|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
23.1.2009 18:20:18   
dini
sonček si gor?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.1.2009 22:47:41   
U*
Punce prosim za pomoč.
ko kliknem moja ringaraja se mi spodaj vlevem kotu pojavi nosečniški koledar.
Zdaj pa me zanima kako to izbrišem.

Hvala

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.1.2009 7:41:21   
tinkatonka
sonček...user posted image user posted image  za dete, ki pridno raste!

in jaz....seveda sem včeraj dobila rjav izcedek(čisto malo), še tampon sem si dala notri, preden sem šla na telovadbo, ko pa pridem domov po 2h urah, pa na tamponu samo malo izcedka, kriv pa nobene user posted image . Ponoči nisem dobila user posted image , čeprav sem jo pričakovala, zdele pa tud ni nič. No ampak pomojem itak nisem te sreče, da bi izcedek pomenil kaj drugega kot približajočo se user posted image .

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.1.2009 8:39:09   
sonček85
tinkatonka:ni nujno da tale izcedek napoveduje user posted image .če se spomneš k sem jaz imela enako pa sem se že javila da imam user posted image potem pa pridem domov čez 8 dni naredim test in user posted image user posted image ,saj mi je bilo čudno da je bil samo 1dan tak izcedek in še to 4 ddni pred M

Navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.1.2009 8:47:40   
Nončika
Dan!!!

kako ste kaj? kje ste čvekice? je kaka nova nosečka?

jaz sem v službi. jaz mam še 3dni in delam test, seveda če se mi prej ne prikaže user posted image . jaz jo teram z vso močjo vstran. bejž, bejž. tak me grabi, da bi nardila kak testek, a se spet bojim poraza, če ne bi bilo user posted image .

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.1.2009 8:57:34   
Anonimen
Punce en velik user posted image  za vse vaše objeme in skrb....

Najin odnos sedaj počasi sestavljava na novo, pa naj to pomeni da greva vsak svojo pot ali pa bova skupaj zmogla naprej. Ubistvu je en dogodek sprožil plaz vsega....

Vesela sem za vse nove srečke user posted image  in vsem iskreno čestitam. Uživajte in božajte svoje bušije.....
Ostalim pa ki niste imele sreče pa user posted image  kaj druge mislim da ne bi pomagalo, vsaj meni nikoli ni....

Tane, nisem mogla verjet tvoji zgodbi.... res mi je žal!!! Da del pregrade ostane je žal kar pogost pojav, čeprav nam ni tako znano. Tudi jaz sem imela pregrado, sicer delno in po treh ss (vmes sem uspela celo donositi 1x) so mi jo odstranili...kljub temu pa mi je sedaj Tomažič rekel, da bova še enkrat preverila ali so vse odstranili ali ne.... Meni je najbolj hudo, ker čas kr teče!!!! Z vsakim mesecem je manj upanja, z vsakim mesecem je težje in v zdravstvu pa človek dobi občutek, da se jim nikamor ne mudi....Potem pa mi celo izjavijo, da naj bom vesela, ker že imam enega sončka in da je čas da se s tem sprijaznim...HEJ!!!! Ne morem si kar nehat želeti, ne morem kar utišati te želje...in potem naj še rečejo, da jih skrbi rodnost slovenk..Mah.... joj razjezila sem se čist..predvsem zaradi nemoči....Najraje bi naredile vse same, a vemo da brez njih ne moremo nič in ta odvisnost od zdravstva mene muči!!!!!

res ste carice punce in resnično, brez vaše virtualne podpore bi že obupala!!!

srečno
Vita

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.1.2009 14:13:09   
dini
Ojla kako ste? Kje ste vse?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.1.2009 14:44:12   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tinkatonka:ni nujno da tale izcedek napoveduje user posted image .če se spomneš k sem jaz imela enako pa sem se že javila da imam user posted image potem pa pridem domov čez 8 dni naredim test in user posted image user posted image ,saj mi je bilo čudno da je bil samo 1dan tak izcedek in še to 4 ddni pred M

Navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za navijanje. Ampak se je ulila. Kot napovedano. user posted image user posted image  Mogoče mi pa sinov 3. RD v februarju prinese več sreče. Pričakujem user posted image  ravno na njegov RD.

