|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
23.1.2009 12:53:42   
kepica
jest sem se prav zaradi tega prejle pošteno ustrašila. Se mi je nekaj pocedilo in letim na wc. Sploh nisem upala pogledat kakšne barve jeuser posted image K sreči prozorne in dokler je še do rumene je ok...ampak ustrašila sem se pa groznouser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
23.1.2009 13:10:18   
barika
Pregled imam šele v torek
Kepica, sem to tud jaz sestri omenla, pa je rekla, da je kao G. rekla, da me bo ona pogledala, ker je prvi pregled. pa v našem zd je samo ona normalna, ena je taka mal blentava, ostala dva sta pa zasebnika. So pa še v porodnišnici, sam tam pa vprašanje, kdaj prideš na vrsto, zaradi porodov, ker letajo sem in tja, pa včasih punce po več ur čakajo, da pridejo na pregled.

sej v torek bom nekje 8 tednov in 3 dni, tak da ni panike.

Jaz imam tud kr dost izcedkauser posted image , pa če bom dala dnevni vložek gor bom takoj fasala vnetje, tak da si rajš večkrat na dan spodnjice spreoblečem, pa je.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.1.2009 13:15:07   
barika
Aja, na pregled k moji G. lahko pride partner samo na morfologijouser posted image , čeprav je pri njej prvi UZ vaginalni ..bi lahko bil vseeno zraven, sej pa je že vse videl.user posted image

pa še kebab sem si privoščila, potem bom pa verjetno še kr solato ...no pa mi že gre gor (danes sem 3x en za drugim ... groza), moj se pa samo smeji in govori, fantek bo, fantek bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.1.2009 13:31:45   
yenny
Jaz sem pa danes grozno zaspana.Za mano je sicer prva noč v tem tednu,da sem spala pa še vedno zeham in zeham.Imam občutek,da bom kar sede zaspala.Da ne govorim o mozoljih,adijo pametuser posted image ,en se pozdravi,pa so že trije novi!Aleluja!Včeraj sem komaj čakala,da bodo palačinke,na koncu pa jih niti pogledati nisem mogla.user posted image Kar naprej imam občutek,da bi nekaj dala v usta,potem pa ugotovim,da v bistvu ne bi...,skratka sama s sabo imam dosti dela.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 579
23.1.2009 13:55:59   
veselka
ja, teli naši srčki pikci nas res matrajo user posted image .
sm posodo pomivala, pa sm se ene parkrat skor pobruhala v korito user posted image . zdej se moram počas spravt skuhat, ker moj je zdej prou en revež (čeprav prav da ne da dost na hrano, pa vem, da komi čaka, da spet začnem normalno kuhat) zadnje tedne. prejšnji teden, ko sm bla na kontroli pri G, je bil tolk vesel, da je loh pri moji mami kej normalnega končno jedu.

< Sporočilo je popravil veselka -- 23.1.2009 13:56:13 >

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.1.2009 14:18:15   
Anonimen
hejjjj...
verjetno da sem vam tudi jaz kmalu pridružim...malo bomo še počakali, sicer je včeraj pokazalo user posted image ...ampak zihr je zihr....
morm poklicat svojo g., da me naroči na pregled...
..se že veselim čvekanja z vami...

no jaz bom v bodoče anonimna

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
23.1.2009 15:20:07   
TiaŽan
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.) /user posted image /OTROK-ANGELČEK / KRAJ 1. PREGLED

user posted image   28.8. / altaja (27) / 1. user posted image / ?? / 26.01.
user posted image   30.8. / Anonimenuser posted image  (?) / 1.user posted image / ?? / 23.01.
user posted image   30.08. / sarajan (?) / 1.user posted image / ?? / ??
user posted image  30.08. / eva Ana (?) / 1.user posted image / ?? / ??
user posted image  01.09. / Anonimen user posted image  (?) / 1.user posted image / ?? / ??
user posted image  01.09. / Tanchy (?) / 2. user posted image /user posted image / ?? / ??
user posted image  01.09. / vila MaLiNa (?) / 1. user posted image / ?? / 14.01. 
user posted image  05.09. / Anonimenuser posted image  (?) / 1. user posted image / ?? / ??
user posted image   05.09. / barika (24) / 2.user posted image / user posted imageCelje / ??
user posted image  05.09. / enaS (?) / 2. user posted image / user posted image / ?? / 11.02.
user posted image  08.09. / *TaMiKa* (21) / 1. user posted image / Maribor / ??
user posted image   09.09. / zana21 (?) / 5. user posted image / user posted image user posted image user posted image user posted image / ?? / ??
user posted image   09.09. / Anonimenuser posted image (27) / 2. user posted image / user posted image  / ?? / ??
user posted image   12.09. / kepica (29) / 4. user posted image / user posted image  / ?? / ??
user posted image  13.09. / pika_nogavicka (?) / 1. user posted image / ?? / ??
user posted image  ??.??. / pingi (?) / 2. / user posted image / ?? / ??

