|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
24.1.2009 15:25:43   
neboglasnica

Samo dve besedi: nore babe.

Berem že leta...

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Plestenjak: Sari sem obljubila, da bo lahko šla, samo kaj ko nimam nikogar, ki bi šel, jaz pa zaradi dojenja ne upam. Da ne bo treba sredi koncerta teči ven.

Jaaaaz, jaaaz!!! Aja... dojenje, ja. user posted image  Drugo leto, ok?

Lahko gremo skupaj.

Zimska: na intranetu sem videla, to je na spletni strani naše OŠ, učitelji imamo intranet zase pod geslom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.1.2009 16:29:34   
lex
evo mi uradno že cel ljubi dan iščemo Aleksov copat in ga ni nikjer  rezultat končno je stanovanje pospravljeno kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj je na vrsti samo še pisalna oz. računi (jao spet bom ves keš skoz windowse poslalauser posted image user posted image user posted image

no imam pa suki kozmetiko za mešano oz. suho kožo (zadela 1x na nagradni igri na RR), e sicer ful fajn, edino meni smrdi, ker ima vonj po sivki, ki ga pa jaz ne prenesem. če bo imela katera naj se javi.

ja nič grem keš zapravljat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.1.2009 17:31:24   
glugluglu
Tinky, ne poznam hotela,
Ilatic, dobra ideja to za tvoj RD, samo jaz za ta teden ne vem,
pa ne vem kaj te čudne politične face gor daješ, user posted image user posted image

rebeca: gozd nazaj pa je, user posted image , mogoče pa bo

sem zadnjič spraševala, če bi se katera odločila za trajno depilacijo = permanentno - brazilsko, sploh ni tolk drago, pokrije ene 6 obiskov voskanja se mi zdi. Očitno nobena?
Jaz trenutno ne, ampak mogoče v kakšni prihodnosti.
Mi smo pa danes zapravili bone v City parku skupaj z otroci, na znižanjihuser posted image , za kosilo smo šli pa v McDonalds.

Neposredna povezava do sporočila: 453
24.1.2009 17:41:37   
Inigo
hruška - sočustvujem za tvoje hlače user posted image  in upam, dobiš nove. tut jst nimam sreče pri trenerkah. mi je tut vse prekratko user posted image  sm pa zato dans dobla ful dobre kavbojke. in to dvojna. sm za obojne dala dobrih 90€, tko da sm še fajn skos pršla user posted image

naš miš ma očitno nek virus. predvčerajšnjim vročina, večeraj je še bruhal... no, danes pa standardne težave - šraufanje. smo že dal svečko, zdaj spi in čakako na kakec! user posted image

kaj boste letos kake maškare? mi bomo letos vsi čebele! bzzzzzzzz user posted image  malemu sm kupla kostum, za naju ga bom pa sešila.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 454
24.1.2009 17:50:31   
Inigo
ilatic jst sm za! samo ne čez vikend... mam ga že čist zasedenga user posted image

btw - z markom greva v soboto gledat 5 moških.com v velenju. karte pa... po 25€! norci... user posted image  ampak kaj, ko pa je poslovilna turneja. itak da greva! user posted image

danes sm bla fuuuul pridna in sm skuhala 10 posodic po 180ml futra za Brina. skugala sm bučke, cvetačo in ohrovt. pol sm pa različno pomiksala. sam bučke pa sam cvetačo pa miks vsega. zdaj pa že piščančjo juhco kuha, tko da bom še to zamrznla. in bo za dooooooolgo! ka takrat ko se ti mudi al pa nimaš ideje bo super.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 18:29:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 19:00:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 457
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 19:07:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 458
24.1.2009 19:22:33   
metuljcek321
Hello, ladies!

