|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
25.1.2009 10:56:45   
mismis
a ima mogoče kakšne informacije, kako je z Vitaebello in Špelko?

T1979, tudi tvoji folikelčki napredujejo, sedaj bo treba še tebe stimulirati, da bo rezultat še boljši. A včerajšnje težave so se umirile?

MBT1979, me veseli, da si prišla brez problemov domov. Skrivam se pa ne, samo danes me čaka pospravljanje bajte, ker smo včeraj malo vegetirali. user posted image user posted image

Gigi, user posted image user posted image user posted image  lepo tvoja deca napreduje, upam da mantraš da bo stopka v torek in da bova skupaj v čertek, ti na punkciji, jaz na ET-ju.

Zvezdica, ti si še med nami, torej bo res jutri pravi dan za iti v Rim

nč, grem pospravljati, da vsaj nekaj naredim do kosila. Se tipkamo kasneje, vsem skupaj pa želim prav lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
25.1.2009 10:57:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Vitaebella tudi greje 2 srčka od danes naprej :):):):) user posted image user posted image user posted image

super, pa še zamrznjenčki so za skrinjo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
25.1.2009 11:01:13   
mismis

Vitaebella tudi greje 2 srčka od danes naprej :):):):) user posted image user posted image user posted image

p.s. Od 9 celic se jih je 5 oplodilo, dr. Reš je dejal, da so zelo vitalni in optimalni. Kakšna sreča je trenutno doma, verjetno ni potrebno razlagati. Vendar počakajmo še 14 dni, potem bo veselje nepopisno ali pa bomo odšli v nov boj. Me se ne damo, a ne punce??!!

Bravo Vita user posted image user posted image user posted image  tako se dela, sedaj pa hitro kavčat, pa pustiti, da vas ati streže od spredaj in od zadajuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3203
25.1.2009 11:11:09   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

T1979, tudi tvoji folikelčki napredujejo, sedaj bo treba še tebe stimulirati, da bo rezultat še boljši. A včerajšnje težave so se umirile?

So se umirile, sem bolje, hvala. Neki me je želodec zjeb..... user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
25.1.2009 11:13:52   
T1979
user posted image   user posted image   user posted image

Pikovitek in Vitaebella čestitke. Naj vama teh 14 dni mine čimprej.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
25.1.2009 11:15:23   
T1979
Špelka12 javi se. RR te kliče.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
25.1.2009 11:18:28   
Kicsi
Ojla.
Mal sem brala in vidim ,da moram čestitati Pikovit za blastociste.Pridno jih grej,da se bodo lepo razvijale in držim pesti,da bo čez 14 dni user posted image ,user posted image .

T1979,to je pa čisto zadosti foloklov.Saj veš kaj pravijo,važna je kvaliteta,ne kvantiteta user posted image .Jaz sem imela 4 celice in so se vse štiri oplodile,zdaj pa grejem dva pingvinčka.

Vitaebella user posted image tudi zate.Držim pesti za user posted image ,user posted image .

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
25.1.2009 11:18:45   
lučka 25
Dobro jutro.user posted image

Ma se moram opravičit, ker sem vas mal zanemarjala, pa še v petek sem zatajila. Nimam kaj, so se mi plani sesuli, ker je nekaj prišlo vmes, ampak nič hudega, za paniko zganjat.
Včeraj sem pa bolj malo na RR visela, ker me je popoldan začelo tako desno pri jajčniku in ledvici bolet, da sem komaj hodila. Danes je za odtenek bolje. Zgleda se otrok res tam doli v tisti gužvi dobro počuti in se žoka sto na uro, zato pa tako boli. Bom videla kaj bo G rekel v sredo.

gigi, bravo za folikle, gredo lepo počasi navzgor in bodo na punkciji pokazali, kak lep zaklad nosijo v sebi.

