|
RE: Moški, ah... 23.1.2009 11:21:40
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: komarka IZVIRNO SPOROČILO: mojamura ja tudi moj se hitro užali in velikokrat dela iz muhe slona. pa vedno govori, da se moram jaz spremeniti, da imam jaz napake...pa če mu jaz začnem kaj o naju, enostavno vtihne in jaz vodim monologe....pa ga vprašam, kaj ne boš nič dodal? on pa...pa kaj naj, če je vse brez veze JA. Točno to! nardi uno dolgo faco, da kr neham z monologom, ker vidim da leti v prazno. pol pa vprašam če bo kej reku, pa dobim:"sej sem ze tko vse zafuru!" počasi se mi zdi da je on na eni jaz pa na čisto drugi frekvenci. jaz mu rečem da bi se pogovarjala o naju, on pa začne z nekimi čisto drugimi stvarmi (popravilo avta ipd) enostavno se ne zna oz. ne znava več pogovarjat o naju. Ja!!! Reče:"pa sej se skos neki pogovarjava!" O avtu, tamaumu, kaj je blo čez dan-sam ne o nama!!! Al pa "sej smo skos skupi", ker smo pač v istem stanovanju, pa vsa neki svoga dela Ampak ne boste verjel: me je zdele poklical iz sluzbe in se opraviču za vceri! Čudezi se še dogajajo!!! točno to....mislijo da je pogovor na katerokoli temo pač tisto, kar bi me rabile (kov vidimo po njihovem same probleme), pa magari je tema pogovora avto. jaz mi smo po njegovem tudi skoz skupaj, ko smo vsi doma, on ponavadi sedi za računalnikom ali pa je pri sosedih, ali pri svojih...pa ko pravim, da si naj vzame čas še za nas in tudi zame, pa pravi: "ja, pa saj sem skoz doma, saj nikam nea hodim....ne grem v gostilno itd. " pa kaj res naši moški ne razumejo o čem me govorimo? a izgleda je tvojemu postalo jasno, da je nekaj zajebal
< Sporočilo je popravil mojamura -- 23.1.2009 11:22:52 >
|