user posted image   3.9 / TiaŽan (23) / 1. / user posted image / Podčetrek/ 9.1

SKUPAJ: 16    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.1.2009 15:24:37   
TiaŽan
Pozdravljene punce, po pol leta truda in vmesnem vnetju maternice in jajčnikov, se vam končno tudi jaz pridružujem s foruma zanositev na nosečnost. najprej bi rada čestitala vsem ki se veselite v blazenem stanju,premagujete nosečniške tegobe in pričakujete september ko bo naša sreča nepopisna.

(odgovor članu TiaŽan)
Neposredna povezava do sporočila: 583
23.1.2009 15:33:53   
Nepoznana
Ojla, evo mene spet user posted image . Danes sem zopet naredila test, tokrat Clear Blue (nisem se hotela prehitevat) in pokazal se je odločen +.

Me hočete dodati na seznam? Stara sem 26 (ko bo user posted image tu, bom že 27), to je moja prva user posted image . Po "peš" izračunih naj bi imela PDP 19.9.. Prvega pregleda še nisem imela - če verjamete ali ne, imamo samo eno ginekologinjo v kraju, pa še ta je bila ves teden odsotna. Bog ne daj, da bi blo kej nujnega... user posted image .

Tkole ko vas berem, si kr želim, da bi tudi meni bilo slabo...sploh nimam občutka, da sem nosečka - mogoče rahlo bolj čutim prsi, pa napetost v trebuhu, kej drugega pa ne... Upam na najboljše...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.1.2009 18:28:06   
nincika
Pozdravljene septemberke,
prišla sem vas pozdravit od oktoberk 2009, ker zdaj pa res več ne vem kam spadamuser posted image user posted image
Glede na to, da sem imela zadnjo user posted image  20.12 in da imam cikel dolg 33 dni, mi je na koledarčku na RR javilo PDP 01.10. Tam pa samevamuser posted image  Zgleda, da je še prehitro za okrober.
A me boste sprejele medseuser posted image  Saj vem, da ste same fejst punce, ki rade čvekate, sploh zdaj, ko imamo o čem govoriti user posted image

V glavnem, 11. 02. imam pregled pri G, takrat pa upam, da se bom že znala bolje uvrstit

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.1.2009 18:29:34   
Bety11
ja.loO9 (kako kopliciran nick name user posted image )
Upam in verjamem, da je s tvojo user posted image . Trenutno te lahko samo pomiri izvid krvi in meritev hormona ßhcg. Tega preveriš ponovno čez dva dni in če se podvaja, lahko se pomiriš.

Slabe izkušnje naredijo hudiča. In potem samo en veliki strah. Strah pa ima VELIKE OČI!!! In je od znotraj votel od zunaj pa ga ni......

Zdravniki trdijo, da na izzid nosečnosti nimamo vpliva. user posted image ...Pa dobro....Potem čakamo....

Zelo hitro se spreminjajo podatki na našem seznamu. user posted image  Ene boste rodile avgusta in mene lahko povleče v oktober....ufff....dolga bo....

lp

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 586
23.1.2009 18:58:58   
Pupček
Živjo souser posted image ,

Danes sem pa imela pregled. Noseča sem točno 7 tednov, malo manj kot sem mislila, tako, da se mi PDP prestavi na 11.9.2009. Srček lepo bije in vse je ok user posted image . Cel teden sem bila živčna, ker me je skrbelo ali je vse v redu, saj nimam nobenih znakov. No, zdej sem si končno oddahnila. Naslednji pregled imam 23.2.

Jutri pa gremo na smučanje, seveda ne bom smučala, sam martinčkala se bom na sončku.

