Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:25:08
|
|
|
|
Najaa
|
PERSIDA, kapo dol pred tabo in tvojim. Ne vem, kaj naj drugega rečem. Samo drži se! mamaM, tokrat bom jaz na srečanje prišla sama. Si želim v miru eno kavo spit, res. Ti bom še javila, kako se bomo zmenile, ma verjetno spet v KP. Tam v Kroštoli (a sem prav napisala? ) je prav fajn in če se dobimo dop. verjetno ne bo gužve...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:25:47
|
|
|
|
Pupa7
|
Persida sem ti poslala ZS
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:26:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mama_milchy,najaa kako ,pa kaj vajino nosečniško počutje? Ah... Vsega po malem, pa bomo že. Važno, da bo vse ok z otrokom, jaz bom že prišla na zeleno vejo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:27:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mama_milchy,najaa kako ,pa kaj vajino nosečniško počutje? jooj, persida, meni se je viroza vlekla od decembra tako da sem na koncu pristala na antibiotiku 10dni, sedimentacijo sem imela 3x višjo kot je normalno, uho sem mislila, da si bom kr stran spulila, kašelj, groza; sedaj je vse OK, se je že obrnil z glavico dol, 6.1.sem imela kontrolo in je tehtal ta otroček malo manj kot 2kg, kr velik no; drugače je pa kr živahen, no vsaj ponoči. Sem pa kr utrujena; vmes med vsem tem smo bli še z Žigcem na operaciji ušesk in ti povem, da sem bla kr utrujena; sedaj pa spet druge reči tako da komaj čakam, da rodim in se recimo odpočijem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:29:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tokrat bom jaz na srečanje prišla sama. Si želim v miru eno kavo spit, res. Ti bom še javila, kako se bomo zmenile, ma verjetno spet v KP. Tam v Kroštoli (a sem prav napisala? ) je prav fajn in če se dobimo dop. verjetno ne bo gužve... ja, če se dobimo dopoldan, dam jaz Žigca v vrtec; misliš tam na plaži? ja, Kroštola je; če je lepo vreme, se tam mamice z vozički dobivajo, ma za nas se bo ja našel kakšen stol,a?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:31:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tokrat bom jaz na srečanje prišla sama. Si želim v miru eno kavo spit, res. Ti bom še javila, kako se bomo zmenile, ma verjetno spet v KP. Tam v Kroštoli (a sem prav napisala? ) je prav fajn in če se dobimo dop. verjetno ne bo gužve... ja, če se dobimo dopoldan, dam jaz Žigca v vrtec; misliš tam na plaži? ja, Kroštola je; če je lepo vreme, se tam mamice z vozički dobivajo, ma za nas se bo ja našel kakšen stol,a? Tam ja. No, seveda se bo našel kakšen stol, saj toliko vozičkaric pa menda ni... Uuuu, bo pasal en čvekec brez letanja okoli za otrokom... Glej, da boš prišla!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:35:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tokrat bom jaz na srečanje prišla sama. Si želim v miru eno kavo spit, res. Ti bom še javila, kako se bomo zmenile, ma verjetno spet v KP. Tam v Kroštoli (a sem prav napisala? ) je prav fajn in če se dobimo dop. verjetno ne bo gužve... ja, če se dobimo dopoldan, dam jaz Žigca v vrtec; misliš tam na plaži? ja, Kroštola je; če je lepo vreme, se tam mamice z vozički dobivajo, ma za nas se bo ja našel kakšen stol,a? Tam ja. No, seveda se bo našel kakšen stol, saj toliko vozičkaric pa menda ni... Uuuu, bo pasal en čvekec brez letanja okoli za otrokom... Glej, da boš prišla! uuu, jaz sem šla v petek iz MŠ tam mimo in ker je bil lep sonček, je blo tudi vse polno vozičkov; se bom potrudla, da pridem....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:39:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - potek mojga dneva d - sredi noči se zbudim in me polije oz.zalije voda ,ki mi je odtekla.Grem do wc za mano cela črta počakam da vse steče,se stuširam in pozvonim sestri.Malo sem se mogla vlečt nazaj v posteljo ker nisem čutla nobenih popadkov.Med tem časom kaj je prišla nazaj sem imela tri popadke na pet minut.In potem veselo v porodno.Doli so mi eno uro iskali oba srčeka končno so se spomnili da privlečejo uz da jih najdejo.Pol so mi dali inekcijo za hiter razvoj pljuč pa popadke so mi hoteli ustavit jaz sem jih imela skoz na pet minut pol že na tri minute tak da so vse skupaj pol odklopli in pol so se pa začeli močni rukeri.Parkrat je zabolelo tak da sem malo zjamrala pa sta že bila tu moja bavca.Enega sem slišala jokat enega ne.Pokazali so mi enega in še to v inkubatorju.Imela sem res mešane občutke po eni strani vesela kar se mi je zgodilo po drugi pa sem vedela da me še čaka polno skrbi.Po porodu ki je trajal vsega skupaj tri ure sem v porodni zaspala ko top.Ker sem še doli ležala tri ure da mi je stekla tekočina za krčenje maternice.V glavnem lepa izkušnja z grenkim priokusom.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:43:52
