Roberta69
|
Hojla Simpatičen (morda za koga tudi ne) pripetljaj od prejle: Liam vsake toliko časa pogrizlja rižev vafelj in jaz se ne sekiram prav dosti, če obleži na tleh, ker tako in tako s tal pobira vse sorte... no, in ga zagledam kako dobesedno rine naši vafelj v usta (v bistvu ji ga je prav prijazno ponujal), ona ga odgrizne, mali se zasmeji in ga spet nese v usta, potem pa ponovi vajo - sem se od srca nasmejala, je bil sonček tako zelo simpatičen . Sploh pa opažam, da bo en neznansko prijazen fantiček. Je vedno tako nasmejan in z nasmeškom pogleduje naokoli... se mi potem prav zasmili, ker mu marsikateri malce starejši otrok kaj hitro pokaže jezik ali kakšno neprijazno grimaso . Čiščenje zobkov: mi2 imava tri "krtačke" iz DM-a, ena je baje za pomirjanje srbečih dlesni, druga za pomoč pri izraščanju, tretja je pa taka kot naša, sem pa v lekarni nabavila še plastičen naprstnik, ki je večinoma v uporabi, ščetko pa Liam kar sam s pridom uporablja (sem hotela že zadnjič prilimat kakšno fotko, pa nekaj zaJ...). Mleko: zadnjič sem zasledila, da ste nekaj debatirale o mleku. Jaz mislim, da je kozje zakon. Trenutno ima kozjega znamke Holle in moram priznat, da je prav dober . Glede dojenja me pa ljudje prav presenečajo... namreč vsak drugi se začudi, ker kao še vedno dojim????? in pravijo, čes da kako zelo sem pridna - haloooo!?!?!?; meni se zdi to nekaj povsem samoumevnega in do otrokovega enega leta nekaj čisto običajnega, pri nas bomo pa najbrž dojenje prakticirali (če bo hotel in bo mleko seveda) vsaj do enega leta in pol, potem bomo pa videli. Zadnjič sva bila v enem trgovskem centru (vneto iščeva pižame, pajacke brez stopalk št. 80 (do včeraj sva imela samo eno in se mi je že kravžljalo od pranja) in ker Liamu za popoldansko malico najbolj potegne jošek, mu to seveda privoščim in sem bila prav presenečena nad eno mamico (ki je izgleda mislila, da sem gluha), ko je možu zelo očitajoče razlagala, da ta se pa še kar doji - pa saj je vendar še ne devet mesečni dojenček . Zobozdravnik: sem ravno razmišljala, če ga moram kam prijavit. No, po vaši postih sodeč, me v nabiralniku čaka pošta (ne stanujeva, kjer sva prijavljena, pa bo treba it malo pogledat). Scorpio, hvala za info, samo se mi gospa ne oglasi . Morda je pa na dopustu. Prenočitev brez joška: Ketrin in ostale, kako pa to izvedete? Našemu škratku bi se verjetno zmešalo. Zadnjič sva se z MM-jem nekaj sporekla in sem šla zvečer od doma, pa se je sonček zbudil in tako histerično jokal, da sem morala kaj kmalu nazaj. Malo je problem tudi to, da nima dude ali kakšnega drugega tolažilnega sredstva (flaški s cucljem sva se potem tudi odrekla, če že dude ni imel, da ga ne bi po nepotrebnem na nekaj navajala), vodo pa pije iz magičnega lončka s kljunčkom. S prijateljico sva preko naslednjega linka - http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_12-18-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ5QQftidZ2QQtZkm - naročile ful luškane copatke. Cena je zmerna, pa še to... en par (najbrž pa še kakšen) je identičen Robeezkam (ene imava doma in so identične), tako da najbrž kje na Kitajskem naštancajo cele tankarje, potem pa firme samo svoje loge gor dajejo.
|