T1979, nič bat, si šele na začetku. Pa tako kot je že blanč rekla, atu se ne da šteti na UZ, se potem na punkciji še vedno najde kak folikel.

pikovitka, pa saj to je super. Dve blastocisti. user posted image  user posted image  Zdaj pa user posted image  user posted image  lepo cartaj, božaj,...pa saj itak jima je najbolje, ko pa sat v gnezdenju pri najboljši mamici.Ti jepa res pasala tista morska relaksacija.user posted image

zvezdica še ni šla v rim.user posted image

mlinčka, hvala za bogato obloženo mizo pri zajtrku. Dobro, dobro je tole.

zarja, kaj bo danes padel kak štrudel? Ker po moje boš enkrat res vsa šokirana odprla vrata, pred njimi pa vse IVF/ICSI-jevke, željne štrudla.user posted image

Vitabella, bravo za user posted image  user posted image , lepo ju grej. Vidiš, vsak strah je bil odveč. Čez 14 dni pa en srečen dan. user posted image

Kruce, a potem NS odpade. Meni je pa bila čarobna ker se tako lepo vidi s 3D UZ pikica, ki ima že nogice, rokice, obraz,...ma vse.

Shuki, kako si kaj danes. A so roke trde, a so že kaj ohlajene in omehčane.

mismis, lepo, da je včeraj folikel počil in boš šla tako kmalu po zamrznjenčke.

Meni je pa tako lepo pogledati na seznam, ko je prostor pti TRPETALKAH zapoljnjen. Za enkrat šele z 2 borkama, a kmalu jih bo več. Punce, dajmo, naj vam vsem uspe!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
25.1.2009 11:23:03   
Zvezdica

p.s. Od 9 celic se jih je 5 oplodilo, dr. Reš je dejal, da so zelo vitalni in optimalni. Kakšna sreča je trenutno doma, verjetno ni potrebno razlagati. Vendar počakajmo še 14 dni, potem bo veselje nepopisno ali pa bomo odšli v nov boj. Me se ne damo, a ne punce??!!

Pikovit, čestitam tudi tebi. Navijam za vse naše portalovke, v slogi je moč!!!user posted image

O VITAEBELLA ČESTITKE
user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3209
25.1.2009 11:41:35   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Tako lepo povedano, da se lahko samo strinjam z izrečenim!Bravo, punci, lepo grejta otročke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
25.1.2009 11:50:47   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Ja, super, same lepe novičke. Punce, zdej pa počivat in pridno gret pikice user posted image  user posted image  user posted image
Žižek - ti sonček zlati, bravo za foliklčke user posted image  user posted image  user posted image
T1979 - saj bo počasi, glavno, da se nekaj dogaja in se pridružujem mišljenju Kicsi user posted image  user posted image  user posted image

Blanč - to je super, imaš PDP na moj poročni dan user posted image

Danes imam čistilno akcijo, zjutraj ob 9.00 sva se že narisala v Supernovi, oba sva si kupila kavbojke, jaz seveda malo večje, ker me vse tišči user posted image  Zdej pa kr naprej pucam, no, in ko sem se vsedla za računalnik, sem že postala utrujena in bi kr mal zadremala.

< Sporočilo je popravil Reby -- 25.1.2009 11:54:22 >

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
25.1.2009 12:02:34   
princes34
Zdravo
sem nova na forumu. Tudi jaz sem bila danes v Postojni pri Rešu in mi je vstavil 2 oplojeni jajčeči, eno bo bomo dali zamrznit, če bo v redu. Čestitam obema forumovkamauser posted image in vama želim veliko sreče še posebej čez 14 dni.
Upajmo skupaj na user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
25.1.2009 12:05:13   
Rakica_80
Punce iskrene čestitke, sedaj pa jih lepo grejte in se sprostite do pregleda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rošca za vsako

Neposredna povezava do sporočila: 3213
25.1.2009 12:07:08   
MBT1979

Pikovit, čestitam tudi tebi. Navijam za vse naše portalovke, v slogi je moč!!!user posted image