Evo, mi smo preziveli en fantasticen dan ... potepali smo se kar 10 uruser posted image , Anja je bila pravi cukrcek. Takole je bilo:

1. zobar v Trbovljah mi je zamenjal dve prazgodovinski plombi - jep, iz casa, ko so se kure v luft scale .... pa sori izrazu, ampak je resuser posted image

2. spoznala sem dzaniko in Jana ----- fuuuuuul vesela! Dzanika, ena fajn punca si, tvoj Jan pa pravi mali kebrcekuser posted image  Kar oznaci si miting 4. 4., ko imam naslednjic zobarja, da mi popedena se zadnjo arhaicno plombo!

3. bili smo na obisku pri mozevi teti & familiji, ki stanujejo blizu Trbovelj (Borje .... netki, si ti kje tam morda? Je bilo nekaj novo napadlega snega --- cm ali 2) - tam sem bila prvic, imeli smo se 1A super. Oglasil se je tudi njen sin s punco, ki zivi nekaj km stran. Sabo sta pripeljala puncko Laro - prava mala lepoticka, rojena novembra! Ku-kuc, mami Kristina, ce si slucajno kaj tuleuser posted image  Tako lepo smo pokramljali o dojenckih, da je bilo veselje. Uzivali smo sto na uro & komaj ze cakam, da se spet srecamo ... ko bo kaj vec soncka ....

4. Anja je danes prvic testirala bananin Frutek & loved ituser posted image  Najprej se je malce zmrdnila, nato pa pohamsala celega (120 ml), pa se 150 ml mleka cez .... oujeeee ... nasa mala je prava babauser posted image

No, pa da malce precekiram, kaj se je dogajalo vam ... jaz upam, da ste se imele fletno!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 459
24.1.2009 19:26:06   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image

kakšna dobra fotka user posted image user posted image user posted image
cela faca

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 460
24.1.2009 19:27:21   
Tinky
Če katera rabi PODARIM Novalac AC 400g, zaprt, rok uporabe 23.4.2011

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.1.2009 19:32:11   
dzanika
metuljcek zmenjeno za nasledni miting. user posted image   Ne netki pa ne živi v tistem koncu ampak mal drugje tko da dvomim da bi vedela kje je to... Si povedala moževi teti za mene - kr me itak pozna. user posted image   Pa Borje ste takoj našli? user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 19:44:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 19:45:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 464
24.1.2009 19:45:32   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

metuljcek zmenjeno za nasledni miting. user posted image   Ne netki pa ne živi v tistem koncu ampak mal drugje tko da dvomim da bi vedela kje je to...

prav maš

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 465
24.1.2009 19:46:37   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: netki

no zdej pa rabim še nekaj nalepkic mercator....

HD...imaš ti še kako viška???

4

a bi se dal kej zmentuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 19:49:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
24.1.2009 19:56:03   
metuljcek321
karamela, s kom pa gres na koncert? Sem mislila, da z mozem, pa vidim, da bo on dezurni baby-sitteruser posted image  In vau, VIP loza. A vkljucuje tudi srecanje z Janom morda? Si bila ze kdaj prej na njegovem koncertu? Ti je vsec?

Blacky, ocitno je bil vcerajsnji film ful dolg al smo bile pa me rahlo naspidiraneuser posted image  user posted image  A sta potem gledala PS I Love You ali kaj drugega? Any good?

glux3, midva sva imela na zacetku tele Niveine ampule - superca. No, potem sva pa kupila eno pollitrsko fiziolosko in jo nalijeva v tako malo plasticno flaskico, ki ima majhen nastavek na koncu in se prima spricne v nos. Pa se kar nekaj casa traja ... pri ampulici me je motilo to, da je za ful mal casa, zato sva zamenjala sistem & ga upgrade-ala.

