špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no fajn, Nejc mi spi že od pol 12h, jedu naj bi ob 12h , pa zgleda ni lačen...se ne spomnem kdaj je nazadnje spal 2 ure skupaj čez dan.. imam pa prababico tukaj, da bo pazila na Nejčka, ker grem jst delat. za prababico skoz več delaš...a ti je dolgčas po šihtu? eh to ne, sam keša zmanjkuje, pa še mami ima ful gužvo zdej ko so DDV-ji in ji grem pomagat A imata z mami pisarno doma? Pridna si, da takole pomagaš in služiš evrčke IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naša frača se je sama zbudila po 2,5h, pokidana, da je smrdelo že pred vrati Se je revca že včeraj matrala in ni mogla, danse je pa le narinila orng figo. Sedaj pa se psihično pripravljam na projekt kosilo. , da bo šlo. IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem pa nekam čudna že od torka zvečer, slabo mi dela, trebuh me boli....pa nobene vročine, driske ...upam, da je le virozica in bo hitro minilo. Varja je ok, vsake toliko bruha, kar poje, ker kašlja in potem se kar sili bruhat ...no, upam tudi to da hitro mine. za obe vaju. IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravnokar sem opazila, da možev kolega sodeluje na RR Mislim, da imajo februarčice enega očka, ki sodeluje pri čveku Zanimivo. sej majčice tud Katerga pa ? poglej moj nick A dejte, no, zafrkavat IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi da vam povem da sem danes dobila vabilo za predgled pri zobarju - Filip naslednji teden pri zobarju , a o zobkih ne duha ne sluha . Aaaaaaa??? Od kdaj pa tako zgodaj vabijo??? pri nas v Medvodah niso nič vabili, vse si moral sam rihtat. Zgleda, da je tu na Vrhniki enako Pri nas so rekli, da pri 3 letih prvi pregled pri Z Pri nas je enako, v sklopu triletnega sisstematskega, samo jaz moje otroke pač že prej peljem k njihovemu zobarju. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči pravi, da so dobili obvestilo, da je brezplačno in da bosta še kar nekaj časa notri, ker ga je precej zdelalo. Ojej, mi je tako hudo, ker vem, da res ni luštno vse skupaj Sporoči ji, da smo z njo in z malim bolničkom Moje kosilo mje že nekaj časa kuhano tako, da sem že jedla. Gal panča, ko vstane bo še on papcal, nato pa šibava na kavico. Vidva pa fajn uživajta IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Živjo čvekice, evo spet en ta brzinski komentar na vse vaše poste, upam da mi rata najprej pa Alji vse najboljše za obmesečnico Ojej, ****, to je pa kr mal huda, samo 1 urco spat, upam da se kmalu odpočiješ .... a tudi Manca ga je sračkala ponoč ....pa Gregi tudi ....joj kdaj bodo naši frocki kaj več spali oz. vsaj neprekinjeno spali nekaj časa....Gregi je pa pomahal , moj tega še ne zna....uffff Svojeglava, te čist razumem, da si panična, a si jo peljala h P? ....o pa dojit se bosta počas nehali , ne bit žalostna preveč .... ej, jest grem v službo že čez 8 dni Smo s tabo, kar pogumno Ti si direktorca!!! Pokaži jim, bejbi! .... ooo mafi izkorišča prosti čas , tko se dela bejbi ....Tilen je pa že malce boljši , so pomagale dobre misli in pozitivna energija .... špelin@ je spet jezna...na kaj se nanaša tvoj gnev? ta člen je dolg.... ajaaaa, sobivanje z otrokom starim do 5 let ....škoda zate da si mogla plačat Preveč se jezim zadnje dni .... Jana je bla spet pridna .... nio je možek počastil z nočnimi hudimi vonjavami .... ja, to je tako obdobje ko se otroci bojijo nepoznanih ljudi...saj kar hitro mine ....katy kaj so to sonno kapljice ?....aha, sem že vidla...bomo sprobali...pa za spanje....malo pa bi blo dobro odvadit tepeža, samo nimam ideje kako.... ....Estrella kdo ti je pa postavil dead line? v katero kategorijo boš potem spadala? .... joj, Videk je pa spet bolan....vročina....kako da ni nobenih drugih znakov???? a ni to zdaj že drugič? .... oooo en očka sodeluje pri čveku .... ziher ma preveč ženskih hormonov .... O, hudooooooooooo Mafi a že zdaj imate pregled???? nas so prvič povabili pri 3 letih .... vauuuu, sem prišla do konca, še pobarvam in objavim čao bejbe Ej, *Tiana*, tvoje obnove so zakon tana7, a je kosilo potem pojedla? Aha, **** ponuja čokoladke, jih bo treba kar več, nas je veliko interesentk hijenca, je Videk kaj bolje? Fino, da si zraven njega tudi ti malo zaspala Vidim, da so eni zelo pridno pojedli kosilo - tudi naš
|