|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009-5.del
23.1.2009 0:05:38   
rebeka84
Ko zima je prste ledene stegnila,
je tvojega sinka v ta svet povabila.
S svetlobo srebrno ga je obsijala,
z ledenimi rožami ga pričakala.

Ta sreča ob rojstvu je sicer boleča,
a vendar sladkost materinstva poveča,
saj prvi smehljaj otročička stori,
da muka porodna se brž izgubi.

Naj zdravo razvija fantiček se mali!
Naj nikdar nihče ga ne rani, užali!
Ljubezen med vama naj stke čvrste nitke –
to moje so najbolj iskrene čestitke!

user posted image

MAMICI, OČKU IN SINKU ŽELIM, DA BI BILI ČIM PREJ SKUPAJ IN VELIKO CARTANJA!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.1.2009 1:18:08   
Balonchy
DEJA IN ROKO - ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA ŽIGCA... user posted image user posted image user posted image

No pa je naš Matic dobil še enga prijatla, ki se mu je mudilo na svet...
Veeeeliko cartanja in predvsem prespanih noči želim!!!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
23.1.2009 6:16:34   
Balonchy
Ekola kavico za dobro jutro...
Mi smo imeli pestro noč... Krčki 100/h...

Prav smili se mi naš paglavček... user posted image
Zdej grem pa na (upam) dve urci smrčanja...

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 23.1.2009 6:18:47 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
23.1.2009 6:44:17   
petrap
jutro..
Deja in roko cestitke!!!Sam,da je vajin otrocek zdrav,to je edino vazno..upam,da boste skupaj preziveli res ogromno lepih trenutkou..

No jaz sm pa danes zacela 39.teden..bravo mi..spala sem danes ekstra slabo.Sem sicer se u postli,tku da se vam javlam kar prek mobija (vadim za dneve,ko bom v P)..

Danes grem mal na okrog..do mojih..kaj boste pa ve pocele

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
23.1.2009 6:54:29   
baki
dobro jutrouser posted image .najprej pa iskrene cestitke za malega Žigeca resena si čeprav je malo dolgo trajalo ampak je mimo.ZELIM VAMA veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 7:11:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
23.1.2009 7:15:47   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: SALT

Čestitke Deja in Roko z malim Žigom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepe trenutke in veliko zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
23.1.2009 7:18:02   
timy
Dobro jutro,

imam eno vprašanje, ker nimam pojmauser posted image  A pri ta pravih popadkih tudi trebuh tako otrdi kot pri lažnihuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
23.1.2009 7:33:05   
Urša08
Deja in Roko čestitke ob rojstvu sinčka Žigauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce dobro jutro

Jaz bi lahko še spala, pa me je kašelj pokonc spravil. Eto sem mislila da se bom izognila tega, pa ni šlo. Smrkam, kašlam,... S čim ste si pomagale pri kašlju? jaz se tok bojim it zdej rodit, bit šivana pa kašljat zraven user posted image user posted image user posted image

timy jaz sem že mal pozabla kako je s trebuhom pri pravih popadkih, sam verjemi da boš vedla da gre za resuser posted image

petrap jaz bom skušala tale moj kašelj zrihtat, ti se pa lepo imej pri tvojih

balonchy hvala za kavico in zajtrk. Glede krčkov ste pa prav bogi user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
23.1.2009 7:58:46   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Dobro jutro,

imam eno vprašanje, ker nimam pojmauser posted image  A pri ta pravih popadkih tudi trebuh tako otrdi kot pri lažnihuser posted image

Ja pa še bolj.

Iskrena hvala vsem za čestitke.

Upam da bom danes lahko šel na obisk, kajti Ljubljana ne dovoli obiskov zaradi gripe,

L.P. Roko

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.1.2009 8:09:01   
tanci29
balonchy-lepo se naspančkej pa hvala za lavico in rogljičke pa od kolumbo šampanjček tudi prav lepo paše zraven

roko-jest mislim da boš lahko šel na obisk, v ljubljani vem da očetje lahko pridejo, ostali pa ne tako da ziher boš šel pogledat svoja dvauser posted image ...pa lepo jih pozdravi od nas im malemu ŽIGI pošiljamo enega velikega poljubčka...deji pa en košuser posted image

timy-jest tud nimam pojma kako je s tem, meni je prej odtekla voda preden sem sploh vedla da imam popadke

petrap-bravo za 39 teden...mislim da si kar naslednja na vrsti...user posted image user posted image user posted image

ursa-joj upam da te kašelj čimprej mine, res nebibilo fajn da greš taka rodit...ampak sej ne boš šivana tako da ni panikeuser posted image

no tako jest grem pa zdej počasi zbudit Erika in šibamo v varstvo, jest pa u službo...lep dan vsem trebuščkarcam in malim februarčkom

