Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 7:23:10
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 TUDI MENE ŠE NI NA TEM SEZNAMU PDP- 28.4.2009 NASLEDNJI PREGLED- 19.2.2009 NOSEČNOST- 1. OTROK- 1. SPOL - KG - PLUS 17KG NOSEČA - 27T STARA - 25 LET LEP POZDRAVČEK VSEM Dobrodošla! Upam, da sem prav razumela. enega otroka že imaš, drugega pa pričakuješ. Ker si napisala 1. nosečnost in 1 otrok, hm...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 7:50:29
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany...ja upam, da ne bo že zdej trmast...kaj šele bo, heh... Jst grem pa v pon. na CSD, pa me zanima, če morem nest izpolnjeno prilogo glede plače očeta ali se to ureja naknadno, ko se ve od kdaj naprej koristi dopust? Hej, Dali* lahko sicer neseš zraven, sam bo treba dopolniti, ko boš rodila in bosta vedela, kdaj točno bo koristil dopust. Bo mogla firma še takrat potrjevat, zato mogoče boljš, da šele potem nese vse skupaj tja. Ja, Elina pa tako hitro raste... ko gledam slike iz porodnišnice... ful je že razlika. Zdej se že tako lepo smejčka. Hvala Bethany! Ja, sej ravno zaradi tega potrjevanja v firmi sem si mislila, da bo tako nekako. Torej, ko bom rodila bo to on sam nesel na CSD in to je to...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 7:51:04
|
|
|
|
Dali*
|
Ecco...sem vam pripravila zajtrk...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 8:12:49
|
|
|
|
mbd0411
|
Dali ,sem pa res lačna postala.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 8:18:46
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla Celjanke. Še ena, sicer že stara tule gor, pa vseeno. Sta zdej dve temi na tole temo, sam ena je bolj na čvek z otročki, tale je pa bolj o nosečkah . Sama spadam v obe kategoriji. Imamo namreč dva razgrajača in pričakujemo julija še enega. Če lahko bi se vam kdaj pa kdaj pridružila...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 8:41:47
|
|
|
|
mbd0411
|
Še dobro,da katera pride pogledat.Kadar imam čas prav nobene ni tu. Sicer nas je pa na Facebooku ogromno.Je fajn za slikce...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 9:42:17
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Hojla Celjanke. Še ena, sicer že stara tule gor, pa vseeno. Sta zdej dve temi na tole temo, sam ena je bolj na čvek z otročki, tale je pa bolj o nosečkah . Sama spadam v obe kategoriji. Imamo namreč dva razgrajača in pričakujemo julija še enega. Če lahko bi se vam kdaj pa kdaj pridružila... Živjo!!1 Dobrodšla, ti se kar pridruži.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 9:52:31
|
|
|
|
Bethany
|
Dali*, madonca kak "froštik". Sem se glih najedla, pa se mi sline cedijo. Mbd, sem js tud podlegla "čarom" fejsbuka, tak da... Naty-Taja, dobrodošla! Sem se že spraševala, kdaj se boš tle oglasila, glede na tvoje blaženo stanje. No, js še vedno tle čepim, čeprav že dva meseca nimam več "pravilnega" statusa... Oglasi se še kaj. Aja, pa podatke za seznamček povej. Ja, mi pa imamo danes dvomesečnico!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 10:02:05
|
|
|
|
spps
|
oojlaa! a katera ve kje se skriva blue eye?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 10:17:38
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps oojlaa! a katera ve kje se skriva blue eye? mogoc v P.??
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 10:26:06
|
|
|
|
oktavija
|
Halo! No vsaj dva znana imema iz te teme!!! Dali in Spps!!! Kako sem vesela da vaju vidim!!! Dekleta a je še katera tako novo pečena nosečka kot jaz? Bi rada imela drubico!! Kako set srugače??? Jaz super sam slabosti in lakota me dajeta.... Bebica je super in srček že pridno tiktaka... Lep dan vam želim!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 10:34:57
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Halo! No vsaj dva znana imema iz te teme!!! Dali in Spps!!! Kako sem vesela da vaju vidim!!! Dekleta a je še katera tako novo pečena nosečka kot jaz? Bi rada imela drubico!! Kako set srugače??? Jaz super sam slabosti in lakota me dajeta.... Bebica je super in srček že pridno tiktaka... Lep dan vam želim! Ejla oktavija...saj sem te pozdravljala že nekaj časa nazaj, pa se nam potem nisi nič kaj oglašala. Full sem vesela zate...še malo pa boste imeli prvi pregled. Eh te slabosti...jst sm bla čist brez apetita, ali pa se mi je nekaj zaluštalo pol pa mi je vse smrdelo. Groza... No tudi to mine in sedaj jem vse...še preveč... Kar večkrat se nam pridruži boš izvedela veliko dobrih informacij...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 10:36:19
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: spps oojlaa! a katera ve kje se skriva blue eye? mogoc v P.?? jaz sem jo tudi že pogrešala...tko da najbrž so vse tri naše januarčice v P in mogoče so se pa spoznale še v živo, heh...in nadaljujejo čvekanje tam...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 10:37:31