Uživajte.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.1.2009 20:28:19   
vila MaLiNa
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. user posted image ,?. user posted image )   NASLEDNJI PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3. user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1. user posted image , ?user posted image )          26.01.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , ?user posted image )           03.03.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)             (1.user posted image , ?.user posted image )            ??
user posted image  01.09.  Tanchy (?)               ( 2.user posted image , 1. user posted image        ??
user posted image  01.09.  vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0 user posted image )         4.02. 
user posted image   02.09.  eva Ana (?)              ( 1.user posted image , ? user posted image )       19.02.  24.02.
user posted image  02.09.  tinec78 (30)            (1.user posted image , 0 user posted image )         22.01. 
user posted image  03.09.  TiaŽan (23)             (1.user posted image , 0 user posted image )         ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)            (3. user posted image , 1. user posted image )      16.01.
user posted image   05.09.  barika (24)              (2. user posted image , 1. user posted image )     23.01.
user posted image  05.09.  enaS (32)                (2. user posted image , 1.user posted image )        11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)              (2. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   05.09.  tajčika (31)             (3. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (?)            (?.user posted image , ?. user posted image )       ?.?.    
user posted image  07.09. *TaMiKaaa* (21)       ( 1. user posted image , 0 user posted image )    24.02.     05.03.
user posted image  08.09.  veselka (27)              (1. user posted image , ?. user posted image )     02.02.
user posted image  09.09.  baja* (29)                 (2. user posted image , 1. user posted image )    29.01.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)              (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)               (2. user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (23)         (1. user posted image , 0.user posted image )     26.01.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)     (?. user posted image , 1.user posted image )      11.02.
user posted image   10.09.  oktavija (28)             (2. user posted image , ?. user posted image )    30.01.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)               (3. user posted image , 2.user posted image    30.01.
user posted image    11.09.  Pupček (28)              (1. user posted image , ?. user posted image )    23.02.
user posted image   12.09.  kepica (27) 
               (4. user posted image , 1.user posted image )     20.01.    02.03.
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.     02.03.
user posted image  13.09.  baby blue (26)            (1. user posted image , ?. user posted image )    14.01.
user posted image  13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )    ?.?.
user posted image  15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image  
 17.09.  nussy (?)                    (?.user posted image , 2.user posted image )      03.02.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0 user posted image )     ?.?. 
user posted image   20.09.  noa1  (33)                  (2. user posted image , 1. user posted image )    16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     02.02.
user posted image   21.09.  yenny (34)                 (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)              (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  cori (29)                    (3.user posted image , 2.user posted image )       ?.?.
user posted image   27.09.  Rožica82 (26)           (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)              (xx.user posted image , 3.user posted image )     11.02.
user posted image    01.10.  nincika (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )        11.02.  
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)               (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  Lenck (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   xx.xx.  mojgal (?)                  (?.user posted image , ?.user posted image )        22.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)              (?.user posted image , ?.user posted image )        26.01.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)           (1. user posted image , 0 user posted image )      20.01.

Skupaj: 45 user posted image
Z nami so pot začele: anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch 
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka  

nincika veš, da te sprejmemo z odprtimi rokamiuser posted image . Tudi ja.lo in TiaŽan. Upam, da se nas bo še kaj nabralouser posted image
    Sontschica hvala za povezavo. Tamikaaa, tebi sem pa kar fovž za slikice, jz bi tudi imela kakšno pa sem pozabila rečt, sem bila pač preveč navdušena nad vsemuser posted image  Pa naslednjič...

ja.lo tudi jaz imam povečan beli tok, ki je včasih rahlo rumenkast. Vonja ni nobenega. Upam, da se ti bo tokrat vse izteklo tako kot je trebauser posted image .

Nepoznana ne želi si slabosti, bodo verjetno še prehitro prišle user posted image

Pupček tebi pa čestitam za pregleduser posted image  in uspešno smučarijo. Naslednje leto bomo samo od daleč gledala smučišča.

Prijetno noč punce, brez slabosti in s kakšnimi lepimi sanjami.

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 23.1.2009 20:33:47 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
  • Neposredna povezava do sporočila: 588
    23.1.2009 20:34:42   
    Anonimen
    Hvala punce za pohvale mojih slikicuser posted image

vila malina boš pa naslednjič dobila slikico, septembra pa še nekaj več od slikice, ne se sekiratuser posted image
    aja pa ko se ti bo dalo mi prosim spremeni datuma pregledov, NS imam 24.2. in navadni pregled 5.3.

Neposredna povezava do sporočila: 589
    23.1.2009 21:42:49   
    tulpek
    IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek:
    sem vesela za uspešen pregled. Tebe spremljam ker mava blizu PDP, pa tud na pregled sva mogle čakat celo večnost. Drži pesti še zame!

Tako drage moje, poročam v ponedeljek kako je bilo.

Imejte se krasno!

Ojoj, ti imaš pregled še kasneje kot js. Pa sem mislila, da bom zadnja. Saj bi ga imela še kasneje, če bi G vedel, da imam dolge cikle in da še nisem v 10. tednu. Pa sem to kar zamolčalauser posted image .

Bom držala pesti za tebe.