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.1.2009 8:10:36   
lilcha
Ojla!
NAJPREJ ISKRENE ČESTITKE DEJI ZA ROJSTVO MALEGA SINKOTA, ŽELIM VAMA VSE NAJ NAJ. Pohvale in čestitke pa tudi očkatu za tako lepo poročanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.1.2009 8:10:39   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: SALT

Čestitke Deja in Roko z malim Žigom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepe trenutke in veliko zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke tudi od mene!

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.1.2009 8:10:49   
petrap
evo jaz sem se vseeno zvalila iz postelje...me je že tko v križu pa v medenici začel zbadat, da tud ležat nism mogla...zdaj si bom naredila en napitek iz sadja in mleka, ker sploh ne vem kaj mi paše jest...pa valda si morm čajčka skuhat...

pol pa nimam pojma kaj naj....ne bi bla spet cel dan sama, sam do naših se mi pa tud še ne da it..ah spet se bom ulegla na kavč pa brala...user posted image user posted image    po vsej vrjetnosti no user posted image

roko upam, da ti uspe danes obiskat tvoja dva user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.1.2009 8:13:11   
petrap
tanci k bi bla res na vrsti že jaz...sam mam občutek da bo še ene par CR prej, pa še kaka bo spet prehitela po desni user posted image user posted image user posted image ...pr men se zadnje čase nč kaj ne dogaja v tej smeri..še trebuh mi ne otrdeva več tko pogosto, tko da po moje naš otrok ne bo šel ven sploh user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.1.2009 8:28:12   
petrap
sem se pravkar odločila, da bom danes uredila vse dokumente k jih mava...ma že tolk časa odlašam...no sam res morm še kaj pojest prej...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.1.2009 8:29:16   
petrap
ajvy me nč ne moti če sem na seznamu, tud v slabo boljo me ne spravlja user posted image

kolumbo tud jaz sem začela mal zatekat, pa do zdaj nism...zadnji teden pa kar lepo vzhajam...saj ni prehudo, ker če bi blo, je rekla G da naj kar pridem se pokazat...no saj mam pregled drug teden u sredo...pa bomo vidl kaj bo rekla...sem mislna, da mi mogoče ne bo treba na pregled, ker bomo že rodili, pa se mi zdi, da bom kar spet lepo v čakalnici sedela v sredo user posted image

no zdaj je pa dost samogovorou user posted image user posted image user posted image user posted image ...grem...user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 8:50:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrap)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.1.2009 8:50:34   
Urša08
petrap dobro zrihtej dokumentacijo, prej pa še en pošten zajtrkuser posted image Sem pa jaz tudi kak teden nazaj začela zatekati, ampak ni panike zaenkrat. Imam pa še 8 dni do pdp - jupiuser posted image Tale nosečnost mi je šla tok hitr, da sploh ne dojemam. No sedaj mam željo tale kašelj pozdravit. Danes bom poskusla malce bolj počivat, kar mi bo po celem tednu letanja kar pasalo.user posted image

Sedaj si grem pa eno kavico skuhat

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 8:56:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.1.2009 8:59:40   
Urša08
Kolumbo super za omarice. Boš lahko vse posortirala - a to boš mela v otroški sobi? Jaz sem to ene dva meseca nazaj nardila, ko sva sobico naročila in je sedaj res vse na enem mestu.user posted image

A nobena nima nobenga recepta kako se znebit kašlja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.1.2009 9:00:45   
brkn83
Dobro jutro.

Komaj sem vstala, se tk neki slabo počutim. Dejte mi punce neki povedat. A je katera, ko je šla na wc, potem na papirju opazila rjavkasto rdečo sluz - kaj to pomeni? Me je mal panika zagrabla, ker še js res ne bi šla rodit.

Grem vas zdele mal za nazaj prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 3422
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:02:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.1.2009 9:02:32   
Urša08
Brkn83 meni je včer ginekologinja rekla, da če mi voda odteče al pa če začnem krvavet morm v porodnišnico. Kaj ko bi poklicala svojo g ali pa v porodnišnico da ti povejo kaj narest.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:06:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?