Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 15:35:15
|
|
|
|
gold fish
|
lara in tascha....skor sem že slovar rabla ...kaj so to čikulone ...babnce-kure?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 15:37:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem počepnila pred hladilnik z vilčkami v roki in jedla torto... samo malo sem pokusila... nisem se mogla več zadrževat.... Lara je pa gledala, kako sem v usta nosila... ajme bože mili
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 15:43:59
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa smo ble zunaj,je blo prav prijetno se sprehajat,samo malo je pihalo... Zdaj pa sem se glih čuftov napokala,pol pa grem mehiko zjat....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 15:45:00
|
|
|
|
arabela*
|
je danes jabolko kašico jedla,pa je malo,po malo ven pljuvala. Ji je korenčkova bolj všeč...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 16:18:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je danes jabolko kašico jedla,pa je malo,po malo ven pljuvala. Ji je korenčkova bolj všeč... kaj samo korenčkovo tud majo ..jaz mam variante jabolko/korenček.. ...moram pogledati danes v intersparu.... Saraya kje si rekla, da majo tiste slinčke v Intersparu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 16:38:44
|
|
|
|
gold fish
|
eh, nič če me ne šmirglaš.... bom pač malo iskala, saj mam cajt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 17:13:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara in tascha....skor sem že slovar rabla ...kaj so to čikulone ...babnce-kure? Čakulone so tiste ki dosti čakulajo.... mi tle smo tudi ene grande čakulone.... Mene pa že cel dan malo glava boli... ma zdej, ko sva šli ven, pa me je še bolj začela... ufaaa
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 17:21:16
|
|
|
|
pf
|
Midve sva iz sprehoda. Sva bile dobre dve urce, ampak res piha ko . Punce kak dolgo še spijo vaši čez dan? Naša še spi tri do štiri urce, ampak ko vidim recimo da je zaspana in jo dam počivati s tako težavo včasih zaspi. To mislim čez dan, zvečer pa v petih minutah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 17:38:17
|
|
|
|
petra1978
|
Rabi katera Merkurjeve zvezdice za 10% popust? Mi jih je kar nekaj ostalo.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 17:39:32
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Midve sva iz sprehoda. Sva bile dobre dve urce, ampak res piha ko . Punce kak dolgo še spijo vaši čez dan? Naša še spi tri do štiri urce, ampak ko vidim recimo da je zaspana in jo dam počivati s tako težavo včasih zaspi. To mislim čez dan, zvečer pa v petih minutah. Pri nas isto, čez dan se ful mantramo, da zaspi, zvečer po kopanju pa na zizi takoj zaspi. Samo kaj, ko pa ponoči več noče tako lepo spat. Ma bo že.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 18:47:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Naša še spi tri do štiri urce, ampak ko vidim recimo da je zaspana in jo dam počivati s tako težavo včasih zaspi. To mislim čez dan, zvečer pa v petih minutah. a ve jih čez dan dajete počivat?? Jaz jo dam v ležalnik,pa ko zaspi,pač zaspi,ma ni šans,da bi jo dajala spat,bi se drla ko šoja
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 18:51:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kaj samo korenčkovo tud majo ..jaz mam variante jabolko/korenček.. ...moram pogledati danes v intersparu.... Saraya kje si rekla, da majo tiste slinčke v Intersparu? ja v müllerju imajo samo korenček,hipp. Itak pa jaz te kašice samo v tavečjih štacunah kupim ,ker v teh tamanjših se mi zdi,da tud po celo večnost stojijo tam na policah... Slinčki so v tavelikem šparu trenutno je mislim da neka akcija,po dva so pakirani.Ampak zdaj,ko že jejo GH,ti je itak tisti plastični z obrobo spodaj najboljši.Jaz ga tudi še moram poiskat....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.1.2009 18:54:38 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 18:52:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish eh, nič če me ne šmirglaš.... bom pač malo iskala, saj mam cajt če pa sem mehiko zjala,pa noge me tak danes bolijo,nevem kaj mi je...