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Hojla Celjanke. Še ena, sicer že stara tule gor, pa vseeno. Sta zdej dve temi na tole temo, sam ena je bolj na čvek z otročki, tale je pa bolj o nosečkah . Sama spadam v obe kategoriji. Imamo namreč dva razgrajača in pričakujemo julija še enega. Če lahko bi se vam kdaj pa kdaj pridružila... Dobrodošla Naty-Taja...s svojimi nasveti in ponovnimi nosečnistnimi tegobicami...no, takimi prijetnimi.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 10:49:45
|
|
|
|
Dali*
|
...zdejle sem si privoščila eno fino belo kavico...čaka me pospravljanje...popoldan pa komaj čakam, da greva po voziček, ki je že prispel....sm tok neučakana...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 10:56:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Halo! No vsaj dva znana imema iz te teme!!! Dali in Spps!!! Kako sem vesela da vaju vidim!!! Dekleta a je še katera tako novo pečena nosečka kot jaz? Bi rada imela drubico!! Kako set srugače??? Jaz super sam slabosti in lakota me dajeta.... Bebica je super in srček že pridno tiktaka... Lep dan vam želim! ojla oktavija! ti se le večkrat oglas saj mal nosčničkih težavic moraš imet,da ne pozabiš,da nosiš pikico v bušiju super,da gre vse ok in tako,bo tudi do konca!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 11:05:12
|
|
|
|
mbd0411
|
Bethany,a te kje najdem na FB?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 11:21:34
|
|
|
|
poopsie
|
Ojla babe. Vam sploh ne morem sledit ker ste tak hitre Se bom zdaj bolj potrudila No NS smo dali skozi.. Vse je OK. je na začetku spal pol pa se je zbudil in začel razgrajat Za spol smo vprašali ampak je rekla,da ne vidi dobro tako,da bomo še počakali do MF. bety80 _kathy_ Dobrodošle vse nove nosečke Danes sem sama doma. Iraya je čez vikend pri babici,dragi je v službi jaz pa nimam kaj za delat Razmišljam,če bi šla kaj do Maribora pogledat za kakšne nosečniške stvari.. Bi kar zapravljala rada
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 11:23:02
|
|
|
|
poopsie
|
Slabosti so minile (trkam) zdaj pa imam drug problem! POŽREŠNOST Vse kar vidim bi pojedla.. Sploh nimam občutka nasitnosti ampak imam 24 ur na dan prazen želodec Pa bog ne daj,da mi mogla hrano z kom delit
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 11:25:58
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie Slabosti so minile (trkam) zdaj pa imam drug problem! POŽREŠNOST Vse kar vidim bi pojedla.. Sploh nimam občutka nasitnosti ampak imam 24 ur na dan prazen želodec Pa bog ne daj,da mi mogla hrano z kom delit čestitke za NS... Te tvoje težave so mi pa zelo znane...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 14:10:56
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ...zdejle sem si privoščila eno fino belo kavico...čaka me pospravljanje...popoldan pa komaj čakam, da greva po voziček, ki je že prispel....sm tok neučakana... katerega sta pa zbrala?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 15:40:23
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla! Hvala za dobrodošlico. Kar se nasvetov tiče Dali - brezveze, ker je itak vedno drugače! Resno. Bethany jaz sem pa tebe tam kej čakala, pa te nič ni. Bi se lahko na kaki kavici dobile, če gresta s tvojo dvomesečnico kaj do mest. Imam kr nekaj lukenj drug teden med službo. Sej vas bomo prišli tudi v živo pogledat, sam zdejle smo kr nekaj bolni. (beri jaz sem ) tak, da vas raje ne kužimo... Mene pa zanima, kake vozeke imate. Jaz si bom zdej novga privoščla, ker je bil star tolk obremenjen (beri ene več, kot 20 kg naekrat od obeh en v vozu en v košari... ), da je čist hin. Pa še posodla sem ga naprej. Me pa muči on PegPerego Skate. Čeprav je začetno navdušenje že malo popustilo ob določenih natančnih razmislekih. A ga ima slučajno katera? in če ja, kako je zadovoljna oz. ne?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 15:43:37
|
|
|
|
poopsie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: poopsie Slabosti so minile (trkam) zdaj pa imam drug problem! POŽREŠNOST Vse kar vidim bi pojedla.. Sploh nimam občutka nasitnosti ampak imam 24 ur na dan prazen želodec Pa bog ne daj,da mi mogla hrano z kom delit čestitke za NS... Te tvoje težave so mi pa zelo znane... Ok me veseli,da nisem edina Kako pa se spopadaš z temi težavami? Ker,če se pri meni tako nadaljuje bom do 40tedna imela +30kg
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 15:47:59
|
|
|
|
poopsie
|
Voziček bom tudi jaz mogla kupiti saj od Iraye nimam čisto NIČ! Mi je tudi všeč PP skate ga ima soseda vendar se mi zdi,da je zelo ozek. In,ko bo malo večji in bo zima bo imel debelo bundo bo težko sedel. Bom vsekakor šla pogledat v trgovino. Drugače pa mi je zelo všeč ta voziček: Sploh barve ker so bolj žive in ne temne. Nikakor nočem imet temnega vozička
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 24.1.2009 16:52:44
|
|
|
|
mbd0411
|
Joj,kake vesoljske vozičke imajo vsi... Jaz imam najrajši prostornega,z velikimi kolesi,pa štirimi
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?