|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
21.1.2009 21:37:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sem gledala malo seznam in opazila da jih je marca velikooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan bo kaka nova novička,no razen če ne bodo vse naenkratuser posted image

He he, v marcu, bomo samo čestitke pisale tle gor. user posted image user posted image user posted image Za čvek ne bo časa, ko boste rojevale kot po tekočem traku. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image bomo kr osebno naročale podatke,da se popravljajo,če bo katera pd celjskih RR-jevk  tamuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
21.1.2009 21:41:55   
m a j c i k a
Dobrodošel mali GAL!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
In iskrene čestitke novi družinici!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
22.1.2009 6:23:22   
Dali*
_kathy_

user posted image  Čestitke in vse naj... mladi družinici...user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
22.1.2009 7:36:09   
Bethany
Dobro jutro!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
22.1.2009 8:29:26   
mbd0411
Jutro!
A si me prehitela?
Pa sem jo vseeno skuhalauser posted image
user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
22.1.2009 8:37:25   
bybyka_1987
dobro jutro vsem kako ste kaj??? meni je kot ponavadi dolgcas mala je v vrtcu lubek dela jaz pa bediram tak kot vsak dan!!! spat ne morem ze od 5.30zjutraj k soseda nad glavo ne da miru jaooo za popenit vsaki dan isto le da lahko zvecer zaspis ob razlicnih urah oz samo tkrat kadar oni zaspijo drugace pa komaj cakam da bom lahko vidla mojga malega soncka jaoo ki je se ta ultrazvok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
22.1.2009 8:40:22   
urška13
kathy iskrene čestitke in vse lepo mladi družiniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
22.1.2009 8:40:30   
barika

Jutro

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

spat ne morem ze od 5.30zjutraj k soseda nad glavo ne da miru jaooo za popenit vsaki dan isto le da lahko zvecer zaspis ob razlicnih urah oz samo tkrat kadar oni zaspijo drugace pa komaj cakam da bom lahko vidla mojga malega soncka jaoo ki je se ta ultrazvok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, a si ti moja soseda??? jaz imam tud eno cvetko nad sabo, pod sabo in levo od nas .... cel dan samo ropotanje (pa vsi so 30+), potem se pa jaz sekiram, ko moj mali ropoče s kockami (zdej sem še jaz postala user posted image  in mu pustim par minut da ropoče in meče kocke, da si ostali "mal gor" pridejo).

Neposredna povezava do sporočila: 4308
22.1.2009 8:44:06   
bybyka_1987
hehe mende nisem ker tle samo ta zganja ropot jaoo res ful je bedno studiram da bi se kar preselila od tle kajti taveci hceri pusti da se rola po stanovanju skoz samo lavfa ona s petkam in se bi lahko nastevala ker je pa res hudo jaz pa tudi mali k malo poskace recem da naj da mir  a wes pa ni nikogar pod nami user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
22.1.2009 8:47:31   
barika
Hja, jaz imam nad seboj eno staaaro žensko, ki skoz prestavlja pohištvo (no sliši se tak), pa kr naprej ji neke kugle al kaj po tleh padejo, ker se čuje, da se kotali, vsako jutro si točno ob 8.30user posted image  naredi nek "šejk" in miksa pa miksauser posted image , spodnja se skoz nad otrokoma dere in nad psom, ta "levi" pa z vrati ropočejo, da se nam vsa okna tresejouser posted image user posted image

pa da ne rečem, da vsak teden vsaj en nekaj spora.

Neposredna povezava do sporočila: 4310
22.1.2009 8:52:12   
bybyka_1987
ja pa sej ta skoraj vsaki dan tudi kot da bi postavlala pohistvo pa isto kar se tice kugl jaoo groza kajne user posted image drgac iz kirga dela cela prihajas?? kolk je pa tamali star?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
22.1.2009 8:56:46   
barika

ja pa sej ta skoraj vsaki dan tudi kot da bi postavlala pohistvo pa isto kar se tice kugl jaoo groza kajne user posted image drgac iz kirga dela cela prihajas?? kolk je pa tamali star?

Skor zraven gasilnega doma, zraven trgovine Jarh. moj mali je star 14 mesecev.
pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 4312
22.1.2009 8:58:02   
bybyka_1987
nisi kaj prevec dalec od mene jaz sem sicer iz centra mala mi ma pa 2 lete in pol a wes da je mozn da sma se ze vidle k sem jaz na pohorski v oni pekarni delala

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
22.1.2009 9:11:34   
barika

nisi kaj prevec dalec od mene jaz sem sicer iz centra mala mi ma pa 2 lete in pol a wes da je mozn da sma se ze vidle k sem jaz na pohorski v oni pekarni delala

ne verjamemuser posted image user posted image user posted image  ke sem bila samo 1x tam, pa še to ene 2 meseca nazaj (oz. sem zunaj čakala brata, da je šel kruh kupit)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4314
22.1.2009 11:04:00   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jutro!
A si me prehitela?
Pa sem jo vseeno skuhalauser posted image
user posted image

user posted image user posted image

hehe, sej jst sem si jo pa šele zdej privoščla user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
22.1.2009 11:12:15   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sem gledala malo seznam in opazila da jih je marca velikooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak dan bo kaka nova novička,no razen če ne bodo vse naenkratuser posted image

He he, v marcu, bomo samo čestitke pisale tle gor. user posted image user posted image user posted image Za čvek ne bo časa, ko boste rojevale kot po tekočem traku. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image bomo kr osebno naročale podatke,da se popravljajo,če bo katera pd celjskih RR-jevk  tamuser posted image

Živjo!!!

