![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 20:55:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj pa jaz? Kaj nisem faca? Sem prišla med zadnjimi, pa mam že tolko objav. Zato pa pravim, da verjamem vate, ker si vsega sposobna Ja čvekanje res obvladam, pa tudi prodam ti lahko nekaj kar ne rabiš. To obvladam.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 20:56:34
|
|
|
|
lillchy123
|
sam še tole - mal pogrešam unga daljinca. k ti vzglavje postlje dvigne, al pa noge al pa celo postljo, al pa sestro pokliče da svežga čajčka prnese
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 20:56:42
|
|
|
|
blaža
|
Ej ful sem zmatrana. Upam, da bo matija lepo spal, ki šotori v svoji sobici. smo nardili hiško oz. bunker iz dek in kup krame in da ki on bo tam notri spal, na enem fotelju, ki se raztegne, pa vsa oprema za se pokrit zraven.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 20:57:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sam še tole - mal pogrešam unga daljinca. k ti vzglavje postlje dvigne, al pa noge al pa celo postljo, al pa sestro pokliče da svežga čajčka prnese ja za kaj maš pa ? vsaj za nekaj naj bo koristen!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 20:58:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj pa jaz? Kaj nisem faca? Sem prišla med zadnjimi, pa mam že tolko objav. ti si pa sploh največja faca, pa še torte znaš pečt sam pomoje si ti men huda konkurenca ratrala matematično gledano.... dobr da ti ne gledaš na vse matematično kej tudi statistično joj, zdej me tok želodec boli pomoje me že mal stiska
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 20:59:29
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sam še tole - mal pogrešam unga daljinca. k ti vzglavje postlje dvigne, al pa noge al pa celo postljo, al pa sestro pokliče da svežga čajčka prnese ja za kaj maš pa ? vsaj za nekaj naj bo koristen! on mi je pa dons kuhu, zdele me bo grel, pol pa še zmasiru! In and out! aja, pa še dve ri je bil varuška, k je mami koj, k je na svobodo pršla, mogla v šoping!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:01:09
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sam še tole - mal pogrešam unga daljinca. k ti vzglavje postlje dvigne, al pa noge al pa celo postljo, al pa sestro pokliče da svežga čajčka prnese ja za kaj maš pa ? vsaj za nekaj naj bo koristen! on mi je pa dons kuhu, zdele me bo grel, pol pa še zmasiru! In and out! aja, pa še dve ri je bil varuška, k je mami koj, k je na svobodo pršla, mogla v šoping! zanš ti znaš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:02:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sam še tole - mal pogrešam unga daljinca. k ti vzglavje postlje dvigne, al pa noge al pa celo postljo, al pa sestro pokliče da svežga čajčka prnese ja za kaj maš pa ? vsaj za nekaj naj bo koristen! on mi je pa dons kuhu, zdele me bo grel, pol pa še zmasiru! In and out! aja, pa še dve ri je bil varuška, k je mami koj, k je na svobodo pršla, mogla v šoping! Ja pol se je pa poboljšal!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:02:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj pa jaz? Kaj nisem faca? Sem prišla med zadnjimi, pa mam že tolko objav. ti si pa sploh največja faca, pa še torte znaš pečt sam pomoje si ti men huda konkurenca ratrala matematično gledano.... dobr da ti ne gledaš na vse matematično kej tudi statistično joj, zdej me tok želodec boli pomoje me že mal stiska kva te stiska Veš kolk bo fletn v službi, boš vidla, zih te bo kaka virtualna prjatlca kej zabavala da ti bo hit minil, pa da ne boš razmišljala kako tašča Zoji nagaja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:03:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sam še tole - mal pogrešam unga daljinca. k ti vzglavje postlje dvigne, al pa noge al pa celo postljo, al pa sestro pokliče da svežga čajčka prnese ja za kaj maš pa ? vsaj za nekaj naj bo koristen! on mi je pa dons kuhu, zdele me bo grel, pol pa še zmasiru! In and out! aja, pa še dve ri je bil varuška, k je mami koj, k je na svobodo pršla, mogla v šoping! zanš ti znaš eh valda da zna, še vsaka je poskrbela zase
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:03:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj pa jaz? Kaj nisem faca? Sem prišla med zadnjimi, pa mam že tolko objav. ti si pa sploh največja faca, pa še torte znaš pečt sam pomoje si ti men huda konkurenca ratrala matematično gledano.... dobr da ti ne gledaš na vse matematično kej tudi statistično joj, zdej me tok želodec boli pomoje me že mal stiska kva te stiska Veš kolk bo fletn v službi, boš vidla, zih te bo kaka virtualna prjatlca kej zabavala da ti bo hit minil, pa da ne boš razmišljala kako tašča Zoji nagaja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:05:43