ČESTITKE!!! BRAVO!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3214
25.1.2009 12:08:14   
Rakica_80
Princes34 tudi tebi čestitke in dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem tako vesela za vse, prav vsaki rožico pošiljamuser posted image
user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
25.1.2009 12:09:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
zarja, kaj bo danes padel kak štrudel? Ker po moje boš enkrat res vsa šokirana odprla vrata, pred njimi pa vse IVF/ICSI-jevke, željne štrudla.user posted image

uf mam samo eno pečico.....vas pa je več kot vojske, pa skoz lačneuser posted image ....pa se deca zraven.....za dedce bi itak moj in njegova kletna zbirka zadoščala za celo stoletje. Bi pa blo luštno.

Ti pa le počivaj in uživaj v ritanju otročka.

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
25.1.2009 12:12:06   
miska73
Pikovitka in Vita dobr sta tole zrihtale. Pa še za v frižider bo kej.
Bodoče tete iz RR smo ponosne na naše januarske trepetalke user posted image user posted image user posted image

Gigi zgleda, da je včerajšnja stimulacija vendarle malo zalegla. Bo še teba delat na tem.

T1979 na kako stimulacijo pa že tvoji folikli padajo?

Mlinčka ti si pa danes prava carica. Se še priporočam kdaj za tako kraljevsko postrežbo.

Zvezdi še nič ne kaže? Pa Sonček?

LL bogica, ti pošiljam kup dobrih želja za boljše zdravje.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
25.1.2009 12:15:06   
zarja1
Kajsica miss you....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
25.1.2009 12:16:14   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: princes34

Zdravo
sem nova na forumu. Tudi jaz sem bila danes v Postojni pri Rešu in mi je vstavil 2 oplojeni jajčeči, eno bo bomo dali zamrznit, če bo v redu. Čestitam obema forumovkamauser posted image in vama želim veliko sreče še posebej čez 14 dni.

ČESTITKE!!! In dobrodošla na forumuuser posted image

(odgovor članu princes34)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
25.1.2009 12:20:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Zdravo

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
25.1.2009 12:21:59   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jaz tudi. Kje si pupa? Dej se no odlepi od knjig.

Zarja lubek user posted image
Kako si mi ti? Si pustila potem tvojemu včeraj kej dihat?

Princeska dobrodošla in čestitke tudi tebi.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 25.1.2009 12:23:02 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
25.1.2009 12:22:18   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Zdravo

user posted image

Ja velkom princesa... pa da bo na konc +user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
25.1.2009 12:22:46   
Zvezdica

Zvezdi še nič ne kaže? Pa Sonček?

O podganca nič ne kaže. Kje se sonček skriva pa ne vem... je tud na januarčicah ni. Mogoče pa že diha. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
25.1.2009 12:26:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jaz tudi. Kje si pupa? Dej se no odlepi od knjig.

Zarja lubek user posted image
Kako si mi ti? Si pustila potem tvojemu včeraj kej dihat?

ne, sem skuhala tako fenci večerjo, pol sva se ga nalivala z  user posted image , upravičila članstvo v klubu Refošk je car, sam še user posted image je manjkal. To pa sploh ne vem kdaj lahko?

Pa tvoj obisk...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
25.1.2009 12:28:43   
mlinčka
Pikovitek, vita, princes super, super, super user posted image user posted image user posted image !!! Ma že morulce so zakon (glejte eno mojo user posted image ), blastocistke bojo pa sploh zmagovalne. Pikovit, saj veš čemu jaz pripisujem zasluge za tale uspeh user posted image ...

Zvezdica, moj PDP je 16. 7., bo pa seveda verjetno kej prej. Še nič akcije, praviš. Pa dejte še mal sexat, no. Bo vsaj luštn pa cajt mine user posted image .  

A sonček pa da mogoče že diha? Šment, bom še to stavo zgubila user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?