|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
22.1.2009 13:12:07   
veselka
ja mene tut vse moti. radio imam tko potiho, da prej ziher nč nisem slišala. zdej mi je pa to max. sprejemljivo.

men sta šle skor 2 kg dol, ker skor nič nism mogla jest kakšen teden. zdej gre počasi nazaj.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 526
22.1.2009 13:20:54   
Rožica82
Pozdravljene!
Še ena nova nosečka. Sumila sem že par dni tak da je bil test le za potrditev.
Doma že imamo punčko staro 1,5leto. PDP naj bi bil 27.09.2009
Stara sem 26, ko bom rodila bom pa 27.

Lep pozdrav in čim manj slabosti

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 527
22.1.2009 13:43:07   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Tole vam pa moram prilepituser posted image

http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/week/7

A ni cortek..pa komaj 7 tednovuser posted image Komaj čakam NS, da ga vidimuser posted image

ne se hecat, do je že pravi "djed"user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
22.1.2009 13:46:24   
barika
Tamika, suuperuser posted image , jaz pa komaj čakam jutri...user posted image user posted image

danes sem šla malo po trgovinah za majice in mi tunike ne pašejo, tisto kar pa mi, mi pa trebuh ven izstopi kot žoga ..ejejejejuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 529
22.1.2009 14:15:14   
S1902
pozdarvček vsem ki pričakujete septembra.
a se vam lahko pridružim? stara sem 29 let, to je 2 user posted image , PDP imam 9.9.2009, naslednji pregled pa 11.2.

imam že eno malo navihanko, ki bo kmalu stara 2 leti.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 530
22.1.2009 16:09:51   
Nončika
Barika, zlata si.user posted image user posted image  Drži pesti za mene. in to fejst!!!! res upam, da se lahko pridružim oktoberkam.
kako si pa kaj ti?

septemberk pa vas je fuulll!!!! to bo septembra naval v porodnišnicah. user posted image user posted image user posted image  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 531
22.1.2009 16:38:45   
Lorian
Joj punce kak ste pridne, jaz vas sploh ne folgam brat.
Pri meni nič novega, čakam 27.01., da končno izvem pravi datum, pa da vidim bebico. Slabo mi je še vedno, meni najbolj pomagajo bobi palčke, jih nosim povsod zraven! Drugače sem pa utrujena, utrujena.... no ponoči sicer slabo spim, ampak mi pa slabo ni, tak da mam rada noči! Sanjam non stop, pa saj pravijo, da je to normalno, pa fajn mi je toplo ponoči. Tako da user posted image  za noči, no vsaj za enkrat še!

sontschica nisi edina, ki se ji to dogaja! Jaz imam doma že enga fanta 8 let, pa punco 5 let. Le kaj še hočem? Imam par, kar si večina želi, sta čisto samostojna, tako da me v bistvu sploh ne rabita.
Sedaj si pa nakopljem te user posted image user posted image user posted image . Pa spet bom debela kotuser posted image . Le kaj mi je tega treba bilo?!
No ko se spomnim, da bom kmalu v rokah držalauser posted image , ki me bo potrebovala mi je pa kar lepo v user posted image . Saj je težko biti noseč, ampak ko v roke primeš user posted image , resnično v trenutku vse pozabiš in si user posted image !

Pridno se čuvajte user posted image , pa seveda ničuser posted image !

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.1.2009 16:39:24   
eva Ana
evo mene iz pregleda
PDP imam 2.9. veliki smo 14mm, noseči 8t in 1dan, naslednji pregled 19.2., NS pa 24.2.

srček nam lepo bije tako da gremo naprej

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.1.2009 16:41:25   
Nončika
eva Ana, jupi!!!!! lepo, da je vse ok!!! user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 534
22.1.2009 17:45:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Barika, zlata si.user posted image user posted image  Drži pesti za mene. in to fejst!!!! res upam, da se lahko pridružim oktoberkam.
kako si pa kaj ti?