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.1.2009 18:55:49 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:04:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Ojla, Lara Croft ugotovila v čem fora... V glavnem se malo javim: včeraj imela posvetovalnico: 71cm dolgi, 7100g težki. Sedimo skoraj samostojno, veliko čebljamo. Najraje se smejemo. Znamo pa tudi jokat Spimo od 20.30 (ob 23 se podojimo) pa vse do 4.30. , ko se spet podojimo in nato smo pridni vse do 7.30. Včeraj okusili korenček - dokaj navdušen. danes spet poskusimo korenček, potem pa še jutri in nato jabolko. nekaj slikic: v trebuščku: nekaj uric ''star'' prejšnji teden:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:09:21
|
|
|
|
gloria
|
Sem se odločila, da pokličem patronažno, pa jo povabim na en .... ..pa da slišimo še njeno plat.... ...ja res najboljš...jaz jo pa tudi pričakujem pri 6 mescih...kak je to različno k enim pride že ko si (pri meni je bila in mi je bilo fajn),pol ko je pa hodila po porodu bi jo pa najraj nekam poslala....vse mi je govorila kaj jaz lahk jem,pa kok naj dojim,pa o GH kaj sem že itak pozabla...pol se je pa zasedela in pričala,pričala ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:10:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem počepnila pred hladilnik z vilčkami v roki in jedla torto... samo malo sem pokusila... nisem se mogla več zadrževat.... Lara je pa gledala, kako sem v usta nosila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:12:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft za zvečer si mu tut kakšno presenečenje pripravila? sej si bila včeraj v KP v šopingu a ne? Za to ne rabim šopinga.... Samo ne vem, če se mu bo dalo.... po moje se bomo samo cartali... ko pridem na vrsto... ...... po moje bo obojestranski napad... ...jaz tudi mislim tko ....poglej saj je skoz ODSOTNA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:12:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK lara rožice v pisarni si zalila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:14:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 katere južna primorska ali une druge? "Primorke čakulone" ...prosim posat da bomo še ostale razumele ...čakulone
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:15:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara in tascha....skor sem že slovar rabla ...kaj so to čikulone ...babnce-kure? ...istega mišljenja sva ....te babe se mislijo kr tko pogovarjat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:35:22
|
|
|
|
pf
|
Saraya jaz jo dajem spat ja in to prav v posteljo, ker se mi zdi, da če se fajn naspi čez dan, tudi ponoči spi bolje. Vstane se ob sedmih in pol je ob devetih že taka koma, da komaj gleda, pa pazi spi od 19.00 do 7.00. Pol spi urco, urco in pol do najbolj dolgo pol enajstih, ob dvanajstih do pol enih druga runda, ker že leze skup. Spet urca. Potem je ponavadi sprehod. Od dveurnega sprehoda spi uro sigurno, malo gleda in na koncu še kakih 15 minut. Po sprehodu pa še včasih 30 minut, včasih 20, včasih nič, ampak takrat je tečka, ker je zaspana. Danes je spala ene štiri ure sigurno čez dan, pa zdaj že spi od 19.00. Je kar zaspankica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:38:28
|
|
|
|
pf
|
Gold fish jaz tudi kupim korenček od hippa, ker frutek je samo jabolko korenček in imam raje hipp, da je neka razlika, ker frutek je sladek, hippov pa je res tak kot korenček. Ga ima ful rada. Poskusi. Drugače pa uporabljam frutek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:47:10
|
|
|
|
arabela*
|
pf,res ima lep ritem vaša Tak je bila naša Aneja,kot da je ni .Ta pa nič ne spi,ne podnevi,ne ponoči in če ti po pravici povem,je kar utrujajoče to,ko niti na wc ne moreš v miru,ne nič....Pol pa še mam tolk vsega za delat,jaz bi bla srečna,če bi mi vsak dan vsaj po eno uro na dan v kosu spala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:50:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya jaz jo dajem spat ja in to prav v posteljo, ker se mi zdi, da če se fajn naspi čez dan, tudi ponoči spi bolje. ja,to sem tud že ugotovila
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 22.1.2009 19:52:27
|
|
|
|
arabela*
|
grem jih zdaj za spanje štimat....o bože mili..........
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?