|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
22.1.2009 13:54:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82
No, niste kaj dosti napisale glede tega al že kaj pripravljate za naše majevske škrate???Že katera sestavlja posteljico,zibelko,previjalno???Nabira in pere cunjice????Mene že ful mantra,da bi začela,pa me je mal strah,da me ne bo imel kdo za malce bebabsto!!!user posted image user posted image

mi imamo veliko od tega kar že pripravljeno, je še vse ostalo od prvega....cunjice bom začela počasi skupaj nabirat, da vidim kaj sploh imam in kaj nimam. Posteljico imamo razstavljeno, ampak rabimo 10 minut da jo bomo skupaj sestavili. Zibelke nimamo, ampak imamo košek, ki tudi že stoji. Vse ostalo pa ne bom kupovala. Mogoče kakšno flaško, pa dudko, pa rezervno mleko, pa seveda plenice.

(odgovor članu miška 82)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
22.1.2009 13:55:21   
maja1488
Jst bom tudi počasi začela pripravljat, dokler se še prosto naokoli gibam. V prvo se mi zadnji mesec nikamor ni dalo, ker me je vse dol tiščalo.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 277
22.1.2009 13:58:38   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

no,jest sibam na kavico....dejmo se kej zment ker ce ne jo bom ubrisala v drugo smer...na notranjsko...

Ajde Postojna user posted image

u to bi blo pa super blizuuser posted image enkrat dopoldne da lahko grem brez prikoliceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 278
22.1.2009 14:08:26   
maja1488
Če bo postojna, pridem tudi jaz. Zdaj pa šibam v trgovino in v vrtec. Se me nek prehlad loteva in se prav cunjasto počutim.
Grem pa naslednji teden v Ljubljano, mal pogledat pa kako drobnarijo kupit (dudice, flaške...). Pa upam, da v ponedeljek spol izvemo, da bom še kaj za oblečt kupila, če bo fantek.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 279
22.1.2009 14:08:56   
miška 82
No me veseli,da nisem edina,katera bi že rada nekaj pripravljala.Je pač tak,da sma trenutno pri njegovih starših v hiši in je tašča malo bolj čudna,tako da zmeraj suče zloben jezik in vse ostalo kar spada zraven.Mogoče sem zato bila takega mnenja.
Midva že imama tud vozek in posteljine,pa posteljico,pa cotike,....pa polno vsega,tak da bom začela veselo pripravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko se miška rodi,pa bom tak več ali manj od jutra do večera pri mojih starših,da ne bom živcev izgubljala po nepotrebnem s taščouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
22.1.2009 14:12:27   
petrazg
No, predno pozabim... tiste , ki že imate otroke, ne pozabite, da morate do 31.1. 2009 oddati Vlogo za olajšavo za vzdrževane družinskle člane...

http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2008/

Zdej grem pa nazaj brat...user posted image

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.1.2009 14:30:47   
petrazg
Ste se pa dopoldne načvekale... Jst sem malo papirje pospravljala, račune plačevala user posted image , papirje za faks na kup dajala... vglavnem... nikjer se ne vidi napredka, kot bi cel dan prespala...

Mani
... jst sem vsak mesec sigurno 2x v Celju pri zdravniku, tako da se lahko takrat kdaj dobiva. Drugače moram biti pa doma in počivat, pa še na bolniški sem pa ne smem hodit naokoli...user posted image V materinsko pa po moje ne bom šla, ker mi je full preveč tolko dni skupaj....

Izvorne celice sva pa midva v prvo že shranila, pa jih bova zdaj tudi... no, še moram uredit še nisem...

Za bejbija imam stvari na kupu pripravljene še od prvega, posteljca že stoji (še Anže kdaj tam zaspi), voziček bo tudi od prvega... tako , da me čaka misija pranja in likanja... Pa en lep kompletek za iz bolnice moram še kupit...

