Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:56:24
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, samo zate IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS varuška naju bo prišla 170eur, kar se nama še ne zdi tolk velik. nekatere računajo polno ceno jaslic! hvala špelin@ hijenca in estrella. to je pa res ugodna cena, jaz poznam ene k plačujejo 250 €, hrana in plenice sta njihova Tudi 250 je kar OK, ponavadi so okoi 400eu 170 e pa je res ugodno. 400e ne dam niti pod razno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:56:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, samo zate IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS varuška naju bo prišla 170eur, kar se nama še ne zdi tolk velik. nekatere računajo polno ceno jaslic! hvala špelin@ hijenca in estrella. to je pa res ugodna cena, jaz poznam ene k plačujejo 250 €, hrana in plenice sta njihova Tudi 250 je kar OK, ponavadi so okoi 400eu to pa dam odpoved in jo jaz mirkam, res tolk pa nisva sposobna plačevat Ja jaz tudi ne bi mogla, pri vsem kreditu in šoloobveznem otroku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:58:17
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, samo zate IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS varuška naju bo prišla 170eur, kar se nama še ne zdi tolk velik. nekatere računajo polno ceno jaslic! hvala špelin@ hijenca in estrella. to je pa res ugodna cena, jaz poznam ene k plačujejo 250 €, hrana in plenice sta njihova Tudi 250 je kar OK, ponavadi so okoi 400eu to pa dam odpoved in jo jaz mirkam, res tolk pa nisva sposobna plačevat Ja jaz tudi ne bi mogla, pri vsem kreditu in šoloobveznem otroku a ni naša šola zastonj? mal heca, vem kolko vsega je treba plačat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:58:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sesil, vidim, da ti je mala "krstila" posteljo ma meni ni blo smešno, imam skoraj nov jogi. v njeni postelji pa nepremočljiva podloga...za koga . zdej prov študiram, če bi še za mojo posteljo kupla. sej pomoje prodajajo...no, stari ljudem tudi uide, pol pa že morajo nekje met. Pred leti vem, da so nepremočljivo podlogo v lekarni prodajali na metre. Btw.: potem boš v rit zašvicala Počakaj nekaj časa, bo tudi tebi smešno Ma kaj ko potem mulci vse sorte polijejo, ne samo "pišanja", pri nasje bilo vse pobruhano.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:58:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, samo zate IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS varuška naju bo prišla 170eur, kar se nama še ne zdi tolk velik. nekatere računajo polno ceno jaslic! hvala špelin@ hijenca in estrella. to je pa res ugodna cena, jaz poznam ene k plačujejo 250 €, hrana in plenice sta njihova Tudi 250 je kar OK, ponavadi so okoi 400eu u madonca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 21:59:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, samo zate IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS varuška naju bo prišla 170eur, kar se nama še ne zdi tolk velik. nekatere računajo polno ceno jaslic! hvala špelin@ hijenca in estrella. to je pa res ugodna cena, jaz poznam ene k plačujejo 250 €, hrana in plenice sta njihova Tudi 250 je kar OK, ponavadi so okoi 400eu to pa dam odpoved in jo jaz mirkam, res tolk pa nisva sposobna plačevat Ja jaz tudi ne bi mogla, pri vsem kreditu in šoloobveznem otroku a ni naša šola zastonj? mal heca, vem kolko vsega je treba plačat. Ja čisto zastonj, samo šolnine ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:00:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sesil, vidim, da ti je mala "krstila" posteljo ma meni ni blo smešno, imam skoraj nov jogi. v njeni postelji pa nepremočljiva podloga...za koga . zdej prov študiram, če bi še za mojo posteljo kupla. sej pomoje prodajajo...no, stari ljudem tudi uide, pol pa že morajo nekje met. Pred leti vem, da so nepremočljivo podlogo v lekarni prodajali na metre. Btw.: potem boš v rit zašvicala Počakaj nekaj časa, bo tudi tebi smešno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:00:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, kateri film te pa vleče? Gal je zaspal. Naj bi bil Sex in the City, samo da dragega nekaj zafrkava pa ne vem če bo kaj iz njega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:01:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naj bi bil Sex in the City, samo da dragega nekaj zafrkava pa ne vem če bo kaj iz njega Jezus, kako dvoumno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:01:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sesil, vidim, da ti je mala "krstila" posteljo ma meni ni blo smešno, imam skoraj nov jogi. v njeni postelji pa nepremočljiva podloga...za koga . zdej prov študiram, če bi še za mojo posteljo kupla. sej pomoje prodajajo...no, stari ljudem tudi uide, pol pa že morajo nekje met. Imajo v sanolaborju, je pa tudi draga. Jaz sem jo imela za mami. BC ima tudi te stvari.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:01:54