Srečno vsem ostalim, ki boste ta mesec še nestrpno pričakovale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.1.2009 14:46:34   
Nončika
tinkatonka, naj roj.dan tvojega sineka prinese dvojno srečo. Enkrat sta že bila zelo obdarovana za ta dan-rojstvo sineka. zdaj pa naj vama prinese ta dan še user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.1.2009 14:48:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Hvala za navijanje. Ampak se je ulila. Kot napovedano. user posted image user posted image  Mogoče mi pa sinov 3. RD v februarju prinese več sreče. Pričakujem user posted image  ravno na njegov RD.

Srečno vsem ostalim, ki boste ta mesec še nestrpno pričakovale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz bom navijala zate in za vse
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.1.2009 15:12:59   
Nončika
Kako zatišje je. nobene nove nosečke, samo slaba novička od tinkatonke. hja, januarke treba bo nekaj ukrenit. Nincika sameva pri Oktoberkah2009, se je rajši preselila k Septemberkam2009.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.1.2009 15:27:44   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: U*

Punce prosim za pomoč.
ko kliknem moja ringaraja se mi spodaj vlevem kotu pojavi nosečniški koledar.
Zdaj pa me zanima kako to izbrišem.

Hvala

to mi pa da mislit.

hja, ne izbriši ga. kaj pa če ga boš čez teden dni spet jovo na novo rabila? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.1.2009 15:35:05   
dini
Joj punce, spet ta rjav izcedek pa mal krvi je blo prej zdej je pa spet sam rjavo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.1.2009 16:11:05   
U*
Csaje si bom novega naredila itak ne vem kako se je tam pojavil.
Kako si pa ti bostauser posted image ?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.1.2009 16:25:36   
Nončika
dini, user posted image user posted image . joj, zdaj pa ne veš kaj, a ne?

U*, upam, da bosta user posted image . kaj pa pri vas?

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.1.2009 16:26:48   
dini
Ma me je že zdavnaj minilo se s tem ukvarjat sam na živce mi že gre to.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.1.2009 16:27:52   
Nončika
Zdaj mi je moja svakinja javila svoje sanje z pretekle noči. ha, ha. je rekla, da je sanjala, da sem rodila deklico. user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.1.2009 16:28:38   
U*
Nevem nič več ščipa ma v jajčnikihza znoret. Al se tečkauser posted image  napoveduje al pa bosta user posted image . Pa nebom ta mesec ful razočarana tut če ne bosta sej vem da nisem maksimalno izkoristla.
user posted image  se bo pa tut že poštimal da bova lahko spet user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.1.2009 16:41:20   
Nončika
U*, saj mene spet začne v desnem jajčniku ščipat. celi čas počasi ščipa. ne, ne. morave obe k oktoberkam2009, nincika sameva.

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.1.2009 16:46:41   
U*
Ja bi blo res fajn če bi sle med oktobrke2009.
Ja upam da se nam te sanje ki smo jih sanjale res uresničijo.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.1.2009 16:49:22   
U*
dini ja res ne vem kaj bi ta tvoj izcedek lahko pomenil.
Upam pa da to pomeni da dobiš user posted image .

Držim pesti pa javi.

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.1.2009 16:52:25   
dini
Hvala U*user posted image , jst pa sploh nč ne upam več, nej bo kar hoče.user posted image

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.1.2009 16:53:36   
U*
Ja sej tko je najboljš boš v primeru da slučajno pride tečka man ražočarana.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.1.2009 16:55:05   
dini
Ja sej zato, ponavadi jst ko rečem to se pa nikoli ne bo zgodilo pride čez čas za mano in se zgodi.user posted image

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.1.2009 16:58:14   
Nončika
dini, U* kje je optimizem? kam je zginil? seveda, da user posted image  ne bo!!!! če pa že bo, pa gremo naprej in se ne bomo ozirale nazaj.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?