|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
21.1.2009 20:28:28   
Zamima
večer, samo, da se javim, da me ne boste odpisale user posted image . Sem zadnje čase ful zaposlena s prodajo  (in nakupom) cunj. user posted image
Če katera še ne ve, oz. ni zasledila, imajo pri Calzedoniji še vedno znižanje štrampljev in hlačnih nogavic, sem ji tolk lepih nakupla danes user posted image user posted image .

pa ena mamica mi je zadnjič prodala majčke benetton tako lepo ohranjene, pa danes sem dobila še od s oliverja majčko, kot nova je user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
21.1.2009 21:10:13   
Aja1
Max, če ga študij veseli, naj kar gre. Moj je šel študirat leta 2003 in uspešno doštudiral. Mu je pa MNZ plačalo študij.
Zamima - super, da si zadovoljna z nakupom. Jaz sem tudi v jeseni full dobro trofila. Zdaj zaenkrat ne kupujem nič. Za poletje bom pa mogoče malo pogledala, če bo kje kaj lepega.

Jutri grem pa v službo (kljub negi za Nejo). Ne zdržim več doma. Tamala tečna kot 100. user posted image  Dopldan je še ok, popoldan je pa za znoret. Ona bi samo vse razmetala,mami naj pa pospravlja. Je niti približno ne gane, ko rečem, da bom igrače, ki jih ne pospravi odnesla k sosedovi punčki. Ona še sama prime tisto igračo in gre proti vratom, da bi ji nesla. user posted image  No, saj jo zastopim...že od petka smo skoz doma. Naveličana je vsega... Jaz pa tudi. Je jutri moj frej, pa jo bi imel.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
21.1.2009 21:53:15   
majas
Jaz pa bila danes cel dan v službi. Sem prav utrujena.
Imam full probleme za varstvo za Kajo.. zdaj sem našla eno punco ki bi mi jo 1-2X na teden čuvala popoldan. Je imala pred enim mesecem kajo v vrtcu (praktikantka), pa še malo stran od nas je doma. Če pa si potem vse skupaj preračunam, se mi niti v službo ne splača. Nevem,,,
Danes sem spet malo psihično utrujena, a vem da bo jutri spet boljše.user posted image

Jaz nisem Kaji čisto nič na razrodajah kupila, niti nisem imela še prav časa. user posted image  

Nič babike.. lepo bodite.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
22.1.2009 9:43:55   
max81
dobro jutro...Aja1 danes je moj nesel prošnjo na šiht za šolo....upam, da mu rata, sicer podporo na šihtu ima, tko, da iz te strani bi šlo naprej...gre jih pa samo 28 iz cele Slovenije in pa 2 iz gorenjske..upam, da se jih ni preveč prijavlouser posted image .....bo pa redno, tako, da mu ne bo treba hodit na šihtuser posted image

smrkolinota sta glih pojedla, zdej se bomo šli pa še mal igrat, pa kšno knjigico prebrat, sam jest morem najprej neki v usta vržtuser posted image , ker mi že pošteno kruli...tastar ma danes čez cel dan šiht, tako, da škratka po vsej verjetnosti ne o več videluser posted image ...no ja

za kosilo bodo danes verjetno kr testenine s tunino omako

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
22.1.2009 9:44:23   
max81
user posted image user posted image user posted image user posted image  vav zlato je po dolgem času mojeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
22.1.2009 10:19:05   
viv_
Jutro...

punce, a ste ve tut tok brez energije?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
22.1.2009 10:31:15   
krfjolca
Dan, punce.
Ja, jaz sem brez energije user posted image . Sam sem že celo stanovanje pospravila, pa perilo oprala, pa postelje preoblekla, pa posesala, pa psa počesala, itd. Pa še včeraj sem kupila eno omarico za predsobo in sem se jo vsa neučakana spravila skupaj šraufat (in vse skupaj totalno zaj*** user posted image , tako da bo moral dragi popoldne popravit za mano ...) ... tako da sem zdaj čisto fertik.

Aja, pa na bolniški sem - da si malo odpočijem user posted image . Si moram na steno dat en plakat z definicijo počivanja ...
Sem imela včeraj pregled, pa sem malo pojamrala, da me že medenica fejst boli, pa me je hotel dat kar na bolniško do poroda. Me je pol ful začudeno gledal, ko sem se zabunila, da hočem še v službo hodit ... Tako da sva se zmenila, da sem zdajle 3 dni doma, potem pa do počitnic še delam, pol imam pa itak še dopust za pokoristit.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
22.1.2009 10:35:44   
krfjolca
Aja, še od nas ena luštna prigodica iz banje:

Sem si prejšnji večer brila noge v bideju, medtem ko je Anže čofal v banji.
Pa me gleda in pravi: "Mami, a se briješ?"
Sem rekla: "Ja, noge si brijem."
Pa pravi: "Mami brije noge, ati pa brado. Pa dedi tudi brije brado."
Sem se pohecala: "Ja, res je, a si ti tudi kaj briješ?"
Pa pravi Anže: "Ja, brke si brijem."
Jaz začudeno: "A res?! Ja kje pa imaš ti brke?"

Pa malo razmišlja in pravi: "Odleteli so. V tople kraje."

user posted image user posted image user posted image  

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
22.1.2009 10:40:48   
malilump
Živijo punce. Saj vem, da sem smotana, ker se vam nič ne oglasim, ampak sem skoz nekaj zaposlena. Zdaj sem tudi v novi službi, tako da imam časa res bolj malo. Val je priden, ponoči spi, govori kot kakšna babnica...zdravi smo...