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - potek mojga dneva d - sredi noči se zbudim in me polije oz.zalije voda ,ki mi je odtekla.Grem do wc za mano cela črta počakam da vse steče,se stuširam in pozvonim sestri.Malo sem se mogla vlečt nazaj v posteljo ker nisem čutla nobenih popadkov.Med tem časom kaj je prišla nazaj sem imela tri popadke na pet minut.In potem veselo v porodno.Doli so mi eno uro iskali oba srčeka končno so se spomnili da privlečejo uz da jih najdejo.Pol so mi dali inekcijo za hiter razvoj pljuč pa popadke so mi hoteli ustavit jaz sem jih imela skoz na pet minut pol že na tri minute tak da so vse skupaj pol odklopli in pol so se pa začeli močni rukeri.Parkrat je zabolelo tak da sem malo zjamrala pa sta že bila tu moja bavca.Enega sem slišala jokat enega ne.Pokazali so mi enega in še to v inkubatorju.Imela sem res mešane občutke po eni strani vesela kar se mi je zgodilo po drugi pa sem vedela da me še čaka polno skrbi.Po porodu ki je trajal vsega skupaj tri ure sem v porodni zaspala ko top.Ker sem še doli ležala tri ure da mi je stekla tekočina za krčenje maternice.V glavnem lepa izkušnja z grenkim priokusom. persida, kje si rodila v LJ?
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:43:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - potek mojga dneva d - sredi noči se zbudim in me polije oz.zalije voda ,ki mi je odtekla.Grem do wc za mano cela črta počakam da vse steče,se stuširam in pozvonim sestri.Malo sem se mogla vlečt nazaj v posteljo ker nisem čutla nobenih popadkov.Med tem časom kaj je prišla nazaj sem imela tri popadke na pet minut.In potem veselo v porodno.Doli so mi eno uro iskali oba srčeka končno so se spomnili da privlečejo uz da jih najdejo.Pol so mi dali inekcijo za hiter razvoj pljuč pa popadke so mi hoteli ustavit jaz sem jih imela skoz na pet minut pol že na tri minute tak da so vse skupaj pol odklopli in pol so se pa začeli močni rukeri.Parkrat je zabolelo tak da sem malo zjamrala pa sta že bila tu moja bavca.Enega sem slišala jokat enega ne.Pokazali so mi enega in še to v inkubatorju.Imela sem res mešane občutke po eni strani vesela kar se mi je zgodilo po drugi pa sem vedela da me še čaka polno skrbi.Po porodu ki je trajal vsega skupaj tri ure sem v porodni zaspala ko top.Ker sem še doli ležala tri ure da mi je stekla tekočina za krčenje maternice.V glavnem lepa izkušnja z grenkim priokusom. a če bi prej dobla injekcijo za pljučka,a bi blo kaj boljše?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:45:30
|
|
|
|
Pupa7
|
feliššššaaaaaaaaaaaa ne skrivaj se pa pridi pozdravit najprej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:45:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
PERSIDA: sej človek ostane brez besed in sploh ne ve kaj bi ti reku ob takem; svaka ti čast, kapo dol in le tako pogumno naprej;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:54:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
Rodila sem v mariboru. Skoraj vsem nosečnicam dajo to inekcijo ko pridejo v bolnico ne glede na kateri teden .Posebno ko so dvojčki je to dodrodošlo.Vedno se bom spraševala zakaj je nisem dobila čeravno je to ustaljena praksa.Če bi pomagalo ne bom nikoli vedela ampak kaj si naj mislim ko imam enega otroka na pediatriji ravno zaradi pljučk.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:56:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Rodila sem v mariboru. Skoraj vsem nosečnicam dajo to inekcijo ko pridejo v bolnico ne glede na kateri teden .Posebno ko so dvojčki je to dodrodošlo.Vedno se bom spraševala zakaj je nisem dobila čeravno je to ustaljena praksa.Če bi pomagalo ne bom nikoli vedela ampak kaj si naj mislim ko imam enega otroka na pediatriji ravno zaradi pljučk. jaz sem mislila,da so ti jo že dali-glede na to,da si že bila vP in,da ti grozi porod... ampak zdaj je kar je...tvoja dva sta prava borca,tak,da bo vse dobro
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:57:28
