Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 20:28:28
|
|
|
|
Zamima
|
večer, samo, da se javim, da me ne boste odpisale . Sem zadnje čase ful zaposlena s prodajo (in nakupom) cunj. Če katera še ne ve, oz. ni zasledila, imajo pri Calzedoniji še vedno znižanje štrampljev in hlačnih nogavic, sem ji tolk lepih nakupla danes . pa ena mamica mi je zadnjič prodala majčke benetton tako lepo ohranjene, pa danes sem dobila še od s oliverja majčko, kot nova je .
|
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 21:10:13
|
|
|
|
Aja1
|
Max, če ga študij veseli, naj kar gre. Moj je šel študirat leta 2003 in uspešno doštudiral. Mu je pa MNZ plačalo študij. Zamima - super, da si zadovoljna z nakupom. Jaz sem tudi v jeseni full dobro trofila. Zdaj zaenkrat ne kupujem nič. Za poletje bom pa mogoče malo pogledala, če bo kje kaj lepega. Jutri grem pa v službo (kljub negi za Nejo). Ne zdržim več doma. Tamala tečna kot 100. Dopldan je še ok, popoldan je pa za znoret. Ona bi samo vse razmetala,mami naj pa pospravlja. Je niti približno ne gane, ko rečem, da bom igrače, ki jih ne pospravi odnesla k sosedovi punčki. Ona še sama prime tisto igračo in gre proti vratom, da bi ji nesla. No, saj jo zastopim...že od petka smo skoz doma. Naveličana je vsega... Jaz pa tudi. Je jutri moj frej, pa jo bi imel.
|
RE: November 2006 - 3. del 21.1.2009 21:53:15
|
|
|
|
majas
|
Jaz pa bila danes cel dan v službi. Sem prav utrujena. Imam full probleme za varstvo za Kajo.. zdaj sem našla eno punco ki bi mi jo 1-2X na teden čuvala popoldan. Je imala pred enim mesecem kajo v vrtcu (praktikantka), pa še malo stran od nas je doma. Če pa si potem vse skupaj preračunam, se mi niti v službo ne splača. Nevem,,, Danes sem spet malo psihično utrujena, a vem da bo jutri spet boljše. Jaz nisem Kaji čisto nič na razrodajah kupila, niti nisem imela še prav časa. Nič babike.. lepo bodite.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 9:43:55
|
|
|
|
max81
|
dobro jutro...Aja1 danes je moj nesel prošnjo na šiht za šolo....upam, da mu rata, sicer podporo na šihtu ima, tko, da iz te strani bi šlo naprej...gre jih pa samo 28 iz cele Slovenije in pa 2 iz gorenjske..upam, da se jih ni preveč prijavlo .....bo pa redno, tako, da mu ne bo treba hodit na šiht smrkolinota sta glih pojedla, zdej se bomo šli pa še mal igrat, pa kšno knjigico prebrat, sam jest morem najprej neki v usta vržt , ker mi že pošteno kruli...tastar ma danes čez cel dan šiht, tako, da škratka po vsej verjetnosti ne o več videl ...no ja za kosilo bodo danes verjetno kr testenine s tunino omako
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 9:44:23
|
|
|
|
max81
|
vav zlato je po dolgem času mojeeeee
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 10:19:05
|
|
|
|
viv_
|
Jutro... punce, a ste ve tut tok brez energije?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 10:31:15
|
|
|
|
krfjolca
|
Dan, punce. Ja, jaz sem brez energije . Sam sem že celo stanovanje pospravila, pa perilo oprala, pa postelje preoblekla, pa posesala, pa psa počesala, itd. Pa še včeraj sem kupila eno omarico za predsobo in sem se jo vsa neučakana spravila skupaj šraufat (in vse skupaj totalno zaj*** , tako da bo moral dragi popoldne popravit za mano ...) ... tako da sem zdaj čisto fertik. Aja, pa na bolniški sem - da si malo odpočijem . Si moram na steno dat en plakat z definicijo počivanja ... Sem imela včeraj pregled, pa sem malo pojamrala, da me že medenica fejst boli, pa me je hotel dat kar na bolniško do poroda. Me je pol ful začudeno gledal, ko sem se zabunila, da hočem še v službo hodit ... Tako da sva se zmenila, da sem zdajle 3 dni doma, potem pa do počitnic še delam, pol imam pa itak še dopust za pokoristit.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 10:35:44
|
|
|
|
krfjolca
|
Aja, še od nas ena luštna prigodica iz banje: Sem si prejšnji večer brila noge v bideju, medtem ko je Anže čofal v banji. Pa me gleda in pravi: "Mami, a se briješ?" Sem rekla: "Ja, noge si brijem." Pa pravi: "Mami brije noge, ati pa brado. Pa dedi tudi brije brado." Sem se pohecala: "Ja, res je, a si ti tudi kaj briješ?" Pa pravi Anže: "Ja, brke si brijem." Jaz začudeno: "A res?! Ja kje pa imaš ti brke?" Pa malo razmišlja in pravi: "Odleteli so. V tople kraje."
