majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškamaška Glede čakanja 2 meseca je pa takole: mirena ti stanjša maternično sluznico, kar pomeni da če pride do oploditve jajčeca, se ta zelo težko vgnezdi oz. se ponavadi ne. Zato pride do spontanega splava. Kar je pomojem mnenju še slabše kot čekanje na 2 menstruaciji. Poleg tega je fino da se ti menstrualni cikli spravijo v nek red. Jaz sem imela kar srečo, da sem takoj dobila menstruacijo (v pravem pomenu besede) že zdaj, nekatere imajo šibko še par mesecev po odstranitvi. Aja pa ne čakat na kitajski koledar. Midva sva na prvem delala pol leta preden nama je ratal in ti povem, da ko test pokaže da si , sploh ne misliš na to kakšnega spola bo , ampak si vesela da je končno ratal, obenem se pa pojavi strah, če bo vse ok. Hvala za razlago glede mirene in zakaj počakat vsaj 2 meseca... Vedno se naučimo nekaj novega Jaz sploh nisem imela namena se ozirat na kitajski koledar, do pred kratkim sploh nisem vedla da to obstaja Jaz bom najbolj srečna, ko bom na testu zagledala in vem, da si bom samo želela, da bo dete zdravo da in bo vse ok. IZVIRNO SPOROČILO: sara rojsek OJ! mayčica, želim ti da bi ti hitro uspelo. morda si imela pa preroške sanje? jaz sem tudi sanjala da bom fantka rodila pa sem ga res . pozitivno misli pa ne preveč študirat o tem, pa bo. a tebe je vstavitev mirene tako zelo bolela? no, saj je mene tudi bolelo ampak ne tolk. sem imela kot neke menstrualne krče. v četrtek mi jo bojo pa ven dali.upam da nav hudo. Hvala za lepe želje! Enako želim jaz tebi in potem tudi res lepo nosečnost. Ti povem, da bi bila res vesela, če bi bile to preroške sanje, saj danes pa sem sanjala, da sem rodila. Ne vem, ali vse to sanjam, ker si tako zelo želim otročka ali kaj naj to pomeni?? Ja mene je vstavitev mirene res zelo bolela. Saj mi je ginekolog rekel, da me lahko boli, ker še nimam otrok in mi je zaradi tega toliko bolj moral razširit maternico. Najprej sem bila v dvomih glede vstavitve, ker me je bilo strah, da zdaj ne bi mogla zanosit, ampak so me pomirili, da mirena ne vpliva na to in upam, da je res tako. Sara daj javi kako bo pri tebi potekala odstranitev mirene oz. če te bo kaj bolelo. Jaz sem tudi upala, da mi jo bo lahko ostranil že januarja, pa so me naročili komaj za 18.2. Držim pesti za vse nas
|