septemberk pa vas je fuulll!!!! to bo septembra naval v porodnišnicah. user posted image user posted image user posted image  

jaz sem nekok takle user posted image user posted image user posted image  (ampak danes brez upanja)

veš, da bom držala pesti!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.1.2009 19:47:54   
Anya22
Vsem novim  nosečkam želim dobrodošlico, vedno več nas je septemberk 2009!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 536
22.1.2009 20:54:32   
veselka
wuiiiiiiiiii, jaz sm se dons kr odpravla v h&m. no, ko sm si ogledala nosečniška oblačila sm bla precej user posted image . no, in moja odločitev je bla, da kupim hlače za normalne smrtnice, samo kakšno cifro večje. seveda optimistično stopim v kabino in pomerin... v rit prevelike, čez trebuh
ne gre zapet user posted image . jah nč, smo šli nazaj na nosečniški oddelek, nabrala kavbojke, hlače in rezultat... zakaj za navadne smrtnice ne delajo tko fejst kavbojk?????? bom sam še to nosila user posted image user posted image user posted image

evo, kupla dvoje kavbojke (ene so ble 70% znižane), pa športne hlače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa dve tuniki-oblekci, pa trenerko (ok, ta ni za nosečnice), pa torbico in nosečniške gatke, ker me moje zdejšnje že malo čez pas vežejo user posted image user posted image user posted image user posted image .

... da pa bi se poznalo na vsak način, da sm noseča, sem takoj ob vstopu v stanovanje zavila na wc user posted image user posted image user posted image

tko da jupiiiiiiiii, mam prva nosečniška oblačila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: Septembrke 2009
22.1.2009 21:19:52   
spelch
čer...mene lahko zbrišete iz seznama, ker je prišlo do SS v 7 tednu.user posted image ..upajmo da bo drugič več sreče

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 538
22.1.2009 21:31:36   
barika
Spelch   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veselka, a to si v LJ. kupovala??? pa torbica tudi ni za nosečniceuser posted image user posted image user posted image , ker boš septembra spet novo rabila ...tako z malo več prostorauser posted image .

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 539
22.1.2009 21:36:07   
cori
Spelch user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 540
22.1.2009 21:39:38   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

eva Ana, jupi!!!!! lepo, da je vse ok!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 541
22.1.2009 21:53:21   
kepica
Spelchuser posted image user posted image kar zmrazi me, ko preberem kakšno tako novičko.... Držim pesti, da se ti čim prej spet nasmehne sreča.
eva Ana čestitke za uspešen pregleduser posted image

Kar se pa tiče cunjic....v  katerem H&M v Ljubljani sploh imajo nosečniške cunjice in ali imajo samo športne ali tudi kaj lepšegauser posted image Drugače bom zavila raje v Baby center...ampak tam je pa drago user posted image Malo bom še počakala če se bo dalouser posted image Kot se spomnim, sem lani v istem tednu kupovala nosečniške hlače, pa so mi bile vse prevelike...moje pa premajhneuser posted image Potem pa pojdi kam ven iz hišeuser posted image Se pa vsekakor že veselim teh nakupov in trebuščkauser posted image
Sem pa danes preživela dan skoraj brez slabostiuser posted image Edino jedla sem bolj malo, ker mi vse smrdiuser posted image Nikakor mi ne gre sladko...prej brez tega nisem mogla dneva preživetuser posted image ...sedaj jem samo slano in kislo...mjamsi..sploh obožujem pomarančeuser posted image za katere sploh ne vem, kdaj sem jih nazadnje jedlauser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 542
22.1.2009 22:46:21   
barika
Kepica, v Celjskem hm-ju imajo sicer nekaj črnih elegantnih hlač, enako v c&a, iamjo pa par lepih srajc (belo in črno za 12€), v baby centru pa nimajo oblačil za user posted image

Sem si pa danes naredla špinačo, ker se mi jo je fuuul luštalo, ampak sem pojedla glih 2 žlici, ker mi je bila user posted image  (user posted image ).

nič kej mi ne paše jest, kot da bi imela neko kepo v želodcu.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
23.1.2009 7:53:33   
Bety11
Spelch....Žal mi je...user posted image user posted image user posted image ...Bodi pogumna in ne dovoli žalosti, da uničuje vselepe trenutke,ki tečakajo...Pred tabo je še veliko veliko možnosti....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 544
23.1.2009 8:06:14   
Bety11
eva Ana....user posted image user posted image user posted image ...Čestitam...tvoj fižolček je že pravi korenjak.....Samo tako naprej...