Majuska, kar javi se, upam, da dragi zrihta tehnikalije! Uzivajte!

ilatic, tvoja ponudba zveni mamljivo! Sem se nasmejla deki, kjer se bojo ta mali valili, me pa zraven smejale ko ene kokice (to sem dodala jaz). Kako je bilo na tekmi?

mirjam, a tud pri vas je sneg al kaj? No, jaz sem bila v kontaktu z dzaniko (thanks again), ki mi je ze danes ob pol sestih poslala SMS o stanju v Trbovljah .... nic snega, alles OK. Se celo sonce je bilo in smo sli na spancir po takem krasnem vremenu, da je jojuser posted image

Tinky, flower, rebeca, Blacky,  lex, populis, Inigo user posted image  kako je zdaj? Kaj bolje?????? I hope so!

liju, le hitro postimajte racunalo, sicer bo tu mac za brat ... al bos pa Blacky, mirjam ali pa mene prebrala za eno summary, in bouser posted image

populis, a vrocina ti je zdaj KONCNO padla? Bi bil ze skrajni cas!

Btw: tista paparica, k je na linku ----- saj to je res le DELNA paparica, a ne? Ene par strani in to je to. A obstaja kje cela?
3jemi, populis, Almera, mojcek user posted image  za lepo spanje! Midva bova pa ravno danes selila Anjo v svojo sobico, pa da vidimo, kako se bo obneslouser posted image

Ilatic, super za cebele! Bzzzz ..... bzzzzzz ... bzzzzz ..... Kje si nabavila oblacilce? In user posted image  za kavbojke! Kje?
lidija, odlicna ideja, tole s kopalkami in plazo! Tko se dela, punci! Otroci in njihova domisljija - res ne pozna mejauser posted image  Pa cestitke za uspesno odpravljene usi. Ocitno si res zverzirana mrcinauser posted image  user posted image  Hec, hec!

netki, ej, skoda, res. Jaz sem se kar na hitro odlocila in poklicala dzaniko (njen mobi sem dobila vceraj zvecer, ko sva se menili glede sneznega meteza v Trbovljahuser posted image ), ko smo prispeli tja, potem pa se po zobarju in smo se dobili ... tko na 1, 2, 3. Evo, naslednjic LEPO, LEPO, LEPO vabljena! 4. 4. si kar oznaci! I'll be thereuser posted image

dzanika, mozeva teta TE POZNA, ja! Gregatu so tudi pokazali, kje si zivela - so sli moski na Sveto Goro in so pogledali okolis, me, punce pa na en giro z vozeki! Jep, svet je majhen! So rekli, da si ful fajn punca, btw! In jaz sem to samo potrdila - saj si vendar julijkauser posted image  user posted image  user posted image

mojcek, vau, kaksen nasmeh! Pa to je kot Julia Roberts ... without teeth! Krasno! Pa enakega kuzka ima tvoja Zivauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
.... ker ga vsa tehnologija full zanima... ure, računalnik, daljinc, ura na nočni omarici, fotoaparat... kot sraka, všeč mu je vse, kar se vsaj malo sveti user posted image

Couldn't agree more!

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

pozdravljene!

sporočam, da je metuljcek uspešno opravila pri zobarju. user posted image   Prišlo je do hitre odločitve in smo se dobili na kavici. user posted image   Ma super je blo. Cela družinica je ful simpatična. user posted image Sem ful vesela da sem jih spoznala. Pa njena Anja je tak cukrček. Taka posrečena je. Čist z vsem je zadovoljna. user posted image   

Thank you, thank you! Tudi mi smo FUUUUL uzivali v vajini druzbi. Kako je bilo pa v Lj?

Ooooooo, it's bath time .... pa, pa

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 468
24.1.2009 20:15:17   
netki

no zdej pa rabim še nekaj nalepkic mercator....

HD...imaš ti še kako viška???