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 10:40:48
|
|
|
|
malilump
|
Živijo punce. Saj vem, da sem smotana, ker se vam nič ne oglasim, ampak sem skoz nekaj zaposlena. Zdaj sem tudi v novi službi, tako da imam časa res bolj malo. Val je priden, ponoči spi, govori kot kakšna babnica...zdravi smo... Lepo se imejte in obljubim, da se vam bom večkrat javila... Najbrž vam pa še nisem povedala, da je amorjeva puščica končno zadela tudi mene Lep dan
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 10:48:22
|
|
|
|
max81
|
malilump, večkrat se oglasi...te pogrešamo..........ooooo lepo je to slišat
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 10:50:26
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Jutro... punce, a ste ve tut tok brez energije? ne še vprašej, čez mesec in pol , sej pol ne vem, če mi bo še tok smešen
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 19:29:29
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Naša se trudi zaspat, tastar v nočni, mama pa malo na RR. Sem si danes vzela iz knjižnice knjigo Zgodba Natasche Kampusch (o tisti punc, ki je bila zaprta v kleti). Imam to zvrst knjg res rada. Viv, jaz sem tudi kakšen dan čist brez energije. Ah....že pomladna utrujenost? Malilump za . Pa večkrat se oglasi in malo povej o vajini ljubezni. Veš da smo same firbčne tukaj gor.
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 20:00:21
|
|
|
|
atanja
|
Evo mene brez energije-pa en samo danes ampak se že vleče.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 20:15:00
|
|
|
|
urška76
|
No fino, napisala cel roman pol me pa vrže ven. Bom po večerji se probala še enkrat potrudit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 20:15:34
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 No fino, napisala cel roman pol me pa vrže ven. Bom po večerji se probala še enkrat potrudit. Urška, zredila se boš!
|
RE: November 2006 - 3. del 22.1.2009 21:12:30
|
|
|
|
Aja1
|
Grem počasi kar spat, ker se tukaj zdaj nič ne dogaja. Lahko noč vsem.
|
RE: November 2006 - 3. del 23.1.2009 7:50:17
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Prva! Neja zajtrkuje čokolino, tastar spi, jaz pa pijem kakav in berem, kaj vse ste naklofale ponoči.
|
RE: November 2006 - 3. del 23.1.2009 8:28:10
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jutro. Prva! Neja zajtrkuje čokolino, tastar spi, jaz pa pijem kakav in berem, kaj vse ste naklofale ponoči. Imaš dosti za brat, ne? Drugaaaa!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.1.2009 9:16:41
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Imaš dosti za brat, ne? Drugaaaa! full
|
RE: November 2006 - 3. del 23.1.2009 10:45:22
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: malilump Najbrž vam pa še nisem povedala, da je amorjeva puščica končno zadela tudi mene Lep dan mali lump pozdravljena in waaaau,... vso srečo v ljubezni Jaz sem pa že od frizerja, imam jutri podelitev diplome in moram bit lepa . Sem ful vesela, da bom vidla spet sošolke po doooolgem času . Eno leto je od moje diplome, podelitve pa so enkrat letno na naši šoli, tako, da jaz sem lani januarja diplomirala in sem tako prišla na vrsto šele zdaj. Bolje enkrat kot nikoli, a ne? Krfjolca, danes grem še oddat tiste zadeve na pošto! Lep dan vsem Aja, petek jeeeee
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.1.2009 11:42:46
|
|
|
|
max81
|
dan, drage moje no danes je pa moj frej, tko, da gremo sedaj malo ven k bo zgleda sonček tamal je pa zaspal na mojmu ...to se pa že dolgi ni naredlo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.1.2009 19:26:53
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Danes smo bili popoldan pa že malo zunaj oz. smo šli v Trebnje v eno trgovino in do čevlarja po moje čevlje (mi je dal gumo na podplat, ker tista plastika (sploh na petah) je ubitačna....bi enkrat kmal orng padla, ker je drselo). Pa smo Neji vsaj mao popestrili dan.... nama pa tudi. Jutri ima pa tašča praznovanje za abrahama. Zdaj pa ne vem, kako bi naredili zaradi Neje. Vsi bolj poznani bodo tam, tako da Neje res nimava kam dati v varstvo. Naj jo vzameva s sabo in ostanemo do cca 20ih, 21ih(začne se ob 18ih). Do takrat mislim, da bi zdržala, če bo živahno . Al naj jaz pač ostanem doma z njo, moj naj pa gre in bo dokler želi???? PREDLOGI!!! Moj je spet v nočni in prilegel bi se mi kakšen čvek.
|
RE: November 2006 - 3. del 23.1.2009 19:34:01
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica, si ti imela še ene druge telebajske? Zdaj mi tile že res gledajo iz ušes (si mi jih že 1x poslala - Nered in zmešnjava, Najljubše stvari in angl. Telebajski plešejo) in bi rada kakše nove dele. Bi šlo? Pošljem prazen dvd.
|
RE: November 2006 - 3. del 23.1.2009 21:54:26
|
|
|
|
atanja
|
Aja pejdi z njo. Itak bo najbrž še kaj dlje zdržala ker bo žur.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 23.1.2009 23:31:17
|
|
|
|
Nogavica
|
Aja1, jaz bi jo vzela s sabo in bila tam, dokler bi pač mala zdržala. Ja, Telebajske imam še Telebajski plešejo (slovenske), Prihajajo Telebajski (ti so meni najljubši in jih prav malo pogrešam ) in Vesel božič s Telebajski. Ti jih pošljem pa ne rabiš mi praznega dvd-ja pošiljat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?