pika79
|
Pikovitek, vita, princes držim pesti, da bo po 14 dneh , jaz sem pri prvem postopku po 10 dneh šla v laboratorij v zdravstveni dom in je bil test pozitiven , tko da se mogoče da kaj prihranit živčkov (so mi pa delali test na urinu, na krvi se baje prej pozna) Mogoče ima še katera kakšno informacijo v zvezi s tem? Ali boste ve tri vse doma na bolniški do testa? Kaj pa druge, ste bile doma? Jaz sem še v dilemi ali bi bila doma ali bi šla v službo, je totalna gužba in sem bila zdaj ta teden doma, ker je bila moja hčerkica bolna, zdej sem tudi jaz malo prehlajena, pomojem to ne vpliva na oploditev? Jaz sem imela v petek punkcijo in smo dobili 10 lepih foliklčkov, pol sem pa morala (tako kot prvič) na postelji pri Rešu malo počivat, mene to čist zadane in skor skupi zlezem, vrtoglavica, slabost,..pol po pol ure, pa sem šla domov počivat,.. JUTRI 26. 1. PA IMAMO TRANSFER , upam, da se jih bo dosti oplodilo, prvič se je 6 jajčec od 10 oplodilo, dva smo vstavili, sta se oba prijela, vedar je en odmrl, tako da imamo sedaj eno krasno punco, 4 pa niso zdržali za zmrznit,..tko da pomojem tudi ni važna količina ampak kvaliteta,.. toliko od mene, srečno vsem in se javim jutri,..:) ps: jst ne najsem barv, kje jih poiščem oziroma kako?
|