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj pa jaz? Kaj nisem faca? Sem prišla med zadnjimi, pa mam že tolko objav. ti si pa sploh največja faca, pa še torte znaš pečt sam pomoje si ti men huda konkurenca ratrala matematično gledano.... dobr da ti ne gledaš na vse matematično kej tudi statistično joj, zdej me tok želodec boli pomoje me že mal stiska kva te stiska Veš kolk bo fletn v službi, boš vidla, zih te bo kaka virtualna prjatlca kej zabavala da ti bo hit minil, pa da ne boš razmišljala kako tašča Zoji nagaja pomoje bo bolj Zoja tašči drugač zdej sploh ne mislim več na to kako bo, ko grem v službo, sam očitno podzavestno me pa vseeno mal daje Zdej mam v glavi da je danes nedelja, pa jutri je nedelja, pa pojutrišnjem je nedelja, v nedeljo je itak nedelja, v ponedeljek se pa itak vedno gre v službo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:08:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj pa jaz? Kaj nisem faca? Sem prišla med zadnjimi, pa mam že tolko objav. ti si pa sploh največja faca, pa še torte znaš pečt sam pomoje si ti men huda konkurenca ratrala matematično gledano.... dobr da ti ne gledaš na vse matematično kej tudi statistično joj, zdej me tok želodec boli pomoje me že mal stiska kva te stiska Veš kolk bo fletn v službi, boš vidla, zih te bo kaka virtualna prjatlca kej zabavala da ti bo hit minil, pa da ne boš razmišljala kako tašča Zoji nagaja pomoje bo bolj Zoja tašči drugač zdej sploh ne mislim več na to kako bo, ko grem v službo, sam očitno podzavestno me pa vseeno mal daje Zdej mam v glavi da je danes nedelja, pa jutri je nedelja, pa pojutrišnjem je nedelja, v nedeljo je itak nedelja, v ponedeljek se pa itak vedno gre v službo sej imaš prav, zdaj so tri nedelje, sam od tega je prvi dve vse cel dan odprto, pol pa nič In ja, ob ponedeljkih se v službo hodi, dokler na lotu ne zadaneš, pol ti pa ne bo več treba
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:12:01
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka na lotu pa ne morem zadet, k ga ne igram grem pod tušek
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:12:08
|
|
|
|
blaža
|
za une ki ste lačne. Včeraj sem jedla v Šparu kupljeno eno malo žemljico. Ajdova žemljica z orehi. Booožžžaaaaanssska je bla! Evo sem takoj danes kupla orehe pa ajdovo moko, da sprobam, če bo kej ratalo. na kulinariki sem pa našla ene recepte, pa še malo priredim, pa bo fulll dobro, po moje. me srbijo že cel dan prsti, da bi kej spekla.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:12:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka na lotu pa ne morem zadet, k ga ne igram grem pod tušek maš prav ja, če nisi frišna, kar pojdi, pa se pol vrni!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:16:26
|
|
|
|
blaža
|
Ma kje ste zdej vse. Če hočem danes pridet do 3000, ne bo šlo z monologi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:17:12
|
|
|
|
blaža
|
Al pa ja mogoć! No skaldija sem že vžgala- sej zdej veš ne dolenjka kaj je to?!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:20:14
|
|
|
|
jencili
|
čer, no mi smo se fino nakofetkali, Ella škoda ker nista uspeli prit Sem pa porajtala dons končno (prejšnje dni se ni vidlo), da mamo na poti obe zg. enki . Ni še čutit, se pa že vidi belo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:20:20
|
|
|
|
blaža
|
Jah kaj bi vam še povedala ? Drugače je vse po starem! A smrdim al kaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:21:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz sem samo žehto v stroj nesla no, ko pa Ella nazaj pride, jo pa zamenjam in grem jaz pod tuš, da vam zadišim po putrčku
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:22:39
|
|
|
|
blaža
|
o jencili, kako si?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:23:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz sem samo žehto v stroj nesla no, ko pa Ella nazaj pride, jo pa zamenjam in grem jaz pod tuš, da vam zadišim po putrčku Upam, da ne po tistem od Ljubljanskih mlekarn.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:24:34
|
|
|
|
blaža
|
Jaz bom pa jutri zjutraj še kej dala pat, če je še kaka stvar, da jo Matija rabi za na smučanje. mi je tako fajn, ki operem in pol takoj v sušilcu posušim.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 21:25:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz sem samo žehto v stroj nesla no, ko pa Ella nazaj pride, jo pa zamenjam in grem jaz pod tuš, da vam zadišim po putrčku Upam, da ne po tistem od Ljubljanskih mlekarn. ne ne, ga ne izvažajo v B, bo kar po Carlsbergu
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.