Dobrodošla nova majčica user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 282
22.1.2009 14:34:25   
Biba Maja
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

flask_a....pomoje ce bi bilo tok zainteresiranih za dobit se bi blo ze v torek polno nosečk po btc ju....ce nas gre pa dva avta...ali pa trije ...kam drugam bomo mogoce razveselile tudi kaksno celjanko ali velenjcanko

Ce so pa kar odpovedovale vse po vrstiuser posted image
Drugač pa z mano ni problema, jaz sem itak skoraj vsak dan v Polzeli, tako da komot priromam naprej do Celjauser posted image Sam če se nas kaj več dobi kot samo midve, ki sva že tako ali tako iz LJ drugačeuser posted image

No, pa povejte katera bi bila za srečanje v Celju- za prevoz je poskrbljeno (se KatMat ponujauser posted image ):

1. FLASK_A
2. KatMat
3. Biba Maja
4.
5.
6.
...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.1.2009 14:41:01   
pokica_
KatMat, če prestaviš CE malo bližje MS, bo šlo s kavico, drugače pa neuser posted image . Ja PDP imama nekak isto, jst 23., ti pa 24.
Dudica1, pa upam da bo res vse ok, sicer pa nisem vraževerna user posted image

Cotike in opremo jaz počasi tudi začenjam kupovat, moramo vse na novo, ampak bo pol pri ta 2. lažje z financami. Nakupila sem že cca. 10 bodijev, nekaj z še dolgimi rokavčki, nekaj s kratkimi, malo večje. št. za poleti, 2 hlače, 2 majčki, 3 kapice, en kompletek, nekaj bombažnih pleničk, pa še par malenkosti.
Voziček mamo nagledan PP Pliko Switch v BC, sam s tem bomo še malo počakali, če bojo imeli mogoče kako klubsko akcijo, posteljko v kompletu z posteljnino in vsem bomo kupli v Avstriji v sredini febr., ko bomo bolj prepričani, če je res user posted image , ki tako skače in nagaja po bušiju.
Pa sproti bom kar kupovala, kje bom kaj zasledila, da nebo tolko dela na koncu, ker mi je že zdaj bauhi v napoto. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.1.2009 14:46:42   
miška 82
Vidim da ste pridno pisale koliko ste se zredile in kolk imate velike bušije.Jaz sem se tud zredila dobrih 5 kil,sem v 25 tednu,ampak sem bila prej dokaj drobcena.Buši pa ni še tako velik,upam,da bo počasi začel rasti!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.1.2009 14:51:15   
supernova2002
uuuuuuuuuuuu sem že spet tu!
že dolgooooooo vam nisem nič napisala!
vidim, da ste se dobile v LJ....pa da se neki menite za Ce....Koprske nosečke pa se dobivajo pri telovadbi (to pa verjetno niste vedle).
nekaj novih je...: dobrodošle!

kar je novega pri meni je sam to, da imam trenutno prepoved gibanja, da v šolo za starše še nisem šla...in da imam 3D šele 16.2.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.1.2009 14:54:40   
zoja10
miška 82 skupaj proti tečnim,sitnim taščam!!!!user posted image user posted image user posted image

Jst sm tud za postojno, enkrat v prihodnosti....mi je bližje kot lj... sam nevem kje je kakšna fajn slaščičarna...:D

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.1.2009 14:55:01   
mayflower
mio Dio. Pol dneva me ni tukej gor in že naklofate 7 straniuser posted image user posted image

Drugače sem pa jst BOLANA. Očitno mi je tamali iz vrtca prinesel virus, zarad katerga več kot polovica vrtca manjka. Praktično zelo malo spravim vase hrane, zjutraj sem pa cel zajtrk izbruhala.