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sesil, vidim, da ti je mala "krstila" posteljo ma meni ni blo smešno, imam skoraj nov jogi. v njeni postelji pa nepremočljiva podloga...za koga . zdej prov študiram, če bi še za mojo posteljo kupla. sej pomoje prodajajo...no, stari ljudem tudi uide, pol pa že morajo nekje met. Pred leti vem, da so nepremočljivo podlogo v lekarni prodajali na metre. Btw.: potem boš v rit zašvicala Počakaj nekaj časa, bo tudi tebi smešno Ma kaj ko potem mulci vse sorte polijejo, ne samo "pišanja", pri nasje bilo vse pobruhano..... ma ne me še na bruhanje spominjat... špelin a res švicaš al se hecaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:02:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, kateri film te pa vleče? Gal je zaspal. Naj bi bil Sex in the City, samo da dragega nekaj zafrkava pa ne vem če bo kaj iz njega za Gala pa ti poštimaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:02:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naj bi bil Sex in the City, samo da dragega nekaj zafrkava pa ne vem če bo kaj iz njega Jezus, kako dvoumno Uuuuuuuu pa res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:02:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, kateri film te pa vleče? Gal je zaspal. Naj bi bil Sex in the City, samo da dragega nekaj zafrkava pa ne vem če bo kaj iz njega bo pa sex kje drugje...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:02:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sesil, vidim, da ti je mala "krstila" posteljo ma meni ni blo smešno, imam skoraj nov jogi. v njeni postelji pa nepremočljiva podloga...za koga . zdej prov študiram, če bi še za mojo posteljo kupla. sej pomoje prodajajo...no, stari ljudem tudi uide, pol pa že morajo nekje met. Imajo v sanolaborju, je pa tudi draga. Jaz sem jo imela za mami. BC ima tudi te stvari. Ja, samo on rabi za svojo posteljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:02:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, mi smo že imeli alarm 1.stopnje . Ma niti dobre pol ure še ni spala, je blo že fertik. Pa jz ne vem več kva je s temu otrokom ponoči
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:03:17
|
|
|
|
hijenca
|
V MB sneži
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:03:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
Mojadva sta obadva zbolela, iz nosa jima teče, kašljata, sluz se jima v grlu nabira, vročina ...uf bo fletna noč....punce dons rabim opravičene ure ....grem kr spat....lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:03:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem dat Gala spat in gledat film tako, da se najverjetneje za danes kar poslavljam Nočko nočko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:04:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, mi smo že imeli alarm 1.stopnje . Ma niti dobre pol ure še ni spala, je blo že fertik. Pa jz ne vem več kva je s temu otrokom ponoči Hvala enako...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:04:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, kateri film te pa vleče? Gal je zaspal. Naj bi bil Sex in the City, samo da dragega nekaj zafrkava pa ne vem če bo kaj iz njega bo pa sex kje drugje... Nop, imam obisk iz Amerike
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:04:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, mi smo že imeli alarm 1.stopnje . Ma niti dobre pol ure še ni spala, je blo že fertik. Pa jz ne vem več kva je s temu otrokom ponoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:04:24
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca V MB sneži pri nas tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:04:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sesil, vidim, da ti je mala "krstila" posteljo ma meni ni blo smešno, imam skoraj nov jogi. v njeni postelji pa nepremočljiva podloga...za koga . zdej prov študiram, če bi še za mojo posteljo kupla. sej pomoje prodajajo...no, stari ljudem tudi uide, pol pa že morajo nekje met. Pred leti vem, da so nepremočljivo podlogo v lekarni prodajali na metre. Btw.: potem boš v rit zašvicala Počakaj nekaj časa, bo tudi tebi smešno Ma kaj ko potem mulci vse sorte polijejo, ne samo "pišanja", pri nasje bilo vse pobruhano..... ma ne me še na bruhanje spominjat... špelin a res švicaš al se hecaš? Na uni podlogi iz lekarne 100%.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 23.1.2009 22:04:52
|
|
|
|
hijenca
|
Moj mali bubanček noče zaspat, meni se pa že
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?