Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.1.2009 21:37:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sem gledala malo seznam in opazila da jih je marca velikooooooooooooo vsak dan bo kaka nova novička,no razen če ne bodo vse naenkrat He he, v marcu, bomo samo čestitke pisale tle gor. Za čvek ne bo časa, ko boste rojevale kot po tekočem traku. bomo kr osebno naročale podatke,da se popravljajo,če bo katera pd celjskih RR-jevk tam
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.1.2009 21:41:55
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Dobrodošel mali GAL!!!!!!!! In iskrene čestitke novi družinici!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 6:23:22
|
|
|
|
Dali*
|
_kathy_ Čestitke in vse naj... mladi družinici...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 7:36:09
|
|
|
|
Bethany
|
Dobro jutro!!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 8:29:26
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro! A si me prehitela? Pa sem jo vseeno skuhala
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 8:37:25
|
|
|
|
bybyka_1987
|
dobro jutro vsem kako ste kaj??? meni je kot ponavadi dolgcas mala je v vrtcu lubek dela jaz pa bediram tak kot vsak dan!!! spat ne morem ze od 5.30zjutraj k soseda nad glavo ne da miru jaooo za popenit vsaki dan isto le da lahko zvecer zaspis ob razlicnih urah oz samo tkrat kadar oni zaspijo drugace pa komaj cakam da bom lahko vidla mojga malega soncka jaoo ki je se ta ultrazvok
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 8:40:22
|
|
|
|
urška13
|
kathy iskrene čestitke in vse lepo mladi družinici
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 8:40:30
|
|
|
|
barika
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 spat ne morem ze od 5.30zjutraj k soseda nad glavo ne da miru jaooo za popenit vsaki dan isto le da lahko zvecer zaspis ob razlicnih urah oz samo tkrat kadar oni zaspijo drugace pa komaj cakam da bom lahko vidla mojga malega soncka jaoo ki je se ta ultrazvok hehe, a si ti moja soseda??? jaz imam tud eno cvetko nad sabo, pod sabo in levo od nas .... cel dan samo ropotanje (pa vsi so 30+), potem se pa jaz sekiram, ko moj mali ropoče s kockami (zdej sem še jaz postala in mu pustim par minut da ropoče in meče kocke, da si ostali "mal gor" pridejo).
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 8:44:06
|
|
|
|
bybyka_1987
|
hehe mende nisem ker tle samo ta zganja ropot jaoo res ful je bedno studiram da bi se kar preselila od tle kajti taveci hceri pusti da se rola po stanovanju skoz samo lavfa ona s petkam in se bi lahko nastevala ker je pa res hudo jaz pa tudi mali k malo poskace recem da naj da mir a wes pa ni nikogar pod nami
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 8:47:31
|
|
|
|
barika
|
Hja, jaz imam nad seboj eno staaaro žensko, ki skoz prestavlja pohištvo (no sliši se tak), pa kr naprej ji neke kugle al kaj po tleh padejo, ker se čuje, da se kotali, vsako jutro si točno ob 8.30 naredi nek "šejk" in miksa pa miksa , spodnja se skoz nad otrokoma dere in nad psom, ta "levi" pa z vrati ropočejo, da se nam vsa okna tresejo pa da ne rečem, da vsak teden vsaj en nekaj spora.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 8:52:12
|
|
|
|
bybyka_1987
|
ja pa sej ta skoraj vsaki dan tudi kot da bi postavlala pohistvo pa isto kar se tice kugl jaoo groza kajne drgac iz kirga dela cela prihajas?? kolk je pa tamali star?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 8:56:46
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 ja pa sej ta skoraj vsaki dan tudi kot da bi postavlala pohistvo pa isto kar se tice kugl jaoo groza kajne drgac iz kirga dela cela prihajas?? kolk je pa tamali star? Skor zraven gasilnega doma, zraven trgovine Jarh. moj mali je star 14 mesecev. pa ti?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 8:58:02
|
|
|
|
bybyka_1987
|
nisi kaj prevec dalec od mene jaz sem sicer iz centra mala mi ma pa 2 lete in pol a wes da je mozn da sma se ze vidle k sem jaz na pohorski v oni pekarni delala
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 9:11:34
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 nisi kaj prevec dalec od mene jaz sem sicer iz centra mala mi ma pa 2 lete in pol a wes da je mozn da sma se ze vidle k sem jaz na pohorski v oni pekarni delala ne verjamem ke sem bila samo 1x tam, pa še to ene 2 meseca nazaj (oz. sem zunaj čakala brata, da je šel kruh kupit)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 11:04:00
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro! A si me prehitela? Pa sem jo vseeno skuhala hehe, sej jst sem si jo pa šele zdej privoščla
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 11:12:15
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sem gledala malo seznam in opazila da jih je marca velikooooooooooooo vsak dan bo kaka nova novička,no razen če ne bodo vse naenkrat He he, v marcu, bomo samo čestitke pisale tle gor. Za čvek ne bo časa, ko boste rojevale kot po tekočem traku. bomo kr osebno naročale podatke,da se popravljajo,če bo katera pd celjskih RR-jevk tam Živjo!!! Komu pa pošiljamo podatke????
