|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
24.1.2009 20:44:25   
Ajvy
oj...se vidi ,da je vikend...ste vse nekje drugje prisotne.....

Dan je bil dolg...ne morem več počivat..tkolele pa tud ne morem bit....
NO ,sem vsaj perilo oprala in obesla...pa sem čist fertik......

Danes me je ene stokrat krč v nogo prijel.....se nalivam s čajem....in vodo, da okrepim sistem.....pa juhico sem spravla dol user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnca...Tarja se kar drži....trkam na les kot nora.....
kako lepo vaju je tvoj presenetil...to bo lep dan....
Kje bosta pa prstane vzela...midva sva prišla v zlatarno en teden pred poroko----sva imela gromozansko srečo user posted image user posted image user posted image jst nisem vedla, da se mora to tolk čakat user posted image upam, da sta uspela zrihtat......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
24.1.2009 21:51:53   
Ajvy
nič..neklepetulje....

grem spat....lahko noč vsem.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
25.1.2009 10:35:19   
*maja
Madona, sem hotla malo pofirbcat pri julijkah, da vidim, če je katera že šla v Rim, in vas najdem na drugi strani user posted image .
No bom pridna pa naredim dvig user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
25.1.2009 11:03:50   
SANEK1
Dobro jutro...

Včerajšnja čaga je ful uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Smo se napapcali za celi teden naprej (recesija dela svojeuser posted image user posted image user posted image ), malecke so ful uživale, norele v eno, še na koncu ko smo že skoraj vsi user posted image , sta naši najmlajši noreli, kot da je ura 9 vjutrouser posted image
Sem mislila, kako bo fajn dolgo spala....če verješuser posted image , zbudila se je že pred 7user posted image user posted image user posted image

Zdaj končno v miru spijem user posted image , ker je šla Živa malo gor k babici, pol pa gremo na sprehod račke in labode hranituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
25.1.2009 11:28:06   
Freycha
Sanek super za uspelo čagouser posted image user posted image user posted image user posted image

punce, a ste ve svoje zakladke že kaj peljale k zobozdravniku? user posted image  men je zdej padlo to na pamet......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
25.1.2009 11:44:31   
Ajvy
jutro.....

Sanek super za uspelo čago......
Pri nas je ponavadi tako ,da če je Tarja fejst utrujena še prej vstane kot ponavadi....za jestje sem ti pa kar folš....

Freycha....jst sem novembra klicala (tako mi je bilo naročeno), da smo dobili datum aprila....tako da gremo takrat zobarju....

Kako ste kaj.....jst sem čist vesela.....včeraj je moja prjatlca povila punčko Nežouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
25.1.2009 11:46:21   
bačko
Dan!
Madejka podatki za Žano pri letu in pol:84cm velika,15 kg težka in 16 zobkov!
Ajvy boga!Samo da si zdaj uredu!Drži se!user posted image user posted image user posted image
Freycha Žana je imela zobozdravnika že maja 2008.Kontrolo imamo maja 2009!
Tiste ki ste noseče a ste oziroma ali boste šle na 3D ultrazvok?Jaz bi rada šla vsaj na še en ultrazvok ker hoečm zvedeti spol.Smo šli danes malo gledati za oblačila za našega user posted image pa nimajo nobenih nevtralnih barv.Ali imajo roza ali pa modro!Bom 13.2 vprašala mojo G če mi bo slučajno naredila še kakšen ultrazvok drugače bom šla kar na samoplačniškega.
No lepo se imejte!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
25.1.2009 11:47:19   
bačko
Ajvy čestitke tvoji prijateljici za punčko Nežo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
25.1.2009 12:08:03   
Freycha
res Ajvy Nežo ima? Reči ji, da ima punčko z zelo lepim imenom user posted image user posted image

joj, potem je pa skrajni čas, da pokličem kakega zobozdravnika.

Štajerke, kam hodite k zobarju z malčki?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
25.1.2009 12:20:34   
Ajvy
...
Bačko...jst sem šla na un UZ zastonjski....ko so imeli seminar....samo me ni zanimal spol, ampak če je vse v redu, ko sem imela tak slab občutek...
Drgač je pa mislim, da v Dravljah....tam ko nuhalno delajo..jep a ravno tako za plačat.....

Freycha...a vi ste sploh že bile pri zobarju??A niste dobile vabila za prvi obisk.....