Veselka....Joooj...Kako lepo, da si našla hlače, ki ti ustrezajo. Jaz bom tudi kmalu začela iskati. Rada bi kakčne črne, ki imajo to možnost, da se na trebuhu samodejno raztezajo. Da ni tista klasika na gumbe in dodatke. In zgoraj bi rada nosila kombinacijo dveh majčk: črna, oska dolga za čez trebuh in hlače; čez bi pa bile različne majčke, v različnih barvah, tudi ozke in različnih dolžin, vse pa krajše od prve tiste črne majčke, ki bi bila podlaga za drugo....
Upam, da nisem zakomplicirala z opisom.
Nočem nositi širokih tunik, nabranih na trebuhu in riti.....

Jaz se tudi bašem s hrano. Vse mi paše. user posted image In vse moram politi z bučnim oljem. To olje mi tako diši po cel dan, da je groza. Upam, da so v njemu sestavine, ki jih rabi moj user posted image ....

Naš seznamček je nekaj posebnega. Prav lep je....In vse te dojenčke je prinesel Dedek Mraz, Miklavž...... user posted image user posted image user posted image ...To so tista skrita darila......hi hi...

Nas je kar veliko število....Se vam ne zdi?!

Ali katera od vas ve, koliko točno dni se nosi dojenček v trebuhu od dneva oploditve??? Mislim na tisto znanstveno številko!

Pri nas se je pokazal sonček....In prički pojejo....Kar pomlad voham....Pa vikend je pred nami...user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 545
23.1.2009 8:19:38   
baby blue
Spelch mi je kar hudo zate... user posted image user posted image držim pesti da se ti bo čez čas nasmehnila sreča

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 546
23.1.2009 8:33:39   
barika
Betty, v C&A in v H&M lahko kupiš takle pas http://www.minisvet.si/images/9monthsAIbel.jpg , ampak brez napisa, ali pa tole  http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php (tu na tej strani, v hm-ju še nisem vidla).

JAz imam pa polno mozoljev, vsak dan jih je večuser posted image , kaj delajo hormoni, samo še jokat se začnem, pa bo mera polnauser posted image user posted image

Evo, čez dobre pol ure odrinem od doma, moja polha pa še spitauser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 547
23.1.2009 8:33:50   
baja*
dobro jutro punceuser posted image

tak, jaz ne bom več anonimna, ker je BVuser posted image bila sem pa user posted image

Vse nove nosečke prav lepo pozravljeneuser posted image user posted image  lej jo rožico82 kje se srečavauser posted image
spelch žal mi je...user posted image

Joj, kolko se nas je že nabralo, sploh ne utegnem sledit... sem vas samo na hitro preletela.
Jaz sem na bolniški 2 dni, sem staknila neko virozo, a ni nič hujšega.
drugače sem ok, skoraj nič slabosti, edino utruuujena sem za popenituser posted image

Čestitke vsem za pregledeuser posted image  A čem spet napisat, da že kooooomaj čakam mojega?user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 548
23.1.2009 8:36:05   
baja*

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Ali katera od vas ve, koliko točno dni se nosi dojenček v trebuhu od dneva oploditve??? Mislim na tisto znanstveno številko!

A ni gestacijska starost user posted image  2 tedna manj kot se šteje nosečnost?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
23.1.2009 8:39:53   
baja*
barika mene tud hormoni zaje.bavajo, ampak glih kontra kot tebe - nimam mozoljev, se mi pa oči kar naprej "solzijo"user posted image  mater, zadnjič sem gledla I'm Sam in sem se celi film tak cmerla, da sem se zjutraj cela zabuhla zbudilauser posted image sem komaj oči odprlauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......