4

a bi se dal kej zmentuser posted image

dej naslov na zsuser posted image

razumem!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
24.1.2009 20:17:05   
netki
Ilatic, super za cebele! Bzzzz ..... bzzzzzz ... bzzzzz ..... Kje si nabavila oblacilce? In  za kavbojke! Kje?

metuljček...tole pa k inigo paše

< Sporočilo je popravil netki -- 24.1.2009 20:18:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 470
24.1.2009 20:17:09   
Netta
Midva bova pa ravno danes selila Anjo v svojo sobico, pa da vidimo, kako se bo obneslo

čer...

jap, smo imeli kar konkretno čistilno akcijo, sva spucala sobo, ki je bila trenutno ropotarnica za Ano, jo bova tudi v kratkem selila, le še baby phone kupimo pa bo...

smo bili pa tudi zunaj, nas je dobil dež, tako da snega ni več...ko smo prišli pa domov, je pa sonce posijalouser posted image

mojcek - super slikca, pa čestitke za odlično spanjeuser posted image

metuljček - zobki še kaj bolijo?

sem danes pregledovala malo forume v zvezi z GH in ugotovila, da naša poje GH kot nekateri 9. mesečniki tu gor na forumih...bože mili, saj bo s takim tempom Staša in Lana dohitela...user posted image   Ne sedaj pa resno, koliko pojedo vaši za en samostojen obrok, brez dodatka AM ali dojenja?? In koliko časa potem zdržijo? Ker sedaj se pa res bojim, da ji dajem preveč...samo kaj mi je storiti, ko pa skoz hoče še in odpira usta, da se ji vidi do plenice???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
24.1.2009 20:22:17   
3jeMi
inigo... pridna user posted image ... jaz pa kar vsak dan sproti še vedno pacam stvari... itak imam premajhen zmrzovalnik user posted image

metuljcek... user posted image user posted image user posted image  za lepo preživet dan in pojeden banana frutek
držim pesti, da bo Anja lepo pančkala v svoji sobici... user posted image

mojcek... kaka frajla je tale tvoja Živa... user posted image

pridne bodite, se grem malo stiskat... user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 472
24.1.2009 20:27:38   
neboglasnica
Metuljčica dolg post, ampak mislim, da bo Inigo čebelica in ne Ilatic. user posted image Kaj čva s temi nesrečnimi puzzli? Nič, enkrat drug teden na en mini miting, da ne boš predolgo v minusu z denarjem.

Ilatic: jaz se že vnaprej opravičujem in ti rečem, da mam te lada, ampak ta teden ne bo šlo. V ponedeljek imamo cepljenje in pilates, Ano imam še cel teden doma, v torek Sara plavanje - moram biti zgodaj doma, v sredo ima Sara slikarskega in jaz okulista za leče, v četrtek pade nov look in v petek imam dopoldne pregled na polikliniki kar bo trajalo celo večnost, zvečer sem pa še organizator posveta za dobrih 130 ljudi in moram biti skulirana. Samo živčna in tečna bom, saj sem že danes. Pridem enkrat magari solo.

****ti moj noht: še enkrat ga bodo rezali, to že veste a o peklenskih bolečinah se vam ne sanja. Celotna površina kjer se noht stika s kožo se je vnela in boli!!!

Sara je imela prijateljico čez dan, sta uživali 100 na uro; Ančka je svetila poleg; Staš je zdajle pojedel kar precej kašice, se podojil, zdaj pa poje v posteljici. Midva z možem sva pa dopoldne vandrala naokoli v lovu za avtomobilom. Sara je bila varuška, kar telefone iz roke, ne rabite CSD klicat, smo imeli dežurno in glavno varuško - moja sestra en štuk višje, da ne bo panike.

Mojcek: še dobro, da ima Živa ušesa, saj bi ji drugače nasmešek ušel okoli in okoli bučke. Kar na smeh te sili, ko jo pogledaš. Kjut.

Dzanika: kje ste kupili dres? Je mojega kar s sedežne pognalo, da on bi tudi za sina.

Neposredna povezava do sporočila: 473
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 20:30:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 474
   [Brisano sporočilo]
24.1.2009 20:33:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Rabljena oprema
nada56

Bi prodali/kupili otrosko opremo in igrače preko posrednika na internetu?

Da, bi prodal, ker se mi ne ljubi ukvarjati s tem (36%)

Da, vsaj nekaj dobim, sicer prodam sam ali podarim (26%)

Ne, otroske stvari večinoma podarim (19%)

Ne, se ne ukvarjam s tem (19%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!