Glede spanja- groza. Že tko najraje spim na trebuhu, zdej pa se samo sem in ke premetavam. Danes ponoči pa me je itak želodec matral, tako, da nisem skor nič spala.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.1.2009 14:57:21   
miška 82
joooooooo,torej le nimam edina take tašče???Moja je praviuser posted image user posted image user posted image .
Ja mi pa začnemo z materinsko šolo 3.2.
Če se boste dobivale kaj v okolici maribora za kako kavico,sem jaz tud takoj zaaaaaaaa!!!!!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 289
22.1.2009 15:02:38   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

miška 82 skupaj proti tečnim,sitnim taščam!!!!user posted image user posted image user posted image

Jst sm tud za postojno, enkrat v prihodnosti....mi je bližje kot lj... sam nevem kje je kakšna fajn slaščičarna...:D

hm za postojno pa res nevem za slaščičarno kje bi kakšna blauser posted image gremo pa na palačinkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.1.2009 15:03:16   
Anonimen
jah, glede s tem ''gnezdenjem'' je pa res tako, kot je ena že napisala....meni se ne zdi prav nič prekmalu, ker če pomislite, pa seveda bog ne daj, da vas kaj preseneti?! Poleg tega, kakor se spomnim iz prve nosečnosti, se tudi meni zadnja dva meseca ni ljubilo po trgovinah gužvat in to s tavelikim trebuhom, vročini, nelagodju.....prav tako zdaj planiram, da bom zagotovo zadnji mesec, počivala in se predajala užitkom in ne švicala po trgovinah. Pač vsak po svoje !

(odgovor članu miška 82)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
22.1.2009 15:11:51   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Postojna je tudi meni najboljš (itak). Dopoldne enkrat marca, popoldne pa kadarkoli. Midva imava samo en avto in je kar problem kam iti sam, na porodniški sem pečena doma. Saj bi še enega kupila samo to potegne toliko stroškov za sabo.

Tisti stari mami sem se ful narežala, tipu se je kar airbag odprl user posted image .

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 292
22.1.2009 15:18:31   
BarbyD
živjo bejbeuser posted image

Joj kolk ste ble spet pridneuser posted image men je pa danes tašča nardila palačinke s skuto za kosilouser posted image user posted image he heuser posted image

sem vidla da mamo spet nove majčiceuser posted image user posted image dobrodošleuser posted image

No pa sem še jaz nekaj slikic prilepla v album da boste še mojga bušija vidleuser posted image
na začetku sem vas kar malo prehitevala pa vidim da ste me kar ujeleuser posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 293
22.1.2009 15:38:12   
Leela
Cveka ti pa lepo počivaj. Nič ga srat okol. 100x boljš je biti doma kot v bolnici.user posted image

koprske nosečke, zelo ste pridne, ker hodite na telovadbo. Jaz sem si kupila en Dvd z nosečniško jogo ša ga še pogledala nisem. Sploh nimam časa, ob 18h pridem domov, tamal zaspi najhitreje ob 21h, potem pa se mi ne da. Bi se mogla prav prisilt.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 294
22.1.2009 15:49:02   
KatMat
kuga??a gre kaksna kam a ne??  biba maja...dobrodošla na krovu

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 295
22.1.2009 15:51:16   
KatMat
vse ki se boste udelezile kofetkanja povejte kdaj vam je najbolj....al med tednom al med vikendom....jest bom ze pelala ni vazn kdaj....

dons ne bo nc zgleda...tko da sibam danes na notranjsko...upam da se vidimo cvekice stajerske jutri ali pojutrisnjem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 296
22.1.2009 15:52:13   
Leela

kuga??

a to je po čufarsk al po lublansk? user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 297
22.1.2009 15:59:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

kuga??

a to je po čufarsk al po lublansk? user posted image

men se zdi da je po notranjskuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 298
22.1.2009 16:05:08   
Biba Maja
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZLET CELJE:

MISIJA KOFETEK!!!

Štart iz LJ:

1. kATmAT ( peljem en avto)
2.FLASK_A ( ne peljem, pridem direkt iz službe)
3.blueeyes  (??)
4......
5......

vsaj se ena gre lahk v ta avto....ajde dejmo punce....pokazat stajerkam da tud ma njih mislimo!!!
dudica??

V CELJU NAS PRICAKAJO:

1.MANI2
2. Biba Maja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 299
22.1.2009 16:08:05   
KatMat
ja po dumač a ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp......

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?