Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
jjasna85, ti se kar nacejaj s čim, da ne dehidriraš.
Ne vem točno kako je pri citi prišlo do tega, ampak vem da lahko pride tudi zaradi nepitja, pregretja če si ponoči preveč pokrit..., pa recimo kombinacije več vzrokov. Je v službi skoraj dehidriral, ker je v 10 urah samo en deci čaja spil, pa so imeli samo 18% vlage v zraku. So potem hitro vlažilc kupili pa jim naštimali avtomate za pijačo.
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)
28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
madonca ste priden, kuharce nehte pretiravat, ker vse počaka
ja, sej vemo. Js sm včeraj skoraj celi dan preležala, da se mi zdi, da morm dans vse naredit. Sm včeraj hotla še iti v lekarno po tazadnje stvari, pa se mi tak ni dalo. Sm bla vremensko pogojena.
pondelak si pa pridna, aja ta Sv. Tomaž je pa svoja občina al ne? Ko sem bila pripravnica sem mogla znat na pamet vseh 210 Slo občin, pa se mi je mešalo od nekih miniaturnih občin ala neki Sv Juriji, Andraži, Trojice, Ane...
pondelak si pa pridna, aja ta Sv. Tomaž je pa svoja občina al ne? Ko sem bila pripravnica sem mogla znat na pamet vseh 210 Slo občin, pa se mi je mešalo od nekih miniaturnih občin ala neki Sv Juriji, Andraži, Trojice, Ane...
sigurno še jih zdaj znaš na pamet!?
Ah, sigurno . Ma, približno pa neki se že spomniš. Jaz se drgač ne znam neki piflat in kar se naučim v veliki večini v glavi ostane, samo te občine mi pa ja niso tak noro pomembne . Huje kot vedet imena občin je bilo ker sem morala vedet tudi kje je kakšna...
sigurno še jih zdaj znaš na pamet!?
Ah, sigurno . Ma, približno pa neki se že spomniš. Jaz se drgač ne znam neki piflat in kar se naučim v veliki večini v glavi ostane, samo te občine mi pa ja niso tak noro pomembne . Huje kot vedet imena občin je bilo ker sem morala vedet tudi kje je kakšna...