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 14:00:15
|
|
|
|
mbd0411
|
Sem kar vesela,da sem se znebila bloka.Sej ima prednosti tudi.Ko crkne el.napeljava,jo pač hišnik popravi ane,v hiši si pa lahk tud dva dni v temi,pa se moraš sam znajdit Eh,sej ni sile,a ko si v hiši in ni ravno rosnih let,potem je vse za popravit.Kar pelje se,pa crkuje,pa spušča,pa ta cev in spet streha...beeeeeee.... Niti pomislim ne na dopust,ker gre itak vse v to kočo,pa nikjer se nič ne pozna Ja,v bloku je pa tud pri nas blo vedno,da so vrtali in vrtali bog ve v kaj še in to zjutraj,zvečer,dneve noči...brrrrrr
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 14:44:20
|
|
|
|
barika
|
MBD; jaz sembila 20 let v hiši, bloka se sploh navadit ne more, vsak hrup me zmoti.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 19:20:16
|
|
|
|
katja_p
|
Gre dans ktera v Rim? Da vidim, če morm pesti držat pa dihat
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 19:24:05
|
|
|
|
sonček85
|
no smo nazaj s pregleda.Naš malček Aleksander je zelo lepo sodeloval in bil priden. Najprej me je G pregledala kot redni pregled vaginalno in pogledala MV ,ki je rekla da je zelo dobro zaprt in da ni nobenega odtekanja plodovnice ali kar koli druga.Nato pa sma šle delat UZ ,še pred tem pa me vpraša kje čutim malega in sem rekla da desno9 pri rebrah in je takoj rekla da je že po vsej verjetnosti obrnjen na glavico in res je bil ,zmerila je premer glavice ,ki je bil ok(nevem koliko ni povedala)nato pa sva šli gledat našega nagajivčka ,ki je odpiral usta,ter pogledal mamico z odprimi učkami kako lepo se je videlo.No težki smo od 1000-1100g ,mami se je zredila za 9 kg ,s tem da me je sestra vagala obuto ,in moja G je rekla da lepo držim kg glede na to da so bili vmes prazniki.Malo nizko imam železo -na začetku sem imela 132,sedaj imam 118(normala je od 120-180)a ni hudo. sladkor: P glukoza 0=4,8 P glukoza 60=7,8 Opozorila me je da moram biti pozorna na izcedke ,kake bolečine in napeti trebuh ter da mora biti dnevno vsaj 10 gibov-čene moram v bolnico. Naslednji pregled imam 24.2 ko dobim tudi papirje za urejanje P in ostalo evo še slikice: 27tednov stari/mami gledam te naš mali še 1x k ne vem katera se bolje vidi
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 19:35:33
|
|
|
|
brigita23
|
kak lepo sonček sam da je vse ok., jst sem bla tudi v ponedeljek na pregledu pa mi ni delala UZ, tak da nisem imela takšne sreče kot ti, da bi vidla svojga . No tudi glede kg se lepo držiš , jst hodim pa v bolnico na preglede, imam G Uršolo Salobir, in je tudi zelo super.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 19:39:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kak lepo sonček sam da je vse ok., jst sem bla tudi v ponedeljek na pregledu pa mi ni delala UZ, tak da nisem imela takšne sreče kot ti, da bi vidla svojga . No tudi glede kg se lepo držiš , jst hodim pa v bolnico na preglede, imam G Uršolo Salobir, in je tudi zelo super. ja Salobirjeva ni slaba.Meni moja G naredi za vsako UZ ,no do sedaj mi je vedno naredila UZ in sem vedno tako vesela da vidm našga Sončka,
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 19:42:58
|
|
|
|
Chebellca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 in katera v juliju :D Jaz imam rok 20. julija
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 19:49:25
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Gre dans ktera v Rim? Da vidim, če morm pesti držat pa dihat Ma se mi zdi čuden, da se nista javila danes ne blue eye ne betty 80, tak da morda pa je le treba držat pesti.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 22.1.2009 21:31:32
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Hej hej vidim da še nimate najnovejših novic?! Evo vam posredujem SMS od betty80: Danes 22.1. ob 13:10 je prijokal na svet sinek Vid težek 3520g in velik 51cm. Mamica in očka sta presrečna. Mateja & Jernej
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?