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Rodila sem v mariboru. Skoraj vsem nosečnicam dajo to inekcijo ko pridejo v bolnico ne glede na kateri teden .Posebno ko so dvojčki je to dodrodošlo.Vedno se bom spraševala zakaj je nisem dobila čeravno je to ustaljena praksa.Če bi pomagalo ne bom nikoli vedela ampak kaj si naj mislim ko imam enega otroka na pediatriji ravno zaradi pljučk. tudi meni se zdi to čudno, ampak nima smisla razmišljat kaj bi če bi, verjamem pa da si jezna in to z vso pravico. ampak vsi vemo, da bosta oba tvoja bavceka super zdrava in brez težav!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:59:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
Materinska šola - a vam jaz povem kako to gre .Jaz sem se te sole veselila pa me je vse prehitelo.Je pa nekaj tisto učenje kako dihati moja izkušnja je da na koncu nimaš časa dihat jaz sem sapo kar zadrževala da sem lahko pritiskala.Moje skromno mnenje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 21:59:29
|
|
|
|
Pupa7
|
nič pupe moje, jaz grem se malo pocartat pa v mižule, lepo pančite!!! nočkoooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 22:01:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Rodila sem v mariboru. Skoraj vsem nosečnicam dajo to inekcijo ko pridejo v bolnico ne glede na kateri teden .Posebno ko so dvojčki je to dodrodošlo.Vedno se bom spraševala zakaj je nisem dobila čeravno je to ustaljena praksa.Če bi pomagalo ne bom nikoli vedela ampak kaj si naj mislim ko imam enega otroka na pediatriji ravno zaradi pljučk. ne razmišljaj o tem kaj bi, če bi....čeprav se tudi meni zdi čudno zakaj ti niso dali, če ti je grozil porod ampak tvoja sta prava borca in imata čudovito mamico tako da bo vse OK....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 22:01:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Materinska šola - a vam jaz povem kako to gre .Jaz sem se te sole veselila pa me je vse prehitelo.Je pa nekaj tisto učenje kako dihati moja izkušnja je da na koncu nimaš časa dihat jaz sem sapo kar zadrževala da sem lahko pritiskala.Moje skromno mnenje. jaz v prvo tud nisem bila v MŠ,pa tud zdaj ne grem dihaš pa itak kolker moreš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 22:02:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič pupe moje, jaz grem se malo pocartat pa v mižule, lepo pančite!!! nočkoooo kam zdaj?se boš jutr dopoldan cartala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 22:02:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
pupa7 - še za mene se pocartaj jaz sem že pozabila kako je to ,nočko Jaz se tud poslavljam ker hitro bo spet čas za molzni stroj .Hvala vsem še enkrat in lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 22:03:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Materinska šola - a vam jaz povem kako to gre .Jaz sem se te sole veselila pa me je vse prehitelo.Je pa nekaj tisto učenje kako dihati moja izkušnja je da na koncu nimaš časa dihat jaz sem sapo kar zadrževala da sem lahko pritiskala.Moje skromno mnenje. ja, v MŠ te kao učijo kako dihat ampak pri meni ni pomagalo, sem dihala nekaj po svoje in pol ko se je začelo zaprav, mi je babica pomagala predihavat popadke; pri meni je blo tako da jaz bi dihala takrat ko je blo treba potiskat in obratno; no na koncu sem le ujela ritem in zadihala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 22:07:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
Drage moje, jaz grem tudi počasi v posteljo, ker me že pošteno trebuh boli; je kr trd kot kamen in me ščipa spodaj samo ne tako kot popadki ampak nekako drugače, ne vem... aja, a vam kaj noge otekajo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 22:07:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pupa7 - še za mene se pocartaj jaz sem že pozabila kako je to ,nočko Jaz se tud poslavljam ker hitro bo spet čas za molzni stroj .Hvala vsem še enkrat in lahko noč. persida drži se,in le javi se,da ne boš tolk sama s skrbmi-tu lahko izliješ,kar ti leži na duši-nisi sama Lepo pančkajte
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 24.1.2009 22:09:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, jaz grem tudi počasi v posteljo, ker me že pošteno trebuh boli; je kr trd kot kamen in me ščipa spodaj samo ne tako kot popadki ampak nekako drugače, ne vem... aja, a vam kaj noge otekajo? te zgleda že res postelja kliče men noge nić ne zatekajo-še,in upam,da tud ne bodo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?