metuljcek321
|
Mal urejala neodgovorjeno korespondenco na FB ... I'm back now! Gilo, pa kam je to tebe odneslo? Na kateri cvek? NE smes zalostnih zgodb brat, raje bodi tu in bomo kaksno uspicile, a ne, cvekice? netki, dr. Jurisin. IZVIRNO SPOROČILO: populis Very interesting. I would like to to try to "čvekala" tonight in english.Buterfly please corerct me when needed. Very nice, populis. I'm proud of you! I see that you would like to try and CHAT in English tonight. Fine by me! No worries, love, I'll correct you whenever there's a need for it Blacky, TV hitr ugasnit, pa tule raje pocvekat, a prav? Aja, PS I LOVE YOU bi bil tud OK, sam rajs si ga prisparajta za jutri. IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Ja, ti si pa itak čista 10-ka, tak da se ne čudim, da si si to izbrala. Hvala, hvala! Pretiravas! I'm blushing! dzanika, aha, pol NE snezi se! Kul! A mi bos napisala, ce bo, prosim? HVALA! (Saj mi ni treba se enkrat zabarskega zabona gor lepit, kajne?) rebeca, nisem gledala, si pa predstavljam, da je moglo bit PESTRO tole z najsniskimi mamicami. O, Umpa, spet ga pihas I'm glad you're here. What's up? Kako sinko? rovarka & ostale - thanks za komentarje za 5moskih.com in 5zensk.com .... res bova sla gledat. Sam, da ne bo kart zmanjkalo. 27. februarja in 27. marca, Logatec. Pride se katera? glux3? Anyone else? Umpa, hd katero gresta gledat? Morda mix? A to ste brale, da naj bi imel Bizovicar malarijo in ga ni v predstavi. Aha, vidim, da je Umpa tud ze to napisala ... Kva je z Youtube-om? Grem cekirat ... ne, no, a povsod????????? Aha, hvala za Link! Joj, hd, da dol pades, tole s skrajsanimi hlacami. LOL! Ampak tebe je moglo pa zvit, a ne? Jaz tud kar alergijo dobim, ce mi hlace bingljajo tam nekje nad cevlji ali okoli gleznjev .... uf ... Sicer pa: ponucaj jih za 7/8-inske ... se mal naj jih likarca odpici in je to to! Al si pa vroce hlacke naredi Nekak je treba nove hlace ponucat! dzanika, cool pics! In kaksna svetovna oprava!