(odgovor članu altaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 590
    23.1.2009 21:45:18   
    tulpek
    Pa na seznam lahko napišete, da imam 3 kg manj. S tem se ne morem pogosto hvalituser posted image in tudi dolgo ne bo ostalo tako. Samo da se mi vrne apetit... že vse od 16.12. nisem jedla z užitkom in si prav želim, da bi se mi ene hrane zaluštalo... tako se pa samo silim in držim usta skupaj, da ne bruham.
    Berem malo julijke in njim se apetit že vrača.

(odgovor članu tulpek)
    Neposredna povezava do sporočila: 591
    24.1.2009 8:04:24   
    sontschica
    dobro jutro souser posted image .

najprej nincika, ja.lo09 in TiaŽan dobrodošle med nami. upam, da se boste dobro počutle.

pupček čestitam za uspešno opravljen pregled.

kako smo kej danes? danes mi po dolgem času paše kavica, zato sem si jo tut skuhala. drugače sem mislila, da brez nje ne bom mogla živet, ampak, če ti ne paše, se ji kar da nekod izogibat.

no da pogledamo, kdo ima kej naslednji teden pregled.

pregledi v naslednjem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek  26.1.2009
       altaja
      sontschica
      smetanca

torek 27.1.2009
       Pia67
      Lorian

Četrtek 29.1.2009
      baja*

Petek 30.1.2009
      oktavija
      JaLuca

če sem koga pozabla, naj se da kar sam na seznam. lepo se mejte!

(odgovor članu tulpek)
    Neposredna povezava do sporočila: 592
    24.1.2009 8:51:00   
    Nončika
    nincika, kam si pa pobegnila? kaj bo zdaj oktober2009 sameval? saj se ti bo kmalu kera nova pridružila.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sontschica)
    Neposredna povezava do sporočila: 593
    24.1.2009 8:56:58   
    nincika
    Tebe čakam *csaje*, user posted image  komaj čakam, da je torek, da lahk spustim pestke. Tak sem, en mali vandrovček, ki še točno ne ve, kam spadauser posted image
    Mam to srečo, da so me punce vzele pod streho, dokler ne najdem ˝stalnega prebivališča˝user posted image user posted image

Posredujem nekatere podatke za v seznam: Stara 24 let, prvič noseča, prvi otrok.

Pa dobro jutro vsemuser posted image

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 594
    24.1.2009 9:30:42   
    oktavija
    IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Ufff... mi je nagajal tale seznamček. No vglavnem, da zdej je user posted image

punčka10, kepica, Oktavija in Anonimnauser posted imagebravo za preglede in da je z vašimi pikicami vse vreduuser posted image . Oktavija slikico pa kar prilepi, jaz bi jo tudi, pa je nisem dobila user posted image , je rekel naslednjič...

In kako ste ostale punce?

Pridne bodite in čuvajte nase.

Lp

Draga vila Malina... tvoji seznački so tako superuser posted image user posted image  da se nič ne sekiraj če kadaj kaj zafrkava.... vse napakice bomo spregledale...user posted image user posted image

Ja mene ni bilo nekaj dni pa še nisem pripopala svoje slikice... zato jo bom pa sedaj....
    user posted image

Aja drugače se počutim dobro, teževe imam samo z slabostmi...

Lep dan vam želim!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 595
    24.1.2009 14:05:36   
    vila MaLiNa
    Bravo oktavija za slikico in za to, da ni slabosti user posted image . Upam, da bo šlo tako dobro še naprej vse do septembra user posted image .

Kje se pa danes skrivate vse ostale user posted image ?  Tudi danes pri meni ni nobenih slabosti, bravo jaz user posted image user posted image  Samo ponoči pa se premetavam - kot, da bi se na roštilju vrtela user posted image . Kako pa ve spite?

Lp

(odgovor članu oktavija)
    Neposredna povezava do sporočila: 596
    24.1.2009 14:22:00   
    cukr07
    Smo bile malo zunaj na svežem zraku .user posted image
    Jaz se tudi danes počutim odlično. Imam toliko energije, da bi lahko gore premikala.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 597
    24.1.2009 16:30:55   
    jullie
    ..še jaz sem za na seznam...27.1. imam prvi pregled user posted image  ...

(odgovor članu cukr07)
    Neposredna povezava do sporočila: 598
    24.1.2009 16:54:11   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jaz se tudi danes počutim odlično. Imam toliko energije, da bi lahko gore premikala.

jaz sem pa čist kontra, zmatrana in skozlanauser posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
    Neposredna povezava do sporočila: 599
    24.1.2009 17:00:23   
    Nončika
    IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

jaz sem pa čist kontra, zmatrana in skozlanauser posted image user posted image

barika, hitro malo na sveži zrak. a te je slabost mučila tudi v prvi nosečnosti?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......