Komu pa pošiljamo podatke????

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
22.1.2009 14:00:15   
mbd0411
Sem kar vesela,da sem se znebila bloka.Sej ima prednosti tudi.Ko crkne el.napeljava,jo pač hišnik popravi ane,v hiši si pa lahk tud dva dni v temi,pa se moraš sam znajdituser posted image Eh,sej ni sile,a ko si v hiši in ni ravno rosnih let,potem je vse za popravit.Kar pelje se,pa crkuje,pa spušča,pa ta cev in spet streha...beeeeeee....user posted image
Niti pomislim ne na dopust,ker gre itak vse v to kočo,pa nikjer se nič ne poznauser posted image
Ja,v bloku je pa tud pri nas blo vedno,da so vrtali in vrtali bog ve v kaj še in to zjutraj,zvečer,dneve noči...brrrrrr

user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
22.1.2009 14:44:20   
barika
MBD; jaz sembila 20 let v hiši, bloka se sploh navadit ne more, vsak hrup me zmoti.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
22.1.2009 19:20:16   
katja_p
Gre dans ktera v Rim? user posted image  Da vidim, če morm pesti držat pa dihat user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
22.1.2009 19:24:05   
sonček85
no smo nazaj s pregleda.Naš malček Aleksander je zelo lepo sodeloval in bil priden. user posted image user posted image user posted image user posted image Najprej me je G pregledala kot redni pregled vaginalno  in pogledala MV ,ki je rekla da je zelo dobro zaprtuser posted image in da ni nobenega odtekanja plodovnice ali kar koli druga.Nato pa sma šle delat UZ ,še pred tem pa me vpraša kje čutim malega in sem rekla da desno9 pri rebrah in je takoj rekla da je že po vsej verjetnosti obrnjen na glavico in res je bil user posted image user posted image user posted image ,zmerila je premer glavice ,ki je bil ok(nevem koliko ni povedala)nato pa sva šli gledat našega nagajivčka ,ki je odpiral usta,ter pogledal mamico z odprimi učkami user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo se je videlo.No težki smo od 1000-1100g user posted image user posted image user posted image user posted image ,mami se je zredila za 9 kg ,s tem da me je sestra vagala obuto ,in moja G je rekla da lepo držim kg glede na to da so bili vmes prazniki.Malo nizko imam železo -na začetku sem imela 132,sedaj imam 118(normala je od 120-180)a ni hudo.
sladkor: P glukoza  0=4,8
             P glukoza 60=7,8
Opozorila me je da moram biti pozorna na izcedke ,kake bolečine  in napeti trebuh ter da mora biti dnevno vsaj 10 gibov-čene moram v bolnico.
Naslednji pregled imam 24.2 ko dobim tudi papirje za urejanje P in ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image
evo še slikice: user posted image
user posted image

user posted image 27tednov stari/mami gledam te user posted image

user posted image naš mali  še 1x  k ne vem katera se bolje vidi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
22.1.2009 19:35:33   
brigita23
kak lepo sonček sam da je vse ok., jst sem bla tudi v ponedeljek na pregledu pa mi ni delala UZ, tak da nisem imela takšne sreče kot ti, da bi vidla svojgauser posted image .
No tudi glede kg se lepo držišuser posted image user posted image user posted image , jst hodim pa v bolnico na preglede, imam G Uršolo Salobir, in je tudi zelo super.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
22.1.2009 19:39:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

kak lepo sonček sam da je vse ok., jst sem bla tudi v ponedeljek na pregledu pa mi ni delala UZ, tak da nisem imela takšne sreče kot ti, da bi vidla svojgauser posted image .
No tudi glede kg se lepo držišuser posted image user posted image user posted image , jst hodim pa v bolnico na preglede, imam G Uršolo Salobir, in je tudi zelo super.
ja Salobirjeva ni slaba.Meni moja G naredi za vsako UZuser posted image user posted image user posted image ,no do sedaj mi je vedno naredila UZ in sem vedno tako vesela da vidm našga Sončka,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
22.1.2009 19:42:58   
Chebellca

in katera v juliju :D

Jaz imam rok 20. julijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4323
22.1.2009 19:49:25   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Gre dans ktera v Rim? user posted image  Da vidim, če morm pesti držat pa dihat user posted image

Ma se mi zdi čuden, da se nista javila danes ne blue eye ne betty 80, tak da morda pa je le treba držat pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
22.1.2009 21:31:32   
m a j c i k a
Hej hej vidim da še nimate najnovejših novic?!
Evo vam posredujem SMS od betty80:

Danes 22.1. ob 13:10 je prijokal na svet sinek Vid težek 3520g in velik 51cm. Mamica in očka sta presrečna.
Mateja & Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?