Lepo se imejte in obljubim, da se vam bom večkrat javila...

Najbrž vam pa še nisem povedala, da je amorjeva puščica končno zadela tudi mene user posted image user posted image

Lep dan

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
22.1.2009 10:48:22   
max81
malilump, večkrat se oglasi...te pogrešamo..........ooooo lepo je to slišatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
22.1.2009 10:50:26   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Jutro...

punce, a ste ve tut tok brez energije?

ne še vprašej, čez mesec in poluser posted image user posted image user posted image user posted image , sej pol ne vem, če mi bo še tok smešenuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
22.1.2009 19:29:29   
Aja1
Čer.

Naša se trudi zaspat, tastar v nočni, mama pa malo na RR.
Sem si danes vzela iz knjižnice knjigo Zgodba Natasche Kampusch (o tisti punc, ki je bila zaprta v kleti). Imam to zvrst knjg res rada.

Viv, jaz sem tudi kakšen dan čist brez energije. Ah....že pomladna utrujenost? user posted image

Malilump user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Pa večkrat se oglasi in malo povej o vajini ljubezni. Veš da smo same firbčne tukaj gor.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
22.1.2009 20:00:21   
atanja
Evo mene brez energije-pa en samo danes ampak se že vleče.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
22.1.2009 20:15:00   
urška76
No fino, napisala cel roman pol me pa vrže ven. user posted image  
Bom po večerji se probala še enkrat potrudit. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
22.1.2009 20:15:34   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

No fino, napisala cel roman pol me pa vrže ven. user posted image  
Bom po večerji se probala še enkrat potrudit. user posted image

Urška, zredila se boš! user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
22.1.2009 21:12:30   
Aja1
Grem počasi kar spat, ker se tukaj zdaj nič ne dogaja.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
23.1.2009 7:50:17   
Aja1
Jutro.
Prva! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja zajtrkuje čokolino, tastar spi, jaz pa pijem kakav in berem, kaj vse ste naklofale ponoči.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
23.1.2009 8:28:10   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jutro.
Prva! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja zajtrkuje čokolino, tastar spi, jaz pa pijem kakav in berem, kaj vse ste naklofale ponoči.

Imaš dosti za brat, ne? user posted image

Drugaaaa!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
23.1.2009 9:16:41   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Imaš dosti za brat, ne? user posted image

Drugaaaa!

full user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
23.1.2009 10:45:22   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: malilump

Najbrž vam pa še nisem povedala, da je amorjeva puščica končno zadela tudi mene user posted image user posted image

Lep dan

mali lump pozdravljena in waaaau,... vso srečo v ljubezni user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že od frizerja, imam jutri podelitev diplome in moram bit lepa user posted image . Sem ful vesela, da bom vidla spet sošolke po doooolgem času user posted image . Eno leto je od moje diplome, podelitve pa so enkrat letno na naši šoli, tako, da jaz sem lani januarja diplomirala in sem tako prišla na vrsto šele zdaj. user posted image Bolje enkrat kot nikoli, a ne?

Krfjolca, danes grem še oddat tiste zadeve na pošto! user posted image

Lep dan vsem

Aja, petek jeeeee user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
23.1.2009 11:42:46   
max81
dan, drage mojeuser posted image
no danes je pa moj frej, tko, da gremo sedaj malo ven k bo zgleda sončekuser posted image user posted image

tamal je pa zaspal na mojmuuser posted image user posted image ...to se pa že dolgi ni naredlouser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
23.1.2009 19:26:53   
Aja1
Čer.

Danes smo bili popoldan pa že malo zunaj oz. smo šli v Trebnje v eno trgovino in do čevlarja po moje čevlje (mi je dal gumo na podplat, ker tista plastika (sploh na petah) je ubitačna....bi enkrat kmal orng padla, ker je drselo). Pa smo Neji vsaj mao popestrili dan.... nama pa tudi. user posted image
Jutri ima pa tašča praznovanje za abrahama. Zdaj pa ne vem, kako bi naredili zaradi Neje. Vsi bolj poznani bodo tam, tako da Neje res nimava kam dati v varstvo. Naj jo vzameva s sabo in ostanemo do cca 20ih, 21ih(začne se ob 18ih). Do takrat mislim, da bi zdržala, če bo živahno user posted image . Al naj jaz pač ostanem doma z njo, moj naj pa gre in bo dokler želi???? PREDLOGI!!! 

Moj je spet v nočni in prilegel bi se mi kakšen čvek.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
23.1.2009 19:34:01   
Aja1
Nogavica, si ti imela še ene druge telebajske? Zdaj mi tile že res gledajo iz ušes (si mi jih že 1x poslala - Nered in zmešnjava, Najljubše stvari in angl. Telebajski plešejo) in bi rada kakše nove dele. Bi šlo? Pošljem prazen dvd.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
23.1.2009 21:54:26   
atanja
Aja pejdi z njo. Itak bo najbrž še kaj dlje zdržala ker bo žur.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
23.1.2009 23:31:17   
Nogavica
Aja1, jaz bi jo vzela s sabo in bila tam, dokler bi pač mala zdržala.
Ja, Telebajske imam še Telebajski plešejo (slovenske), Prihajajo Telebajski (ti so meni najljubši in jih prav malo pogrešam user posted image ) in Vesel božič s Telebajski.
Ti jih pošljem pa ne rabiš mi praznega dvd-ja pošiljat. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?