teh stegnjenih nogic,rokic, da mi otekajo noge, in imam take nemirne, bolijo kolki, da komaj hodim in se obračam, da me dol vleče in cel dan boli kot neki menstrualni krči, pa vsa lisasta v obraz, pa podočnjaki, in skratka nisem za nikamor...da ne omenjam, da si zdej pa res totalno več ne morem zavezat čevljev, še dobro da imam mami doma, spodaj pod nami v stanovanju, oz.me moj dragi obuje..kriza je le, če grem kam na obisk...ma ko en okornež sem no..pa sploh ni tako velik trebuh na sliki... Tako da Tasa en velik od mene....tebe pa matra še ta cuker..ma zapop.....
< Sporočilo je popravil yania -- 25.1.2009 20:48:30 >
|