Ulla....a si že rodila..nekam sumljiva si....nikjer te ni.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
25.1.2009 12:26:45   
Freycha
ne, sploh še nismo bili in tudi nismo dobili nobenega vabila.... potem sem pa jaz na to malo pozabila..... ščetkamo pridno, ampak na obisk bi pa tut lahko šli, ne? user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
25.1.2009 12:28:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ne, sploh še nismo bili in tudi nismo dobili nobenega vabila.... potem sem pa jaz na to malo pozabila..... ščetkamo pridno, ampak na obisk bi pa tut lahko šli, ne? user posted image

a res..to pa je čudno...potem ša najbolj da sama pokličeš...če se oni nič ne zmigajo...sej tisit prvi obisk ni bil kaj prida...kaj pijete, če je kdaj padla in se udarla v dlesni....mislim, da je bilo to to.....

ti si kar zrihhtaj...pa čimprej, ker se , no vsaj v Lj. dolgo čaka.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
25.1.2009 12:29:11   
Ajvy
To vam moram povedat...včeraj je Tarja stvorila svoj prvi stavek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in mami- torej jst- sem skoraj preč padla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
25.1.2009 12:42:43   
bačko
Bravo Tarja!user posted image user posted image user posted image
Žanin stavek pa je; Avtobus, kje si?;

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
25.1.2009 12:55:58   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobr user posted image user posted image user posted image sem se mogla mau nasmejat.....

Tarja ponavadi copatke tako išče: pati, kje si??

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
25.1.2009 12:57:34   
bačko
Obožuje avtobuse in avtomobile!
Saj verjetno bom šla v Dravlje na ultrazvok samo sem že pozabila v katerem tednu moram iti!Moram poklicati in se pozanimati!
Ajvy kako si drugače?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
25.1.2009 12:58:48   
Ajvy
res Ajvy Nežo ima? Reči ji, da ima punčko z zelo lepim imenom

ah seveda.....tako ime imajo samo fejst punce...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
25.1.2009 13:01:27   
Ajvy

Obožuje avtobuse in avtomobile!
Saj verjetno bom šla v Dravlje na ultrazvok samo sem že pozabila v katerem tednu moram iti!Moram poklicati in se pozanimati!
Ajvy kako si drugače?

a veš, da tedne ne vem....vem samo za nuhalno...vem pa da je takrt Pušenjak želel od 22-26. tedna noseče punce, ker se takrat najbolje vidi....tko da najboljše res da pokličeš in vprašaš....škodit ne more.......

Sem v redu...sita po parih dneh in zadovoljna......
Veš kolk je lep košek....sem ga že čist sestavla in oblekla....zdej samo še štručka manjka notri.....
Moram pa si danes torbo pripravit,..user posted image

Pa ti...se ti že orenk pozna trebušček??težave izginle??

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
25.1.2009 13:06:45   
Freycha

a ti to resno? Dita že nekaj časa pravi: duda, kje si? Kje si duda? pa čaja, kje si itd... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaka fora user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy čestitke za prvi stavek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
25.1.2009 13:07:17   
bačko
A košek boš imela?Full hudo!Jaz bi ga tudi imela samo bomo imeli kar pojsteljico!
Kar pripravi si torbo.Da te ne bo kaj presenetilo!user posted image user posted image
Moj dragi noče vedeti kaj bomo imeli.Ampak bo kar pomoje in bom šla na ultrazvok!Nič lepo se imej!Grem ker imam sestrico na obisku!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
25.1.2009 13:26:44   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kako ste kaj.....jst sem čist vesela.....včeraj je moja prjatlca povila punčko Nežouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy da nimama midve skupne znankeuser posted image ... moja kolegica je tud včeraj Nežo dobila... tretjo punčkouser posted image

Freycha jaz tud že en čas o tem zobozdravniku razmišljam... samo ne vem kam se naj točno obrnem, da bomo enga fajn dobiliuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
25.1.2009 13:37:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy da nimama midve skupne znankeuser posted image ... moja kolegica je tud včeraj Nežo dobila... tretjo punčkouser posted image

ne ne...to je njun prvi otroček.....čestitke tvoji znanki.....

Bačko.
...lepo bodi....fajn klepetaj....
Ja,ko šek mi je ena posodila za dva , tri mesece dokler se ne preselimo ,ker nimam kam pojsteljice dat.....tako da ga po uporabi vrnem....mogla sem se neki spomnit, ker nismo imeli prostora.....tak da še dobr ,da se je ta punca iz RR-ja javla, da mi ga posodi....drgač bi rajtam kar v košku od vozička spal....

Freycha...a tvoja pa dudo išče??user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla.....strrašiš.....kje si???

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
25.1.2009 13:51:14   
madejka
Potem pa čestitke tud tvoji prijateljici!user posted image user posted image
Mater je zdaj teh Nežuser posted image Moj je mel eno idejo včeraj... Neža mu je všeč za punčko... tak da bi mogli pol temu fantku še samo Jon dat ime, pa bi blo MajJonNežauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
25.1.2009 14:56:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Potem pa čestitke tud tvoji prijateljici!user posted image user posted image
Mater je zdaj teh Nežuser posted image Moj je mel eno idejo včeraj... Neža mu je všeč za punčko... tak da bi mogli pol temu fantku še samo Jon dat ime, pa bi blo MajJonNežauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
25.1.2009 15:26:08   
Freycha
iiii novičke imam od Ulle80user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sms pravi: Danes ob 12h, se je Uli pridružil mali bratec Neo, velik 48 cm in težak 3420g. Ulla80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke Ulla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?